Нов областен лидер на ДПС в Ловеч

* Депутатът Джейхан Ибрямов оглави областната партийна структура в Ловеч, Юнал Мъстънов подаде оставка; Захари Велев запазва зам.-председателския пост

Джейхан Ибрямов
Рокади

НАРОДНИЯТ представител от нашия 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район (МИР) Джейхан Ибрямов е новият областен председател на ДПС – Ловеч, съобщи PR-ката на партийната структура Емилия Маринова. Предшественикът му Юнал Мъстънов, който бе начело от 2001 г., е подал оставка, а в обръщението му до председателя на ДПС Лютви Местан се казва: „След три успешни за ДПС - Ловеч мандата, през които изпълнявах длъжността председател на Областния съвет на ДПС и се  реализираха отлични политически постижения в местната и законодателна власт, ви уведомявам, че подавам оставка от този пост”. Г-н Мъстънов е пояснил и мотивите за оставката си – да даде път на младите, които ще са по-адекватни на новото време.

НОВИЯТ областен партиен лидер е роден в Търговище през 1977 г., магистър е по кинезитерапия от НСА и по политически мениджмънт от НБУ. Джейхан Ибрямов бе зам.-министър на инвестиционното проектиране в кабинета Орешарски, а в периода 2009/12 г. оглавяваше Младежкото ДПС. В момента е член на Централния съвет на ДПС и се смята за приближен на Лютви Местан. Припомняме, че на миналогодишните парламентарни избори (5 октомври 2014 г.) ДПС за пръв път спечели депутатско място в нашия избирателен район, като тогава партията даде трети резултат в областта (14,13%) след ГЕРБ (30,96%) и БСП (19,18%). Досегашният областен зам.-председател на ДПС - Ловеч и наш съгражданин Захари Велев запазва поста си.

Т21

Още по темата:

33 коментара:

Анонимен каза...

Идеалноо ! Сега вече ДПС и ГЕРБ се разбраха за местните избори, не случайно се прави и тази рокада. Топлата връзка на тоя хубавец и Н.Нанков, ще бъде основна движеща сила на местните избори в града.

Хасан ага каза...

ДПС и ГЕРБ се цунаха?Ашколсун!

Анонимен каза...

Цунаха се, да ! Това става в момента в цялата страна. ДПС ще подкрепи ГЕРБ на мн места, включително и в Троян, за да може да си върне ролята на балансиращ фактор и да измести реформаторите от властта. Досега подкрепяха БСП в Троян, сега обръщат към ГЕРБ, нищо ново под слънцето.

Анонимен каза...

ТО ПЪК ЕДНИ РЕФОРМАТОРИ № 3.????.Кои са в Троян? Нали подкрепят ГЕРБ? Защо? Защото се продадоха за пари,нали така бе Милко? Имате ли очи да се наречете реформатори? Какви предложения сте дали за толкова години за реформи в Общината? Всичките са зависими от местните феодали на ГЕРБ и БСП и покорно ги подкрепят. Жалко,че хората се подвеждат?

Анонимен каза...

ПИК научи от потърпевши, че служителката на НАП - Ловеч Радосвета Коева постоянно е в особенно раздразнително състояние на работното си място, което демонстрира и спрямо клиентите на териториалната дирекция.
Състоянието й вероятно се дължи на доказана слабост към алкохола. Коева е известна в средите на ловешкото общество като бохем с потоянното си присъствие по заведения и пиянски запои.
Пиянството й не свършва добре. През 2014 г., с определение на Районен съд – Троян, е одобрено споразумение между Коева и прокуратурата в Троян, с което данъчната служителка е признала, че е шофирала автомобила си след употреба на алкохол с над допустимите по закон промили. За деянието си Коева е осъдена на пробация и лишаване от правото да управлява МПС за 14 месеца.
След този случай Коева получава прякора „Царицата“, въпреки че поради наказанието данъчната, както и повечето хора от малкото градче, започва да ползва автобуса от Троян, където живее, до Ловеч, където работи. Според местните хора обаче Коева е „царицата“ на отказите за регистрация по ДДС. Доколко тези откази са правомерни и не обслужват нечии лични интереси, е добре да бъде проверено от страна на шефовете на „Царицата“ в НАП.

Анонимен каза...

Тя Радосвета си е порез още от ученичка, та затова постоянно им набивахме канчето...ама малко ще да е било.

Анонимен каза...

Предварително се извинявам за невежеството, но не разбирам какво общо има служителката на НАП и смяната на ръководството в местните структури на ДПС

Анонимен каза...

Ами просто ДПС и ГЕРБ доказаха, че са заедно. Николай Нанков и Джейхан Ибрямов също. Общи интереси (лични) - общи цели. Тежко и горко за Троян!

Анонимен каза...

Този сайт за пореден път доказва,че принадлежи на ДПС и БСП.Тук се публикуват само хвалби за кметицата,която опропасти улиците на града и рекламно-възхвалителни статии за БСП и ДПС.Не стига това,ами и в коментарите само фишеци в услуга на тези 2 парии.

Анонимен каза...

9-ти, :) :) "член" ли си на Борисовюгенд?!...

Анонимен каза...

Всичко е отдавна ясно, освен на "балъците"! Герберите и сега си управляват с ДПС, а Борисов пуска кьорфичеци, че уж са противници...Депесарските вестници, т.е почти всички, предвид това, че са на Д.Пеевски, осигуряват медиен комфорт на управляващите. Сега ДПС ще подкрепят на месните избори ГЕРБ. Жална ни майка с тоя перко с малко мозък Лалю Драголов - ще се спука от стойки и чалъми!

Анонимен каза...

Ало 9-ти, ти най-вероятно не живееш в Троян? Кои улици са опропастени бе малоумник ? Любен Каравелов ли, Вежен ли, Пряспа ли, Канъчка ли, Стефан Караджа ли? Здравец, Минко Марковски и Шипковенски изцяло ще бъдат реконструирани с нови бордюри, тротоари и нов асфалт. Най- лошите участъци на Васил Левски преасфалтирани и т.н.

Анонимен каза...

То се е видяло,че ДПС здраво работи на ловешка територия.Като местен шовинист си мисля,че по-добре да беше сложен Захари Велев за областен, отколкото спуснати парашутисти.Наше момче е и малко повече е образован от този добружански ага.То файда ще да е йок, колкото от досегашните, ама местен да е.ДПС яко работи и вербува съмишленици.По тайни доби, на четири очи действат.Ще видите какви резултати ще има на есен.ГЕРБ и ДПС = кмет

Анонимен каза...

Леле,троловете на БСП+ДПС яко са се разшътали тук.10-ти(или всъщност,който и да е,защото е само един,ако не вярвайте питайте Генади за IP-то)не съм от Герб,не съм и от друга партия.Обикновен човек съм.Живея в Троян и виждам какъв ужас направи кметицата по улиците.Поради това,а и заради други неща ми е ясно,че тя няма шанс.Дори нейните не я искат,защото ги налъга в полза на ДПС.Това е.

Анонимен каза...

Донка няма алтернатива това е истината за Троян в момента,кмет който не краде....Всичко друго би означавало групови интереси и здраво "пипане",за справка Пазарджик,Хасково,Петрич...

Анонимен каза...

Е как да няма алтерватива - нали оня измислен адвокат Венко Ангелов е приел или по-скоро се е продал, да бъде кандидат на крадците от бальово-терзиевата шайка и някакви, които се представят за реформатори?!

Анонимен каза...

14-ти, какви ги дрънкаш?! "Едно си баба знае, едно си бае"! ДПС са с ГЕРБ и ще бъдат с ГЕРБ на предстоящите избори. А що се отнася до кметицата, който има очи и е що-годе обективен в преценките си - ще види колко се промени към по-добро града ни по време на нейното управление. Колкото до "нейните" не съм сигурен, че и помагат. Та мен ако ме пита някой - по-добре без тях.

Анонимен каза...

Абе мн ви е страх от коалицията около Венко Ангелов. Чудя се кои ги е страх повече, ГЕРБ или БСП. Объркаха се сметките май.

Анонимен каза...

Чух че ДПС ще издигат кандидат ,така че спрете с коментарите БСП или ГЕРБ,за да няма спекула с подкрепата на партията ....успех на новия лидер и не да затвърди силата на партията ,А УВЕЛИЧИ ДВОЙНО

Анонимен каза...

ГЕРБ няма как да ги е страх от тази т.нар. коалиция, защото те я финансират! Шивача е платил на крадците Балев и Терзиев, на Венко Ангелов и така спретнаха поредната крадлива коалиция! А иначе, никой ни би следвало да я слага в сметките, защото техния максимум са 1300-1600 гласа. И именно затова съм убеден, че ако Ангелов е техния кандидат, то той е здраво напазаруван, като онова недоразумение Милко Станчев, след предните избори!

Анонимен каза...

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?
Поздравявам майките на наште ръководители.
Довчерашни мухльовци, днеска – дупета.
Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.
И правят операции с позорни имена
Октоподи, скариди, друга морска храна.
А пред кабинетите ги чакат журналистките -
Такива журналистки само да искате.
Още не са я качили във джипа,
А тя вече посяга и сваля му ципа.
Такъв е животът! Поздравявам всички вестници
И главните редактори, и техните заместници.
Всеки пише за всичко, а от нищо не разбира
Толкова е гнусно, че не ми се коментира.
Не ми говорете за закон и конституция.
В тая държава всичко е проституция.

Пак ли ще живeеш във лъжа?
Нема такава държава!
Пак ли ще търпиш и докога?
Нема такава държава!
Няма смисъл от това
И последната илюзия умря
В тая страна
На власт е глупостта.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?
Колко данък ще вземат на народните будители?
Двама-трима студенти уморено протестират
Няма шанс тук за тях – най-добре да емигрират.
Силиконов живот, силиконови цици
Силиконови мечти и фалшиви политици,
Всичките живеят в неква тъпа реклама,
В която свободата е сравнена със салама.
Новините започват със дебат за бюджета.
Кви дебати, ебати! Депутати - ментета.
На трибуната качва се някакъв педераст.
Педераст, педераст, но облечен във власт.
В устата му - глупости, в очите му - злоба
Той тая власт ще я стиска до гроба.
А щом свърши поредният смешен дебат,
Ще отиде да чука в Студентския град.

Пак ли ще живeеш във лъжа?
Нема такава държава!
Пак ли ще търпиш и докога?
Нема такава държава!
Няма смисъл от това
И последната илюзия умря
В тая страна
На власт е глупостта.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?
Или чакате да дойдат поредните спасители?
Колко пъти се повтаря старата история –
Изхвърляме единия, прегръщаме втория.
Някой знае ли как един милиционер,
Внезапно събужда се милионер?
И нали уж са нови, а пак са си същите.
Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се.
Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти
Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти.
И какво да ги правим сега тия кавали
Щом така или иначе сме ги избрали?
Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно?
Не ви ли омръзна да живеете бедно?
Докога ще си траем – вече става банално
Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Пак ли ще живeеш във лъжа?
Нема такава държава!
Пак ли ще търпиш и докога?
Нема такава държава!
Няма смисъл от това
И последната илюзия умря
В тая страна
На власт е глупостта.

Анонимен каза...

20 - ти, страх ви е, ама мн ви е страх. Знаете, че по чист от Венко Ангелов няма да има на тези избори. Знаете и, че не е зависим от никой, и групата около него не е зависима от никой, скоро това ще стане ясно на цялата община. Ще поживеем и ще видим. Да му мислят комунистите, защото вече срещу тях има истинска опозиция. Да му мислят и герберистите като теб, защото вече имат смазващ конкурент в дясното пространство и гражданите ще усетят това. Треперете си, плюйте си, въртете си номерцата колкото си искате. Това ще е причината, поради която пак няма да имате кмет.

Анонимен каза...

А нали знаете, че хората много не обичат адвокатите, защото им скубят кожата от гърбовете без упойка.

Анонимен каза...

Чист адвокат? Ха ти си голям смешник. По-големи далавераджии от адвокатите и нотариусите - аферим, машала.

Анонимен каза...

Не ми говори за професията, като за нещо мръсно, тъй като това си е безспорен факт. За човека говори, конкретно за човека, или осъзна, че просто си говориш и няма за какво да се хванеш. Айде сега, сложи го до върхушката на БСП и ГЕРБ и открий разликите, а те са много. Това ви е проблемът на вас, партийните тролове, нямате и грам аргументация и печелите стотинки за да цапате някой. В случая не успявате, а само помагате на единствената алтернатива в лицето на Ангелов, да печели още по- голямо доверие.

Анонимен каза...

Донка е победител няма какво да спорите повече ,хората не са слепи кой зад кого е и колко е чист.

Анонимен каза...

Доца и нещо наяве, ГЕРБ И РАВНО НА СМЪРТ!

Анонимен каза...

Стояне,админа ...ай да ти го ръгна у роботе,ами цензура, а уж немало у сайта...яяяяяяяяяяяяяя сиии .....тттт...ммм.кккта...

Ст. Борджуков каза...

Не съм чел сайта от месец, а коментарите - от нова година.
Видях си случайно името и се запитах ЗАЩО ТОЗ ГЪЗ - Номер 28 ме псува?! Нямам намерене да чета нагоре и не ми пука какво пише. Нито за коя партия!
Ей 28 - като не ти изнася тоя сайт - що не вървиш там дето ти изнася...
Ицата едно време викаше примерно на "ПМ". До ден днешен не знам какво е това и къде е!

Анонимен каза...

Този коментар не прилича на преподавател по математика да пише такива неща.

Анонимен каза...

не, поста на админа е точно в десятката. подходът е професионален и уникален, но вие трудно ще го разберете
С уважение и респект
БХ

Stefka Zaekova каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Stefka Zaekova каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |