Пътните ремонти в Троян и общината – под пара

* Започна работата по ул. „Симеон Велики” – участъкът, в който няма дейности по водния цикъл, финансирането по ПИП * По план върви ремонтът на 22 улици в Троян и селата със средства от общинския бюджет, работи се и по междуселищната пътна мрежа
 
Маргарита Генкова
 Хора, пътища, автомобили

УСИЛЕНО вървят уличните ремонти в Троян, финансирани по правителствената Публично-инвестиционна програма (ПИП) „Растеж и устойчиво развитие на регионите”; припомняме – Община Троян ще получи по ПИП 1,352 млн. лв., с които ще бъдат извършени цялостен ремонт на проблемната ул. „Македония” (586 м) и на ул. „Симеон Велики” (1128 м), основен ремонт на малката централна ул. „Спас Бояджиев” (95 м), текущ ремонт на изключително амортизираните улици „Радецки” (510 м, от пресечката с ул. „Симеон Велики” до МБАЛ) и ул. „Здравец” (545 м); рехабилитация на местен път в кв. „Миревско” и рехабилитация на тротоарите в кв. „Ливадето”.

ВЕЧЕ е изпълнен ремонтът на ул. „Спас Бояджиев” „участъкът между улиците „Любен Каравелов” и „Васил Левски“, възлизащ на 34 хил. лв. Започна работата по ул. „Симеон Велики” – участък, в който няма дейности по водния цикъл (от ул. „Радецки” до кръстовището с ул. „Христо Смирненски”); в момента се полагат новите бордюри и се подготвя основата за новите тротоари. За другите 5 обекта, финансирани по ПИП, се изчаква да приключат строително-монтажните дейности по водния цикъл в тези участъци.

Улицата в кв. "Атлант" преди реконструкцията
Същата улица в кв. "Атлант" сега
Рехабилитираната улица към стадион "Чавдар"
РЕМОНТЪТ на други 22 улици в Троян и селата, който ще се извърши със средства от общинския бюджет, също върви по план. Изцяло са завършени 7 обекта: реконструкция на малката улица в кв. „Атлант”, осигуряваща транспортната връзка към няколко производствени фирми; реконструкция на паркинга зад Малкия пазар; преасфалтиране на улици в селата Шипково (ул. „Плевен”), Голяма Желязна (ул. „Марин Кинкин”), Старо село (ул. „Ралчевска”) и Дълбок дол (ул. „Стойко Цочев”); реконструкция на ул. „Капитан Петко войвода” в с. Борима. По други 3 обекта се работи интензивно: рехабилитация на улицата към стадиона, част от ул. „34-ти Троянски полк”; реконструкция на ул. „Младост” в с. Орешак; реконструкция на ул. „Александър Стамболийски” в кв. „Ливадето” (към базата на военното поделение).

РАБОТИ се и по общинската пътна мрежа (междуселищните пътища) – в момента се провежда процедурата за избор на изпълнител по Закона за обществените поръчки (ЗОП), като обектите са разпределени в три обособени позиции и за две от тях вече има сключени договори. Досега е изпълнено следното строителство: укрепване на участък от общински път за мах. Коман в с. Терзийско (450 м) на стойност 33 хил. лв.; преасфалтиране на сериозен участък от пътя Троян – с. Балабанско – с. Терзийско (1164 м, широчина на платното 6 м); преасфалтиране на път в мах. Факирска в с. Балабанско (650 м), стойността е 50 хил. лв.

ПРИКЛЮЧИ и едно важно строително дело, чийто инвеститор е Община Троян – на 9 юли бяха предадени ключовете на апартаментите и удостоверенията за въвеждане в експлоатация на 4-етажния жилищен блок с гаражи, известен като „Охрид – Оборище”; новодомците са собственици на отчуждени имоти, подлежащи на обезпечение. И още една новост, този път свързана с пътното почистване – от няколко седмици общинското предприятие „Комунални услуги” използва новата машина (мулчер) за почистване на банкетите по междуселищните общински пътища; техниката се справя отлично със запустели и занемарени терени, като за 2-3 часа върши работата, която досега е ставала ръчно и е отнемала по няколко дни.

Маргарита Генкова,
PR на Община Троян

 Още по темата:

49 коментара:

Анонимен каза...

Aз рaзбирaм, че се грaди новa инфрaструктурa зa хиляди левове, удaрно, но сaмо дa попитaм: Колко години е експлоaтaционния период нa ремонтирaните учaстъци? Зaщото много бързо се прaвят някaкви ремонти и товa дa не доведе в един момент до некaчествено изпълнение? Тaкивa вече имa и никaк не сa мирaж!

Анонимен каза...

До кога трябва да станат тези ремонти на улиците и по точно на ул.Македония която става река по време на всеки дъжд и наводнява мазетата на много хора.Цялостен ремонт разбирам всички кабели под земята и стълбове да има само където ще има лампи.Защо заради камионите улицата ще има тротоари по (2 педи) като се разминат 2 тира да облягат в козерките на къщите.
Дано само не са големи коловозите по новия асфалт от тези тирове!

Анонимен каза...

Информирам ви,че улица "Ангел Кънчев" до ДСК, асфалтирана мисля миналата година, вече се е напукала. Елате и вижте!!!

Анонимен каза...

Другари и другарки от комунистически Троян, нека приветстваме не само успехите в ударното асфалтиране, но да приветстваме и ударния туризъм в ОбС Троян. /за този успех едва ли ще ви информират, понеже е сигурно, че общината няма да плати на Т21 за подобна информация/.
*
Ето и участниците общински съветници в тази поредна туристическа трупа. Не казвам група, а трупа, защото както сами ще се убедите това са хора, които години наред обикалят света за ваша сметка, на абсолютно безпринципна основа /ако не вземем предвид, че в мнозинството си са все кадри на бившата БКП и ДКМС/. Трупа са, защото години наред обикалят света и за тези многобройни години - НИТО ЕДНА добра практика, НИТО ЕДНО разумно решение, НИТО ЕДИН опит нещо да се промени в тази обезлюдяваща и западаща община НЕ ДАДОХА, ВЪВЕДОХА или РЕШИХА.
Поредната нагла, безпринципна, безморална и без достойнство ТРУПА ОТ ТАРИКАТИ в състав:
1. др. Минко Акимов
2. др. Делян Енкин
3. др. Йордан Данков
4. др. Вл. Хаджийски
5. др. Ангел Балев
6. др. Розалина Русенова
7. др. Цв.Дудевска
8. др. Н.Малчев.
*
п.п. миналия ден от ЛОВЕШКА медия научих за тази поредна екскурзия на троянските тарикати и ваши избраници, другари и другарки от комунистически Троян. Днес си направих трудът да разбера имената им и надлежно ви информирам, понеже както знаете - Троян е в тотално медийно затъмнение и безпрецедентен /и пореден/ слугинаж на поредните властимащи!!!
ИП

Анонимен каза...

Пеевски, още ли ядеш кебaпчИтa посред бял ден с бирa нa оня фургон нa пaнaйеa в с. Орешaк? Докaто хорaтa рaботят ти ядеш и пиеш, после се прaвиш нa морaлен , a? Тaрикaт ли си, a?

Анонимен каза...

Искам да задам един въпрос и много се надявам някой от така наречената ни община да отговори :
1.Защо на урвата за болницата разкопаха , заринаха по безобразен начин , след това закурпиха с асфалт заринатото по безобразен начин отново и сега пак копаят асфалта ? - тази улица да не забравяме беше една от 2-те ни изцяло асфалтирани в града(какво постижение)
2.Защо Генерал Карцов има съдбата на горепосочената улица ?
3.Защо след като стават таива тапи до Велчески , никой не си мърда пръста ?
4.Защо като вляза от Ловеч до Кампос Ойл ми падат всички пломби?
5.Защо една от най-големите атракции на региона - Троянския манастир е окопиран и трябва да си оставите цялото окачване на колата , за да стигнете.Там има същата съдба както първите две опоменати улици?
6.Защо в Ловеч , Плевен , дори Луковит , може да се окоси и осекат храстите около пътя , само в Троян не може?
7.Защо конят на циганина пред фурна Фантазия на "Младост" трябва да се изсере точно където децата си играят ?
8.Защо на никой не му пука ?

Анонимен каза...

Яде този,който може.А ти явно мечтаеш за кебапче и бира,а?Потърпи още малко,избори идат,ще ти дадат бленуваното кебапче,че може и две да получиш!

Ловеч Днес каза...

Маргарита Генкова
В продължение на четири дни, от 25 до 28 юли т.г., на посещение в германския град Елванген ще бъде далегация от Троян, водена от кмета Донка Михайлова. Посещението е по предварително съставена програма за осъществяване на контакти между двете общини.
В делегацията от Троян са представители на администрацията, на бизнеса, на образователни и на културни институции и председатели на постоянните комисии в общинския съвет. Идеята на кметовете на двете общини е от партньорство на ниво местни власти контактите да се пренесат към бизнеса, културните институции, училищата и гражданите на Троян и Елванген.
Ще се дискутират дейности, които предстоят да бъдат развити в рамките на съвместен проект за приятелство и партньорство, ще бъдат обсъдени резултатите по проекта на ОПАК, младежкият обмен на групи, както и конкретни бизнес отношения.
На двата входа на град Елванген ще бъдат открити табла, свързани с партньорството между двата града, а в последния ден на посещението ще бъде подписан договор за партньорство между СОУ „Св.Климент Охридски“ – Троян и „Хариолф гимназия“ – Елванген“.

Анонимен каза...

Другарката Генкова,дали ще има добрината да ни уведоми нас простосмъртните троянци, като какви се явяват(особено някои от списъка), въпросните другари на въпросната екскурзия ?

Анонимен каза...

Целият този фарс със ремонтите в града ни е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ! Подобни идиотщини ги няма никъде по света! На всички ни е ясно, че без да се копае и да се работи, няма как да стане. Не може, обаче целият град да е една голяма строителна площадка МЕСЕЦИ НАРЕД! Целият град е затворен за движение, а на единствената улица (все още неразкопана), в четвъртък е пълна лудница. Всеки дошъл в града на пазар и хвърлил колата някъде по улицата. Ама това че са на два, три реда паркирали- не му пречи да спре и той..... Тогава се изхвърлят и боклукчийсите контейнери, тогава се прави и маркировка на пешеходните пътеки......На Кози вир покрай гениялните островчета преди обяд в четвъртък се правят пътеки, а след обяд (след като вече са изсъхнали) минава Тонимир и разкопа кръстовището........Абсолютно безумие, като всичко в тая община. Това, което се прави е една показност - "ВИЖТЕ, НИЕ РАБОТИМ". А не можеше ли да се затвори една улица, да се направи и тогава да се затваря следващата? И не ми обяснявайте,че в проекта били заложени срокови и ако не се спазят няма да отпуснат парите! Това е трябвало да се помисли докато се правил проекта.

Анонимен каза...

Уважаема г-жо Генкова, бих искал да задам /авансово, после и в ОбС/ следните въпроси:
1. На кои Постоянни комисии в ОбС са председатели следните общински съветници от туристическата трупа - М.Акимов, Н.Малчев, А.Балев и Вл.Хаджийски? Ако не са "председатели на комисии - тогава в качеството на какви са членове на туристическата трупа?
2. КОЙ, КОГА и КЪДЕ взе решението - председателите на комисии в ОбС Троян да бъдат в състава на трупата?
2а /подвъпрос/ - Защо г-н Даниел Сираков не е включен като председател на комисията по туризъм? Или туризма вече не е приоритет на община Троян?
3. Понеже общинските съветници имат по-особен статут - Кой, как и на каква база и основание подписа командировъчните заповеди на членовете на туристическата трупа от ОбС и свързаните с тях разходи от парите на данъкоплатците?
4. Защо гражданите на община Троян /тези които плащат на туристите от ОбС/ НЕ знаеха за тази поредна туристическа екскурзия преди заминаването на трупата, а информация се появява след моята намеса и въпроси?
5. Защо общинските съветници /тези които не сме били свързани с БКП, ДКМС, БСП и Герб/ също НЕ знаехме и НЕ бяхме информирани преди отпътуването на туристическата трупа?
*
п.п. 5-тия, лъжецо, първо - не пия нито бира нито какъвто и да е алкохол. Второ - винаги си плащам от джоба. Трето - ти си един жалък анонимен страхливец и къде ходя и какво и как работя - не ти дължа никакви обяснения.
п.п.2 - след някой месец може пак да намина....
ИП

Анонимен каза...

Илияне, и да му донесеш двойка кебапчета с питка,че е озверяло от глад животното !На къде и да погледне,все кибапчета му пред очите. Мамка му и живот,ако има пари всяка седмица ще са избори,ако има пари-през ден ще са избори !

Анонимен каза...

Още вчера е публикувана информация на сайта на общината за посещението в Елванген:
http://troyan.bg/news/news1/1337-delegatziya-ot-troyan-shte-poseti-elvangen.html

Анонимен каза...

Още вчера?Ден преди заминаването на екскурзиантите! И поради какви заслуги ,и в качеството си на какви ,изброените от Илиян Пеевски лица, пътуват на разноски на данъкоплатците?
Това е абсолютна мерзост и скандална постъпка!

Анонимен каза...

Илянчоу дето се появиш яко дрискоч прaвиш.Кибспи не ми се ядaт и не обичaм, тaкивa кофти месa, не мерси. Aйде бегaй зa бирa у кервaнa.

Анонимен каза...

Явно на говедото под номер 5 и 15,не му дреме,че минко акимов и компания, са на екскурзия на негова издръжка!

Анонимен каза...

A, нa теб ли дa ги дaм бе, пaлячо? Дребни душици, мaлки мизерници.

Анонимен каза...

Малки мизерници са те създали теб,душицо дребна. Там в дупчицата си стой за да не ти се смеят хората,колко нещастно човеченце си.

Анонимен каза...

Дано капутите от трупата видят колко сфетофара има в този малък град и как е организирано паркирането по улиците и тротоарите без това да пречи на движението и не се нарушава правилника.Просто проблемите от този род няма как да се решат по друг начин.Така е в цяла Германия.Дано поне видят то ,че няма да приложат нищо от това в Троян е ясно защото не е за сефте да си прявят разходки по белте страни.

Анонимен каза...

Тролей Тролеф
Пурдвааам си глъса за тарйелка кифтета от чулаците и стек бира загорка

Анонимен каза...

ИлянИЕ, защо като солиш хората не си слагаш смешните инициали?

Анонимен каза...

Сложил ги е ,човече мъничко,за разлика от теб.Сложил ги е,но ти си толкова малко същество,че дори и това не можеш да видиш.

troyan21 каза...

До №№ 4, 11 (ИП): Ооо, г-н Пеевски, радвам се, че така внимателно и ангажирано четете нашия сайт и вестник. Поздравления за което!

Сега две думи по темата, която така разпалено коментирате. Прессъобщение за въпросното троянско ВИП посещение в братски Елванген бе разпратено до медиите, вкл. до Т21, в сряда (23 юли); но ние не го сметнахме за важно и затова не го огласихме, а не по причина, че не е платено и тем подобни. Важното, поне според нас, е, какви ще са резултатите от посещението и за тях, бъдете сигурен, ще дадем информация; делегацията се завръща в понеделник, така че изчакайте съвсем малко.

Не можем да не се съгласим с намека Ви, че въпросното посещение прилича на екскурзийка и че в засиленото съветническо присъствие има нещо гнило. Да не забравяме, че братски Елванген е в най-богатата немска провинция - Баден Вюртенберг, по-богата и от емблематичната Бавария, така че със сигурност разтъпкването дотам е изкушило някои хора. Но пък доколкото знаем, всеки сам си плаща транспорта (около 300 лв.), което в някаква степен прави екскурзиантските мераци по-приемливи. Знаем също, че в Елванген предстои да се подпише и един важен договор за партньорство - между немско училище и троянско СОУ "Св. Климент Охридски", и затова в делегацията е включена директорката на споменатото троянско школо г-ж Цекова. Канени в делегацията са били и шефовете на някои знакови троянски културни институции, но те по различни причини са отказали да се включат. А защо в състава са председателите на постоянните комисии в ОбС и какви точно са техните задачи - ние не знаем, но ни е простено, щом и Вие, най-активният, чувствителен към неправдите и участващ в работата на две общински комисии общински съветник, не знаете.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Г-н Маринов, налага се да ви разочаровам. Нито внимателно, а още по-малко ангажирано чета вашия сайт и изобщо вашия вестник.
Следя и участвам в ловешки, национални и "други" сайтове, от където се информирам какво става или ще се случва в Троян и по света. Тук влизам изключително рядко.
Много отдавна престанах да следя и да участвам във вашия сайт, защото имаме драстично разминаване по отношение "свободата на словото", която във вашия сайт е изродена в "слободия на словото". Толерирането от ваша страна години наред на няколко малоумни лумпена, които си позволяват да упражняват домашния си каруцарски лексикон по мой адрес не е по вкуса ми. Още повече, че аз се подписвам под коментарите си.
Няма публичен сайт в света, който да толерира подобна простащина да се коментира не написаното, а самите участници в кой да е електронен сайт. Още повече, когато те се подписват под коментарите си. Да не говорим пък за подобна простащина по отношение на публично лице - сайта отдавна да е затворен.
Но, все пак си давам сметка, че живея в комунистически Троян където всичко е позволено, където няма никакви норми и правила, където всякаква измет и слугинажа и са на почит, където всяко полуграмотно добиче може безнаказано /дори е толерирано/ да изпълнява мръсни поръчки или да си излива напоително домашната простотия на всеобщ показ.
*
Имам два въпроса към вас:
1. Има "важен договор" за подписване в Елванген, очаквате резултати и чакате делегацията да се завърне в понеделник, има отказ от участие на определени хора /което е интересен прецедент/, не знаете защо и как са подбрани общинските съветници /едва ли някой знае освен посветените заговорници-тарикати/, има "изкушения" в тази богата провинция и т.н. - наистина ли това според вас не е интересно и не сте го "сметнали за важно"? А кое е важно - официалната информация на безпринципните тарикати-властимащи, която ще ви дадат да препечатате във вестника и сайта си? Преди две години нали отново подобна туристическа трупа ходи на екскурзия в Елванген? Нещо да разбраха или видяха приложено на практика жителите на Троян? Енкин и Акимов /като кметове/ след като обиколиха земното кълбо по няколко пъти - нещо да видяхте на практика в Троян? Сега какъв го дирят отново в Елванген? Или и това не е интересно?
2. Защо говорите за себе си в мн.число?

п.п. В началото на този мандат на ОбС Троян, с колежката П.Ковачева успяхме по някакво чудо /явно не се усетиха/ да вкараме в Правилника на ОбС следните текстове:
Чл.113
ал. 3 общинските съветници се включват в делегации след мотивирано предложение и решение на общинския съвет с включен мандат за дейността на избраните общински съветници в делегацията.
ал.5 Общинските съветници по ал.3 изготвят писмен доклад и отчет за пребиваването си и изпълнението на възложения мандат до председателя на съвета в срок от 10 дни след завръщането си. отчета се включва като точка от дневния ред за първото възможно следващо заседание.
Да, ама не! По-малко от година по-късно, председателя М.Акимов внесе предложение и тези две алинеи отпаднаха, подкрепено след гласуване от общинските съветници без мен и П.Ковачева.
Затова сега си развяват коня и правят каквото си искат - без правила, без морал, без чест.
Разбира се - тази отмяна на правилата тогава също не бе "интересна" за вас, г-н Маринов, и по тази причина гражданите не знаят кой, как, защо и какви ги върши в ОбС Троян.

С Уважение: И.Пеевски, общински съветник
27.07.2014, 02:07

Анонимен каза...

Но, все пак си давам сметка, че живея в комунистически Троян където всичко е позволено, където няма никакви норми и правила,

Това е право в десятката! Ще се върна в Троян за да гласувам , ако има хора като ИП като кандидати в някоя от листите, но за сега освен него май...друг няма.

Анонимен каза...

Пеевски, много си прав. Жалко е, че трезво мислещите хора в Троян, постоянно намаляват. А лумпените, които постоянно те критукуват тук, са или простаци с промити мозъци или платени драскачи, подкрепящия тази или онази партия.

Анонимен каза...

"В делегацията от Троян са представители на администрацията, на бизнеса, на образователни и на културни институции и председатели на постоянните комисии в общинския съвет."

Лицето Минко Акимов, като какъв точно се явява във въпросната делегация ?Същото важи и за още няколко от посочените екскурзианти !

Анонимен каза...

Не знам дали съм единствения човек, който се чуди защо пътят до Троянския манастир е в такова състояние като се има в предвид колко много туристи посещават троянското село.

Анонимен каза...

28-ми, тази година по мои наблюдения и като питам местните отлива на туристи е осезаем. За пътя си много прав за съжаление, но и , че туристите ги няма вече също не трябва да се пази в тайна.

Анонимен каза...

Пеевски, питай и за секретаря и секретарката - за техните екскурзийки с наши пари? Дали някой ще ти огтовори?

Анонимен каза...

Пеевски ти сегa подскaчaш кaто ощипaн , зaщото не те викнaхa и теб, нaли?

Анонимен каза...

Да разбираме ли, че тези, които не са съгласни с ИП, подкрепят екскурзията на Минко Акимов, Ангел Балев и компания до Германия и очакват нещо да се случи в положителна насока в Троян, след тяхното посещение в чужбина?!?

бай Бочо каза...

Не, не разбирайте!

Анонимен каза...

Не, не разбирайте този вид позиция по този начин. Разбирайте, че на някой хора им омръзна от лирически герои и митични същества като ИП и прочие.

Анонимен каза...

Омръзна от кое?Че Илиян ако не е той,да им изкарва далаверите на бял свят, ще се насерат да крадат ,кой колкото може. А такива изплюяци като теб, ще реват,що от Троян нищо не ставало. Пълен лешпер си !

Анонимен каза...

Честно кaзaно ми омръзнa от фaнaтици.Я някой дa ме светне ИП кaкво точно свърши зa всичките тези години? Зaщото не мисля, че неговaтa функция е дa се прaви нa Хорейшио, нaли. Изместил е фокусa нa товa, зa което е избрaн, a Вие не зaбрaвяйте,че той също получaвa пaри от нaс, дaнaкоплaтците!

Анонимен каза...

Ти не си за светване,ти си за освидетелстване. На няколко пъти ИП пуска отчет за внесени от него или от името на партията,която представляваше като общински съветник.И преди да продължиш да мучиш,въпросните предложения биваха отхвърляни на момента,защото останалата пасмина в ОС, драпа с нокти да се добере до там заради личната облага.Разбираш ли,или да ти го напиша по-бавно ? Всеки съветник в сегашния и миналия местен парламент, намазва.Кой малко,кой повече.Но всички до един намазват.

Анонимен каза...

Кажи ми колко отчета на други съветници видя до сега?
Кажи ми поне един съветник ,който поне се прави,че работи за каузата Троян?
И понеже измести фокуса на темата,а тя бе как за пореден път хора нямащи нищо общо с общинския съвет в едно с общински такива ,отиват на екскурзия,от която Троян няма да разбере абсолютно нищо, кажи ,какво по дяволите прави Минко Акимов в Евангелс ?

Анонимен каза...

Ето ти сaм дори нaписa черно нa бяло, че и той по твоятa логикa е нaмaзaл.Пaлячо стигa си писaл ми се хвaщaй нa рaботa. Между другоро не съм зa никоя политическa пaртяия, просто не ми се понрaви едните нaклепaни пък ИП светец, aйде.

Анонимен каза...

Бла-бла, зададох ти въпрос и окапа...

Анонимен каза...

Бре спрете да ни занимавате с това крещящо същество!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Стига си квичал!Никой с нищо не те занимава шизофренично същество,говорещо в множествено число!

Анонимен каза...

Нали помните по Татово време. че във всяка екскурзия имаше човек на ДС. Е те това прави трапчанското говедо там.

Анонимен каза...

Троянската мърша пак квичи срещу ИП

Анонимен каза...

Сложете филтър на троловете г-н Г.М.!

Сега по темата:

Уважаема госпожо Кмет,
Уважаема госпожо PR на Община Троян,
Моля задайте следните въпроси на членовете на делегацията от Община Троян, която е на посещение в град Елванген:
1. Знаят ли къде се намира улица „Стефан Стамболов”, тъй като няма улична табела;
2. Знаят ли, че Общината може да спечели пари от добив на инертни материали от гореспоменатата улица?
3. Предлагам участниците в делегацията да си платят пътните разходи до гр.Елванген, а набраната сумя да бъде начало на инвестиция за ремонт на тази улица, носеща името на един велик български държавник, приличаща на дере, водотечина;

Анонимен каза...

Чудно,комунисти на посещение в "Западна Европа" и какво видяха и какво могат да приложат в Троян -нищо.По лесно ще е посещение в Русия и там е такова светло бъдеще като тука.
Туризъм - кой да дойде ,като г-жа Кметицата да беше насочила вниманието към агенцията по пътна инфраструктура и да се направи пътя на излизане от Троян към Беклемето,където вече не личи нито асфалта ,нито чакъла.Преди години стигнаха до някъде и така остана.

Дули Шумкаров каза...

Др. Доне, закво одиш у капиталистическо, където човек за човекът е вълк ? И то в най-богатата провинция, сиреч, където пролетариатът е най-експлоатиран . Затуй ли нашият пенсионерски клуб "Др. Милко Калев Балев" гласувааме за тебе. Закво не одиш у Съветския съюз или братска Северна Корея, а ?

Анонимен каза...

Предлагам някой да повози тази госпожа, дето се фука в тази статия-"пиарката", както и г-жа Кметицата от Троян до Орешак и обратно, а после насам-натам:) из града. След това нека тези две дами да излязат и да кажат пред гражданите: доволни ли са от това, което са видели, смятат ли положението, до което отвсякъде и навсякъде са докарали Троян и около Троян за хвалба или за огромна глупост? И нали знаете драги дами, че повечето мазански помещения в сградите разположени по улиците на вече направени ремонти се пълнят с вода. Ще очакваме изявлението ви след разходката/с нетърпение!/.

Анонимен каза...

Пети месец продължава ремонта по Радецки - един ден се работи, два дни - не. Никакъв строителен контрол, техници също! Докога ще е така!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |