Петима рецидивисти потопиха Дълбок дол в мрак

* Крадците изрязали жицата от пет междустълбия в селото; подаден сигнал от кмета и светкавична полицейска акция довели до задържането на престъпниците
Крими
ОКОЛО 2:00 ч. след полунощ на 20 април част от троянското с. Дълбок дол остава без ток – причината е кражба на проводниците от пет междустълбия на електропреносната мрежа в селото, собственост на ЧЕЗ – България. Сигнал за престъплението подал в РУ на МВР – Троян кметът на селото, след което веднага е извършена полицейска акция и извършителите са задържани в района на съседното с. Борима.

АВАНТАДЖИИТЕ пътували в лек автомобил „Фолксваген Голф”, а откраднатият ел. проводник и клещите, с които рязали жицата, били открити в багажника на колата. Крадците, оставили Дълбок дол на тъмно, са петима, от Тетевенско, всичките криминално проявени и с множество криминални регистрации: С. Д. (20 г.), И. А. (23 г.) и А. А. (49 г.) от с. Български извор и А. К. (37 г.) и Р. К. (21 г.) от с. Глогово. Апашите направили пълни самопризнания. Срещу тях е образувано досъдебно производство по чл. 195 от НК, предвиждащ от 1 до 10 години затвор.

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

И накрая ще е пак условна и пак на свобода.
Следващият път даже няма и да ги хванат.

Анонимен каза...

Ей сега не ма сдържа да задам тъпия въпрос: стълбовете са 5, и крадците са 5, ми използвайте ги дееа теа стълбове, просто да ги обесят за назидание, кво толкова? Не знам къв мораториум има за износа на дърва, ама тука слизат всеки ден по дватриста кубика с прагите... Абе крадливо племе сме си, да си го признаем

Дълбошки зет каза...

Ай, сега селото, или част от селото..е тука мога да споря защото по време на нямането на ток /спах в Д.ДОЛ/, поне телевизия имаше...невероятно, но факт!

Анонимен каза...

Ти за тва ли намери да се хванеш в цялатс стастия бе, Теньо? :D

Анонимен каза...

Много ме изкефи заглавието. Не писаха "оставиха" без ток селото, а "потопиха". Все едно е потънал Титаник или някой е паднал в кенеф... Звучи страшно тъмно и зловещо това "потопиха".
Решение на проблема има, като със закона за управление на отпадъците се урегулира нормативно кои и как да приемат подобни отпадъци и закона се прилага истински.Тлябва да е само един пункт и то държавен. Другото е ала бала. Да, но депутатите не го правят защото са лобирани /аз си му викам корупция на това срещу пари да потдържам определено становище по определен казус/и подобни промени не минават. Другия вариант е хванатите на място да бъдат съдени. Ма майко, чак да не повярваш, че ще ги осъдят при нашта съдебна система. Съдията ще го пише малостойностно да 150лв. и готово мангала е отново на стълба да краде.Трети вариант който най ще хване ред е-като ги хванат ги дават на селяните за 24 часа. Бой до посиране, после почивка и пак бой до посиране и така 5 пъти. Също и прилагане на крумовите закони-рязане на ръце. Ама не било демократично? Ти ме остави без ток, а после ми говори за демокрация. Я в арабските страни който хванат с наркотици го съдят по бърза процедура и бесят с един кран на центъра на града, сутрин почват от 6 часа и кам 8 са готови, зависи колко клиента имат, а и крана си отива да работи няма цял ден да се занимава с бесене..Може да не е най -демократично, но определено ще свърши работа.

Анонимен каза...

Не е коректно, господин Маринов да пишете така:"петима рецидивисти". Може да са престъпници, може да са рецидивисти, но преди всичко са из-бе-ра-те-ли. И то от най-важните за др. Дона и нейната "европейска" и нямаща нищо, ама нищо общо с комунизма и болшевизма партия. Осъдят-неосъдят, наесен трябва да са на свобода, защото избори идат. Въпросът ми е друг: преди време Народното събрание на Република България обяви БКП и политиката ѝ за престъпни ...Та питам аз-в такъв случай, не следва ли да са престъпници и всички, които са получава заплата, работейки в централите на тази престъпна партия (партийни и комсомолски секретари, агитатори и т.н.) ?

Анонимен каза...

6-ти, ако приемем, че БСП и всичките и избиратели са в затвора, това ще спре ли краденето на проводници?Ей тъй с магическа пръчка махваш и изчезват проблемите? Няма да го спре. Тогава що пишеш глупости?

Анонимен каза...

Седми, остави кабелите, ами кажи: не следва ли да са престъпници и всички, които са получава заплата, работейки в централите на БКП

Че Геврека каза...

8 че то тогава две трети от троянското Герб трябва да ги обявим за престъпници

Че Гобарате каза...

Че те не са ли?! Като почнеш от МинАк, та стигнеш до дъното на котилото им!...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |