Never give up!

Успех, Марина - с теб сме! Never give up!
Марина със своя син Майкъл
ДЕСЕТКИ приятели от близо и далеч се включиха в дарителската кампания за лечението на Марина Колева (29 г.) от Троян. Българско сдружение в Испания и Асоциацията на българите и българското училище "АБВ" в Западен Съсекс (Англия) дариха известна сума, помогнаха и други българи, живеещи в чужбина. В Троян собственичката на козметичното студио M&M Бисерка Иванова дари цялата печалба на студиото от натоварените дни преди баловете. Възпитаници на паралелката по хотелиерство и ресторантьорство на троянското СОУ "Васил Левски" навръх 24 май направиха благотворителен базар със свои кулинарни произведения и цялата събрана сума е в подкрепа на Марина. Дарителски кутии са поставени на доста места в Троян, приятели го направиха и в други градове на страната.

Марина
В КАМПАНИЯТА се включи и общинската администрация, която ще помогне със средства от учредения неотдавна Фонд за лечение на нуждаещи се граждани на община Троян; с лични средства се присъедини и кметът на Троян Донка Михайлова. А приятелката Валентина Керинска разпрати във фейсбук призив на английски език, за да търси подкрепа от чужбина. "Never give up!!!" (Никога не се предавай!!!) е озаглавено трогателното й послание.

СВОЯ кампания под мотото „За твоята усмивка, Марина!” поде и троянското читалище „Просвета“ (кв. „Лъгът”) заедно с младежката духова музика „Заедно“; ще бъдат организирани три концерта на различни места в Троян, като всички събрани средства ще са за лечението на Марина - пред кафене „Тифани" (27 май), на Големия пазар (28 май) и в кв. „Лъгът” (29 май).

КЪМ ДАРИТЕЛИТЕ се присъедини и централното троянско читалище „Наука” – по инициатива на ръководителя на танцово студио „Бордо” Станислав Анастасов на 8 юни, понеделник, от 18:30 ч. се организира благотворителен спектакъл. На читалищната сцена ще излязат танцьори от „Бодро”, каратеки от КК „Атнес” и певци от ВС „Усмивка”. Билетът е 5 лв., като цялата събрана сума ще влезе в дарителската сметка за лечението на Марина. Читалището ще прибави и половината сума от премиерата (3 юни, 19:00 ч.) на „Женитба с препятствие”, постановка на читалищната самодейна трупа.

Ето и дарителската банкова сметка:
Марина Иванова Колева
IBAN BG89FINV91501016493631
Банков код: FINVBGSF

PayPal: 
marinakolevahelp@gmail.com


Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |