Баща и дъщеря троянци водят листи на „Воля“, зетят - и той

* Цветослав Петров-Цяфа е първи във Велико Търново, щерка му Полина Цанкова-Христова – в Плевен, а зетят Пламен Христов
 е начело в Ловеч
Парламентарни избори 2017 Актуализиран
Цветослав Петров-Цяфа и Полина Цанкова-Христова
БАЩА И ДЪЩЕРЯ от Троян, нашите съграждани Цветослав Петров Цанков и Полина Цанкова-Христова, водят листите на партията на Веселин Марешки „Воля“ за предстоящите на 26 март 2017 г. парламентарни избори в два големи избирателни района – съответно Велико Търново и Плевен. Според прогнозите, предричащи отлични резултати за „Воля“, като някои социологически агенции дори я спрягат за трета политическа сила, депутатското място на двамата нашенци в 44-тото Народно събрание е сигурно. Което ще е уникален факт в парламентарната ни история.

ЦВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ, познат със спортния си прякор Цяфа, който е начело на „волевата“ листа в старата ни столица, е агроном по професия и един от славните троянски баскетболисти от близкото минало, в момента е член на Управителния съвет на Баскетболен клуб „Чавдар“. Досега Цяфа няма забележителни политически изяви, знае се само, че в по-ранни години бе сред активистите на ВМРО – Троян. За дъщерята Полина Цанкова - по мъж Христова, водач на партийната листа в Плевен, знаем, че живее и работи в София и също е играла баскетбол.

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че водач на листата на „Воля“ в нашия 11-ти Ловешки избирателен район също е троянец – Пламен Христов, мениджър на висока позиция в компанията на Марешки и национален координатор на „Воля“. Той, както се оказа, е съпруг на Полина и зет на Цяфа и това прави ситуацията още по-любопитна.

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Защо никъде не е отбелязано, че въпросната „новина” е продуктово позиционирана?Т.е. фирмата на Марешки ти плаща за реклама на партийката му!

Анонимен каза...

Хм, бивш член на ВМРО, а сега от "Воля".
Много лесно се пребоядисвате.

Анонимен каза...

Боже... какви големи политици ражда това ...село. А най-добре е, че селският глашатай ни известява съвсем прилежно и с огромен патос за това вселенско постижение. Айде на хаейрлия - какъвто народът, такива му и избранниците, такива му и мераклиите за избранници.

Анонимен каза...

ЩЕ ПРИПОМНИМ, че водач на листата на „Воля“ в нашия 11-ти Ловешки избирателен район също е троянец – Пламен Христов, мениджър на висока позиция в компанията на Марешки и национален координатор на „Воля“.

....а защо не се припомня,че Пламен Христов е съпруг на Полина Цанкова и зет на Цветослав Петров......голяма шуробаджанащина............и хайде цялото семейство в парламента...

Анонимен каза...

4-ти..той Пламен Христов е и племенник на Марешки...та така ...по семейна линия-всички в парламента

Анонимен каза...

Ама кво се чудиш българино.От родата по верен нема.Накроя ше се окаже половината парламент все роднини. Ще се съберат всички партии по роднинск и готово.Гласувай българино.

Анонимен каза...

Човек, без политически живот и да го натъпчат в парламента.
Това прилича на приказката "дай на глупака власт и му гледай сейра"

Анонимен каза...

Айди да гласувами за партията на апчеата. Само таквоз йош липсваши!

Анонимен каза...

Ами ВОЛЯ си е семейна партия. Не само в тези избирателни райони е така !

Анонимен каза...

Нямам Воля да гласувам за тях :)

Анонимен каза...

Само да не излезе, че вотът за Воля ще е ялоВ...

Анонимен каза...

От горенаписаното излиза,че жаждата а власт,е семейна и наследствена черта.
Партията няма да коментирам!

Анонимен каза...

Имаме ВОЛЯ -това бе слогана на ОПГ ГЕРБ преди няколко избора,видяхте какво се случи -ПОГРОМ на цялата (каквото е останало)държава,,,,,,,,,,,,,,,добро утро народе

Анонимен каза...

Още по семейно! Майката на Пламен Христов е втора в листите на ВОЛЯ в Пазарджик и Плевен, а баща му е втори в Габрово и девети във Варна

Анонимен каза...

Важното е че го обявяват предварително а не когато лъсне скандала за това че били семейно свързани.
Кой от вас няма доверие на дъщеря си?

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |