Основаха структура на Барековата партия в Троян

* Председател на общинската организация на „България без цензура” е бившият военен Веселин Димитров
Партийно строителство
Николай Бареков, Веселин Димитров
НА 10 ФЕВРУАРИ в Троян бе учредена общинска структура на най-новата българска политическа партия – „България без цензура” на Николай Бареков. Това научихме от избрания за председател Веселин Димитров – бивш кадрови военен, завършил Военния университет във Велико Търново и Военна академия в Москва, работил в различни поделения в страната, като преподавател във Военната академия в София и бил началник на областното управление на „Гражданска защита” (Ловеч) до закриването му преди година; има разрешение за достъп до класифицирана информация на ниво „Секретно”, четем в представянето му във фейскбук страницата на партията. За негови заместници учредителното събрание посочило Деян Лазаров, Милко Минков и Георги Ралчевски.

„БЪЛГАРИЯ без цензура” предлага на своите членове, избиратели и симпатизанти конкретни политики, свързани най-вече с провеждане на операция „Чисти ръце” за целия политически елит и законово преследване на всички доходи и собственост, придобити чрез измама и злоупотреба с влияние. Предвижда се засилване на децентрализацията на местната власт и пряк избор на областните управители, избори на прокурори, съдии и началници на РПУ”, коментира основните партийни цели г-н Димитров. Той обяви, че всеки гражданин на общината може да се запознае с устава на партията и политическата й декларация във временния офис в Троян (ул. „В. Левски” 26).

Т21

48 коментара:

Анонимен каза...

Див популизъм.От най-опасните за невежият народ.Няма никакво намерение за децентрализация,прекият избор ще е сън още дълго време.Преписвач на чужди идеи,мошеник.Жална ни майка с премиер с прякор ДУДУК КАПУТА!!!!!!

Анонимен каза...

Малкото ДПС в Троян?Ами трябва и гласоподаватели да си докарате!

Анонимен каза...

.......Шествието се води от Николай Бареков, Росен Петров, Калина Крумова, Красимир Каракачанов и още една курва...

Анонимен каза...

Бъглария е болно и сакато куче, Барека е най-подходящото лечение за нея - яизанатве.

Анонимен каза...

Бат Бойко - мафиот, Станишев - комунист, Доган - рязан, Сидеров - луд, Бареков - курва !!! Е, къв кур искате тогава? Може би някоя чернилка от щата Алабама? Или обобщен образ на всички изброени по-горе!? Ми тогава ще се получи напръчен афгански терорист, без топки, че да може да ви го начука по-навътре, и да уцвъка миризливите ви душици!

Анонимен каза...

Първите пет коментара подсказват за нивото на предстоящата предизборна кампания...каквито и да са изборите през май..: ( :( :(

Анонимен каза...

Под слънцето - нищо ново! Алеко като че ли за днес е писал "Бай Ганьо". Ама никой не чете!

Анонимен каза...

Скоро прочетох в пресата за 12 неща които Бареков казва че ще бъдат приоритет.От 12-те, 6 да свърши ще е добре за България и народа. Пожелавам успех на България без цензура , защото така повече не може да продължава. Нещо трябва да се промени.

Анонимен каза...

Да,да, ще се промени ама друг път !

Анонимен каза...

Мислех, че Бареков е с добри намерения,но...като виждам кой е начело на структурата в Троян, съм тотално разочарована! Та този господин с мазната усмивка, Веселин Димитров, допреди няколко месеца бе изявен активист от ГЕРБ, бе член на ГЕРБ, натискаше се да е общински съветник от ГЕРБ! Бе на работа в областния в Ловеч и понеже го изгониха оттам, вече е сменил политическата принадлежност!Както се казва-да не дава господ такива при Барека!

Иванко каза...

Жалко, че Бареков е от Пловдив.

Анонимен каза...

Иванко, и точно за това, всеки път щом капута се появи в Пловдив, се чува :Бареков,курво!Бареков,курво!

Анонимен каза...

Ще си имаме капут премиер!

Анонимен каза...

13 Та предните какви бяха предните?

Анонимен каза...

Като ги гледам на снимките горе-Барека се е замислил,а нашия военен гъзолизец се е усмихнал с доволна усмивка!Че как ще е другояче-щом в червена москва е учил,значи е бил комунист!После вероятно седесар го е раздавал,гербаджия а сега-велик "демократ" при Бареков!Жална й майка на тази държавица!

Анонимен каза...

И от какъв зор сега е този плач и вой по форумите...Като сме толкова активни и граждански позиционирани - на изборния ден-бюлетинката-единчовек/един глас-демократично пляс през ръчичките нечисти- и готовооо... А не на следващия ден дасе чешем по вратовете....лелее.кво стана - - кажи кво стана ???

Анонимен каза...

Алоо, не разбрахте ли, че в следващия парламент такива партии, като БСП, ДПС, ГЕРБ няма да има. А осъзнайте се накрая. Волен Сидеров премиер, Бареков външен министър, Росен Петров министър на отбраната, Валери Симеонов министър на вътрешните работи. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Анонимен каза...

Хора, внимавайте с Бареков. Демонстрацията на популизъм, аругантност и смешно самочувствие на всичколог минават всякакви граници. Освен това се е заобиколил с озлобени нереализирани екземпляри - сребролюбци и жадни за власт до безумие. Играе с големи пари на олигарси от задкулисието - мощно подкрепен от ТВ7 - най-манипулираната ТВмедия. Това си е сегашната тройна коалиция на куб.

Анонимен каза...

Бюрека няма да мине 4 %! Този хитър мазник, който не случайно го заляха с кофа изпражнения е бита карта още когато излъга за бюлетините в Костинброд, тогава рева всички медии че уж щели да го убиват, изкара се някакъв фалшив герой, помогна в компромата на БСП, като не се посвени да изрече куп лъжи само и само да си заслужи парите на червените, после Пеевски му възложи задачата да оглави партия на ДПС, но до тук беше летежа на Бюрека, отсега нататък ще има само свободно падане!

Анонимен каза...

Как го напомпаха Бареков , просто не е за вярване!
Много пари,летящ старт, измислена партия с измислени рейтинги!
Българите не въстанат ли като украинците, ще бъдат до живот бедни роби на комунистическите русофилски простаци некадърници!

Анонимен каза...

Рано или късно, нещо подобно ще стане и в България -- натам вървят нещата.

Може би не с толкова жертви, но е ясно, че тези управляващи ще паднат, а това което ги чака след това е ЗАТВОР.

Представям си тройката Станишев, Местан, Орешарски и Волен в райрани дрешки. Единствено което ме притеснява е, че за Станишев в затвора може и да му хареса и така няма да получи истинско наказание!

Анонимен каза...

Боже,боже-Веселин Димитров начело.Хора попитаййте за този човек във Ловеч-в гражданска,в пожарната,в областа.Никой нищо добро няма да каже за него.Човек на сплетни,дразги,подливане на вода,доноси,гонене на кариес до дупка.Та този човек не е и ТРОЯНЕЦ-някакъв си от силистренско или там някъде.Представяте ли си той да управляява града ни.Троян трябва да бъде на Троянци.

Анонимен каза...

Много интересно ми се струва мълчанието на пресата в България за ставащото в Гърция. Днес гръмна нов скандал с източени държавни пари от неправителствени организации-9 милиона евро /от 2001 до 2003 година/ от една такава на военните, занимаваща се с обезвреждане на мини, и 2.5 милиона евро от доброволна гражданска, занимаваща се с помощ при гасене на пожари.
Беше посочен и г-н Сорос в дейност с такива неправителствени организации. Харченето на средства от такива организации са често за закупуване на гласове при избори, за внедряване на подставени лица като тайни агенти и т.н. Подчертано беше, че само 20% от средствата отиват за целта, за която е създадена съответната организация, останалите милиони потъват в нечии джобове и се превръщат в луксозни вили и коли, частни хеликоптери, луксозни почивки.
Обезвредителят на мини, заедно със съпругата си е вече задържан и съответно следствен.
Предстои проверката на останалите 6000 на брой.
неправителствени организации в Гърция.
Най-личният представител на 9 милионната далавера, е и най-близко стоялия до вече бивш министър-председател Папандрео.
Години наред "ядоха" парите на държавата/народа/, сега идва ред на затвора!
Сещам се в момента как в Троян се радваме на присъствието на чужди граждани, на тяхната щедрост и добронамереност.
Ставащото в Гърция и фактите от някои случки от недалечното минало, довели държавата до сегашното положение се свързват с именно такива добронамерени чуждоземни приятели, присъстващи не без причина, а със задача!?
Коментарите за случващото се в Украйна, също се свързва със средства от такива организации. Някой отново има интереси за лични облаги. Горките обикновени хора, които са далече от истината!

Анонимен каза...

Абе Венелин Димитров не е ли малко луд. Защото ако не е малко луд е много глупав. Скоро го слушах случайно как говори. Има нужда от помощ човека!

Анонимен каза...

Ха-ха-ха. Мишките от ГЕРБ отиват в "България без цензера". Милко Минков нали чакаше да го главят за лидер на ГЕРБ. Като не стана се забърза за друга партия. Ебати предателите!

Анонимен каза...

Веселин Димитров не е луд,а е дребен селски хитрец.Гонен от всякъде като предател и гъзолизец.Насила пенсиониран военен станал пенсионер.Човек нагаждач,жаден за власт и ПАРИ,ако може повече.Колкото повече толкова по-добре.С две думи-ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ ДАЛЕЧ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК,той е вреден за вас,за околните около вас и най вече за хубавия ни град Троян.\като месторазполажение\.Аз не разбирам от партии,но познавам хората в Троян\града е като едно малко семейство\Та тези които отиват в тази партия,в коя ли партия не бяха.Тези хора са без цели и идеали. В главите са им само пари и власт.Те никога не са чели Ботев и не са вървели по стъпките на Левски.

Анонимен каза...

До г-н Веселин Димитров, питане:
Г-н Димитров, със същата снимка през фейсбук правите коментари в Афера Бг.-на 17 02.2014г. на статията "АКО КРАСИМИР СТЕФАНОВ СЕ РАЗПРИКАЗВА ЗА СХЕМИТЕ В ХАРМАНЛИ, ДИМИТРОВГРАД И СВИЛЕНГРАД, ЩЕ НАСТЪПИ АПОКАЛИПСИС ЗА ГЕРБ!" и се представяте че работите/не че сте работил!/ във Военна академия София. Въпроса ми е: Наистина там ли работите и ако работите там как ще бъдете координатор на "България без цензура в Троян"? Ако не работите във Военна академия София, за което получих информация че е така, Ви питам-ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ че работите там? И с подобни лъжи ли смятате да продължите дейността си?

Анонимен каза...

И г-н Веселин Димитров много плюете по ГЕРБ. Понамалете плюенето, доскоро от там хляб ядяхте и теманета сторвахте. Вярно, че точно ГЕРБ Ви уволниха /Сашо Данков/,но им бяхте слуга и не бива да плюете в ръката която Ви е хранила.

Анонимен каза...

27 г-н Димитров отдавна не работи никъде.Той е пенсионер.\нищо че лъже на ляво и на дясно и се представя за какъв ли не\.Дребен лъжец,пенсионер,отявлен ТАРИКАТ..Може би е редно да го попитате как е постъпил в гражданска защита като пенсионер,как е бил в областната оправа като пенсионер.С чии протекции е назначаван там.Има ли нещо общо и в какви отношения е с бившия шеф на Гражданска защита и бивш ОБЛАСТЕН Управител на Русе\мисля че се казва Бурджиев или нещо такова,деятел и виден представител на ГЕРБ\.Ако му зададете тези въпроси и той ви отговори искрено\в което дълбоко сее съмнявам\всичко ще лъсне и тогава ще разбереете що за човек е този.

Анонимен каза...

Към 25-ти....,кой имате в предвид под името Милко Минков,този който работи в болницата като някакъв жалък доктор без каквато и да е специалност , и който ближеше задника на Минко Акимов докато беше кмет,а сега не могат да се гледат..???....та за това жалко човекоподобно ли става на реч или е просто съвпадение на имената...???????

Анонимен каза...

Случайно прегледах тази публикация и от прочетенето ми стана ясно, че г-н Димитров е точния човек за партията на Бареков-алчен,жаден за пари и слава,подлизурко и гъзолизец,обичащ да е пред фокуса на прожекторите,без значение в коя партия членува!Тааа...нищо ново под слънцето-дерзай Димитров,само така!!!

Анонимен каза...


СЕНЗАЦИОННА НОВИНА! Партията на Миглена Кунева "България на гражданите" се обединява с партията на Бареков "България без цензура"! Новата формация се казва "БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАЖДАНИ".

Анонимен каза...

Познавам г-н Димитров, не мисля че е "алчен,жаден за пари и слава,подлизурко и гъзолизец,обичащ да е пред фокуса на прожекторите,без значение в коя партия членува!"(анонимен №31), просто прекалено много вярва в добрите намерения, така както повярва и в добрите намерения на Б.Б. Съжалявам, но мисля че пак се подвежда в новите си надежди за България без цензура! Дано да греша.

Анонимен каза...

Е 33ти ,кой нормален човек в БГ може да се подведе от глупаци и болкуци като Бареков.Та той е в топ 3 на най големите измамници сред журналистите в България.Мисля,че само Сидеров му води по простотия,измама и нагаждачество.

Анонимен каза...

32 - ХАРЕСА МИ :)

Анонимен каза...

Само като ги гледам - настръхвам от погнуса. Нито едно от достойните за уважение качества не прозира от израженията им. Наскоро гледах картини на Апостола, рисувани от деца. Всички бяха почувствали и изобразили погледа и осанката му. Как ли биха нарисували тези мушмороци?

Анонимен каза...

д-Р мИЛКО мИНКОВ е комунист по рождение, мина през НДСВ, после беше таралеж от НОВОТО ВРЕМЕ, след това ГЕРБ, сега при Бареков, не си спомням дали не беше някой месец и войвода.Мй само камбанат не е бил, ама ако има келепир и клисар ще стане, курвата Белиосъмска.

Анонимен каза...

ХА! ХА! БУРНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ И СМЯХ В ЗАЛАТА!!!!! В ИНТЕРНЕТ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ПРЕКРАСНИ КЛИПОВЕ С БАРЕКОВ....ПРИМЕРНО: ПИЯН СЕ Е КАЧИЛ ГОЛ НА МАСА И ИГРАЕ КЮЧЕК....ИЗВОДА ОСТАВЯМ НА ВАС!

Анонимен каза...

И аз прочетох всичко внимателно. 33 ти като познаваш Димитров добре отговори на въпросите на 29 и 27ми.Ами ако всичко това е истина.Може би 33ти си пиара на Димитров или някой като него жаден за нещо да лапнеш кокала.

Анонимен каза...

Този ми Росен/Петров/ го мислех за сносен!
Но щом се намести и той при Дудука,
Не господа! Аз бях до тука!

Анонимен каза...

http://bezcenzura.bg/sdelkata-dps-dava-na-barekov-200-000-turski-glasa/

Анонимен каза...

KLETA MAJKA BALGARIJA!
Какво доживяхме,ама ние сме си виновни.Дано децата ни си вземат по-рано билетите за терминал 2, защото нещата в тази държава са вече наистина ясни.Те са си ясни от 20 години, де....

Анонимен каза...

Курвите имат малко морал,все нещо не правят за разлика от дудука...

Анонимен каза...

Не мога да повярвам,че не разбирате,че партията на Бареков е финансирана от ДПС.И ако сега ДПС владее властта и пуска по някоя троха на БСП,с помощта на Бареков ДПС ще увладее цялата власт,а от това по-лошо здраве му кажи.Мислете българи не се връзвайте на продажници,каквито дал господ в цялата българска история.

Анонимен каза...

Сотир Цацаров да разследва, кой стои зад Пеевски, Цветан Василев и Бареков.



http://www.faktor.bg/novini/balgariya/16888-osman-oktay-ruskite-gospodari-iskat-da-se-otarvat-ot-igrachite-v-ktb-osvetiha-se.html

Анонимен каза...

Този звършил военното училище, вонна академия в Москва - на колко е? Май е много подходящ за член на БКП пърдон БСП. Сигурно е бил и партиен член.
То Троян си е червен град! Пълен с комунисти!
Така че един Барек повече или по малко голяма работа.
Щом сте гласували за БСП/БКП не ви пречи да гласувате и за подлога н ДПС като Барека!
ПОПОЛИЗЪМ... а град Троян нощно време прозорците на светят няма хора по улиците а през деня всичкси усмихнати весели вицове си разказват... ПРОСПЕРИРА градчето даааааа...
айде чакаме Ви в Англия и пак за комунистите гласувайте е може и за Барека! Не за друга ма ни трябват камериерки за Лондон!

Анонимен каза...

Не вярвах, че троянци ще допуснат човек като Бареков до Троян,но явно е вярна приказката,че във всяко стадо има и овце!Наистина ли има кой да му се вързва на този?!!!!!!!

Анонимен каза...

„Пази Боже! Знам, че напразното споменаване на името Господне е грях, но вече не знам към кой да се обърна... Към здравия разум на този малък, но изключително прост народ е излишно, защото БГ-населението е дало предостатъчно доказателства за липса на такъв. Какво ме кара да върша смъртни грехове, ли? Ами последните социологически проучвания, които сочат, че в следващия парламент ще влязат, и Фикуса с ПП "Юруш", и Дудука с "Цензурата"... Представяте ли си тези кретени и патологични лъжци едновременно овластени да управляват горкото ни Отечество ???? + ДПС и червените боклуци? В коалиция? Е, те тогава ще емигрирам на стари години, помнете ми думата. Дори в най-мрачните психопатични фантазии на лекуващите се в Карлуково не витаят такива демони. Затова и споменах името Господне. Пази ни Боже! Няма кой друг вече.”

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |