Тематична вечер „Мафията говори за любов”

* С джаз, уиски и пури, дрес код - ретро * Ще свирят „София брас бенд”, джаз вокал – очарователната Мая Близнакова
 
В „Каза Арт”, предстоящо
"София брас" с Мая Близнакова
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ на Арт хотел „Каза Арт”, с удоволствие ви каним на тематичната вечер „Мафията говори за любов” на 24 януари (петък). Предлагаме ви една незабравима вечер с уиски, джаз, пури и много емоции. И с подбрани брандове уиски, представени по атрактивен начин и с много артистизъм.

ЗА ДА СЕ ПОТОПИТЕ в света на мафията и ретро атмосферата, ще ви помогнат музикантите от „София брас бенд” - в състав Васил Тодоров (тромбон), Николай Темнисов (туба), Стоян Стоянов (тромпет), Тодор Гаджалов (тромпет), Пламен Димитров (валдхорна), Никола Петров (ударни инструменти). А заедно с тези невероятни музиканти и една млада и талантлива джаз певица - очарователната Мая Близнакова, участничка в няколко майсторски класа на Милчо Левиев, Вики Алмазиду, Глен Ферис и Чико Фрийман. 

ЗА ПО-ГОЛЯМОТО удоволствие и забавление на нашите гости решихме да въведем дрес код - ретро облекло; който не е задължителен, но е препоръчителен. Цена на човек - 35 лв. Телефони за резервации: 0889/508149, 06952/24-74. Не забравяйте да резервирате, най-добре - до 20 януари. Местата са ограничени!

Ваши:
Пламен, Биляна и екипът на Арт хотел „Каза Арт”

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

В страната клокочи – помии, бълвочи
бълбукат в партийни казани.
Народът се пули и рупа мамули,
а в мандрите – пак партизани.

Кипи в БСП-то, че Гоце с чифтето
отстрелва партийни архари.
Сергеят се гърчи, а Мая подсмърча -
приятелски огън ги пари.

В шеги и закачки - и тук-таме с храчки
редят се предизборни листи.
При Гоце – ловците, при Серго – овците...
Меле на червената писта!

Подготвят конгреси... червени метреси
колосват сукмани и фусти.
Ще бранят Сергея - каква епопея!
Дали пак властта ще изпуснат?

Лютвито кадрува, Доган му диктува -
с чалми ще сме скоро в страната.
Сергеят пак пъшка в прегръдката мъжка,
одупен във поза позната.

При Бисеров – драма, че с Ментата двама
въртели офшорки и сметки.
Пропадна достлука, май сгазиха лука,
мирише на съд и решетки...

Политна „Атака“ за Варна. В сумрака
в небето врещят стюардеси!
Команда пияна взриви аероплана,
гневи се брадатата Деси.

Прозира разлъка и май рахатлъка
на Волен тез дни ще приключи.
Ни гаджева свирка, ни сочна мисирка -
щом Цацаров тъй се закучи...

В страната клокочи – помии, бълвочи
бълбукат в партийни казани.
Народът май стопля какво му се готви -
и сопата скоро ще хване!

Анонимен каза...

Браво...хареса ми..:)

Анонимен каза...

не е за тук моя коментар, но искам да споделя...днес пътувах до Ловеч /скоре не бях излизал извън Троян/ и ми направиха впечатление две огромни рекламни платна на Тв Алфа с подобие на лика на Сидеров! Колко ли пари са дали за това да се направи и за това да се рекламира по този начин. Отвратих се за пореден път!

Анонимен каза...

Много сте прав/а 3-ти. Погледнете и новия/стар клуб на Атака в Троян. Какъв лукс, каква демонстрация на пари и богатство. Всичко това на фона а все по-обедняващия троянец.
Докато бях лидер на тази партия, никога не съм позволявал подобна демонстрация. То и средства нямаше. Всичко си финансирахме сами. Изведнъж се появяват огромни пари. Дори имам информация, че за подписката която правят, получават пари за всеки подпис???!!!
На 29.05.2013 г. Атака стана част от мафията, подсигурявайки управлението на БСП и ДПС! На тази мафия, която не "говори за любов", както пише в заглавието на тази статия.
Бившите членове и ръководство на Атака Троян не можехме нищо друго да направим освен:
1. да се извиним на избирателите си в писмо до медиите
2. с Декларация, подписана от над 100 души, да поискаме оставката на Сидеров и цялото ръководство на Атака.
Всичко това направихме за по-малко от седмица след 29.05.2013.
п.п. понеже много се спекулира и се пускат всякакви слухове заради информационното затъмнение в Троян - на изборите през 2013-та, аз лично отказах да бъда втори в листата на Атака. За първи път откакто е създадена Атака, на организациите не бе разрешено да издигат кандидати за депутати, след което ръководството да си ги подрежда в листите. За първи път, от както е създадена Атака ни се спускат парашутисти, никой не ти иска мнението и три дена преди крайния срок никой от нас не знае кой/кои са в листите. Някой някъде си решава и не му пука за Устав и правила! Ние за какво сме тогава? Само за масови сцени и лепене на плакати? Що за партия е това и с какво е по-различна от тоталитарната БКП?
Ако бях си замълчал и си бях пречупил гръбнака - сега щях да съм депутат. Депутат без чест, морал и достойнство. Не, благодаря!
Търсете ме в другия самолет :)
ИП

Анонимен каза...

Г-н Маринов, "статията" е "Мафията говори за любов". В Коментар 1-ви и в коментар 3-ти също се говори за Атака и аз само продължих и свързах коментара с Мафията, която обаче не "говори за любов". Така, че има връзка с темата. Проблем обаче става коментар 4-ти? Двоен стандарт?
Но, ако това не е статия, а реклама - защо не сте ограничили да няма коментари?
Ето, вие самият продължавате да давате невярна информация. Като пишете, че някой ме е "отстранил" - можете ли да посочите от къде ви е информацията. Защото от "отстраняване" до "личен отказ" за присъствие в нечия листа има голяма разлика, нали?
п.п. От 7-8 месеца за първи път пиша нещо за Атака!
*
Колкото до "информационното затъмнение" - някъде да съм ви обвинил лично? Напротив! През третото хилядолетие /ИНФОРМАЦИОННИЯ ВЕК/ Троян е изоставен единствено на вашия вестник, който е с ограничени възможности и който излиза само един път седмично. Троянски глас е превърнат в персонално кметско "дадзибао". Няма местно тлв. предаване, а "новините" са групирани от половин Северна България. Няма УКВ радио /може би единствено в Троян/. Няма и радиоточка дори. Няма и новинарски сайт за експресни и ежедневни новини.
И това, ако не е информационно затъмнение - здраве му кажи! И това ако не е жалко и недопустимо през информационния 21-век - здраве му кажи!
Знаете ли колко медии има в съседен Ловеч в пълното им разнообразие?
С уважение и за вас: ИП

Анонимен каза...

aбе този от къде изпълзя пак...,кой му дава думата да петни честния дописник на общината...удари единия да падне другия

Анонимен каза...

в съседен Ловеч разнообразието е привидно, защото поръчителят е един и същ. Информацията се мултиплицира чрез копи&пейст, прави се пиар само на определени хора и платените коментатори са клонирани, а това, което "пишат", е изкуствено вдигане на имиджа на слаби, ама много слаби политикани - кариеристи

Анонимен каза...

Пеевски, Пеевски, ти когато бе "лидер" на ПП"Атака" нямаше кой прозорците на клуба да измие, та камо ли нещо друго!...

Анонимен каза...

За сметка на това,Сашо Данков редовно търкаше с вестници джамците на скупщината на Вила Вана...

Анонимен каза...

По данни от бившия зам.министър и областен управител г-н Нанков, социологическо проучване правено от ГЕРБ е сочило в края на м.март 2013 Атака Троян като водеща политическа сила на територията на община Троян за парламентарните избори. Това не е голяма изненада, защото да припомня, на парламентарните избори през 2009-та Атака Троян имаше втори резултат на територията на община Троян след ГЕРБ.
Не мога да си представя какво би се случило, ако си бяхме "измили прозорците" на клуба на Атака, каквато сериозна политическа критика ми отправя 9-ти (9-та). Но, никой не е съвършен. Добре е все пак, че има съвестни граждани, които да ни посочват политическите грешки, като чистотата на прозорците например.
Днес прозорците на клуба на Атака светят и блестят от чистота. Вътре - лукс и демонстрация на богатство и финансов просперитет. И толкова и до там. А, и един голям плакат-реклама на Маминото депутатче и Продавач на дини, който си е изписал именцето с едри букви, колкото ... голяма диня.
Атака стана част от политическата мафия на България и всички са доволни. Остават само лошите спомени от "неизмитите прозорци".
Демокрацията трайно се изроди в "Идиокрация".
Анонимни политици.
Анонимни коментатори.
Анонимно управление.
Анонимна икономика.
Анонимни режисьори и кукловоди.
Само упадъка и разрухата не са анонимни. Те са пред очите на всички и се виждат дори през "неизмитите прозорци".
ИП

Анонимен каза...

ИП, що ли не вземеш да идеш да търкаляш бомбета...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |