Майкъл отново безпощаден у дома

* Летящият троянец спечели с убийствена преднина и двата манша от финалния кръг на Балканския шампионат в клас МХ2

Майкъл Иванов
Мотокрос

НАШИЯТ Майкъл Иванов с КТМ не изненада никого с двете си повече от убедителни победи и в двата манша в клас МХ2 на провелия се на мотополигона в Троян този уикенд (8-9 октомври) финален кръг от Балканския шампионат по мотокрос, който бе и пореден кръг от Републиканския шампионат. Летящият троянец, който за втора поредна година кара в Световния шампионат за италианския си тим „Маркети Рейсинг“ и бе издебнал пролука, за да участва у дома, започна по шампионски още в квалификацията – с убедителна победа. А в двата състезателни манша бе безпощаден – в първия победа с над 40 секунди пред следващия го Иван Петров с „Хускварна“, а във втория затвори останалите с аванс от близо 1 минута (!).

В КРАЙНОТО класиране за Балканския шампионат в клас МХ2 победителите са трима българи – Тони Цветков с подгласници Хакан Халми и Любомир Васев (Майкъл не участва в класирането, тъй като няма достатъчно стартове в този шампионат). Българи спечелиха балканските титли и в класовете МХ (Юлиан Райчев) и МХ65 (Виктор Бориславов), а България е първа в комплексното класиране пред Румъния и Кипър.

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

А кой прегази лапето?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |