За два дни удариха две жени на ул. „Радецки“, едната почина

* Дядо от Пазарджик с „Опел“ блъсна 61-годишна нашенка, жената е в болницата * Младеж с „Голф“ уби 80-годишна старица
Сблъсъци
В ДВА ПОРЕДНИ дни, 21-ви и 22 март, две жени бяха ударени на ул. „Радецки“ (под болницата) в Троян, съобщиха от полицията. Във вторник, 21 март, около 9:20 ч. сутринта, лек автомобил „Опел Кадет“, шофиран от 81-годишен дядо от Пазарджик, блъска 61-годишна пешеходка. Жената, местна жителка, е била настанена в болницата с фрактура на гръбначен прешлен и контузия на главата, но без опасност за живота. Подробности за инцидента не се съобщават, няма и данни какво е показала кръвната проба на водача. Образувано е досъдебно производство.

Мястото, където бе ударена 80-годишната старица - при пресечката на "Радецки" с "Незабравка"
ЗА ЖАЛОСТ инцидентът в същия район на следващия ден, сряда, 22 март, е с фатален край. Около 8:20 ч. „Фолксваген Голф“ удря 80-годишна пешеходка, която спешно била откарана в плевенската болница, но по-късно същия ден починала. Сблъсъкът е станал при №81, до кръстовището на „Радецки“ с ул. „Незабравка“, където има и пешеходна пътека. Шофьорът, 25-годишният К. И. от Троян, твърди, че възрастната дама е тръгнала да пресича ненадейно, не на пешеходната пътека, и той не е имал възможност да реагира. Алкохолната проба на К. И. е отрицателна, по случая е образувано досъдебно производство.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Във Троян един светофар и едно кръгово движение са в състояние да напълнят болницата и моргата..как?имаме 2 вида шофьори дъртаци и бързаци..не се смейте..едните действат и карат като на умряла котка опашката..другите изпреварват по реакций и каране Шумахер и като се има в предвид обновяването на паркомашините..(уж се бедни се пишем пък поршета карат..!!!)таа..за в бъдеще още по врапиращи случай ще има..!

ktodorov каза...

Тази пешеходна пътека е на опасно място.Идващите окъм болницата нямат видимост.Ще има още случаи.

Анонимен каза...

Тоз малкия да го спукат с дела и да го съдерат да плаща.
Тя сигурно бабата (лека и пръст) е тичала
и е изскочила без да се огледа, а?
Я, марш в затвора, убиец!

Анонимен каза...

бабите на по 80 са като катерички, тръгват, връщат се, скачат.........луд да станеш кат минаваш покрай тях с кола.

Анонимен каза...

Точно така. Подскачат от крак на крак и тичат с 20км/ч.
Докато я видиш на 10м от платното за движение на МПС и тя вече се търкаля през капака ти.
Айде моля ти се.
Отговорност на шофьора е да се следи за вероятност някой да изскочи пред него. Още повече на пешеходна пътека.
На това лапе трябва да му изгният кокалите в затвора.

Анонимен каза...

Приканвам в ЦЕЛИЯ град да се боядисат пешеходните пътеки, както трябва! На новото кръгово - кога го направиха, кога няма помен от боята по пътеките?!?!?! Мамка ви и крадци! Не може ли по-малко да прибирате средства, бе? Абе направете нещо (поне едно), като хората, и пак крадете, ама да има и за народа! Моля вЕ!

Анонимен каза...

По първия случай- както дават книжка при навършени 18 год, така трябва и да я взимат след като стигнат до определена възраст, защото се губят рефлексите!
По втория случай- едно, че не случайно в чужбина не пускат възрастните хора без придружител, друго, че в България, осожено и в Троян, пешеходците нямат култура на пресичане!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |