Нов епизод от сагата с имотите на длъжника Георги Георгиев

* Жалбата на наемателя на хотел „Априлци“ срещу действията на частния съдебен изпълнител Велислав Петров е била отхвърлена
 от Ловешкия окръжен съд

Георги Георгиев
Тема с продължение

ЖАЛБАТА на наемателя (фирма „Априлци Холидейс“ ООД) на хотел „Априлци“ в гр. Априлци срещу действията на частния съдебен изпълнител Велислав Петров е била отхвърлена с определение на Ловешкия окръжен съд от 5 октомври 2015 г., научи Т21. С други думи, поредната хватка на собственика на хотела - затъналия в дългове ловешки бизнесмен Георги Георгиев, да спаси имота си от публична продажба в полза на кредитора КТБ, е била осуетена от ловешките магистрати. По неофициални данни длъжникът, известен с прякора си Гошо Гъза, има необслужвани кредити към КТБ в размер на около 60 млн. лв. Хотел „Априлци” (бившият „Керамик”) е с разгъната застроена площ от 4224 кв. м, разположен е на терен от 14,3 дка и осигурява внушителна панорамна гледка към старопланинските върхове Марагидик, Ботев, Купена.

ХОТЕЛ „АПРИЛЦИ“ бе изнесен за публична продан от съдебния изпълнител Велислав Петров  при начална тръжна цена от 2,47 млн. лева в периода 22 юли – 22 август 2016 г., но отпорът на Георгиев и неговите хора успя да отложи продажбата. Като на няколко пъти се разиграха екшъни и се стигна до намесата на полиция. Първоначално бе направен опит съдебният изпълнител да не бъде допуснат в имота, а при последната подобна сцена Георгиев наплю адвокат на КТБ, след което му бе образувано административно производство, после и ново наказателно производство от троянската Районна прокуратура (28 септември). Опит за отпор имаше и при намесата на съдия изпълнител в друг обект на същия длъжник – бензиностанция „Генимекс“ в Троян.  

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Добре де, тоя що не го тикнат малко зад решетките и хората да си свършат работата????
Той дължи 60млн, а хотела ще се продаде за няма и 3...
Какво правим с останалите 57?

Анонимен каза...

За този ясно. А за това, че Елматех на кандидат президента Банев се разграбва в момента и до 5-6 дни ще остане нищо и 130 души ще останат на улицата с невзети заплати от май месец какво да кажем.

Анонимен каза...

Е нали преуспелите биНесмени братя Мондешки ще завладеят Троянът и Априци

Анонимен каза...

Познайте кой ще купи хотела на Гошо в Априлци?!?
Отговор: 31-годишен бизнесмен от Троян.

Анонимен каза...

Е,и какво като го купи?Гледай само да си далеч от бизнесмена и брат му, като затракат автоматите, че не си заслужава да го отнесеш заради тия пътници!

Анонимен каза...

в софия на този му викат гошо дупето

Анонимен каза...

Не знам що му викат Гъза, но най вероятно след като дължи 60 милиона, когато приключат с него ще трябва да смени прозвището си на "сцепения Гъз".Само прогноза де, то при нашата независима, справедлива, некорумпирана и още и още "не" съдебна система единственото което не е възможно е умрял да се самоизрови от гроба.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |