Весела Коледа и спорна 2014 година!

Уважаеми жители на община Троян,
Скъпи съграждани,

Както винаги посрещаме Рождество Христово и Новата година с надежда за по-добър живот на всеки, за повече  късмет и радост във всяко семейство, за благоденствие и плодородие  по цялата българска земя. Нека запазим вярата в себе си и в доброто.

За община Троян отиващата си година бе изпълнена с трудности, но и с добри резултати. Заедно преодолявахме проблемите и заедно постигахме успехите. Затова в навечерието на най-светлия християнски празник искам да изразя най-важното – общата ни надежда за един преуспяващ Троян!

Благословени да са всички наши желания за здраве, мир и благополучие!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И СПОРНА 2014 ГОДИНА!


Донка  Михайлова, кмет на община Троян

18 коментара:

Анонимен каза...

Тук трябва да се отговори на пожеланията.
Весела Коледа, спорна 2014 година и благополучие на Вас, или на нас!

Анонимен каза...

защо вдигате данъците?

Анонимен каза...

Само преди 23 години, тази другарка и подобни на нея комсомолски секретари, слухтяха около църквите, дали редовите комсомолци не са се поддали на "опиума на народите" (според техния "бог" Улянов). За своята антирелигиозна пропаганда сред младежта те са получавали заплати и награди . Същата сега лицемерно говори за "най-светлия християнски празник"...O tempora, o mores !

троянец каза...

Един достоен кмет! Весели празници!!!

Анонимен каза...

"Един достоен кмет" на хора с недостоен живот.

Анонимен каза...

Всеки народ си заслужава съдбата,ние най-много!
Весели празници !

Анонимен каза...

Благодарим за хубавите пожелания ,но как да ги приемем, като при среща с Вас-с жителите на махала Габърска дадохте толкова обещания но никакво изпълнение! Добре че не сме деца ,защото ще останим разочаровани от Дядо Коледа!

Анонимен каза...

Михайлова да вземе да хване под ръка Генковски, Акимов, Кацаров, Енкин и другите там друзя, и да отидат да купят петолъчки за елхите , защото е смешно и лицемерно комунисти да ти пожелават това - което десетилетия наред са подтискали.

Анонимен каза...

Абсолютно лицемерие!Да вдигаш още на оскотелия и най беден народ в Европа данъците и да му пожелаваш благоденсвие и по-добър живот си е направо гавра с хората.От такива комунистически лицемери и лъжци я докарахме до тук. Пълна мизерия и...... пълна ре-комунизация. Те си построиха частен комунизъм, а народът оскотя, поне тази част, която остана у нас !!! Весела коледа и дано сте спестили от подаръци,че да има за новите данъци.

Анонимен каза...

Е да, ама повечето граждани си ги избраха. Как да не им е тъжно за едно време, като пъшкат "Едно време като ти трябва нещо, чакаш да мръкне, качиш се на трактора и и деш и си вземеш..." Айде да сте живи и здрави и да ви е светло и чисто в хейтърските душици;)

Анонимен каза...

Аз и моето семейство Ви благодарим за новогодишното поздравление, госпожо Михайлова! Много истинско и много човешко!

Анонимен каза...

Ох...докъде я докарахме! Комунист да ни благослови! Много трябва да внимава пиарката като пише такива неща!

Анонимен каза...

Половината от постовете - 3,8,9, 12 са с автор Илиан Пеевски. Пиарка нямаш ли бе, Илиане!

Анонимен каза...

Забрави и пост 7,бе направо всички постове са от Пеевски!

Анонимен каза...

Преди 9.09. 1944 г. ТЕ убиваха и взривяваха църкви. След 9.09.1944 г. ТЕ се изкараха невинни.
След 9.09.1944 г ТЕ продължаваха да убиват, преследват, притискат и мачкат хората, заграбиха им фабрики, земи, имоти.
След 10.100.1989 г. ТЕ станаха демократи и се изкараха пак невинни. След 10.11.1989 г. ТЕ заграбиха всичко, построено преди това от бащите им с откраднатото след 9.09.1944 г.
За последните 25 г. ТЕ 2 пъти фалираха България. ТЕ заграбиха парите на хората, вложени в техните банки. Естествено, изкараха се невинни.
ТЕ създадоха мафията и ТЕ са мафията. ТЕ взеха земята ни чрез заменки. ТЕ създадоха олигархията. ТЕ притежават медиите. Те дават работа в заграбените от тях народни заводи и фирми, и най-ниските заплати в Европа. ТЕ ръководят живота ни в България. ТЕ са мафиотско-просташката престъпна организация БСП

Анонимен каза...

КРАДЛО ВЕСЕЛА И МНОГОООО СПОРНА 2014г.

Анонимен каза...

Смях, смях, смях...Комунистка да поздравява за Рождество Христово... Още малко и тропари ще запее. Винаги са били лицемери, това болшевиките! Ами поздрави си пенсиите (червените бабички) за 1 май, за 9 септември, за 7 ноември, а по християнските празници-нагъвай кебапчета и си трай! Смешно е!

Анонимен каза...

Няма ли някой луд да влезе в общината с едни автомат и да ни отърве от тези комунисти долни ?!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |