Джейхан Ибрямов: ДПС е равно на изпълнени ангажименти

* Очевидно е, че ДПС е партия с ясна либерална идентичност, откровено светска и е утвърден фактор в българската политика
 
 Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Джейхан Ибрямов e водач на листата на ДПС в 11-ти Ловешки МИР.

- Как върви кампанията ви в Ловеч и областта?
- Кампанията тук върви интензивно, наситена е с много срещи и емоции.  Хората ни посрещат добре, радват се на откритостта ни и на истинската ни загриженост за тях. Тази наша загриженост те усещат постоянно и самите ни го казват. Реалните резултати, изпълнение на поетите ангажименти е това, което откроява ДПС. Никога не сме лъгали избирателите си. Хората оценяват това. И аз и другите кандидат-депутати от листата на ДПС в Ловешка област не залагаме на пищни и театрални предизборни спектакли – за нас е важен личния, очи в очи, контакт с хората. Така се стига до душите и сърцата на хората, така се разбират реалните им проблеми, така се разбира и истината за отношенията между една партия и избирателите й. А истината е: за хората е очевидно – ДПС е равно на изпълнени ангажименти.

- Вие  обиколихте доста места, какво е важно за хората в региона?
- Хората искат откриване на повече работни места, повече инвестиции в региона, по-добро и по-достъпно здравеопазване, адекватно образование за децата им. Тези сфери са хронично затлачвани. Това трябва да престане. Реформите, дори и радикални, са остро необходими. Хората искат по-качествен живот. Живот, който те, както и всеки български гражданин, заслужават. Виждам, колко трудолюбиви са хората, тук, в Ловешко, те не искат нищо на тепсия, но искат усилията и трудът им да бъдат оценявани справедливо. Те искат България да не се дели на големи и на малки населени места от гледна точка на възможността за икономическото развитие на регионите. Правото на достъп до всички услуги и като обем и като качество трябва да има и в най-отдалеченото село на страната ни. Всичко това е сред приоритетите в икономическата платформа на ДПС. Хората си дават ясна сметка, че колкото по-голямо е участието на ДПС във властта, толкова по-осезаеми са промените към добро в живота им. Ето защо хората ни казват направо – искаме Ловешко да има свой народен представител от ДПС.

Джейхан Ибрямов на предизборна среща в с. Борима, Троянско
- Има ли според вас негативни елементи в тази предизборна кампания?
- И този път се използват доста клишета по отношение на партията, на които повечето хора не вярват. Очевидно е, че ДПС е партия с ясна либерална идентичност, откровено светска и е утвърден фактор в българската политика. Фактор, важен за решаване на системните проблеми в страната. За хората, а и за България, е стратегическо предимство съществуването на такава отговорна формация, каквато е ДПС. Така, че клишетата, неоправданата агресия и откровените лъжи срещу ДПС не са полезни никому. Злобата няма да подобри живота на хората. Животът им може да се промени към по-добро само с много и отговорна работа от страна на нас, политиците. Ние от ДПС сме точно за това – да работим за и в името на хората.

- С кого ще се коалира ДПС след изборите?
- Очакваме силен резултат на тези избори. Логично е да се мисли за незаобиколимостта на партията в политическия и управленския живот на България. А как точно ще се определят партньорствата във властта, ще го решат избирателите. Само те и никой друг. Ние от ДПС държим на политическата стабилност и настояваме за национално съгласие по важните за страната приоритети. Без реформи ще бъде трудно да се постигне исканата от хората промяна. Мисля, че сериозните реформи едва ли са по силите само на една партия. Ако някой си мисли, обаче, че сериозните политически стъпки означават реваншизъм, греши. Плавен, минимално болезнен за хората преход към политическа стабилност, това е и в основата на нашата платформа.  Разчитаме на подкрепата на хората, борим се за тяхното доверие. Знаем, че те са свободни да гласуват, както намерят за добре.  Нека хората да носят тази свобода в себе си, нека не я жертват заради нечий натиск или заради еднократни предизборни фантасмагории.

 Да дадат своя глас за ДПС с номер 18 в бюлетината, ние няма да ги излъжем. 



Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Бел. Интервюто е публикувано във вестник „Ловеч прес“, 
Ловеч (стр. 4, бр. 75, 29.09-01.10.2014 г.).

Начало

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |