Михайлова оглавява предизборния си щаб

* Ясни са, макар и необявени официално, четири кметски кандидатури: Донка Михайлова, Лальо Драголов, Даниел Сираков и
 адв. Венелин Ангелов
Местни избори 2015
Донка Михайлова
ДОНКА МИХАЙЛОВА ще оглави предизборния щаб на левицата за предстоящите през есента местни избори, научи Т21. Решението е било взето на провелото се в събота (23 май) заседание на Общинския съвет на БСП – Троян. С други думи – настоящият кмет ще ръководи кампанията за преизбирането си. Г-жа Михайлова все още не е обявила своята кандидатура официално, но с голяма сигурност може да се твърди, че ще се бори за втори мандат начело на община Троян.

ДОСЕГА СА ЯСНИ, макар също да не са обявили официално кандидатурите си, още трима претенденти за кметския пост – Даниел Сираков (ВМРО), Лальо Драголов (ГЕРБ) и адв. Венелин Ангелов (местната дясна коалиция „Избор за Троян”).

Т21

Още по темата:

45 коментара:

Анонимен каза...

Тая комсомолка Дона Къртицата е много нагла.Казваме им,че не я искаме а тя си сформира предизборен щаб.Дървени глави комунистически.

Анонимен каза...

Дървена главо идиотска, кой си ти че ще казваш жителите на община Троян кой искат! Ще дойдат избори и ще се убедиш, че по-желан кмет от г-жа Михайлова няма. Айде скривай се в черупката си и дим да те няма за вечни времена.

Анонимен каза...

Охо близачите на задни части се появиха.Обикновенно те са Общинските чиновници които при Дона си живеят живота.Лъжат я тя им вярва и ги защитава,а те се гладят по корема.Затова 2-ри нервничи.А и не обичам комунистическите похвати-някой да ми казва какво да правя.

Анонимен каза...

А платените тролове от ГЕРБ се активизираха и яхнаха метлите си.

Анонимен каза...

Абе защо не се съберете на едно място на живо,и не се надерете взаимно?Доцини придворни и анти такива!Никой не е длъжен да ви чете глупостите тук.А и какво си мислете,че като оспамите форума ще повлияете на мисленето на хората?!?!Олигофрени!

Анонимен каза...

1ви кого искаш като Дона не ти харесва?Кажи ни и на нас за кого да гласуваме.

Анонимен каза...

Освен кметовете и съветниците са ясни.
Розалинда Русенова, Станислав Съев, Ройнева,Веселинов и задължително Малчев и Кацаров.Тъкмо когато се пенсионират всичките ще кажат нашата професия е общински съветник, това сме работили цял живот!!!
От ГРОБ ще са Данков, Барбито, Маестрото.

Анонимен каза...

Като се замисля, чесно не виждам и марсианец да дойде за кмет, каква ще оправията за Троян, нещо има в манталитета, което сериозно обърква нещата, а и ситуацията в Северна България не е цвете.

Анонимен каза...

Успех във втория мандат на единствено честната и най-успешната кметица на Троян!

Анонимен каза...

Донка е без конкуренция това го знаят всички в Троян.Най малко се краде при нея и само за това ще бъде избрана от хората пак.Даньо Сирака не е конкуренция и ще е подкрепи ,той по принцип е със силните деня без значение кои са.Другите и да са чесни като личности зад тях е троенската мафия и само заради това нямат шанс.

Анонимен каза...

Дефиниция за глупак:да знаеш истината да виждаш истината,но все пак да вярваш на БСП

Анонимен каза...

Аз съм глупак! Знам истината, виждам я и продължавам да вярвам на Михайлова. Не съм й говорител , нито съм общински служител, но тя направи много повече отколкото обеща. А вие си чешете езиците колкото искате
Досега кмет, който не се е облагодетелствал , направил е неща, които се виждат, винаги е давал повече от от колкото се очаква от него. Никога до сега не сме имали кмет джентълмен и истински "мъж".На мъжки п...ки сме се нагледали
Аз съм глупак...с образование и бизнес, но глупак!
Бх

Анонимен каза...

Така е,наистина си глупак! Бизнес имал...

Анонимен каза...

За разлика от всички човекът е честен.

Анонимен каза...

Според мен в списъкът с плафесии трябва официално да се утвърди длъжността "курва" идват ми в повече, наред с офицално практикуващите, които имат моето уважение . Ако не ви пука за другиге поне себе си уважавайте.

Анонимен каза...

И кво направи прехваленета ви доца? Освен, че разкопа града да положат никому ненужни тръби и набързо, в разрез с правилата да заринат и асфалтират. Нещо стори ли с незаконните цигански катуни - не, щото тя им се продаде, за няколко стотин гласа! Нещо стори ли с бездомните кучета - не, щото Самичката ще й разгони фамилията, а тя е шубелия, като всички мръсни комунета впрочем. Знаете ли че в общината 15% от служителите са пенсионери? И има такива, който са се пенсионирали два пъти и още се влачат като черва по коридорите и мъкнат портрета на любимата си отрядна в задния джоб? А кадровата политика? Да изтръпнеш. Приоритет - млади некадърни комсомолци с афинитет към чести задгранични пътувания. Назначения за гласове - компрометиран бивш н-к на поземлена комисия, лизач от дпс, гонен от всякъде за финансови злоупотреби, но ще донесе няколкостотин гласа за къртицата. Не я гледайте, че вечно се хили, за власт и за партията е готова да се продаде и на дявола. И го прави..........

Анонимен каза...

Боже Господи, няма ли край простотията в нашия град?! Нека има дебат, но да е смислен и по същество, а не груби и неаргументирани нападки. Ако 1, 3, 7, 16 (според мен един и същ) се смята за човек, трябва да е наясно, че човешкото достойнство не може да се отнеме с просташки език, а по-скоро ще се върне като бумеранг върху собсвената му особа...

Анонимен каза...

Генади, ценя желанието ти за "свобода на мненията" във форума. Но това, в което той се превръща, е просташки начин за себеизява на комплексари или платени съвремменни "жрици" на партийната любов. Аз, като уважаващ себе си човек, спирам да го чета!

Анонимен каза...

17 - та! Кое от изнесеното не е вярно, че се обръщаш към Господ?
Айде на дебат по същество:
1. Заринаха ли траповете в разрез с правилата и после ги асфалтираха - да, направиха го, ама ти 17-та това го проспа.
2. Копаха ли на едно и също място по 2,3 и 4 пъти – копаха, ама ти и това си проспала. А кой е платил за тези „извънредни” дупки – и аз и ти, нали така 17-а.
3. Кво стана с незаконните цигански катуни – нищо. А мангалите и данъци не плащат – знаеше ли това 17-а? Явно не. Ама дебат искаш. Смислен.
4. Нещо с бездомните кучета да се е променило. Ехооо 17-а, къде си? Ама мрънкаш, че нападките били неаргументирани. Айде дебатирай де. Ама смислено.
5. Да изброим ли пенсионерите в общината и да видим колко процента от работещите там съставляват. Аргументирано. Поименно. Искаш ли 17-а. Да видиш за какво става дума.
6. А пътешествията на младите общински комсомолчета можеш да видиш в социалните мрежи, щото те не се свенят да се логват от местата на които са били пратени за сметка на общинския бюджет, за наша сметка.
7. За последното назначение на бившия началник на поземлена комисия и човек на дпс – без коментар.
Изнесъл съм 7 неоспорими факта видими от всички, само от теб 17-а не, или си проклета дърта комуняга или в кратуната акъла ти го няма.

Анонимен каза...

Ако срещнеш гладен комунист - нахрани го.
Ако срещнеш жаден комунист - дай му вода.
Ако срещнеш гол и бос комунист - облечи го и го обуй.
Но никога, никога, никога не давай на комуниста власт, защото тогава всички ще са гладни, жадни, голи и боси.

Ако комунист тръгне да взема власт - трепи го !

Народна мъдрост от периода след 1917 г.

Анонимен каза...

На съвестта на тази партия и водачите й ще тежат безброй атентати, показни разстрели на невинни в името на някакво светло дело, Септемврийското въстание, налагането на измислената Македонска нация и откъсването на живи части от българското тяло, съветската окупация и навлизането у нас на Червената армия, превратът на 9-ти септември, 1944 г., избиването на опозицията и прогонването на цвета на нацията в имиграция, лагерите на смъртта в Белене, Ловеч, Скравена, Куциян и др., унищожаването на църковния морал и нравствените добродетели на българина и замяната им с класово-партиен подход, гигантоманска индустриализация, която създаде фалшива работническа класа, прогонените българите от селата, отчуждаването на хората от земята и труда…
Десетки и хиляди престъпления на комунизма и комунистите в България още могат да бъдат посочени, но все по-страшно е усещането, че никой от тази партия не се е извинил до сега за безчетните злини и незатворени рани, които оставиха. Мълчат и наследниците им – такива , като Дона !

Анонимен каза...

Новият кмет на Троян ще се казва Даниел Сираков. Донка най-много да го докара на балотаж,като там хората от Троян ще заявят ясно,че не искат повече милиционери и комунистически дейци да командват града ни!

Трол на свободна практика каза...

Към 19..... 1. Къде точно са заривали в разрез с правилата и кой са правилата по които трябва да се зарива и асфалтира? Кажи ни ги да ги знаем и ние, за да следим за спазването им. 2. Къде са копали по 2, 3 и 4 пъти? Какви са причините и как да знаем дали копането ( ако е имало такова) е с или без причина? Обещавал ли е кмета да се справи с незаконните цигански катуни? Катуните са проблем и ми е важно ти какви идеи и начини предлагаш за решаване на проблема? Помогни на кмета! 4. Бездомните кучета са си толкова колкото бяха и при предишния кмет. Което според специалистите е успех. Ако не си съгласен отново дай съвет на кмета, сигурен съм, че ще те послуша, ако съветът ти е смислен. 5. Кажи кои от работещите в общината пенсионери са без нужните качества и да поискаме конкурс за длъжността му. 6. Кои са младите общински "комсомолчета" които са командировани от кмета без причина и цел и ще потърсим сметка от кмета? Ти не си ли бил комсомолец? Защото, ако командированите са комсомолчета, няма как да бъдат млади и обратното :))) 7.Как се определя кой на кой е човек? Как разбра, че човекът е човек на ДПС? 19-ти, партия ли трябва да гарантира за способностите на някой ? Изнесъл си лозунги, 19-ти! Когато ми отговориш ще станат факти!

Анонимен каза...

Пенсионирания шапкар Русинов, като какъв точно се явява в общината ?

Трол на свободна практика каза...

А пенсионираният шапкар Русинов справя ли се със заеманата длъжност или не? Това трябва да е ЕДИНСТВЕНИЯТ критерии дали някой си е на мястото!

Анонимен каза...

Не се измъквай,а отговори на въпроса :Какво прави Русинов в общината?Как се е озовал там?Имало ли е конкурс за заеманата длъжност,той явил ли се е наред с други кандидати и на база високи резултати и силна автобиография е спечелил мястото?

Анонимен каза...

Факт е, че Русинов е голяма "дупка" в екипът на Михайлова. Както и Банков. Да се чуди човек теА двамата какво правят там, при наличието на млади специалисти. Факт е обаче, и че досега в Троян, поне последните 20 години не е имало по-свестен кмет от Донка. Аз, като човек, който винаги е бил с ултра сини убеждения, сега ще гласувам за Михайлова, защото докато не разберем, че трябва да се избира личност, а не по партийна линия - скоро няма да се оправим. Това е и грешката на Донка, че поведе предизборният щаб на недолюбваните в момента екс комуняги. Въпреки това, трябва да бъдем реалисти и да спрем да си чешем клавиатурите с "Доца, Доцкейй, Къртицата..." и т.н. неадекватни и глупави сравнения, от хора, които така си изливат гнева, 'щото жените й не са им пуснали снощи. Просто при другите излъчени кандидати, Михайлова ще е 100% кмет. С голяма преднина. И така и трябва да е, де!

Анонимен каза...

Нали за всички е ясно, че Русинов нито е на работа в общината, нито е назначаван от общината. Той е подчинен на Военно окръжие и работи там с работно място в общината. И стига с глупости!

Анонимен каза...

Някой сеща ли се защо тук се коментира само Михайлова, а не Драголов, Ангелов и само веднъж Сираков? На някого да не е ясно?
Що ли да правим избори?!

Анонимен каза...

С уважение към пишещите тук, макар стилът на някой постове да не ми допада...но искам да попитам:
1.Ако ви назначат за директор на едно предприятие вие ще уволните ли всички спецалисти, защото не ги харесват .
2.Ще пуснете ли ловните дружинки срещу бездомните хора? Да правилно прочетохте, не пише кучета.
3. Когато сте на ръководна длъжност, но трябва да решавате въпроси извън вашата компетенция ще се допитате ли до професионалисти?
Не знам дали схващате накъде бия, но за по-бавно мислещите ще го кажа по-простичко.
1.1.Състава на общинската администрация не е променян от пет мандата сигурно. Срещам едни и същи хора вече 25 години, това не означава че не са специалисти, означава че и други кметове са работили с тях. Дали пък да не ги оплюем, това сега е модерно. Със сигурност има и плява ...
2.1. В тази идиотска държава има закони и за животните те са по-строги от от тези за хората.Посочете ми една община, която се е справила с проблема-бездомни кучета. Законът позволява кастрация с цел намаляване на популацията. И мен не ме кефят, но не очаквайте от кмета противозаконни действия.
3.1. Май пак не се получи стила, който ще бъде разбран. Тук ще се справя-не се правете на специалисти по водния цикъл и не ръсете мозък за неща, които не разбирате. Типично по троянски сте специалисти по всичко-воден цикъл, кадруване в общината, хранителните вериги и биоразнообрание. А пропуснах и кой с кого и защо...
Р.с. За по-ограничените ще кажа, че хранителна верига в контекста не е това за което си мислите
БХ

Анонимен каза...

Тъпите комплексирани мъже лаят по силните жени. Какво друго да правят? Аз съм за силните, назависимо от какъв пол са!

Анонимен каза...

Хубаво бе,ама пишете си тук в някакъв форум,кой ви знае какви сте и що сте?Никой не го интересува простотиите,които са ви спуснати да вменявате на хората.А хората,хората на есен ще бият шута и на този кмет.

Анонимен каза...

Не мога да се въздържа уважаеми, не познаваш пенсионната система в страната-факт. И представа си нямаш от законовата уредба в държавата нито за държавния служител знаеш, нито за кучетата, нито разбираш от европроекти. А за комсомола не коментирам...Единствено си прав за човека лизач...но това не е точната дума. Но той няма да донесе нищо защото няма изгода. А ти се изказваш неподготвен и това не ти прави чест.

Анонимен каза...

Пак питам - защо тук пишат само за Михайлова? Нима никой не се интересува от Ангелов, Драголов и Сираков. Или просто никой не ги брои?

Анонимен каза...

Алоо, абе вие нормални ли сте,бе ?!?!?
Следващата статия е за разширяващо се модерно предприятие,което ще открие работни места,със заплати,за които в провинцията само се мечтае,а тук се коментира доца или цоца?!?!?
Вие сте тотални олигофрени господа и госпожи партийни и общински драскачи.

Анонимен каза...

Тук започна да гъмжи от обиди и цинизми,идващи да прикрият очевадния факт - ГЕРБ нямат равностоен кандидат на Михайлова.Ако имаха,никой нямаше да се занимава с писане на цинизми и нападки - те са признак на нервност

Анонимен каза...

До 23-ти трол на свободна практика
Карам по „лозунги”:
Лозунг 1: Зариваха в разрес с правилата на ул.”Любен Каравелов” и ул.”Радецки”. Лично видях как ползваха ръчна механична трамбовачка, а тя е с ефективна дълбочина на уплътняване от 10 до 40 см. За изкоп с дълбочина 4-5 метра е задължително да се използва уплътняване посредством вибрационен валяк, защото дълбочина на уплътняване е до 1 метър. Има и други методи на уплътняване, но те са неприложими в градска среда. Пак на Каравелов, но по-нагоре копаха до три пъти, два пъти копаха на ул.Охрид, два пъти копаха пред Фамозото. В горния край на града са копали и по 4 пъти. За причините пътай кмета. За мен това е неприемливо. Изнесените по Лозунг 1 данни са неоспорими факти.
Лозунг 2:
Знаеш ли, че кмета на общината организира изпълнението на задачите, които произтичат от законите? Това е казано в ЗМСМА. А има един закон наречен ЗУТ. Там е казано, какво става с незаконните постройки. Защо кмета не изпълнява закона? Има и един закон наречен ЗМДТ. Ама как циганин да декларира имот, когато той е незаконен. И как тогава да плаща данък сгради и такса смет? Според мен вината е в кмета, а според теб?
Казаното по Лозунг 2 са неоспорими факти, защото произтичат от законите в РБ. Само ти ги припомням, че май си ги забравил. А защо кмета не изпълнява закона – питай го/я.
Лозунг 3:
Бездомните кучета, били толкова колкото и при предишния кмет. И кво ме грее мен това?
Решаването на проблема е свързан с ограничаване на популацията на кучетата. Естествено, не чрез избиването им. Разширяване на приюта за животни, назначаване на нови хора и стриктно следене за появата на нови бездомни кучета. Но цената за това ще платим всички. Обръщам ти внимание, че това е практиката в Европа.
Нещо неясно по Лозунг 3?
Лозунг 4:
За работещите пенсионери.
Троле, нима според теб е нормално да се правят дискусии на тема ограничаване на младежката безработица и в същото време в общината да работят /и да се назначават нови/ пенсионери? Не е ли цинично към същите тия млади хора? Например Държавата е пенсионирала един военен и му е дала солидно обезщетение – 15,20 заплата накуп, нали така. Тоя човек е на 45-50 години, с тавана на пенсията, щото държавата го е осигурявала на реалната заплата. Няма лошо, да е жив и здрав човека и да си я взима още дълги години. Но не е морално да го назначат отново на държавна работа и държавата да го осигурява. И става така, че този човек се пенсионира втори път /по възрзст/, пак взима обезщетение от общината/държавата и отново е оставен да работи в общината. Ако за теб това е нормално и морално за мен не е. Щото младия човек ще избяга в друг град да си търси работа. Защо е така можеш да питаш кмета.
Това са факти, които лесно можеш да провериш в общината, ако искаш.
Лозунг 5:
Чувал ли си за БСМ? /Българска социалистическа младеж създадена през 94 год./ В общината има назначени такива, точно по тая линия. Това е факт и можеш да го провериш, ако искаш.
Лозунг 6:
Човекът на ДПС... Явно си много назат и нямаш представа за какво става дума, затова няма да ти обяснявам детайли.

Това са мойте отговори. С факти, който можеш лесно да провериш по ЗДОИ.

Анонимен каза...

Чух че Иван Макариев искал да бъде общински съветник от листата на БСП за да може да получава заплатка.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Михайлова е всичко но не е взела нито стотинка, честна е като баща си но наистина трябва да се обгради с нови личности както за общински съветници така и за екип в общината. Стига с тези стари муцуни като Банков, Ройнева, Русенова, Съев, военния Бояджиев и Роско Веселинов.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Спрете да тролите анти БСП. Все пак това е партията, която ще свали Михайлова от власт. Без друго са малко. Голяма част от тях са излъгани лично от нея. За сметка на коалиционните партньори от ДПС. Така че, да са живи и здрави БСП, те ще бутнат кметицата, превърнала Троян в лунен пейзаж.

Анонимен каза...

№ 42, разполагам със скафандри за подскачане по лунен пейзаж.Кажи къде да ти изпратя един или имаш нужда от повече бройки?За съжаление не разполагам със скафандри само за глава,белким да видиш и нещо добро направено в този град през монитора му.?Не съм гласувал за Михайлова, Няма да гласувам и за Драголов, и за Ангелов? За сега мисля да подкрепя Сираков? От всички представени партии в ОС,само той си внесе 10-те предложения за изпълнение в мандата на Михайлова.До сега има изпълнение на 7,Мисля,че с Михайлова ще са добър екип!

Анонимен каза...

Бат Даньо, ти ли си бе? Наздраве, ваеводооо!

Анонимен каза...

След като преди време Народното събрание прие декларация, че комунистическият режим (1944-1989) е бил престъпен, не следва ли да са престъпници тези, които са получавали заплата за да провеждат престъпната му (според НС) политика ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |