„Калинел“ ЕООД (Троян) – с четвърти приз „True Leaders“

* Лично собственикът инж. Марин Радевски получи наградата,
 връчи му я президентът на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки
Отличници
Инж. Марин Радевски (вдясно) и Марко Монтеки при награждаването, София, 7 декември 2016 г.
ЗА ЧЕТВЪРТА поредна година собственикът и управител на „Калинел“ ЕООД (Троян) инж. Марин Радевски получи приза „True Leaders“ (Истински лидери). Наградата на водещата фирма у нас и сред лидерите в Европа в производството на олекотени завивки, възглавници и полиестерна вата бе връчена от президента на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки. Церемонията по награждаването на отличените компании (покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2015 г.) се състоя на 7 декември в столичната зала Rainbow Plaza, в присъствието на повече от 230 представители на висшия мениджмънт у нас, както и представители на търговски камари и държавни институции.

СЛЕД КАТО прие наградата, г-н Радевски се обърна с благодарствени думи към всички работници и служители в „Калинел“ ЕООД. И подчерта, че това отличие е доказателство за усърдния труд на целия екип и за добрата работа на фирмата.

ИНИЦИАТИВАТА „True Leaders“ е на ICAP България, част от ICAP Group – най-голямата компания за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Наградата се връчва четвърта поредна година и отличава водещите фирми у нас в различните сектори на икономиката. Изборът бе по четири основни критерия: да са сред 300-тата най-печеливши компании у нас за 2015 г. (по EBITDA), да са увеличили броя на своя персонал през 2015 г. спрямо предходната година, да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score, B2/A1) и да са лидер в своя сектор.

СРЕД ОТЛИЧЕНИТЕ с „True Leaders“ сега, наред с „Калинел“ ЕООД, са фирми като: „Загорка“ АД, „Кока-Кола ботълинг къмпани България“ АД, „Луфтханза техник София“ АД, „Мото пфое“ ЕООД, „Нестле България“ АД, „ОМВ България“ ООД, „Солвей соди“ АД, „Софарма“ АД, „Теленор България“ АД, „Технополис България“ ЕАД, „Фикосота“ ООД, „Хамбергер България“ ЕООД и др.

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Честито, роби. Блъскайте още по-здраво за благото на фирмата.

Анонимен каза...

Там не са и роби, там са нещо още по низко...

Анонимен каза...

""България е на последно място в Европейския съюз (ЕС) по брутно почасово възнаграждение, показват данни на Евростат за 2014 г.
Почасовото заплащане в България е 1,7 евро спрямо 13,2 евро средно да ЕС и 25,5 евров Дания, където часовата ставка е най-висока. Непосредствено преди нас е Румъния с 2 евро за час.
Във всички останали страни членки от региона брутното почасово възнаграждение е над 3 евро.
България е на последно място в ЕС и по заплащане на час, изразено в паритет на покупателната способност, показват данните.

Анонимен каза...

Радевски си трупа милионите а работници те взимат по 500-600 лева.

Анонимен каза...

Да бе!За никаква благодарност не съм чувала.Може би е благодарил на щатните служители,които се държат като робовладелци с нископлатения работник

Анонимен каза...

Такива хора са чума за града ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |