Божидара Симеонова представи третия си авторски сингъл

* Парчето се казва „Ангелска магия“ и промоцията му бе в събота, 10 декември, в бар клуб „Ривърсайд“ в Троян
Музика
Божидара Симеонова
ТАЛАНТЛИВАТА ни 18-годишна съгражданка Божидара Симеонова в събота, 10 декември, направи в Троян (Бар клуб „Ривърсайд“) официалната премиера на новата си песен „Ангелска магия“ – неин трети авторски сингъл. Песента е изцяло авторска – музиката, текстът и аранжиментът са на изпълнителката. Припомняме, че през лятото младата певица и композиторка достигна до финалния кръг на националния песенен конкурс „Бургас и морето“, има и редица други сериозни изяви в страната. Любопитно е, че някои от нейните песни са по текст на майка й – поетесата Лина Борджиева, преподавателка по литература в троянската Художествена гимназия.

БОЖИДАРА СИМЕОНОВА е 12-класничка в СОУ „Васил Левски“ (Троян), в което е ученик и добилият национална известност друг троянски музикален талант – 16-годишният Радко Петков. Божидара се занимава с музика от 4-годишна – пее, композира, свири на пиано, цигулка и китара, автор е на доста песни и инструментални произведения и има не една музикална награда. Участва и в рок бандата „Wetrock“, създадена преди няколко месеца, но вече със записани две собствени песни и подготвян първи албум.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Голямо парче е.
Доста ще има да я разтягат батковците с пари...

Анонимен каза...

Да слага късата пола и мрежестия чорапогащник, да
дава дупе на правилните хора и ще бъде известна.

Unknown каза...

Що за тъпи коментари :)

Анонимен каза...

Пишат глупости

Анонимен каза...

Пешо, написа ли нещо или
искаше нещо да попиташ?
Напиши пък ти някой умен коментар
или само до толкова можеш да измислиш?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |