Българските публични домове днес

Гореща тема Актуализиран 17:30

СЛЕД ТОТАЛНИЯ национален разврат в последния/те месец/и, групови изнасилвания, публични свирки, задни прашки, яко садомазо, еднополово мешане, денонощен онанизъм и др. подобни днес излизат резултати за рейтингите на родните публични домове.

КЪМ 17:30 Ч. (според агенция Фрог нюз) данните са следните:

„Генералска смучка” – 29
„Червените гащи” – 20
„Задна анадолска” – 13
„Свирка без цензура” – 10.5 

„Реформаторски тек” – 7.6
„Гоцевото абе” – 4.8

„Атакувай орално” – 3.4
„Скатай топуза” – 2.8


ПОСЕЩЕНИЯТА на публичните домове в страната към 17:00 ч. е бил 22,8%, съобщиха от преброителната централа. Преди години (2009 г.) по същото време посещението на вертепите беше по-високо с около 6 пункта, сочи статистиката. В Ловешко пък посетителите са около 29%, т.е. доста повечко от средното за страната. Но в двете по-големи общини в областта, община Ловеч и община Троян, интересът към публичните домове е най-нисък - съответно 26,6% и 27,9%.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Генералската смучка май ще се изпразни в Червените гащи...

Анонимен каза...

Винаги съм твърдяла,че БГ е едно гето...сега се замислям дали съм права...Българите са паплач на угодата......пада и им се всичката политическа помия,която ги опсивва...това не е нация ,това е измет и клонинг на комунизмъ....дерзайте бе зомбита....и това което имате ,ще Ви го изпият ...

Анонимен каза...

тъй,тъй...

Анонимен каза...

ДЕМОКРАЦИЯ СЪС КУПЕНИ ГЛАСОВЕ НА РОМИТЕ да са ни честити новите стари публични домове със старите курви в тях.

бат Велко Сандокана каза...

2,не с толкова злоба,ще вдигнеш кръвно лелче! Бягай оскуби мустака и пак в атака!

Анонимен каза...

Продължавайте да берете рози и гербери и се надявайте някога да се оправим!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Админът на Троян21. и тои трябва да започне да прави Публични свирки на Циганите в Троян щом публикува такива нецензорни думи.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |