Ловешки коли за българската пожарна

* 27 джипа „Great Wall Н6”, произведени в завода на „Литекс Моторс”, бяха връчени на огнеборците миналата седмица

Първата партида джипове „Great Wall Н6” за родната пожарна
БЪЛГАРСКИЯТ автомобилен производител „Литекс Моторс”, в чийто модерен завод край Ловеч се произвеждат няколко модела на водещата китайска автомобилна компания „Great Wall”, вече снабдява с джипове „Great Wall Н6” местно производство българската пожарна, научихме от официалния сайт на фирмата. На 5 февруари Ясен Петров – мениджър ключови  клиенти в „Литекс Моторс”, е връчил на огнеборците първата партида от 27 високопроходими Н6, които ще бъдат разпратени в районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) в страната. Автомобилите са част от обществена поръчка, спечелена по европейската програма „Регионално развитие” и са били предпочетени според критерия за най-добро и разумно съотношение цена/продукт.

„GREAT WALL Н6” е ново поколение джип (или SUV, както са познати този вид автомобили по света) и се отличава с чудесни характеристики и в градски условия, и на трудни терени извън пътя; две поредни години (2012 г., 2013 г.) той е най-продаваният SUV в Китай.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Най-продаваният в Китай, че то друг няма. Гришата нали е червен, сега всички министерства ще карат Great Wall за да има парички за партията.

Анонимен каза...

Да продава и да плаща на партията, на теб какво ти пречи ?

Анонимен каза...

а трябва и полицейските автомобили да са такива.......

Анонимен каза...

Гена, зарежи пожарникарите...
Земи и мини по улиците и наснимай кучешките лайна дето изплуваха от снега по тротоарите и градините. Размазаха ги хората! Отвратително е! Сега следват кучешките тении... Това ни интересува, а не глупаците от пожарната!

Анонимен каза...

с кучетата трябваше отдавна да решим въпроса, както го направиха в Сочи

Анонимен каза...

Какво ще решиш, бе малопишковец ?Пъчите се из интернет,а на живо вие шубе да си покажете носовете.Трай си в дупката и гледай да не се хлъзнеш на кучешко лайно!

Анонимен каза...

Най после нещо разумно да подкрепим нашата -българската промишленост и парите да останат в България.

Анонимен каза...

Е тъкмо като се обадиш на Пожарната и тя закъснее ще има оправдания че им се е счупила по пътя китайската количка :D

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |