Спипаха две малолетни крадли

* На 22 септември невръстните „професионалистки“ отарашили четири магазина на Главната в Троян, плячката – дрехи, козметика, бижута, е в сериозни количества
Крими
МОМИЧЕТАТА са от Троян, на 12 и 13 години, и са извършителки на серия от кражби от търговски обекти в града, съобщиха от полицията. На 22 септември крадлите са отмъкнали 28 броя опаковки лак за нокти, 16 чифта чорапи, дънки и клин плюс две дамски колиета, два комплекта обеци и козметика – плячката е от четири магазина в търговската част на Троян (ул. Васил Левски).

КОЛИЧЕСТВОТО на отмъкнатото говори за умисъл и професионализъм в „занаята“ въпреки крехката възраст. За доказаните четири кражби в РУ на МВР - Троян са образувани преписки.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Добе де..кажете ги кои са Иванка..Драганка.. Айше дайте им физиомутрите..като ги видим да си пазим багажа..що ги криете,или казвате имена само когато са циганки!!!Вашта кожа!

Анонимен каза...

Предполагам,че пак са циганки!Сетих се за една,която я бяха пратили от "социалните" да мете,а тя просеше.

Анонимен каза...

Две циглета са и ги хванаха в Левчето срещу Фамозо. Интересна гледка бяха :-)

Анонимен каза...

Едва ли някой се съмнява в това, че са циганки... Все пак, добре е да се знаят кои са!

Анонимен каза...

1-ви: сокерес бе манге?

Анонимен каза...

Преди мноооого години такива ги изтипосваха публично, че и да са за срам на обществото.
Сега на разни подобни под снимките
пише "гласувай за ГЕРБ".

Анонимен каза...

Номер 1, не си прав, че казват имената само когато са циганки. Напротив, журналистите с право се пазят дори да кажат, че са "ромки", (макар че това на всеки му е ясно), защото могат да бъдат обвинени в расизъм, нацизъм и какво ли не. Ако българка направи подобно нещо - ще гръмне цялата преса, обаче, защото тогава опасност за журналистите няма.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |