Троян определя европейските шампиони по мотокрос

* Финалният кръг на BMU Европейския шампионат по мотокрос за сезон 2017 ще е в събота и неделя (7-8 октомври) на троянския мотополигон
 * Феновете очакват поредната домакинска
 победа на Майкъл Гриша Иванов
Мотокрос Предстоящо
На мотополигона в Троян
ТАЗИ събота и неделя (7-8 октомври) мотополигонът в Троян ще приеме финалния кръг на BMU Европейския шампионат по мотокрос за сезон 2017. Шампионатът започна през март в Гърция (Яница), продължи през май в Босна и Херцеговина (Сараево), отби се в Сърбия (Крушевац) през юни, септември бе ред на Ридо в Самоков и по традиция завършващата битка ще бъде в Троян. На мотополигон „Троян“ ще мерят сили състезатели от осем страни – България, Кипър, Сърбия, Турция, Молдова, Гърция, Македония и Румъния; а метеорологичните прогнози предвещават дъждовно време, което ще направи надпреварата особено интересна и непредвидима. Организатор на състезанието е Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ), Община Троян и клубът домакин СМК „Троян Моторспорт 01“.

Майкъл Гриша Иванов
ОЧАКВАНАТА добра новина за троянската публика е, че в клас МХ2 ще участва асът на българския мотокрос и наш съгражданин Майкъл Гриша Иванов, който кара в Световния шампионат за белгийския „Vamo Racing Team“. Летящият троянец няма загуба на домашното си трасе и той е големият фаворит. Но не бива да се забравя, че „винаги е трудно за Майкъл на местна почва, не само заради поетия, негласен ангажимент трофеят да остане в Троян (както всеки път), а и от факта, че всички състезатели от групата желаят да победят Иванов на собственото му трасе“, както пише спортният журналист Николай Илиев в пространния си материал в сайта на БФМ www.bfm.bg.

В СЪБОТА (7 октомври) са квалификациите за място, а от 9:00 ч. феновете на мотокроса ще могат да разгледат „на живо“ състезателните машини. Официално откриване в неделя (8 октомври) в 10:30 ч., след което феновете на мотокроса ще наблюдават девет състезателни манша.

Т21, по информация от www.bfm.bg

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Градът всъщност ще очаква единствено тонове кал по автомивките и улиците на града. Всяка година едно и съшо. Мизерия и кал ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |