Автобус от Троян за София се подпали на Витиня

* Пламъците са се появили под седалката на момиче от Троян, пострадали няма, друг автобус извозил пътниците до столицата

 Инцидент на пътя

АВТОБУС на фирма „Юнион Ивкони”, пътуващ по линията Априлци – Троян – София, се е подпалил на Витиня преди последния тунел към София снощи (10 януари, неделя) около 19:00 ч., съобщи сайтът TNS.bg. Според същия източник пламъците са се появили под седалката на момиче от Троян. Автобусът потеглил от Троян по разписание в 17:15 ч.

ГОРЯЩИЯТ автобус спрял, пасажерите били свалени и започнало гасене с пожарогасители. Пострадали няма. От фирмата са изпратили друг автобус, който извозил пътниците до столицата. Причините за инцидента се изясняват. Очаквайте подробности.

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Хайде всички пътуващи им спретнете едно дело и си изкарайте едни добри пари.

Анонимен каза...

Автобусната линия минава през селата Дълбок дол, Борима, Старо село. Пътя е държавен и е толкова лош, че автобуса не ще се запали, ами ще се разпадне.И това е всеки ден!Вярно е, че се е запалил чак на Витиня, но по трасето Априлци-София такъв лош участък няма и при това друсане е очаквано да се повреди. През 2014г. Донка Михайлова обещаваше и се хвалеше, че държавата и е обещала ремонт на пътя през тези села, но това през 2015г. не стана.Кой излъга? Държавата излъга Михайлова или Михайлова нас хората?Или и двете излъгаха нас ?Иначе си плащаме за новата поскъпнала винетка и си трошим колите. Да споменавам ли офроуда през квартал Ливадето? Донке там си остави ръцете! Слез от служебната кола и мини с личната.

Анонимен каза...

Е какво искате на Гара Добродан са сложили знак за 30 км. Вие осъзнавате ли в какъв абсурд живеем! Госпожо Михайлова моля Ви направете нещо за този път. Заради вас ще си продам къщата на село,че не мога да стигна до нея! :)))

Анонимен каза...

виж кой е в рико стил
http://lovechmedia.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f/%d0%b7%d0%b0%d0%bc-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2-%d0%b2-%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%87-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%be%d0%bf%d0%b8/

Анонимен каза...

http://www.mi.government.bg/bg/news/zam-ministar-petrov-iskame-opik-da-bade-faktor-za-povishavane-na-konkurentosposobnostta-na-balgarsk-2437.html

Анонимен каза...

Г-жа Михайлова на предизборните си срещи в с.Старо село и с.Г.Желязна минава през с.Микре,за да не вижда кратерите след гара Добродан и да бъде по-убедителна в лъжите и обещанията!!!

Анонимен каза...

До горекоментиращите: Да сте мислили като сте гласували...

Анонимен каза...

7 ми голяма работа каза!

Анонимен каза...

Не призовавайте михайлова и не очаквайте отговор от нея. Отдавна не и пука за хората и явно е под достойнството и да отговаря на селяни за селските им проблеми.Това не е и нейния град, тя не е родена и живяла в Троян, защо да я е грижа?

Анонимен каза...

А къде е родена и къде е живяла?

Анонимен каза...

До 2-рия, тази линия от 17:15 НЕ МИНАВА през селата, а през разклона на Абланица, така че не се оправдавайте със селския път, а обърнете внимание на старите изпотрошени автобуси на тази фирма, нещо, което при Нешев никога няма да видите! Да не говорим, че абсолютно всеки път автобусът вместо да тръгне в 17:15 от автогарата, той е още на моста на Елма и чак към 17:2о е дошъл на автогарата и тепърва ще товари багажите. Пълна пародия са.

Анонимен каза...

Шофьорите на тази фирма карат безобразно! Няма значение дали е минал по този път или не ,факт е че пътя е ужасен, а и незаконните дървари изкарват кал постоянно,и ако всичко това го преглътните ,то някой пиян боримец може да ви удари.

Анонимен каза...

От кога бе № 11 "Юнион Ивкони" не минава през упоменатите села?

Анонимен каза...

Ехо-о-о! Когато пишете за някого бъдете сигурни, че отразявате действителни факти. Доколкото знам, г-жа Михайлова е родена в Троян и е живяла в Троян. Родителите и са известни и уважавани граждани на Троян.

Анонимен каза...

Пропусна да напишеш „стар троянски род”, както е модерно всяко новоизлюпено парвеню да се кичи....

Анонимен каза...

Ехо-о-о! 14-ти-и-и! Изложи се-е-е!Нито е родена в Троян, нито е живяла в Троян. Потърси нещо което се намира в близост до Троян на някакви си 35 кметра 14-ти-и-и!И ще си близо до истината-а-а-а!

Анонимен каза...

към 9 и 16 - Донка Иванова Михайлова- по баща Топалова, р.в Троян. Родителте са били: баща- Иван Топалов- зам.-директор на гимназията (СОУ "Васил Левски") и преподавател по бълг. език и литература, майка- Яна Топалова- директор на ЦДГ "8-ки март".

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |