Инж. Димитър Шишков е кметският кандидат на ГЕРБ – Троян

* Дългогодишният шеф на Горското в Троян е издънка на именити родове, прадядовците му – по няколко пъти депутати * Съученици от троянската гимназия ще се борят за кметския пост
 
инж. Димитър Шишков
Местни избори 2015

ЛЕСОВЪДЪТ инж. Димитър Шишков (54 г.) ще е кметският кандидат на ГЕРБ – Троян за предстоящите през есента местни избори. Номинацията е направена на вътрешнопартийно събрание в петък (17 юли) и е била одобрена с пълно единодушие. Новината бе потвърдена за Т21 от лидера на общинската партийна структура инж. Иван Миховски. А на въпроса ни защо спряганият досега за кандидат за кмет на ГЕРБ – общинският съветник Лальо Драголов, е отпаднал и няма ли напрежение около тази ситуация, инж. Миховски отговори следното: „Няма никакво напрежение, г-н Драголов бе една от предварителните номинации, имаше и други. Но междувременно той бе получил добро предложение за развитие в професионален план (г-н Драголов е ръководител на агенцията на ЗАД „Виктория” в Ловеч – бел. Т21) и оттегли кандидатурата си. Инж. Шишков бе предложен от мен и беше одобрен с пълно единодушие”.

ИНЖ. ДИМИТЪР ШИШКОВ е симпатизант на ГЕРБ, но не е участвал пряко в партийната дейност. Името му бе спрягано и около парламентарните избори през 2013 г., когато бе сред петимата кандидати на ГЕРБ – Троян за включване в партийната листа в Ловешкия многомандатен избирателен район. В момента инж. Шишков е зам.-директор на Северозападното държавно предприятие (СЗДП) със седалище във Враца, управляващо горските дейности на територията на областите Видин, Монтана, Враца и Плевен и части от областите Ловеч и София. Преди това 15 години бе директор на Държавно горско стопанство (ДГС) – Троян, а през 2013 г. неочаквано бе освободен от поста, като самият той потвърди догадките, че става дума за политическа чистка. В началото на трудовата си биография за кратко е служител в полицията.

КМЕТСКИЯТ кандидат е издънка на два известни троянски рода. Прадядо му по майчина линия Никола Гимиджийски (1856-1932) е известен троянски учител, 4 пъти депутат от Демократическата партия и подпредседател на 14-тото Народно събрание, а дядо му е прочутият троянски общественик, писател, журналист и стопански деец, един от най-дейните строители на съвременен Троян през първата половина на миналия век адв. Димитър Гимиджийски (1893-1966). По бащина линия инж. Шишков е потомък на народния трибун и изтъкнат комунистически деец Власи Власковски – единственият депутат на партията на тесните социалисти в 5-тото Велико Народно събрание (1911 г.), първият кмет на Троян след преврата на 9 септември 1944 г. и отново депутат.

ЛЮБОПИТНОТО е, че инж. Димитър Шишков е съученик от троянската гимназия (сега СОУ „Васил Левски”) с конкурента си за кметския пост адв. Венелин Ангелов, издигнат от коалиция „Избор за Троян”. 

Т21

Още по темата:

79 коментара:

Анонимен каза...

Герби Гербев
Я съм от ГЕРБ, ше гласовам за Дочка, Шишков, Пишков и останалите олимпиици да са живи и здрави, благодарим за участието.
Мерси за вниманието.

Анонимен каза...

Мъка! Посредственост и безличие.

Анонимен каза...

Е, щом го представят чрез дядо му и съучениците му какво да бъде.

Анонимен каза...

Не е лош човек Митко, но бледнее пред Венко. Най-малкото за да си кандидат за кмет ти трябва безупречно семейно положение. Поне в наше село:)))))))))

Анонимен каза...

Служебна кола и всеки ден при любовницата в плевен оправи семейството

Анонимен каза...

Поредният политически въздух под налягане. Като изключим общинската лапачка, този смешник дали е наясно защо иска да става кмет? А ако на този "симпатизант" на Герб и на другият политически смешник Венко Ангелов им махнете партиите и вестникарските хвалби и общи приказки зад гърба - как ги виждате като кандидати за кмет? Започнахте ли да се смеете? Смейте се сега, че после ще плачете.
След като този побъркан град си избра един тъп, нагъл и крадлив милиционер и комунистическа отрепка за кмет, летвата толкова ниско е паднала, че тези недоразумения Ангелов и Шишков дори изглеждат "привлекателни" за всеки простак в този умиращ град.

Анонимен каза...

Явно искате да докажете, че от всеки може да стане кмет. И Венко, и Димитър не са от най-лошите хора, но за да бъдеш кмет на град като Троян се иска да имат определени качества - ясно виждане какво трябва да се направи за града ни, идеи за развитието, умение за комуникация с хората,открояване на приоритети,амбиции, широка обща култура, последователност и твърдост при отстояване интересите на града и общината, взискателност и т.н. и т.н.
Не трябва да се изненадваме от предложенията като имаме предвид "кадровиците" на тези недомислени кандидатури - Ангел Балев, Петко Петков, Николай Тодоров и компания. Все човечета, претендиращи за приза "Най-тъп общественик" и наградата "Не ме е еня за вас, троянци". Докато сред управляващите намират място подобни безличници, Троян няма да си стъпи на краката

Анонимен каза...

Чудесно. Ако стане кмет нали се сещате, че няма да
остане гора в района.
От там после наводнения, свлачища, пресъхнали малки
реки и изворчета, жега и куп други негативни
последици върху природата.

Анонимен каза...

След 8 години се видя, че ГЕРБ са една компрадорска партия и средство за безнаказани държавни и общински обири от мутри, милиционери и гравитиращия около тях човешки боклук. След 8 години се видя, че в Троян тази антибългарска партия няма нито един читав политик и човек, който да издигнат за кмет. Оказа се, че тъпият и крадлив милиционер-комуняга М.Акимов е най-голямото им "постижение" и партиен кадър. Само че се провали с гръм и трясък като кмет. Друго няма и се "появява" симпатизанта" Шишков. Съдейки по баща му, младият Шишков би станал "симпатизант" дори на Ислямска държава, само и само да върви келепирът и да го тикат по административната йерархия. Същият е и Венко Ангелов зад когото стоят буквално няколко криминални престъпника, които крадоха общината като за световното. Какво му пука обаче, нали ще си начеше крастата и ще си избие комплексите. Някой спомня ли си, че за 15-20 години като председател на "комитета" В.Левски една малка плоча на Апостола не успя да сложи никъде.
Ама пусти мераци кметове да стават. Или са уникално тъпи или са уникално нагли. Друго обяснение няма за тези мераклии за власт при отчайващата им политическа неадекватност.

Анонимен каза...

6-ти, този не е искал изобщо да става кмет. Накараха го иначе пътува. И това е наказание за него-едно е да си на спокойно място с много комисионни съвсем друго е да си кмет.По темата това. Принципно най лошото нещо в държавата е: кметовете крадат чрез обществените поръчки. Отчитат се в партийните централи, които от своя страна поставят чадър за да няма разследвания и при евентуални такива да няма осъдени чрез генериране корупция където трябва. Така управлението на една община съвместно с помоща на партийната централа обезсмисля бъдещи действия на държавата.Това управление се нарича мафия. Това е начина на управление на всички политически партии без изключение.

Анонимен каза...

Който и да е ще е по-добре от сегашното положение. Троян от прекрасен град се превърна в запустяло село - навсякъде мръсотия, бурени и трева до коленете....

Анонимен каза...

Значи ако си мислите, че докато червените лапачи ни управляват ще има къде да работите и децата ви ще остават в Троян, мноооого сте се объркали! Появи се сега един скромен човек, за който никой от вас не може да каже една дума и веднага как пък побързахте да плюете. Ама той българина не иска скромни и честни хора да го управляват, а популисти дето ще им свалят звезди от небето и ще им обещават глупости по изборите. Аз, няма да си кривя душата - познавам лично Шишков, както и повечето от вас го знаят. Всички знаете, че е добро момче и си разбира от работата. Скромен, уважителен. Помагал ми е, когато съм имал нужда и никога на никой не е дал едно празно обещание, да не си държи на думата. Ама вие не харесвате скромните хора, честните... предпочитате тия обиграните политици, някой да ви замаже очите с 20 кв. асфалт, а другия мандат пак да си чупим колите по дупките в "туристическия" ни град....

Анонимен каза...

Донка е класи над Шишков и Венко. В тази компания тя просто няма алтернатива.

Анонимен каза...

Пишете, че това е "умиращ град", а нито дума срещу товарищ Михайлова, нали... Тя ли е най-доброто за тоя град?! А!?!

Анонимен каза...

Отново ГЕРБ показаха, че са полицейско-подслушвателна шайка престъпници. От Минко Акимов - ДС-то до Димитър Шишков - бивш служител на полицията и щатен работник на ДС -то. Дръж се Троян, че отново има апетити от полицейско-пожарникарско-престъпническата партия ГЕРБ да те краде.

Анонимен каза...

Троян не е имал и няма да има по-добър кмет от Михайлова. Ако тя се кандидатира за кметската надпревара ще бъде новия стар КМЕТ.

Анонимен каза...

Ох, майко! Другари, моля ви, къде е тая класа. В дупките по улиците ли я видяхте! Моля ви се... Дойде кметицата на някоя сватба да ви каже две думи и вие се чувствате важни! Смешници! Повтаряйте си, че Донка няма алтернатива и може и някой да ви повярва... ама ние сме виждали хубавото, знаем как може да са нещата... що не идете да видите един туристически град като Бургас как изглежда като плюете по ГЕРБ, бе! Че е пълен с млади хора, а тука цял ден да обикаляш не можеш млад човек да срещнеш, само пенсионерите останаха и червените боклуци на хранилка в общината.

Анонимен каза...

От написаното в коментарите разбрах едно - че Митко Шишков е готин пич, от който комунистите се страхуват. Как иначе да тълкуваме организираното оплюване на един човек, който се ползва с авторитет в Троян! Отлична кандидатура! И доколкото лично го познавам популизмът и празнодумството са му чужди - той е човек на премерените емоции и действието, посветил професионалния си път на Троян, доказан експерт и милеещ за нашия град човек! Както и предците му! Така че вместо да сипете хули всички вие, които най-вероятно по улиците го срещата и с мили очички му подавате ръка и го поздравявате лицемерно, замълчете.

Анонимен каза...

Ей, тва са червени тролове в действие! Честито, Троянци! Хванали са властта - ще я стискат до края!

Анонимен каза...

Ами те червените тролове това работят - да плюят по форумите срещу някоя рубла.

Анонимен каза...

''Някой спомня ли си, че за 15-20 години като председател на "комитета" В.Левски една малка плоча на Апостола не успя да сложи никъде. "----за сметка на това дадоха наградата на комитета, на оня игумен, който изгони инвалидите

Анонимен каза...

Какво става бе другари? Притеснихте се, че се появи някой, който може да се опъне на баба Доца? А?!? Някой, който може да работи, а не да си прави евтин ПР

Анонимен каза...

Прочетох няколко пъти коментарите - недоволните и нехаресващите Д. Шишков май са повече! Много пъти съм се питал, каква е тази психология на троянеца, вечно да мрънка, все да е недоволен, все на другите слабостите да вижда, а своите не! Затова и само такива май останаха в града, другите намериха начин да се изнесат!
Колкото до предстоящите местни избори - според мен преизбирането на Михайлова за нов мандат ще бъде грешка! Само помислете - на власт е правителство на ГЕРБ. Вярно, трудно бе съставено, с пазарлъци, но се закрепи и не виждам причина да не изкара пълен мандат. И при това половение да се избере пак кмет социалист (комунист) ще е глупост! Ще има много да чакаме да ни одобряват проекти и да се развива градът, та нали начело на министерствата са или гербаджии или "уж" реформатори! Помним какво бе казал някога В. Власковски - на сватба се канят и даряват по-ближните! Е, нашата Донка дали ще е от приближените? Дайте повече да помислим преди да гласуваме, да не се заблуждаваме по цветенцата по площада!

Анонимен каза...

Ами нормално е за комунистите това поведение - организираното оплюване. Те така си действат - организирано. Каквото каже партийния секретар. И как пък веднага се появиха толкова осведомени за личния живот на човека? Много бързо ви написаха опорните точки. Баси подлите създания. Готови сте да прецакате Троян само и само партията ви да е добре, нали? А другарката кметица трябва да знае, че хората имат очи. Нищо че медийните ни титани ходят след нея да веят ветрилото от години.

Анонимен каза...

Някой си бил плюел в някакъв си сайт в интернет!

Е,и ?

Анонимен каза...

Михайлова е най-добрия кмет на Троян от 20 години насам. Това е видимо за всички и плаши тези, които искат да командват Троян в сянка. На мен пък не ми се живее под сянката.

Анонимен каза...

Някой може ли да каже кметицата какво направи като "знаеше как"? Изключвам китките, с тях се справя добре.

Анонимен каза...

Един единствен кусур има Шишков. Можете ли да си представите жена му като кметица? А това, че си имал любовница - браво, кой си няма? Само този, който не може. Иначе е добра кандидатурата.

Анонимен каза...

Извинете, но с какво точно Михайлова доказа, че е добър кмет? И защо всички се хващате на глупостите на общинските пиари, че щяла да бие на изборите? Замисляли ли сте се, че ако дойде един нормален кмет, партийците, които тя изпоназначи в общината, няма да ги вземат и за метачи. Затова ви баламосват. А Шишков е добра кандидатура. Човек с опит като ръководител. За разлика от Михайлова. Поздравления за кандидата! Не ме интересува от коя партия е издигнат. Мисля, че ще бъде по-добър кмет от сегашната пудра.
А общинските служители, вместо да пишат по форумите, да вземат да поработят малко!

Анонимен каза...

Ако не се беше кандидатирал Митко Шишков, всички щяхме да пишем, че е свестен. Защото е свестен. Имал бил любовница. Вие пък сте му светили! А това, че Донка е кърканде? С това нямате проблем, нали!

Анонимен каза...

Абе кога ко издигнаха Шишков, кога платиха на ПР-и. Нали знаем кой е Шишков, какво правеше в горското, в полицията и ... Хайде моля ви се! Това дето го давате на ПР-ите си е още от Акимовите комисионни. Май ви се искат още. И Ралице - сменяй си от време на време стила, че много ти личи!

Анонимен каза...

Шишков бил такъв и онакъв. Пък ваша Доца най-лична!
Браво, другари рубладжии! Пазете кметицата, че след октомври няма да има кой да дава рублите

Анонимен каза...

Реших да се включа, защото ми писна от анонимни плювачи. Не знам дали са платили на ПР-и и кой пише, но на теб 31 много ти личи. Искате ли да опитаме да пишем по същество? Да си отговорим добре ли управлява града ни Д. Михайлова? Аз не мисля, че е добър кмет. Съжалявам. А дали Шишков ще бъде по-добър времето ще покаже. Не знам за него друго, освен че беше уволнен по партийно поръчение. И стига вече с Акимов. Неговото време мина и замина. Да гледаме напред. Струва ми се, че е време за промяна в Троян. Хайде сега плюйте и по мен

Анонимен каза...

Проблемът на този западащ град вече не са дори такива политически недоразумения като Венко Ангелов или Шишков. Проблемът е, че в този град и община вече не остана читав човек. Само някой да надигне глава срещу троянската мафия, веднага ще бъде смачкан, унищожен или най-често прогонен от този смрадлив от ченгета и комуняги бивш град. Тази троянска мафия е съвкупност от бившите кадри на БКП и ДКМС, от тъпи милиционери и доносници и от назначени бизнесмени, които са се навряли и в политиката на Троян.
Троян се превърна в рай за простаците. Троянският простак е издигнат на пиедестал и нему се кланят другите простаци. Днешният троянски простак от всичко разбира. Но най-много разбира от политика и футбол.
Емблематични троянски фамилии изчезнаха и продължават да изчезват. За да се даде път на простака.
В цялата си история Троян не е имал по-жалка, по-бездарна и по-страхлива интелигенция. За да се даде път на простака.
В цялата си история този град винаги е вървял нагоре и се е развивал. Последните 20 години върви само надолу и само разруха. За да се даде път на простака да твори простащините си.

Анонимен каза...

Да. Изчезват младите и интелигентни хора. Но Шишков и Ангелов ли са проблема? Стига глупости! Това, което Донка направи за последните години, никой преди това не успя. И да я оставим да върши още безобразия или да дадем шанс на някой, който не е професионален политически бърборко като нея?

Анонимен каза...

Тука се е обърнало на селска свада - вашия не бива, нашата е безгрешна. На ти куклите - дай ми парцалките. Както имаше една приказка - комунист - гладен ли е нахрани го, жаден ли е - вода му дай, само власт не му давай. Не знам как може още някой да пуска червената бюлетина и сляпо да вярва, че нещо ще се промени. Единственият шанс на Троян е да се отърве от червеното дерибейство... Ама няма мислещи хора вече...

Анонимен каза...

Като стана дума за простаци, да видим какво ни съветва 33-ти.
Да не си спомняме за милиционера Акимов!? Ами да не си спомняме и за Енкин? Ами да не си спомняме и за величията на БКП К.Койнов, С.Търновски и т.н.
Колко удобно е за всеки простак да не си спомняме историята управниците, защото "времето им било минало и заминало"
Сигурно същият след време ще напише да забравим и за Шишков или Ангелов, защото и на тях някога "времето им ще е минало и заминало". Само че предизвестеният пореден погром над Троян ще си остане.
33-ти ни съветва да "гледаме напред". А къде по-точно "напред"?
Много ми е интересно дали 33-ти ще се качи на самолет, чийто пилот е тракторист и никога не е карал самолет?
Ще се качиш ли бе, умник? А след като се качиш - ще гледаш ли напред?

Анонимен каза...

Абе смешници, джавкате се тука, а никой не казва кой от какво е доволен и от какво не е! Ами прав е 37-ми донякъде за трактористите - ще ни трябват! Само с трактор и БТР може да се мине през прелеза на входа на Троян... Вместо да има градивна дискусия - всички се крият като мишки! По-добре отидете си натопете краката във фонтанчето, че да влезете в общината чистички да си приберете стотинките дето ви ги хвърля кметицата да я защитавате така. Или вие не си чупите колите по пътищата и вашите деца имат тротоари, по които да се движат и не са заминали кой в София кой извън България да бягат от Троян. Срамота!

Анонимен каза...

Благодаря на 37-ми /същият 31/. Знаех си, че различното мнение винаги дразни.
Не казвам да забравяме, а да се опитаме да гледаме напред. Защото Акимов и другите изброени не се кандидатират сега, нали, гений? Когато избираха Донка, тя имаше ли пилотска тапия, а гений?! А сега какво точно може да пилотира? Но, виждам че не я споменаваш. Защо ли?...
Та, думата ми беше за бъдещето. Да, Шишков и Ангелов не са управлявали града досега и не са професионални политици. За разлика от "професионалиста" Михайлова... Бог да ни пази!

Анонимен каза...

Добър избор на ГЕРБ!

Анонимен каза...

Е,и ?

Анонимен каза...

Абе ГЕРБ-ери. Нали тук става дума за Шишков. Вие все за Донка. Много ви е взела страха. Давайте. Марин Шивача дава пари за това. Нужен му е безгласен като Шишков, за да се чувства всесилен. На него не му трябват хора с мнение.

Анонимен каза...

39-ти, нямам нищо общо с 31-ви и за всеки полуграмотен индивид това би следвало да е ясно.
Понеже явно си поредният троянски умник/умница/, който разбира от всичко /вкл.политика/, на такива умници като теб е много трудно да се обясни, че в чисто политически план като професионализъм, Михайлова е на светлинни години от Ангелов и Шишков. Те може да са добри специалисти и професионалисти в своите професии, но тук става дума за местна политика и администриране, от което тези двамцата кандидатчета хабер си нямат. Нещо по-лошо - нито Герб, нито онези тарикати и бандити от "Избор за Троян", които стоят зад тези смешни кандидати са нещо по-различно. Пълна скръб.
Съвсем отделен въпрос е каква политика провежда Михайлова и до какво ни доведе именно тази политика, която по принцип е една и съща както при Михайлова, така и при Енкин или милиционера Акимов. Този модел на местна политика го има и в огромната част от българските общини, които също пропадат и се обезлюдяват.
Понеже такива умници като теб са едни дърдорковци и боравят само с общи приказки - ще ти задам само два въпроса, от което ще стане ясно колко си в час с нещата
1. Кажи ми, но конкретно- кое от нещата, които свърши Михайлова, тези двамата кандидати Ангелов и Шишков могат и знаят как да го свършат по-добре?
2. Кажи ми кое и какво повече биха свършили тези двамата кандидати спрямо свършеното от Михайлова? /какво по-различно и защо/
Конкретно и без общи приказки и шикалкавене, моля!
Както виждаш, аз не давам оценка на дейността на Михайлова, но имай на предвид, че въпросите изискват многопластови отговори, при които автоголовете са често явление, да не говорим, че лъсва на показ потресаващата неграмотност на всеки отворко с претенциите, че разбира от всичко и най вече от политика.

Анонимен каза...

Ха-ха-ха! Браво 43. Ще ти отговоря - европроекти, социални дейности, бюджет (да не забравяме с колко заеми завари Михайлова общината и как е в края на мандата й). Мисля, освен това, че Шишков ще е много добър при говорене пред хора, а Ангелов - в познаването на институциите, които осигуряват финансиране. Ами да попитам кой от тях е влизал в народното събрание, в министерствата или в посолства?

Анонимен каза...

Както се очакваше - 39, 44, вие сте пълен въздухар, тотално некомпетентен и хабер си нямате от общинско самоуправление и администриране.
Това обаче не ви смущава и като всеки троянски редови простак, с каквито се напълни този град, ръсите простотиите си и се мислите за много велики. Не, не сте велики. Тъпи и прости нещастници сте, които на всичко отгоре сте и съучастници в убийството на собствения си град и община. Добре е все пак, че сте толкова неграмотни, та няма начин да го разберете това.
Аре пътувай, неграмотник нещастен. Изстискай си пъпките, обърши си носът и бягай в чалготеката да се надуваш като пуяк.
Троян отдавна е свършен, със или без Михайлова, Акимов, Енкин или тези двамата смешници Ангелов и Шишков.

Анонимен каза...

Продължавам да питам :

Какво си мислите, че постигате като пишете в някакъв форум на някакъв сайт ?
Формирате общественото мнение и давате насока?
Влияете върху мислите на четящия ли, щото ако си мислите че е така-смешни сте ?!?!?

Анонимен каза...

митю шишкоф уж симпатизант на „герб", а си плати зам.директорския пост в сздп Враца в централата на бсп при м. миков.

Анонимен каза...

Както винаги съм казвал, този форум е изключително вреден за нашия роден Троян. Тук изплува основната причина, този град да запада с всеки изминал мандат, а именно липсата на задълбочен размисъл у родния троянец. 25 години разсъждавахте така, от тях 20 години градът се управляваше само от представители на БСП, в това число включвам и Акимов. Проблемът е , че и едните и другите, платени тролове, в момента формират общественото мнение и така за гражданина остава скрит истинският проблем,а именно договорката между ГЕРБ и БСП за Троян. Зам. министърчето надделя с кандидатурата си в Троян, с което има за цел да запази статуквото, е....почти успя. Но и едните и другите, така и не осъзнават, как третият ще им дръпне килимчето под краката, защото няма нищо общо с вас, защото е троянец и е свестен, дааа, много е свестен и ви е страх доста от това. Не се страхувайте, коалицията набира скорост, пълни читалищата по селата вече втори месец, но вие не знаете това, защото се заровили глави в компютрите и мислите, че така оправяте града, напротив. Пилците се броят наесен приятели мои !

Анонимен каза...

Да му мислят сега мадурниците и таваришутките из общинътъ, дето не знаят какво работят там! Шишков ако доди на власт ще им оптимизира (съкрати) състава и ще си остави само послушковци- както направи в горското.

Анонимен каза...

За сетен път моля някой от тези, които хвалят Михайлова да каже какво е направила тя за 4 години? За китките се разбрахме, добре се справя с градинарството. С усмивките също добре го дава.
Ще кажа какво основно прави тя 4 години, да ви подсетя. Напълни общината и всички общински фирми с партийно верни идиоти. Плаща на този сайт, на жената на собственика му, на разни други лешпери, за разни измислени ангажименти. В отплата те я хвалят. Харчи нашите пари за да си прави собствен пиар. Друго да е направила?

Анонимен каза...

За всички, които търсят нови професионални предизвикателства, заповядайте на среща в сряда, 29 юли, 11.00 ч. в сградата на БТ - Троян. Ще имате възможността да се запознаете с възможностите за работа, които се предлагат в "Идеал Стандарт-Видима", Севлиево, завод за производство на санитарна керамика.

Анонимен каза...

Вярно ли е , че Шишков щял да взема гл. счетоводител(ка) на горското за секретарка, а Банко Дачев Хаджийски за втори шофьор?

Анонимен каза...

Не измествайте темата. Кажете какво направи Михайлова за 4 години? Няма как някой да се окаже по-слаб кмет от нея, всеки би направил повече. Защото дори най-дребното нещо е повече от нищото. А усмивките и китките са си едно нищо.

Анонимен каза...

Познайте каква "прозрачност"и управление ще има в общината с кмет Шишков!? Само строга конспирация и конфиденциалност, стрес и изкуствено напрежение- насаждани от него! Работещите в системата на горите добре го знаят-самовлюбеност,горделивост и грандоманщина взети заедно!

Анонимен каза...

Извинете ме, моля Ви, че се намесвам в завихрилата се свада изпъстрена с всевъзможни епитети и обиди. От цялата кавгаджийница, според мен се откроява пост № 36, който съдържа почти цялата истина за положението в града ни. Но, имам само една забележка и тя се състои в проблема, че всички са се докосвали, по еден или друг начин, до комунизма и е много, ама много трудно, докоснал се веднъж до него, да се откачиш и да останеш нормален човек.
И друго, много грозно и неприлично звучат непрестанните оплювания. Моля Ви разсъждавайте не позитивно, не негативно, не преднамерено, а реалистично. Гласувайте както искате! Като гласувате не мислете за Троян, а за себе си. Щом всеки от нас се почувства добре, и Троян ще е добре. Наслука при изборите!

Анонимен каза...

Няма да спра да питам какво добро направи кметицата за 4 години? Извън "доброто" за подбрани некомпетентни партийно назначени и облагодетелствани. Извън това, че намира всякакви начини за парична партийна благодарност. Нещо да е направила свястно?

Анонимен каза...

Не съм нито за Шишков,нито за Ангелов.Единствено съм сигурен,че не искам Михайлова отново за кмет.По-голям въздух под налягане от нея няма.В началото на контактите ми с нея си мислех,че това е свестен човек на който може да се разчита.После мии стана ясно,че освен да се хили и да обещава нищо друго не прави.Сега като минаха 4 години,в които си счупих два пъти колата да драпам из лунния пейзаж,в който превърна града,знам само едно.Ще гласувам за който и да е друг,само не за нея.

Анонимен каза...

Нека стане кмет човекът , на "шамовци" "кратуните", или пък на "нешковци", защо не.

Анонимен каза...

Реална политическа обстановка:
Мити Шейтана го махнаха от директор на дгс Троян резняците,после го назначиха пак те за зам. директор на сздп ,сега пак с тяхна подкрепа ще стане кмет -мечта............навсякаде се знае че без ДПС не става,а те видно са в коалиция с ГЕРБ.

Анонимен каза...

Ех, №45! Не писах, защото ми беше „отрязал” достъпа до форума си. Искал „многопластови” отговори… По кой въпрос? За това, че младите хора се изнасят все повече от града? Или за отчетените невероятни победи на Донка в безработицата? Е как няма да има победи, като не останаха хора в трудоспособна възраст. А демографската катастрофа, която продължава и по времето на покровителката ти? За това, че скоро ще се закриват паралелки и цели учебни заведения? Нали не си мислиш, че цинизма с 200-та лева на новородено ще решат друго, освен ПР-а й… За некадърно направения воден цикъл? Или забрави гейзерите само отпреди 3 седмици? За отделението по ортопедия? За състоянието на пътната мрежа? Или за ударно изхарчените милион и половина тъкмо преди изборите? Впрочем, какво съвпадение, а!?... За това, че Троян е поставен в 4-та група населени места? Най-западналите райони. Ти трябва да даваш многопластовите отговори пред хората, не аз, хрантутнико!
По въпроса за опита. Когато Донка се кандидатира за кметица, основния й трудов стаж беше преминал в ловешката неправителствена организация Сдружение „Знание”. А това, дето била редови депутат… Няма нищо общо с администрирането на община, да ти е ясно.
И понеже си много ербап да обвиняваш в неграмотност, да ти кажа, че звучи смехотворно от човек, който пише „имай на предвид” и „обърши си носът”. По-леко, когато навлизаш в непознати води!
Излез от дупката си и виж града с нашите очи. Отговорите са толкова видими, че няма накъде. И спри да ми отговаряш, че ставаш за смях. А и разговорът с простак като теб е неприятен. Наистина.

Анонимен каза...

Много си уверен, 48, ама защо сте си поръчали платеното интервю с Венко да бъде заключено за коментари? Нали сте много отворени към хората?...

Анонимен каза...

Защото знаят много добре, че на истинските въпроси Венко няма какво да отговори. И защото наесен Митьо Шишков ще брои гласове, а Доца и Венко пилците

Анонимен каза...

60-ти, недей да шикалкавиш с общи приказки, а отговори на въпросите на 43-ти.
Очевидно не можеш и си поредният въздухар.
Част от "многопластовия" характер на отговорите /които си тъп и неспособен да дадеш/, включва и част от констатациите, които правиш, но с малката забележка - КЪДЕ БЯХА АНГЕЛОВ И ШИШКОВ, докато пред очите им 20 години се съсипваше този град? Правеха пачки? Наслаждаваха се на погрома над Троян?
Къде бяха бе, тарикат?
Къде бяха през всичките тези 25 години, че сега да имат претенциите да стават кмет на Троян?
Къде бяха докато хора като Балев, Терзиев, Станчев, Тъпото и подобните им съсипваха и източваха общината, а днес са застанали зад В.Ангелов да го издигат за кмет? Не го ли е срам В.Ангелов? Не се ли гнуси от тази крадлива паплач с които е в една компания?
Къде бяха докато милиционерът Акимов съсипваше и крадеше Троян? Заради тези обири и съсипия ли Шишков е станал "симпатизант" на Герб? Заради онези 5 000 000 лева глоби и санкции с които ни видя сметката е станал "симпатизант" на Герб?
Понеже си тъпак - предупредих те, че ще си вкараш автогол. Ти си го вкара и потвърди тъпотията си.
Хайде сега бягай и ти в чалготеката. и да не забравиш също да си изстискаш пъпките и да си избършеш носът.

Анонимен каза...

сериозна работа да го е......Да направим референдум .Да видим на кой от бившите кметове цикъла му е по -голем .

Анонимен каза...

Хихихиихих.Камен Хасъмски ако не си намери жена за кмет може да го избереме отговаря на всички критерии изброени от по горе пишещите.Няма и любовница май.

Анонимен каза...

Ангел е дебел,защото яде много:)

Анонимен каза...

Генадийййййй питай тези дето ги е изредил 63 и компания какво стана с глобите от водния цикъл на Минча.Колко ще плащаме още,защото за този новия цикъл още не е ясно.Уж нали софиийска адвокатка сама беше измислила нещо си.Какво стана, потули се работата.Чичо Минко купи пощата и т.н. А за Ангела е верно много яде и се капе хахаххахахахаааааааааааааааааа.

Анонимен каза...

Честно да си кажа с Митака се познаваме отдавна,свястно момче е,но като се сетя за прочувствената декларация на другаря Акимов за принадлежността му към една структура /как беше да,да ама не/ трудно ще отида да гласувам за герб.

Анонимен каза...

Митака = на МиНака

Анонимен каза...

Генадий, а ти що не си кажеш срещу колко те купува кметицата да й вееш байряка? А жена ти? Ама конкретно

Анонимен каза...

На 28 Шишков е мъж на жена си, каква любовница, та тя като го разбра що за човек е и го заряза. Той си слуша жената

Анонимен каза...

Ако от всяко дърво ставаше свирка то и от дървара кимет.Генади това да не е първоаприлска шега****от горски кмет хахахахааааа

генадий каза...

До №70: Справедлив въпрос, отговорът е: за мен 1 млн. лв., за жена ми - 200 хил. лв. Но, няма да крия, едни други дават повече и обмислям офертата. Венсеремос! :))))

Анонимен каза...

Митя Шишков не му се вярва, че стълбата има два края.Изкачиш се по нея и после слизаш, но може и да се подхлъзнеш и падаш.

Анонимен каза...

Най весело и забавно ще бъде както казва 7-ми: Да се направи избор за най-тъп общественик. Дори е предложил три кандидатури
Прочетете ги - много е забавно
Хайде гласувайте - кой от тримата е по-по-най

Анонимен каза...

Илияне, здравей и добре дошъл от Австралия. Как беше, хареса ли ти?

Анонимен каза...

До 46. Вместо да ти е смешно по-добре си направи изводите! Тук никои не формира обществено мнение. Тук обществото на Троян, на което се разчита да избере Шишков за кмет, с пълно право си изразява мнението свободно.

Анонимен каза...

Мъжът Шишков, който безропотно носеше рога години наред слагани от жена му на младини.Жена му транквилантна алкохоличка гонена от всяка банка!Бащата Шишков, на когото синът му публично вика простак!Браво!.....страхотен авторитет!Приятелят Шишков, който пие и яде с някой и после без да му мигне окото го предава!Приятелство единствено за полза и МУФТА!Началника Шишков, кой го защити когато го изхвърлиха?.НИКОЙ!!!Мисля, че в този случай и парите на Марин Радевски няма да помогнат!Бог да прости ГЕРБ–Троян

Анонимен каза...

АМИН

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |