Бареков в Ловеч – големи майтапи

* За областен председател на „България без цензура” бе избран... верният на ГЕРБ Трифон Трифонов * Нешка се извини заради НАТО и БСП, Казанджиев се умилква около новия „месия”
Партийно строителство
Трифон Трифонов
ВЧЕРА (25 март) в комлекс „Космос” в Ловеч се проведе Областен съвет на „България без цензура” (ББЦ) – партията на новия политик и бивш журналист Николай Бареков. Голямата задача на форума, на който присъства и националният лидер, бе да избере областен партиен председател. Дотук – нищо необичайно, обикновен епизод от партийното строителство. Но само на пръв поглед. Защото по същество от самото начало та до края веселбата бе голяма.

Николай Бареков и Минчо Казанджиев
Нешка Робева се извинява
По време на форума на ББЦ в Ловеч
ДА ЗАПОЧНЕМ оттам, че партийният форум на „България без цензура” бе много топло приветстван от червения ловешки кмет многомандатник и БСП активист Минчо Казанджиев, а пък в залата звучаха призивите на Бареков за отстраняване на старите партии, сред тях и БСП, от властта завинаги. Какво бе това кметско навеждане – перспективно умилкване около новия „месия”, своеобразна политическа застраховка, заявка за минаване на другия бряг или някаква лична игра, не е съвсем ясно.

ДРУГО знаково лице на червените, Нешка Робева, която с трупата си от доста време е на заплата при Бареков, пък се изцепи с извинение към ловчалии, че преди 18 години ги агитирала да са срещу НАТО, а после нейната БСП се извъртяла и подкрепила влизането в пакта. Какво точно искаше да каже г-жа Робева, не се доразбра. Но явно скритото послание бе – БСП лъже, елате при Бареков; или може би друго – БСП и Бареков заедно напред. Кой да ти каже?

НО НАЙ-ВЕСЕЛОТО бе при избора на областен лидер на ББЦ – Ловеч. Шоуто почна оттам, че за поста спориха председателят и зам.-председателят на общинската организация в Троян – съответно Веселин Димитров и Трифон Трифонов, и спечели вторият. Сиреч, заместникът на троянския председател му стана началник на областно ниво. Иди разбери?!

Николай Бареков и Трифон Трифонов
СЕГА ГОЛЯМАТА смешка. Новоизбраният областен лидер на „България без цензура” Трифон Трифонов е общински съветник в Троян и в тукашния Общински съвет представлява партия „Ред, законност и справедливост” (РЗС), на чиято местна организация е/бе председател. Най-вероятно г-н Трифонов е зарязал РЗС, но въпреки това някакси не се връзва общинският председател на една партия да стане областен такъв на друга партия.

И НАКРАЯ черешката на тортата. Публична тайна е, че общинският съветник Трифон Трифонов бе и е абсолютен и безусловен придатък към групата на ГЕРБ в троянския местен парламент и неговият глас бе и е винаги там, където го пожелаят хората на ГЕРБ (ясно е, че тази вярност не е безвъзмездна – Трифонов получи работа във фирмата на влиятелен местен гербер, а се шушука, че имало немалко и на ръка). И какво излиза – националният лидер на ББЦ Николай Бареков громи безмилостно ГЕРБ и иска да види Бойко Борисов зад решетките, а областният лидер на ББЦ в Ловеч Трифон Трифонов е послушник на ГЕРБ. Както се казва – no comment.

Т21 

Още по темата:

Още един находчив колаж на ловчалията Данчо Заверджиев - този път по повод случващото се между ловешкия градоначалник Минчо Казанджиев и новия политик Николай Бареков. Не му устояхме (на колажа) и го публикуваме, разбира се със съгласието на автора.

37 коментара:

Бианка каза...

Боже,ела си прибери вересиите.....

Анонимен каза...

че трифон е помияр го знае всеки...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

То, какво ли да коментира човек. Пълна гнусотия! Браво Гена, не ги оставяй на мира тия отрепки...

Анонимен каза...

Бойко не си проверяваше хората в Троян и тук го представляваха само бивши от БКП. Тоя пък взел възможно най-големия мошеник, сменил пет партии, пълен безличник и лапач. Значи каквото му е началото, такъв ще му е и края.

Анонимен каза...

Всичките са от "един дол дренки". И Бареков, и Минчо и наш Трифон. Единственото, което ги интересува е личният им интерес. Обръщат се като фурнаджийски лопати. От такива трябва мнооого да се пазим.

Анонимен каза...

какви майтапи бе,трагедия,пълна и необратима!!!

Анонимен каза...

бюрекОФ е известен повече като Ники дудука

Анонимен каза...

Не мога да разбера Казанджиев - то не беше умилкв ане около АБВ, сега около Бареков, какво му става и на него, и на Енкин!? Много дълго цуцаха от БСП, сигурно млякото се е свършило. Относно Трифон, това е просто смешка.

Анонимен каза...

Всички тука говорите страшни глупости по адрес на Бареков . Но да знаете от мен, простия български избирател , че и аз и милионите като мен , ще гласуват за Николай . Защо да ви обяснявам , че човека казва истините. Казва го по един ясен и разбираем начин . Тука всичките , сте страшно умни и разбиращи , но едно не разбрахте: за нас , простите българи е важно да се появи политик , който да заяви , че ще направи и невъзможното и да го направи, а не да само обещава и да лъже хората.
Защо ще гласувам за Бареков да ви обясня подробно за да не беснеете напразно:
-Бареков е смипатично младо умно и честно момче!
-Бареков , няма нищо общо с всички досега били в парламента!
-Бареков самия , не е бил никога депутат!
-Бареков , ще сплоти в редиците си сериозни умни и млади хора!

Анонимен каза...

До 10 - простия българин:
1. Бареков е уродлива креатура, блъскаща хормони на растежа и други интересни вещества, което го прави хипер активен, агресивен и смел. Лъже безподобно, но не му пука, защото знае, че има прости като теб да му вярват. И ви наричаше прости, когато протестирахте по жълтите павета с тракторите.
2. Бареков има много общо с Делян Пеевски и Ахмед Доган.
3. И аз не съм бил никога лекар, ще ми се довериш ли да те оперирам?
4. Бареков сплотява в редиците си подкупни и излюшкали се във всички партии хора, търсещи единствено и само власт и келепир.

Анонимен каза...

Снощи сънувах във Фестивална, концерт на Venom с водещ Кеворкян.Ужас, това е ужас !

Ошaшaвен избирaтел каза...

Олеле,олеле.Трифонйееее,ТрифУнйеее,голямa мъкa си, гоуемa. Другото чaк нямaм сили дa коментирaм!

Анонимен каза...

Добре е човека. Сложил е ръчички на софрата и чака да ги напълни. Така са и всички останали.Идат избори, партийните каси се отварят и гладни местни "политици", ще напълнят гушки!И така до следващите избори. Не ги винете ,а мислете,че гласувайки за Бюреков(например), Трифон(Дайте ми на мен туризъма), ще папа още 4 години!

Анонимен каза...

И ето как Бареков вече има депутат и в местния парламент. Такива гъзолизци като Трифон и Милко Станчев са удобни за всички.

Анонимен каза...

Поздравления за статията и коментара на автора!Хумора с "майтапите" в заглавието е добър,но за съжаление няма нищо смешно.Много моля,ако някой знае нещо за гореспоменатия Трифон Трифонов нека го напише.Щом ще е политик,т.е публична личност колкото повече се знае за него,по-добре.Например,къде е роден,какво образование има,какво е работил,какви успехи има в професията си,нещо за качествата му и т.н
.Относно написаното в статията:по-лошо нещо в тази държава едва ли може да се случи!
Минко Найденов

Анонимен каза...

поредната патерица на бкп

Анонимен каза...

Каквата партията "България без цензура" - такива и лидерите й!
Смях, смях, та чак ужас!!!

Анонимен каза...

Бареков, защо ли не си е носил елечето и да му дръпне едно хорце ,тъкмо и Нешка ще може в такт с него.Тия ся смешни и жалки отломки ,жадни за власти пари!

Анонимен каза...

Какво му трябва на народа
за да гласува в крайна сметка-
две топли думи,бутилка гола вода
и един капут с бронежилетка!

Анонимен каза...

Координаторът на ПП „Четвърти километър” в пловдивското село Брестник ни съобщи, че на Трифон Зарезан селото е било удостоено с визита от Николай Бареков и заместника му майор Петров. Високите гости не дошли с празни ръце. Поръчали 100 л. вино (Брестник е известно с разкошния асеновградски мавруд, който произвежда) и кебапчета за мезе в пропорция по 4 на литър. Извикали и Конушенския оркестър. Бареков играл хоро със селяните на мегдана покрай чешмата… Та, като представял гостите, вечният кмет на селото Георги Козов рекъл: „Уважаеми съселяни, имам удоволствието да ви представя председателя на новата партия „Цензура без България”. Който не вярва, да се обади в селото и да пита! Та така се родило най-точното наименование на партията.
Гражданинът Христо Лаков съветва във Фейсбук нещо, дето ми се вижда разумно. Когато Бареков и неговите сподвижници дойдат във вашето населено място, още преди да проговорят да ги хванете, да ги вържете и да им ударите по един… такова, де, сещате се, не бой… Щото те после ще ви го ударят много пъти, но няма да можете да си върнете! Само идея…

Анонимен каза...

Тия много добре си вършат работата, като ги слуша и гледа свестен човек, да не иска да се занимава с политка.

Анонимен каза...

Г-н Маринов, възможно ли е да публикувате изказванията на новоизбрания областен лидер в местния Общински съвет за мандата. По тях можем да си направим извод за капацитета на лидера Трифонов, без да сме предубедени или пристрастни.

Анонимен каза...

Да си припомним това: http://statii.troyan21.com/2011/11/blog-post_183.html

Анонимен каза...

Всичко си идва на мястото. Ще гласувам за Светльо Витков.

Анонимен каза...

Паднах от стола като прочетох това! С всеки ден ставам все по- сигурен,че си взимам семейството и хайййййдееееееееее..далеко, далеко от Бг и ТроянЪТ.

Анонимен каза...

След като г-н Трифонов е преминал в редиците на друга партия ще продължи ли да си взема заплатата като общински съветник от квотата на РЗС в Троянския общински съвет ???!!!
Троянски данъкоплатец

Анонимен каза...

И аз за Светльо Витков!

Анонимен каза...

На Бареков пожелавам успех и дано реализира поне половината от това което сега декларира. За Казанджиев ми е думата. Този човек го познавам от преди 10 години. Сега като го видях и разбрах доста неща за управлението му се изненадах. Изпаднал е в невероятни зависимости, дори от служители от собствената му администрация. Минчо, за пари ли , за много ли? Не си заслужава, но ще го разбереш по-късничко. Засега ти се смее цял град, но тежки облаци са надвиснали над главата ти /случващото се с тетевенския кмет имам предвид/. Въпрос на време е да се разрази бурята, която ще те измете от кметския стол. Чак тогава ще разбереш, че е трябвало да уважаваш своите и да не раболепничиш на противниците. Само с обещания и лъжи не става.

Анонимен каза...

До господин Веско Димитров: Господин Веско, видя ли ТЯ ква стана?Направи свой заместник Трифон и той те прееба. Защо така бе господин Веско? От гражданска те изгониха, от областна администрация Данков те натири като мръсно псе, сега и от БЦ ти биха шута. Голям мерак имаше да се върнеш в областта на бял кон ама май си се качил на куцо магаре.Отговора господин Веско е само един. И той е затова че от теб не става чеп за зеле. И хората го знаят. И престани да обявяваш когато пишеш коментари че работишв във военна академия Раковски в София. Кого лъжеш, себе си най вероятно? Никой не ти вярва, така че можеш със същия успех да пишеш че работиш в кабинета на президента. А и да знаеш ,че Трифон скоро ще те измете и от Троян. Нищо лично просто не му трябваш повече, а се и явяваш конкуренция тип доносник. Тъй че хвърляй папките, обувай цървули и хоп на село където ти е мястото. Там можеш да лъжеш бабките и пияниците от селската кръчма колкото и както си искаш. Ще ти прилича.

Анонимен каза...

Не мога да ръзбера какво толкова се чудите,че кадри на ГЕРБ отиват при Бареков.Не само кадри,но и гласоподаватели на Герб ще отидат при него - той краде от ГЕРБ електорат,както ГЕРБ открадна гласовете на старата десница и в крайна сметка я разби.Просто Бойко е аут,доверието от него е свалено от скъдето трябва,а Береков е новия Бойко.Той е новия проект на олигархията,западните интереси,тъмните финансови кръгове в енергетиката и американското посолство.Накой направи ли му впечатление,че на учредителния му конгрес в НДК присъства не кой да е,а генерал Уесли Кларк/човек за специални мисии на Държавния департамент/присъствието му беше знаково,демонстративно,подкрепата за Бареков беше явна,речта му и демонстративната прегръдка с Бареков на сцената на зала едно в НДК тбрябва да ви навеждат на някои мисли.Между другото,въпросния Уесли Кларк е регистриран / в САЩ тази дейност е уредена със закон и е явна/ лобист на Шеврон/дупчат за шистов газ/

Анонимен каза...

Дали въпросното лице ще папа от нашите парички, решаваме НИЕ!
Запомнете,че за да влезе тоя в общинския съвет,трябва да гласувате за новата политическа курва-Бареков! Оставете Трифон безработен, не гласувайте за Бареков!Просто е !

Анонимен каза...

Той Трифон е ясен - плазмодий ... Но какво става с ГЕРБ? Според запознати, пишман-кандидат депутатина Илиян Тодоров ще е новия общински шеф!

Анонимен каза...

Към 33. Ще надува свирките, какво друго очаквате!

Анонимен каза...

34-ти, свирките не стават с надуване, ако мундщукът е стар или цепнат

Анонимен каза...

Какъвто е Бареков такива са и членовете тоес подлоги

Анонимен каза...

На кой да вярваш!?Жалко,че 'Българите' се поддаваме на манипулации.Истинският Българин трябва да бъде непоклатим и твърд,да тежи на мястото си,да не сменя убежденията си,да различава истината от лицемерието.В тая държава от бояджии няма нищо друго!Сменяме партиите си като изцапани носни кърпи и 'Някои' си мислят,че никой не ги знае и познава.Каквито са били преди -такива че и по-лоши ще бъдат после.Защото сега ще са доста платени за да си купят друг цвят боя.А всички ние като последни глупаци вярваме на красивите им думи,че животът ги ще бъде по-хубав и по-добър.Но за кого-за всеки случай не за нас/гласоподавателите/а за тия с новите столове!Няма партия без бивши комунистическосоциалистически боклуци!Ако се върнем назад в миналото г-н Бареков беше служител и на леви и на десни.Увиняваше едните и защитаваше другите.Както му е плащано.Сега той пък решил да ни учи на политика.Говори неща и сам не си вярва като превлича всички подлоги от другите партии.Вярно е че на България трябват пресни лица,нови партии и най-вече политици - но не като тоя! Бъдете истински БЪЛГАРИ пред урните!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |