Да спасим един живот! Да дарим усмивка на едно дете!

Успех, Марина - с теб сме! Never give up!
Приятели, една млада жена, майка и прекрасен човек, наша съгражданка, се нуждае спешно от нашата морална и финансова подкрепа. Лечението в България не даде голям резултат, но в чужбина има шанс за нея. Тъй като трябва да се действа бързо и да се събере немалка сума, се обръщаме към всички вас с огромна молба да помогнем на Марина Колева. От 18 май в кафене "Тифани" в Троян има кутия, дарителски кутии има и на други места в града (включително и в офиса на Т21), а по-долу вижте банковата сметка за набиране на средства и PayPal за преводи от чужбина. Необходимата първоначална сума е 2000 евро за преглед и 800 евро за ден престой в австрийска болница, скоро ще бъде ясно и каква е сумата за лечението.

Нека се обединим, да върнем усмивката на Марина и дадем шанс на Майкъл да расте със своята майка! Успех, Марина - с теб сме!

Ето и дарителската банкова сметка:
Марина Иванова Колева
IBAN BG89FINV91501016493631
Банков код: FINVBGSF

PayPal: 
marinakolevahelp@gmail.com

Never give up!!!

Ето и трогателното послание на първата приятелка Валентина Керинска - на английски език е, за да търси подкрепа и в чужбина, озаглавено е "Never give up!!!" (Никога не се предавай!!!).


Never give up!!!

2 коментара:

Анонимен каза...

Бог да и е на помощ, тъй като не винаги парите са достатъчни! Кураж!

Анонимен каза...

Детето на Марина е на 8 г.! Като първа приятелка, би трябвало да го знаеш! Марина, с теб сме! Не се предавай!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |