Троянските управници загряват за празниците

И в Троян замириса на Коледа и Нова година - тия дни запалихме голямата елха на площада, грейнаха празнични светлини и другаде (Марковския мост, Главната, Пешеходния мост и тук-там още), из магазините е по-шумно и шарено от обичайното, намаления има даже (в най-популярните троянски вериги - „Левче”-тата и „Дрип шоп”-овете, не забелязахме подобна тенденция, ама има време - бел. Т21). Капна и първият снежец, но Беклемето още е отворено, вторият със затварянето го чакаме по празниците. Дори Дядо Коледа и асистентката му ни дойдоха авансово на гости. Е, на книга има още една работна седмица, но тя, както се казва, ще е работна, ама не съвсем. Вижте по-долу как загряват за празниците троянските управници. Наздраве! И весели празници!

16 коментара:

Анонимен каза...

Елхата още не сме я запалили, ама както се казва в статията има време. Някой и светна лампите засега. И кой е правил тоя софтуер, китайска му работа, в нашата община са по бабанки!

Анонимен каза...

Бате Ангел много хубаво тънцува,като от дансинг стар:)

Анонимен каза...

Гена, ти съвсем изтрещя!

Анонимен каза...

Много добре се е получило. Наздраве !

Анонимен каза...

Очаквах да се появи и троянския данъкоплатец, подобно на магьосникът от Оз, и с вълшебната пръчка - фокус, бокус, да се появят печените прасета, 1 тон салати, и няколко бруто регистър тона сливовица. Да живее пречиствателната ! Наздраве !

Анонимен каза...

България е в гражданска война“
Засега обикновените български граждани губят битките, понасят огромни загуби на всички фронтове. Войната обаче може да бъде спечелена, но първо трябва да се осъзнае кой е истинският враг, къде е и да се премине към мощна обединена офанзива срещу върховното командване и щаб квартирата на противника.

Наемниците сами ще се разбягат и предадат. 24 годишната гражданска война продължава и само от нас зависи кога ще дойде краят й и какъв ще бъде той.

Помощ отвън няма и не следва да очакваме. Никой няма да ни спаси, никой няма да воюва вместо нас. Това е наша работа, нашият живот. Наш дълг и отговорност.

Анонимен каза...

„България е в гражданска война „
В същото време избиването продължава с ефективност, на която би завидял всеки себеуважаващ се шеф на концентрационен лагер. Газовата камера е огромна - цяла България. Вместо газ "зарин", се използва системата на здравеопазването за нанасяне на геометрично растящи загуби в жива сила.

Чрез унищожаване на образователната система се отнема всяка възможност да се роди по-добро бъдеще.

Организираната безработица е с няколко бойни глави. Омаломощените хора нямат сили да потърсят отговорност и да накажат олигарсите и местните феодали. Не могат да се съпротивляват на наемниците им. Вместо това, те водят ежедневна битка да намерят кора хляб, за да нахранят децата си.

Анонимен каза...

„България е в гражданска война „
Липсват офицери, които да ги поведат. Тях ги отстрелват снайперисти. Всеки потенциален водач бива унищожаван. Над окопите се стеле гъста дезинформационна мъгла от неизпълнени обещания и ежедневни контролирани скандали за отвличане на вниманието.

Анонимен каза...

От едната страна на фронта са олигарсите и местните феодали, Златев, Божков, Ганчев, Гигов, Гергов, Батков, Банев....В тяхната армия са наемниците - българските политици, правителствата, държавните чиновници. Имат си и отряди на смъртта, наказателни бригади от корумпирани полицаи, следователи, прокурори и съдии. Тази армия е високо организирана, притежава свръхмодерни технологии за унищожение на противника. Обезпечена е финансово, пропагандната й машина работи на пълни обороти.

От другата страна на фронтовата линия са всички останали български граждани. Тази армия е многомилионна. Но тя е неорганизирана, невъоръжена. Пропагандата на противника я е разделила на групи и групички, които водят битки помежду си. Нещо повече, като облъчени от психотронно оръжие те дори не осъзнават кой е главният враг. Кой ги избива, кой е виновен за това, че са гладни, че децата им бягат от фронта без да са дезертьори, просто оцеляват. Милионите български граждани се лутат по бойното поле обезкървени и деморализирани.

Анонимен каза...

Изтрии рекламата на измамата Fuel Shark Saver!!! Обиждаш публиката!!!

Анонимен каза...

тъъъъъкмо да се засмея и взе, че ми стана тъжно, защото все още живея в Троян.... но то е довреме. Весели празници, на нас, джуджетата!

Анонимен каза...

Добра идея Генади! Танците като олицетворение на начина на управление–подскоци, шпагати, криеници, сериозни и усмихнати маски, 32 зъба усмивки, скипрени усмивки, подскоци, премятания, наведени глави, взор в неизвестното бъдеще, високо вдигнати ръце, ала не като на хора, които се предават!!!
Наздраве, и весели празници!

Анонимен каза...

Браво Гена!Много свежо.

Анонимен каза...

Ами бонуси за работещите ще има ли?

Анонимен каза...

Поздрави! Много приятен дружески шарж! Ангел Балев е номер 1 !

Анонимен каза...

Ехеее !!!!!тази дърта крава можела и шпагат да прави ,не само да краде и лъжи.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |