Цецо Тодоров – с годишната награда на ПДИ

* Главният редактор на ловешкия „Народен глас” за втори път бе избран за координатор на годината на фондация „Програма достъп
 до информация”
Отличници
Д-р Гергана Жулева връчва наградата на Цветан Тодоров
КОЛЕГАТА от Ловеч Цветан Тодоров – главен редактор на ловешкия в-к „Народен глас”, спечели наградата на Фондация „Програма достъп до информация” (ПДИ) за координатор на годината (2014 г.). Журналистическата мрежа от 27 координатори е важен инструмент в мисията на ПДИ за повече прозрачност и свобода на информацията у нас. Ежегодно най-активният и успешно работещ за каузата на ПДИ координатор получава специалната награда; любопитното е, че землякът ни Цветан Тодоров е първият, който получава приза повторно – първото му отличие е от 2008 г.

„ПРЕЗ всичките години Цветан Тодоров работеше с голяма активност и  решението бе гласувано единодушно”, подчерта при награждаването ръководителят на журналистическата мрежа на ПДИ Николай Н. Нинов. Наградата пък бе връчена от изпълнителния директор на ПДИ д-р Гергана Жулева на годишната среща на координаторите в София (20 февруари). И от нас – честито, Цецо! Тук ще отворим една скоба, за да кажем, че Цветан Тодоров бе до нас (Т21 и гл. ред. Генадий Маринов) и ни оказа ценна журналистическа подкрепа в прочулото се „овчарско” дело, по което наш защитник бе ръководителят на правния екип на ПДИ адв. Александър Кашъмов.

Т21

Още от Цветан Тодоров:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |