65-годишна рускиня скочи от петия етаж в жк „Лъгът” в Троян

Входът на смъртоносната кооперация
* Валентина паднала върху бетонен гараж и загинала на място; живеела сама, пиела много * Това е вторият подобен случай в същата кооперация, в съседната също имало

65-ГОДИШНАТА руска гражданка Валентина, която от години живее в Троян, е скочила от 5-ия етаж на блок №12 в пролетарския жк „Лъгът”. Жената е паднала върху бетонен гараж, залепен за 10-етажната сграда и е починала на място, а сигнал за инцидента е постъпил в полицията около 7:00 ч. тази сутрин (26 март).

В кръгче - мястото, откъдето е скочила Валентина
Гаражът, върху който е паднала
ХОРА от кооперацията подозираха, че самоубийцата е скочила от покрива, тъй като прозорецът на апартамента й откъм мястото, където е паднала, бе затворен; началникът на РУП – Троян гл. инсп. Марин Ичев обаче отхвърли тази версия и обясни, че жената е скочила от терасата си, като е стъпила на малка масичка. Възможността за насилствена смърт се отхвърля, но по случая е образувано досъдебно производство и трупът е изпратен за аутопсия в МБАЛ – Ловеч.

КОМШИИ ни разказаха, че Валентина живеела сама и доста пиела, твърдяха, че нямала врагове, но имала дребни дългове към различни хора. Припомниха ни, че в същия блок №12 преди няколко години се е самоубил или е бил убит друг човек – млад мъж, който паднал от 4-ия етаж. В съседния блок също имало подобен случай – от високото скочил бащата на световноизвестния борец Али Моллов, посегнал на живота си заради болест.

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

Какво им става на тези хора???? УЖАС!!!! От известно време насам само за самоубийства се говори и кой откъде се е хвърлил... Това някаква нова мода ли е????

Анонимен каза...

Трагична случка- без съмнение...Но тази локализация "..пролетарския жк "Лъгът"..." - трябва ли да означава , че има и аристократични ЖК-та в Троян - или другаде ?

Анонимен каза...

Съжелявам за Валентина ..

Анонимен каза...

Long jump no scope 360*

Анонимен каза...

Long jump 265 :) R.I.SH

Анонимен каза...

Going Down?
Fall 65 yards without dying.
Ne uspq da go mine toq achievement :/

мирослав каза...

Генади,или въведи нужната етика откъм коментари в този сайт или го закрий!
Първичността обхванала не само страната ни,а и целия свят взема ужасни размери,ето защо ако искаш наистина да си полезен задай необходимото ниво на изказ!

troyan21 каза...

До Мирослав (№7):
Прав сте, донякъде. Защото първичността не се бори със забрани, тя се преодолява - с образованост, традиции, работа (като при английската ливада, 300-400 години поливане и подрязване и готово!). Забраните водят към едно друго нещо - помним го отпреди 25 години и като се сетя, изтръпвам, никога вече! Сигурно намеквате за глупавите шегички по-горе (4, 5, 6) - и на мене не ми харесват, но всеки има право да се шегува както го умее и разбира. Ще припомня и един безалтернативен принцип, мой личен и на този сайт и вестник: "Не съм съгласен с мението ти, но съм готов да направя всичко, за да можеш да го изкажеш свободно".

Разбира се, правила, които коментиращите са длъжни да спазват, има, ще ги преповторя за n-ти път:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!
2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.
3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, клетви и други подобни - заради елементарната културност и коректност.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

В тая мизерия,наречена жилищна кооперация, всички до един са алкохолици!

Анонимен каза...

Ами сигрно и ти живееш там. :)))

Анонимен каза...

До номер 9: Хайде по леко с обидите !

Анонимен каза...

Не сме виновни че живеем в това гето... и асфалт нямаме от години.Обещания,обещания...

Анонимен каза...

Затвори си устата, жалък си и според коментара ти крайно прост!

Анонимен каза...

В тази мизерия, която не е само в тази ЖК, какво друго може да правиш? Разруха,която се отразява и на психиката на хората. Като погледнеш обстановката, и естествено няма да ти дойде желание за песен, а ако искаш да запееш, трябва да се напиеш. И...така кръга става затворен, и излизане няма. Такава е и ситуацията в държавата ни-излизане няма! Други държави преминаха и по-големи икономически кризи, преодоляха ги и забравиха, а ние...все тук, и така до края! Няма да е далече, както сме я подкарали!

Анонимен каза...

Всчки в тоя блок са пияндурници!Както и в цялото гето.Всичко което е затворено между панелни стени е изкривено!

Анонимен каза...

Между тухлените стени е същото положение. Със 150 лв. пенсия какво ти остава, освен да скочиш от колкото може по-високо.

Анонимен каза...

spored men ne se e samoubila..nqma kak da padne tochno tam..:(

Анонимен каза...

До 15-ти........................"ти пък си много УБАВ"

Анонимен каза...

Наистина, за да падне на гаража, трябва да е скочила от прозореца над гаража, а не от мястото, което се посочва. Чудна работа, и интересно как работи полицията!? Но, чудеса много в нашата вече не толкова мила родина, България!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |