Награда за окръжния прокурор Валентин Вълков

* Землякът ни получи грамота и служебна благодарност за висок професионализъм от главния прокурор Сотир Цацаров
Отличници
Валинтин Вълков
ОКРЪЖНИЯТ прокурор на Ловеч Валентин Вълков е награден с грамота и отличие „Служебна благодарност за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения при осъществяване на ръководството на окръжна прокуратура” от главния прокурор Сотир Цацаров. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Велико Търново, в чийто район е  ловешкото обвинение. Отличени били още двама прокурори - от Велико Търново и Габрово, а отличията връчил апелативния прокурор Огнян Басарболиев на тържествена церемония на 8 януари.

ВАЛЕНТИН ВЪЛКОВ е роден в Троян през 1961 г. Има 18 години юридически стаж, от които 17 година в органите на съдебната власт. Започва работа като съдебен кандидат през 1998 г. От 1999 г. е прокурор в Районна прокуратура - Ловеч, като в периода 1999-2004 г. е зам.-районен прокурор. От 2006 г. е прокурор в Окръжна прокуратура - Ловеч, като през м. септември 2014 г. печели конкурс и с решение на ВСС е избран за окръжен прокурор на Ловеч. Има ранг „Прокурор в Апелативна прокуратура“.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Unknown каза...

Пак доказал се поредния професионалист от Троян и внимавай че в Ловеч трудно се работи бъди здрав

Анонимен каза...

А ти в какво си се доказал?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |