Гласът на България е троянски!

* Нашият Радко Петков спечели „Гласът на България“ (2017 г.) – безапелационно * Иван Лечев: „Радко е човек, целунат от Господа“
 * Сестричката: „Гласувайте за Радко, защото е моят батко!“
Победителят
Радко Петков от Троян – "Гласът на България" (2017 г.)
НАШИЯТ Радко Петков е големият и категоричен победител в четвъртото издание на музикалното риалити „Гласът на България“ (бТВ). Новият глас на България! 16-годишният ни съгражданин, 10-класник в троянското СУ „Васил Левски“, бе безспорният лидер на финала в неделя, 11 юни, и грабна победата, а зрителският вот в негова полза само регистрира безспорното – че той е №1. Той и след него филипинката Сара Сюзет, живееща във Варна и омъжена за българин, която стана негов подгласник и бе достойният опонент на финала.

„РАДКО, ти спечели всяка възможна битка, оглави вота в своя отбор и на четвъртфинала, и на полуфинала , и тази вечер на финала“, сумираха случващото се водещите Венци и Павел. Победител бе и менторът/треньорът на нашето момче – големият Иван Лечев, който от началото до края бе категоричен, без абсолютно никакви колебания, че Радко е най-добрият и заслужава победата. „Радко е човек, целунат от Господа. Замесен е от материала на победителите, за мен това е гласът на България!“, заяви на финала г-н Лечев, голямо признание от голям музикант и макар и емоционално и пристрастно, означаващо много. „Чувствам се уникално! Искам да благодаря на моя ментор Иван Лечев, на моята вокална педагожка Мариета Жекова (ръководителката на троянската вокална студия „Гласове“ – бел. ред.), на моето семейство, които много ме подкрепяха, на всички мои приятели. Благодаря ви адски много!“, бяха първите думи на победителя, окъпан в слава и любов и със солидната награда от 50 хил. лв. за победата.

ФИНАЛНИЯТ кръг бе в три части и след всяка един от четиримата финалисти излизаше от играта – Радко Петков (с ментор Иван Лечев), Сара Сюзет (ментор Поли Генова), Кристина Кабадиева (ментор Камелия) и Яна Сапарова (ментор Графа). В първия кръг Радко – закачката бе на Иван Лечев – трябваше да пее в дует с попфолк фурията Анелия. Справи се в необичайния жанр, а дуетната му половинка заяви: „Радко е много талантлив, това не подлежи на обсъждане“. В следващия етап троянската звезда разтуптя до пръсване сърцето на ментора си, един от великата банда ФСБ – изпълни култовото парче „Високо, високо“ на ФСБ. Коментарът на Лечев бе лаконичен и категоричен: „Победителят!“.

Победители – Радко Петков и менторът му Иван Лечев
ПОСЛЕДНОТО му изпълнение в „Гласът на България“ (2017 г.) бе „Сбогом, моя любов“ на Васил Найденов. „Гласувайте за Радко, защото е моят батко!“, призова от екрана малката сестричка на шампиона. Страхотна подкрепа! Но друго бе главното – поредното изключително изпълнение на баткото. Коментарът на Лечев отново бе лаконичен и безкрайно категоричен: „Знаете, че Радко е най-добрият!“. Оказа се, че публиката в залата и зрителите пред екрана го знаят. И от нас – честито и пълен напред към голямата сцена!

Т21

Още по темата:

18 коментара:

Анонимен каза...

Е,и?

Анонимен каза...

Нека отбележим нещо много важно: Мариета Жекова е фабрика за звезди!

Анонимен каза...

Пф, явно мама и тати са успели да
извадят 5 бона и да откупят този тюфлек без грам талант да "спечели".
Колко ли пък народ ще гласува за този?
Не, че гласовете определят победителя, просто ей така да има кинти за организаторите.

Анонимен каза...

Браво Радко!!!

Анонимен каза...

Браво Радко , троянците са завистливи копелета.

Анонимен каза...

Кои троянци, тия от врабево или тия от добродан?Априлци навярно или шипково?

Анонимен каза...

5-ти много си прав, особено за 1-ви, 3-ти и 6-ти.Наистина са завистливи копелета!

Анонимен каза...

Поздравления за Радко. Талантлив е,без съмнение. И гласувахме за него. Съжалявам обаче,че самото жури не отсъди ,както подобава за едно професионално жури. Аз аплодирам и Сара Сюзет. Не е лесно да стигнеш почти върха в една чужда страна,повечето от които са зле ориентирани псевдо патриоти. Изключителен талант,който заслужава адмирации и лично от мен пожелания и за много бъдещи успехи. Защото тя се оказа доста силно момиче и така трябва да бъде за да катери върхове. Жалко,че ще остане една горчива нотка в сърцата на мнозина,че Радко имаше шанс защото е българин и журито е българско. Нищо,че едва ли ще бъда разбран правилно,аз съм изключително щастлив от победата на нашият съгражданин. Истински талант,развит с много труд и постоянство. Браво!!! Поздравления и за неговата менторка М.Жекова,която доказа,че е създател на звезди!

Анонимен каза...

Колкото и на велик да се прави, колкото и награди да печели, за мен Радко НИКОГА няма да е един истински артист поради простата причина, че не може да се държи като такъв. Със самочувствие до небето, той е нагъл и надменен спрямо останалите.

Анонимен каза...

Какви драми само, какви терзания за някакво си риалити!Колкото Стрялката ще стане музикант, толкова и този младеж ще направи кариера.Като гледам каква е поп музиката и „артистите”, разбирам защо чалгата е навсякъде!

Анонимен каза...

3-ti и 9-ти,сигурно събирате пластмаса и хартия по гюмовете и шмъркате хелметекс !как може да има толкова дребни джуджета ,не мога да си обясня !

Анонимен каза...

Къде един заядлив мъник може да се мисли за велик,само по форумите къде другаде в Калинел,Рико и Лесопласт не му разрешават да шукне!!!

Анонимен каза...

Оо айде моля ви! Явно така са преценили зрителите и вие гражданите,че той трябва да е победитил.Браво на детето. Вярно със самочувствие и друго има, но и глас има детето. Айде вече се издигнахме и ние покрай него в очите на слепите.

Анонимен каза...

Найстина браво на момчето,заслужава си наградата,но мисля че ако остане да пее във това скапано провинциално градче..по точно в "ПЪБА"..просто не го чака по бляскава кариера на ресторантьорски чалгар..далеч от Троян моето момче..далече..далече,акоискаш да прогресираш..! тук наистина нищо не се променя..!

Анонимен каза...

Браво на малкият Мон Дьо!
Чакаме го да се прибере и да пее Бруно Марс по чеверметата на ловджийските сборове!
Тъжно е да стигнеш тавана си на толкова млади години...

Анонимен каза...

Ако на 90% поработи върху визията си и поведението си, а след това и 10% по певчевските си "умения" - то може и долу-горе да започне да се издига.

Анонимен каза...

Жал ми е за момчето. Не заслужава това отношение. А сестра му е искрена, обича го.
Браво момче!Браво Радко!

Анонимен каза...

Бахти шибаните, завислтливи, глупави, ограничени, бедни и озлобени троянци. Тъпи сленядури. Не могат да се зарадват на успеха на другия, защото никога не са го постигали за себе си. Този № 3 заслужава единствено да го хванеш и силни юмруци в лицето, ей така, с всичка сила, да го му размажеш маолумната мутра.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |