Велис и „Аполо” в Троян

* Преди седмица туристическата агенция „Аполо” откри свой троянски офис, ръководи го Велислава Чилингирова * „За нас няма малък град, очакванията ни за Троян са сериозни”

Велис Чилингирова
 Ново

„ПРЕДИ 30 години за пръв път се занимах с подобна дейност. Тогава мечтата на всеки бе да отиде на море на Златни пясъци, хотелите там бяха най-най и бе пълно с чужденци. Пътешествие до Унгария и ГДР беше нещо велико, а пък който бе член на СБА, имаше възможност да отиде до Гърция с кола и после за това се разказваха легенди. Тогава се промъкна и думичката „круиз” – двама-трима души от Троян бяха ходили на круиз по Средиземноморието и се върнаха много впечатлени, все едно са били на друга планета. От доста години в работата си по някакъв начин съм свързана с туризма, но сега отново пряко ще се занимавам с тази дейност.”


С ШЕГОВИТАТА си ретроспекция Велислава (Велис) Чилингирова развесели гостите при откриването в събота, 27 февруари, на новия офис на туристическа агенция „Аполо” в Троян – общо осмия и четвърти извън София. Троянският офис ще се ръководи от нея (Велис) и ще предлага пълния пакет услуги на агенцията.  

„ЗА НАС няма малък град, очакванията ни за Троян са сериозни”, сподели собственичката на „Аполо” Павлина Илиева, която бе пристигнала за откриването с колежките си Калина Тодорова и Гергана Бойчева и с голяма софийска шоколадова торта с надпис „На добър път”. 

ТУРИСТИЧЕСКА агенция „Аполо” предлага екскурзии и почивки на четири континента, индивидуални пакети, сватбени пътешествия, разходки из екзотични кътчета и далечни дестинации, важен сегмент в работата й са екскурзиите до Турция, организира и програми за чуждестранни групи в България. Троянският офис се намира в бл. „Охрид” (зад „Бар 12”) и е отворен всеки ден от 14:00 ч. до 18:00 ч. без събота и неделя. 

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Велис? Ясно - доста често срещано българско име.

В. Даскалова каза...

От сърце ти желая успех и нека всеки в нашия град да прави това, което най-може. С това си начинание ти си пример за това.

Анонимен каза...

Ами те го правят - злобеят и завиждат на
другите. Друго не могат, но в това поне са
най-добрите.

Анонимен каза...

3-ти не се напичай,че ти излезне хемАройд,и че го мажеш със спирт - щибиди,дибиди-диб ...

Анонимен каза...

Е ся вече Троян станА световна туристическа дестинация. Ше ги смажем сичкити курорти по света. Идва светло бъдеще, Другари!

Анонимен каза...

Четири туристически офиса - в Автогара, в АПК-то и до старата полиция и още един на Аполо.Честито на троянци!Те имат нужда от туристически услуги,но къде и кой ще обслужва гостите на общината?

Анонимен каза...

Да,с право задаваш този въпрос! В града няма никъде поне един информационен указател, къде гостите на общината могат да получат туристическа информация.За сега такава се получава само в Музея,май!!!!

Анонимен каза...

Сериозно ли? Голямата сграда до бившето кино? Интересно ми е там какво си мислите, че се помещава?!

Анонимен каза...

Сериозно ли ? Голямата сграда до бившето кино се казва КУЛТУРЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР? Това какво общо има с туризма?
Ма то не става само с кляфане и клепане като типична селска клюкарка, "разбираща" (разбира се) от всичко. Трябва и акъл, а ти такъв НЯМАШ!

Анонимен каза...

Тая пък е с психически отклонения да се пригледа

Анонимен каза...

9-ти, когато си прост, обикновено е за дълго. "СТРУВА МИ СЕ, че когато говорим за Информационно-културния център, изтърканата дума „проект” не е много подходяща. Защото този център е една сбъдната мечта, мечтата ни да имаме свое място в нашия град, където туристите и гостите на града ни да получават информация за туристическия потенциал, за местата, които могат да посетят в района, за културните институции, за хотелите, ресторантите и т. н."
Това е цитат от статия в сайта.

Анонимен каза...

По-лошото от това,че си тъп, е че си упорит! Според всичката информация в интернет, на улица Васил Левски 133 се помещава ТИЦ-Туристически Информационен Център.В предмета на дейност са ясно описани услугите,които предоставя.
Давай сега да видим колко упорито можеш да бъдеш!

Анонимен каза...

12-ти, на кого говориш и какво искаш да кажеш с този изблик на мозъчна дейност? Бравооо на детето, че може да ползва гугъла!
Или си от ТИЦ-а и те е яд, че никой не знае за офиса ви, но някои поне се сещат за сградата до бившето кино, когато стане дума за туристически услуги?

Анонимен каза...

Не знам с кого си мислил че пишеш,не ме и интересува.Темата е за нов офис на туроператорска фирма,в която работи наша съгражданка,а ти изливаш злоба и отместваш темата в друга посока.Явно завиждаш на Велис!

Анонимен каза...

Темата беше отместена в друга посока от 6-ти и 7-ми коментиращ, които не знаят къде има център, обслужващ гостите на града. Аз обясних, че такава функция изпълнява Информационно-културният център.
На Велислава желая много успехи и просперитет.
А ти какви проблеми имаш, че се намесваш с несвързани и глупави коментари?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |