Тенисът на маса се завръща

* От Ловеч канят троянци на състезание за деца и възрастни в навечерието на празника на града, 9-10 май, Езиковата гимназия; за контакти и записвания – тел. 0888/850781, Радо
Предстоящо
ДА! ТЕНИСЪТ на маса е спорт, който имаше традиции в Ловеч, но след промяната след 1989 г. той лека-полека изчезна - от залите, от колективите, дори и от сърцата на хората. Но група ентусиасти решихме да го съживим и върнем. „Спретнахме“ си една заличка в ловешкия кв. „Гозница“ - с три маси, организираме си импровизирани турнирчета между нас си и така се роди идеята за (по-)голям турнир. С изключителната помощ на Община Ловеч в лицето на кмета, който лично се ангажира да помага, такъв турнир ще се проведе на 9 и 10 май в салона на Езиковата гимназия, точно в навечерието на празника на града – 11 май.

ГЛАВНИЯТ ентусиаст и основен организатор Милен Цанков сподели, че трудности има – не толкова организационни, колкото в отказа на хората да помагат, но нагърбил се вече с това, няма връщане – осигурени са маси, мрежи, „кошарки“, топчета и вече почти всичко необходимо за провеждането на турнира е налице. Засега има записани около 50 човека, а регламентът ще се доизбистря и ще бъде съобщен на техническата конференция в деня на откриването от 9:00 ч. Записванията продължават до 17:00 ч. на 7 май, четвъртък, затова – побързайте да заявите вашето участие.

„НАДЯВАМЕ СЕ да привлечем и да съберем колкото се може повече участници и публика - заяви Милен, - за да покажем що за спорт е тенисът на маса, а ако можем да запалим огъня у децата и да изкараме тенис масите от мазета и гаражи, значи сме успели!“ Родители, доведете децата си, деца, доведете родителите си. Троянци и вие – заповядайте. Да поиграем и да превърнем съботата и неделята в празник преди празника!

Радослав Георгиев, Ловеч

П. П. За повече информация и записвания, можете да звъните на тел.0888/850781, Радо.

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Ало , Радо,дай повече информация , щом ще почва в 9 сутринта докога ще се играе ,няма цял ден да висим там , все пак пътуваме от Троян ,Ябланица , Тетевен ,селата... Нещо по конкретно моля ! Група ентусиасти от 15 човека сме , чакаме конкретика . Успех в организацията !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |