Безпардонно

* Номерът на джипката се вижда добре, а кой е бабаитът, спрял по този безподобен начин, други трябва да кажат; снимките са от тази събота, изпрати ни ги нашият читател Богомил Спиров
Читателите ни пишат
АБСОЛЮТНО безпардонно – някакъв си е цопнал лъскавия джип „баварец“ напряко и е блокирал две места на миниатюрния и задъхващ се от липса на пространство паркинг на пъпа на Троян (сградата на пощата, при входа на банка ДСК). Номерът на джипката се вижда добре, а кой е бабаитът, спрял по този безподобен начин, други трябва да кажат.

СНИМКИТЕ ни изпрати нашият читател Богомил Спиров, направени са тази събота, 15 октомври 2016 г. 

Т21

45 коментара:

Анонимен каза...

Е,и?Да се беше обадил на МВР-то!!!

Анонимен каза...

И от там да се почешат и толкоз. Безпардонната селяния на един обикновен вероятно компкексар. Заради такува тъпанари София е идиотски град. Този заслужава да бъде запушен от двете страни, но уви. Няма смелчаци вече...само снимачи :)

Анонимен каза...

Айде бе, къде са простите спец части на Троян? Дебнат в задни улички да глобят някой обикновен троянец с голф или пежо!
Тарикат със скъп джип си прави пишки с вас и не му пука, защото половината сте идиоти

Анонимен каза...

Не половината, всички сте идиоти.Биската, късия мюлиционер, глобява възрастен мъж със стара бричка на пазара, а на такива като тоя с бмв-то, се навежда!

Анонимен каза...

Много сте завистливи ,а че половината които спират нямат пропуски за този паркинг не ви прави впечатление.

Анонимен каза...

Да,завистливи са.Само завиждат и снимат на хората колите от завист.и после пишат тук от завист.

Анонимен каза...

може човека да не може да кара

Анонимен каза...

Напълно го разбирам. Човека е дал една камара с пари за колата, а спре ли по нормален начин в клетката, почти на 100% е сигурно, че някой идиот ще си удари вратата на колата в неговата.

Анонимен каза...

А дали този има разрешение:
1. да влезе срещу знака.
2. да паркира на платено място?
Както ВИНАГИ в Троян нямаме полиция.
По-добре да намалят персонала наполовина, че да не се харчат грешни пари за нищото!

Анонимен каза...

Ами ако джипа е на ДСК ???

Анонимен каза...

Пишете каквото искате това е невероятен джип красавец!

Анонимен каза...

Ами освен да се вземете барабар с идиота вътре...

Анонимен каза...

Ще си позволя да направя анализ на коментиращите тук по темата.

Джипа е уникален, такова нещо рядко се вижда в цялата 148годишна история на града. Прецизността на паркирането е породена от невиждания интерес към немското возило. Водачът на скъпата ламарина е бил обграден от всевъзможни зяпачи и поради невъзможност от правилна маневра е ицбягал от колата във вид, който я виждаме и от снимката. На всичкото отгоре е бързал, защото специална делигация от община Троян го е чакала на входа на общината за да направят колективно селфи с най- некадърния собственик на най- ефектната кола в нашата област за този ден.



Анализа е направен с любезното съдействие на :
Троянски паляци оод 2016

Анонимен каза...

Нещастници освен да плюете и завиждате друго не можете , затова си мрете в мизерия а пък баровците със скъпите коли ще си правят каквото искат ,ЗАЩОТО НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ ПРАВИ !!!!!!

Анонимен каза...

14-ти, не с лошото поляк щастлив. Оти си много оборотен, ама като дойде време да сменяш маслото на Гоуфу и се чудиш къде е по- евтно с 1лв. Щото си местен баровец. Айди и не с лошо!

Анонимен каза...

1-во не съм местен , 2-ро нямам голф , и 3-то маслото на колата ми е 30лв за литър , така че е без значение 1 лв. и ако си малко по умен можеш да видиш поне от кой град ти пиша. Смешник.

Анонимен каза...

Чакай бе, баровец. Оти от къде купуваш това масло за 30лв. литъра? Ахааа, ти си тираджия, светнах се вече. Иначе ако за кола даваш толкова пари си баровец бонак. Смешник не съм, но и таен агент не съм. Пък и ми е все тая откъде пишеш и откъде си купуваш тоалетна хартия, посерко :)

Анонимен каза...

По полека и аз на моята кола слагам масло от 35 лв ,но не се смятам за баровец бонак.

Анонимен каза...

Много завист в този народ.

Анонимен каза...

Опитвам се да си представя картинката само че в Германия.На място вече са Орднунгсамт,Полиция плюс влекач.На въпросния баровец-комплексар, вече му е написан красив акт с подобаващи екстри, който трябва да бъде платем в срок до 2 седмици, иначе започват лихвите.
А на бунакът, дето наливал масло от 30 лв литъра-що не пробваш с наливане на акъл?

Анонимен каза...

Нали сте много умни работете си 500 -1000 лв и си мислете ,че сте голяма работа! А и си наливайте масло от 2 лв. то си е ваша работа.
P.S. и сам може да сънувате за такъв джип ха ха.

Анонимен каза...

, па ти понеже си много интелигентен наричаш джип, автомобил, който няма нищо общо с фирмата Jeep!

Анонимен каза...

18-ти, моето масло е за 90лв. но 5л. А баровеца разправя, че неговото е 30лв. литъра , вдяваш ли?

Анонимен каза...

20 - ти, ето, че мислим еднакво. МИналата седмица един разправяше, че си плащал данъците, та щял да прави каквото си иска. Тоя паляк разправя, че литъра му бил 30лв. Те за такова ,, светло" бъдеще говорим с тоя прост народ. НЕ разбират, че когато си виновен трябва да поемеш отговорността си. 30лв. за литър и си както му казват по троянско- патрон.

Анонимен каза...

Я вземи пиши един email примерно на mobile.bg или на cars.bg , че има категория джипове ,а пък нямат нищо общо с фирмата както ти я наричаш (то е марка) JEEP фирмата е Chrysler. Много си смешен по добре спри да пишеш глупости. P.S. знаеш ли колко струва маслото на това BMW , което е 258 коня???

Анонимен каза...

18 каза: аз имам предвид 1 лт за 35 лева. и не се смятам за бунак! Вие си карайте с каквито искате масла.

Анонимен каза...

20-ти и 24-ти не сте ме разбрали безспорно е ,че трябва да си понесе глобата. В Германия такива нахалници са много малко , защото общините и полицията си вършат работата, а тук чакаме да стане не дай си боже най лошото. И тогава вече тоз виновен , онзи виновен. Колко пилоти има в Троян всеки ден ги виждаме , и не само в Троян? Сутрин минавали ли сте покрай училищата да видите в как пресичат нашите деца? Защо не се вземат превантивни мерки сега преди да е станала белята? Например пред училище Кирил и Методи на ул. Хр. Ботев няма осветление , а в 07:20 сутрин е тъмно.

Анонимен каза...

26-ти, така е. Аз пък си купувам течност за чистачки по 18л. литъра без ддс. И като пръскам около мен мирише на богаташ. Хайде, отивам да ароматизирам :)

Анонимен каза...

Хихи, ми и те са същите малоумници като теб!

Анонимен каза...

Този човек /с BMV-то/, можеше спокойно да отиде на новопостроения паркинг на общинския съветник Петко Пенков, на най-широкия тротоар в Троян/ ул. Карцов, след пресечката с ул. Хр. Ботев/, там където нещастните пешеходци слизат на много, ама много, натовареното пътно платно за да си продължат пътя.Тревната площ там, беше намалена с няколко метра.
Ееее, това се казва МЕСТНА управа.

Анонимен каза...

21-ви, май си някой малопишковец. А?

Анонимен каза...

28-ми , ама много ми хареса! Дай да пием по една ракия!

Анонимен каза...

Приятно ми беше да си бием безмислено лафа тука, но нека малко по- сериозно.

Нека съвестния гражданин отиде в районното управление и да предаде снимковия материал плюс свидетелски показания за нарушителя и ще му бъде съставен акт.

Ако не го направи, значи просто е искал цирк да прави!

Анонимен каза...

Това, че човека има скъп и хубав джип, не му дава право да го спира където и както си поиска, паркинга не е негова собственост. В това е проблема, а не кой на кого завиждал и тн.

Анонимен каза...

Спира, защото в троян нямаме полиция.
Само висят по кафетата и бензиностанциите и отбиват номера.
Трябва тази нашата "полиция" да я закрият!!!

Анонимен каза...

33-ти ти вярваш ли, че от няколко снимки и бързо обяснения нашите "спец-ченгета" даже ще си направят труда да видят на кого си води возилото?
Ще намерят някой измислен член, за да му отклонят жалбата и всичко приключва преди да е започнало.
мога да се обзаложа, че кой каквото и да опита да направи ще е без ефект. Т.е на този с джипа няма да му напишат акт или фиш.

Анонимен каза...

Щом неправилното паркиране е анализирано надълго и нашироко, то със сигурност всички други проблеми са решени решително и решаващо. Аз съм за. Е, може да са останали някои дреболии, от сорта ниски доходи, пенсии, правосъдие, здравеопазване, някой други неща и демографска криза, но това са бели кахъри.

Анонимен каза...

37-ми, проблемът на България за съжаление са именно дебилите по време на прехода ни като теб. Прав си, това е просто едно грешно паркиране, което забелязваш въпреки шума остава ненаказано. Точно в това е проблема на всичко, което се случва в тази объркана държава. Че всяко нещо остава безнаказано и на народа почна да му омръзва. Разбира се, че има далеч по- големи проблеми от това, но подминавайки ги с охота както ти искаш нещата стават все по- миризливи. Аз не бих допуснал дебили като теб да ми казват, кое е правилно и кое не, защото такива като теб докараха България на тоя хал. Прощавай, че те обиждам, но си дебилен, защото не проумяваш елементарни факти за живота.

Анонимен каза...

37-ми, ами ако съм имбецил или идиот? Ама недей така, моля ти се. Или имаш нерегламентиран достъп до здраното ми досие? Ако пък съм дебил, ти не ме обиждаш, това е истина. Отделно от това, аз не се чувствам напълно виновен за всичко което става в България. А ти какво си оправил в страната ни? Обръщам се към теб на "ти", защото ТИ така започна.

Анонимен каза...

Предвид многократните грешки , които си допуснал се защитава теорията ми, че си дебилен. Аз съм помагал и ще помагам на държавата си докато мога, но на дебили като теб, не!

Анонимен каза...

Ама и ти пропускаш запетаи. Приемам, че съм дебил. Ама другия път ме наричай човек, на когото коефициентът на интелигентност е по-нисък от средния за страната. По-културно е така. А и двама се карат-трети им се смее.

Анонимен каза...

Прав си човече. Не бях прав да те нагрубявам. Не си прост човек, а когато те обидих ти не отговори със същото. Прощавай!

Анонимен каза...

е до 15 ноември трябва да почака полицията :)Генади оправи си датата :)

Анонимен каза...

А стига сте се плюли. Водача може да е женица. Тогава пак ли ще плюете? Ми женицата толкова може, как да я паркира нормално като не може да кара на задна/не на задна прашка/.

Анонимен каза...

На вниманието на скъпите ми съграждани и гости на гр. Троян, Вие които "управлявате" МПС на територията на града. Конкурса "Познай къде ще спра и завия" П Р И К Л Ю Ч И !!! Наградите са раздадени. Моля използваите си мигачите по предназначение, ако не знаета как питайте, ще ви кажа. Същтото се отнася и за аварийните.
И една тайна да ви издам - кръглия червен знак с бял минус означава, че НЕ трябва да влизате в тази улица, моля спазвайтего. БЛАГОДАРЯ !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |