Нашата Деси Стоянова – 6-та в спринта за Европейската купа

* Състезаващата се за троянския КБ „Амбарица” 23-годишна берковчанка нямаше пропуск  в стрелбата в старта на 7,5 км
 в Нове место на Мораве
Биатлон
Десислава Стоянова
23-ГОДИШНАТА Десислава Стоянова (р. 1992 г.), която е състезателка на новия троянски клуб по биатлон „Амбарица”, се представи най-добре от българките в днешния спринт на 7,5 км за Европейската купа (IBU) в чешкия зимен курорт Нове место на Мораве (10 януари, неделя). Чаровната берковчанка, участничка в зимните Олимпийски игри в Сочи през 2014 г., завърши на престижното 6-то място, като бе безпогрешна в стрелбата.

Емилия Йорданова, Стефани Попова
ДРУГИТЕ две троянски националки – Емилия Йорданова и Стефани Попова, възпитанички на КБС „Аякс” (Троян), завършиха съответно на 53-то и 76-то място. Трите троянски състезателки дадоха най-предни класирания от нашите и в провелия се на 8 януари в Оберхорф (Германия) кръг за Световната купа – Емилия Йорданова (66-та), Десислава Стоянова (79), Стефани Попова (96).

Т21

 Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Хм, този нов клуб по биатлон май взе да си "показва" зъбите(в добрия смисъл на думата). Когато минавам покрай митницата и стрелбище, където тренират и виждам колко много деца са, със сигурност ми се струва, че до година-две ще "отворят" цялата си уста и ще прилапат голяма част от конкурентните им клубове. Това може само да ни радват, защото се случва в нашия град, в който много рядко се случват подобни неща.
Иначе, нищо че девойката не е от Троян. Тя бяга за троянски клуб, което е малка част от повода да кажем едно голямо БРАВО! Само напред и нагоре!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |