Бизнесменът каратист

* Христо Йовчевски („Рико стил”) защити майсторска степен първи дан; фабрикантът не спира да помага на своя клуб
Майстори
Емил Атев и Христо Йовчевски (вдясно)
ИЗВЕСТНИЯТ троянски бизнесмен Христо Йовчевски – собственик на най-голямата мебелна фирма в района „Рико стил” и председател на Консултативния съвет по икономика към кмета на Троян, доказа, че не е загърбил любимия спорт карате. На 31 октомври президентът на КК „Атнес” (Троян) Емил Атев връчи на възпитаника на клуба сертификат от Българската национална федерация по карате (БНФК) за защитена майсторска степен първи дан.

ДОСЕГА г-н Йовчевски е защитил последователно всички степени от осмо кю през 1993 г. до първо кю през 2012 г. и използва всяка свободна минута да е в залата. Освен активен спортист бизнесменът е и сериозен помагач на КК „Атнес”, като голяма част от клубните успехи през 2013 г., които се измерват в над 20 участия в състезания от различен ранг и над 100 спечелени медала от троянските каратеки, се дължат на съдействие от негова страна.

Цеца Димитрова

62 коментара:

Анонимен каза...

Ристе, ти си новият Ангел Балев, бе брат !

Анонимен каза...

хайде стига с тази тъпа реклама бе... аман от троянска селяния и комплексарщина

Анонимен каза...

Троян - град на тенисисти и каратисти !

Анонимен каза...

Интелектуалният дефицит в Троян вече е с размер на пандемия. Особено при т.нар. новобогаташчета, които болезнено изживяват ужасяващата невъзможност с пари да могат да компенсират интелектуалната си недостатъчност. Мъка! Голяма мъка!
Богат, а пък прост като милиционер.
И по тази причина - Напред с фамилната мотика и ботуши. Ще видят те "кой е Дочо Болгуров"!
Слага си "бизнесмена Дочо" костумчето, закача си свастиките и тича в Ротари клуб. Хем да го снимат, хем после чевръст биограф да излее хвалебствени дитирамби в местната газета за най-големите професионалисти и градскио каймак.
Мерси! Немаше нужда!
После тича бизнесмен "Дочо" в някоя приятелска секта или друга височайша организацийка към властта, в която са го назначили за голям началник, зер пак требе да се пише и възпява "дочовата" всеизвестност, та чак и непреходност. Бум, опят наш "Дочо" попал в бумажную газету. В много кратката автобиография четем: "Бизнесмен. Председател на консултативния съвет по водопадите към кмета".
Ох! Ах! Ма немаше нужда! Веуик е!
Черешката на тортата за всеки троянски бизнесмен „Дочо Булгуров” е да се навре в някоя партия и най-паче в общинския съвет. Точно там „Дочо” реализира заканата си ..... даже вече - прасета може! Обаче, само за неговите „прасета” може. Иначе на сесиите нашият печален герой „Дочо” мълчи като пукъл. Защото колкото и да е тъп, поне предусеща, че отвори ли си устата – няма нужда от други доказателства, че е такъв.
За „наш Дочо” само едно е важно – да е отпред и отгоре. Само така си избива комплексите.
Нищо, че е като въшка на чело.

Мунчослав Мунчославов-Мушмулата каза...

Ами то вицовете за "борчета", стават и за "каратистчета". Знаем ги ние тези "шампиони" тръгнали в "големия бизнес" с анцузи , а в момента наконтени със скъпарски костюми...

Моше Лукавия каза...

Да са живи и здрави чифутите, които дават хляб на местните производители на маси и столове,че тоя ще си остане само с каратето,а други и толкова няма да имат.Иначе се пъчат колко са умни и как всичко са постигнали сами!

Анонимен каза...

Всички дето коментирате негативно сте долни полендаци и нямате място в Троян.Нереализирани тиквочи.Атев и Христо,благодаря Ви,че правите нещо за града ни.Поклон от признателните Троянци.

Анонимен каза...

И какво точно правят? И защо пишеш в множествено число?Изобщо, нормален ли си ?

Анонимен каза...

Чудя се как троянските велики бузнесмани не са се сетили да си купят по някоя титла. Като Женя Минчев. Само 1000 евро, к'во му плащаш?
Колко по-добре би звучало: Ристе Овчевски "Лорд ъф ич интелект", бузнесман и председател на консултативния съвет по вятърните мелници към кмета, защити първи дан.
Представяте ли си тоя дебил #7 как ще мучи в екстаз като побъркан?
Калпаците от Ротари клуб също да си купят титли и направо да се обявяват за Камара на лордовете. Камара само от "Лорд ъф Троян селяндур".

Анонимен каза...

На планетата на маймуните, всичко е възможно. Дори така се дава шанс на любители на зализване на задници,да се оборудват и те с титла.Точно като 7-ми: Придворен облизва на свободна практика.Да не остане олизан гъз,пък ако ще да си останеш само с лошия вкус в устата!

Анонимен каза...

Троянски хроники
Г-жа Селянска, благоверната съпруга на известния троянски бизнесмен г-н Овчо Бизнесовчев е забелязана да купува две дузини осветителни тела. Г-жа Селянска се е похвалила на продавачката, че с известния си съпруг организират светско парти и трябвало у тях да свети по-силно отколкото е светело на светското парти у Бизнескраварови миналата седмица.

Анонимен каза...

Такива коментари се пишат от нереализирани завистници, които не могат да преживеят, че някой има пълноценен живот. Пишете щом ви помага. Но пробвайте и с добро - прераждащо е.

Анонимен каза...

:D Какъв 1-ви дан, какви 5 лв.?? Христо е каратист точно толкова, колкото е и космонавт :D

Анонимен каза...

Христо е пич. А спукайте се!

Анонимен каза...

В този форум каквото и да се напише-задължително ще се оплюе.В този клуб са записани много деца, които спортуват.Какво лошо има, че този човек помага финансово?! Ами помогнете и Вие!!!Май можете само да пишете негативни коментари-вие сте големи нереализирани комплексари.Като не можете-не опорочавайте действиятя на други, които го правят.

Анонимен каза...

Питам г-н Йовчевски: Защо в "Рико стил" заплатите са толкова ниски?Хората там/робите/ работят здраво. Тогава?Или ги осигурява на минималната, а под масата се дава допълнително? Кое е истината. Публикувайте заплатите в тази фирма.

Анонимен каза...

Momento mori.Ако не знаете превода продалжаваите да си лаете.

Анонимен каза...

Че,ти сега ли откри топлата вода ? В Троян,навсякъде заплатите се превеждат по карти,както повелява закона,Тъй като почти всички се осигуряват на минимална или около нея. Останалото се додава на ръка,което не е кой знае колко трудно,щото зор да ти плащат повече от 500 лева, пък ако ще и да си робот.
А тия реализирали се лизогъзачи, явно им харесва вкуса на говно в устата. В какво сте се реализирали пък вие бе,плазмодии гнусни ?

Анонимен каза...

12, 14,15, вие наистина ли не разбирате /разбираш/ къде и срещу какво е насочена иронията в горните коментари? Да сте чели някога Ботев или социолога Хаджийски? Едва ли!
Особено Ботев, когото без да ви мигне окото веднага бихте го обявили за "нереализиран завистник" и "без пълноценен живот".
А да помните името на поне един "реализиран" бизнесмен от времето на Ботев и Хаджийски?
А да знаете имената, в коя държава и през кой век т.нар. "реализирани" бизнесмени са съграждали кое да е общество и са тласкали развитието му напред?
Толкова сте оскотели и такава духовна нищета ви е налегнала, че за вас единствено парите са мерило за развитие и съзидание и че с пари може да си купиш всичко. Да, ама НЕ!
С пари можеш да се натъпчеш в политиката и във всякакви "приятелски" секти и организацийки. С пари можеш да си купуваш влияние, да плащаш на нискочели словослагатели да ти лъскат имиджа и да те налагат в обществото като икона. С пари можеш да се изживяваш като благодетел и спасител.
Само че с пари не може да си купиш интелект или да платиш на някого да ти махне дръжката на фамилната мотика, която винаги ти стърчи отзад. С пари не можеш да си купиш титла и признание на духовен водач и съзидател. С пари не можеш да си купиш запазен парцел в Историята, каквито мераци и претенции има всеки новоизлюпен богаташ.
Затова тези духовни несретници бързат още приживе да си платят за да им напишат Евангелието. "Житие успешного бизнесмена Дочо Пръдлето"
Амин!

Анонимен каза...

Браво, Христо! Честито! Дано има повече хора като теб - милеещи и спонсориращи спорта, културата, изкуството! Още веднъж - браво! На този(а той е един), който злослови, едно ще кажа: пожелавам ти да имаш парите на Христо, професионалния успех на Христо, семейството на Христо, радостта от живота, който той има! Тогава, може би ще прочетем за теб нещо добро, а ти ще си зает да живееш истински и няма да имаш времето и мерака да оплюваш всяко хубав нещо, което се случи в Троян!

Анонимен каза...

Недей се пени толкова. Фамилната мотика е изхранвала и твоето семейство. Или баба ти и дядо ти са пазарували от хипермаркети.
Във всички общества богатите са тези, които помагат финансово, просто защото Могат. Какви са им подбудите е друг въпрос. Колкото и да не ти харесва парите са разменната единица, с която се купува дори интелект. Ти дай пример за обществена сграда /болница, университет, библиотека/ построена с интелект.

Анонимен каза...

"Колкото и да не ти харесва парите са разменната единица, с която се купува дори интелект."
Боже, прибери си вересиите, Боже!
20/21, нямам повече въпроси. Вие наистина сте духовен примат и първосигнален умствен скопец.
п.п. ако може, не ми пожелавай неща, които имам или от които не се нуждая. Пожелай ми по-голямо духовно израстване и възможности за съзидание. Всъщност, ти пък от къде да знаеш какво е това.

Анонимен каза...

Прав си, 22-ри, да искаш неща, които нямаш - по-голямо духовно израстване и възможности за съзидание:))))))))))))))))))))))))))))))) Пожелавам ти ги! А, дано, ама надали:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

18-ти, ако осигуряваш някого на минималната и даваш пари под масата това означава, че укриваш данъци. А прокурор де! А данъчни де!

Анонимен каза...

22-ри не е разбрал, какво е написал. Изключвам вероятността това да е лапсус. Обикновена глупост е.

Анонимен каза...

Дали това е закономерност при всеки примат, да изпитва такава болезнена необходимост публично да демонстрира отчайващата си посредственост и умствена недостатъчност? Нямам предвид само Балев в този сайт.
По "логиката" на днешния троянски полуграмотен селяндур, най-големите бизнесмени и с най-голям "успех" би следвало да търсим по времето на робовладелския строй и феодализма. Защото какъв по-голям "успех" и "пари прим", когато не плащаш на робите и крепостните селяни? Отделно охолството в което са живели. Със сигурност тогавашните "бизнесмени" са дарявали пари за църкви, обществени сгради и какво ли не. Само че вижте колко "несправедлива" е историята към тях. Днес никой не ги помни тези "бизнесмени". Днес те се споменават единствено като робовладелци и феодали.
Днес обаче се помни и се споменава от това време бедняка Диоген Самият той продаван като роб, а когато го продали, попитали го какъв занаят умее и философът отговорил “Единственото нещо, което мога да правя, е да уча хората, и искам да бъда продаден на човек, който има нужда от господар.”
Обикалял е агората посред бял ден с факла в ръка и на питанията на съгражданите си какво прави той отговорил “Търся честен човек”.
Най-интересни са били срещите му с Александър Македонски. Когато великият пълководец се спрял пред философа и го попитал дали може да му услужи, Диоген отвърнал “Би ли се дръпнал, че ми закриваш слънцето.” Тогава Александър Македонски възкликнал “Ако не бях Александър, бих искал да съм Диоген”.
Схващаш ли го това, нискочела троянска маймуно? Ал.Македонски не е искал да бъде "бизнесмен", а да бъде Диоген, "бедняка" Диоген!
Според друго предание, Александър заварил Диоген на централния площад, ровейки се в купчина човешки кости. Когато го попитал какво прави, Диоген отвърнал “Опитвам се да различа костите на баща ти от тези на роба.”
Маймуно, това последното помоли някой да ти го разчете.

Анонимен каза...

Утехата на пропадняка е че има гениални бедняци. Само че обикновения пропадняк не разбира, че те са бедняци по свой собствен избор. А ти 26-ти, си такъв, защото просто друго от теб не става. И си много далеч от гениалността. Злобата никога не е сътворила нищо гениално. Най-малко в твоя случай.

Анонимен каза...

Дали е вярно,че си потупвал работниците?

Анонимен каза...

#27, цървул нещастен, първо се научи да четеш, а когато не разбираш написаното - търси си преводач и преразказвач да ти обяснява. Ако аз съм "бедняк", ти сигурно вече си умрял от глад и мизерия, че си тръгнал да броиш и парите и имането на хората.
Единствения злобар на база всички коментари до тук са твоите, тъпоглавецо. Нищо свое не си написал. Тичаш като пуклесар след всеки коментиращ за да мучиш и да го нападаш заради мнението му. Ти друго никога не си можел и не си правил, дебело влечуго.
Чат ли си, тенисисте? Чат ли си политическа проститутко на всяка власт?

Анонимен каза...

Пише се пОклИсар:))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Коя е Г-жа Селянска, бе кажете и ние да знаем

Анонимен каза...

Булката. Добра жена. Затваря си очите когато трябва. Поне докато мъжът плаща добре.

Анонимен каза...

Вие не се спирате пред нищо!!!!!!!!Оставете семейството на човека!!!!!!Искате да го хулите тук-добре,но не закачайте семейството му.Сега пък прехвърляте коментарите върху жена му.Помага на клуба-не е добре според някои,ако се напише статия,че е отказал да даде-пак няма да е добре.Ако не са такива като него,които помагат финансово на клубове,читалище,деца в неравностойно положение....и т.н.,кой ще даде?Помага човека на клуба,помага и на децата в него,ами Вие какво сте направили?Вие господа хулещи тук?Вие освен да стоите и да чакате поредната статия тук,за да си излеете комплексите във форума,какво друго можете?Със сигурно не сте успели като този човек на снимката,нямате неговите успехи и затова това ви дразни,не го приемате.Дайте и Вие,дарете и Вие,помагайте, или е по-добре да стоите тук и си изливате комплексите.

Анонимен каза...

#33, даренията са лични и анонимни. Само един комплексар може да парадира с това. Даренията освен това не са само пари или в сферата на материалното, но, това хора като теб няма как да го разберат.
Толкова си задръстен/а, че никога няма да разбереш кое продиктува иронията в горните коментари.
Важното е да не се притесняваш. Такава е ролята на слугата и на духовния примат - да пълзи пред господаря и да обръща всичко в пари. Добре се справяш!

Анонимен каза...

Дано има повече хора като него да създават работни места. Друг е въпросът, че въпросният е повече Бай Ганьо отколкото каратист. Избиване на комплекси, задоволени от получените два тапицирани стола в редакцията на местния ПАПАРАК - Генчо.

Анонимен каза...

Дано има повече мъже като него. Високи, стройни, богати, ларж, с чувство за хумор. Напоследък са се нароили едни нискостеблени смотани активяги...

Анонимен каза...

Чух, бил и палав.

Анонимен каза...

Бате Ичко е гоуем,ама бате Ангел е още по-гоуем!

Анонимен каза...

И като са богати, какво ? Ще почне да те замеря с пачки ли? Ма май си объркала рейса...
Не мога да разбера,какви хора живеят в тази наша държава и този наш град! Бил богат!Е,и какво като е богат?Ти откъде знаеш,че е богат и колко пари има?Броиш ли му ги?

Анонимен каза...

"Богат, а тъп като милиционер"
Най-доброто определение.

Анонимен каза...

Някой схвана ли изобщо що за статия е това? За какво е писана? За кого е писана? Що за падение и троянска идиотщина?
Някакъв си Овчевски получил някакво си тъпо отличие. Абе на кой му пука? А някаква си Цеца Димитрова се спукала да се мазни и да ни занимава с това новобогаташче и да ни го натрапва.
Слугите и просяците се скъсаха да го благославят, че когато ходили да му просят, новобогаташчето им давало. Ами това са си ваши просяшки и слугински проблеми, защо ни занимавате с тях.
Не всички са като вас слуги и просяци на вашите господари. За вас може да са идоли, за нас - най-обикновени надути цървули, които никой няма да помни след години.

Анонимен каза...

Троянци с гореща кръв и упорит балканджийски темперамент, докато се водят дискусии по всякакви теми тук над Троян и района в определени дни се пръска с химични отрови по цял ден, докато небето се покрие с токсична мъгла подобна на тънки рехави облаци. Линиите в небето известни като химични следи се виждаха посред пладне на площада в Троян в деня празник на вещиците. Само човек да си вдигнеше главата.и с просто око се виждаше тъжната картина в небето - бели успоредни линии, които стоят с часове и се разстилат над нас. Богати / бедни, влиятелни/безпомощни, скучни/ интересни, щастливи/ нещастни - всички дишаме това. Тук вече няма значение кой каква роля играе в живота. Всички сме обречени на замърсените с отрови вода и въздух. Никой ли не забеляза , че има мъгла , а въздухът е сух , че сутрините нямаше роса?! Че есенният аромат типичен за въздуха на Троян го няма...Има планинари, има фотографи, гледката отгоре над града, в планината, лице в лице с небето беше втрещяваща. Как никой не я забеляза и не я отрази? Самолет, след самолет рисуваха линии докато цялото небе беше покрито с токсичен материал. Земните проблеми до такава степен са ни погълнали, че не вдигаме глава към небето.Какво става в небето над нас остава незабелязано. Картините, които се виждаха над нашия град са като тези от минута 16 сек.34 нататък в този линк:
https://www.youtube.com/watch?v=i5dXIhzUJtc#t=511)

Анонимен каза...

Коя е Цеца Димитрова

Анонимен каза...

Такава мрежа в небето съм виждала в снимки от градове в Европа и Америка. Дали и те си причиняват това, за което пишеш?

Анонимен каза...

Какви каратисти какви онанисти.......Селска му работа.

Анонимен каза...

Коя е Цеца Димитрова

Анонимен каза...

А пък нащо праси вече е сто и пеесе кила !

troyan21 каза...

Бел. ред. Обръгнал съм на естравагантности в коментарната част на сайта ни, нищо лошо, напротив. Но в случая нещо не ми е ясно. Един човек, известен бизнесмен (Христо Йовчевски) има постижение в друга сфера (спорта) - любопитен, вестникарски, заслужаващ отразяване факт. И друг човек (Цеца Димитрова), който пише за съответния спорт и клуб (карате, КК "Атнес"), стегнато и коректно отразява факта. Но какво се получава? Оспорва се спортното постижение, въпреки че зад него застава съответната национална федерация, говори се за "тъпа реклама" и т.н. А най-неразбираемото е, че явно с някакъв подтекст нееднократно се задава въпросът "Коя е Цеца Димитрова?". Отговарям - авторът, който многократно е писал в Т21 за спорта карате и надявам се ще продължи да пише.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Троянски хроники.
Известните троянски бизнессъпруги г-жа Селянска и г-жа Махленска откриха информационен клуб. Основната задача, която са си поставили двете троянски и много известни в нашата околията дами е да се популяризира животът на още по-известните троянски бизнесмени. От миенето на ръцте преди ядене, до ходенето до тоалетната – всичко това трябва да се популяризира и да стане пример за младото поколение.
„Всяко несъгласие и не възприемане на нашата благородна дейност ще се счита за посегателство към прогреса и други работи в нашия град”, каза на нарочна пресконференция г-жа Селянска.
„Тъй амчи”, подкрепи я колежката и г-жа Махленска.

Анонимен каза...

Коя е г-жа Селянска и г-жа Махленска

Анонимен каза...

Троянски хроники
Известният троянски бизнесмен г-н Селяндур Селяндуров е направил голямо откритие. Според г-н Селяндуров, колкото повече се увеличава броя на просяците в Троян, толкова по-голяма слава и известност получавал той. С безценната помощ на г-жа Селянска, те успели да изведат първия закон на троянския бизнес: „Увеличаването броя на просяците в Троян води право пропорционално до увеличаването на славата и популярността на троянските бизнесмени”. От информационният клуб на г-жа Селянска са изпратили откритието за публикуване в академичното бизнес-списание „Задна мисъл”.

Анонимен каза...

14 -ти какво си му "дал"....

Анонимен каза...

Що ми се струва, че тук най-активният писач-плювач е г-н атакиста Пеевски? Пак се избиват комплекси...
От Минкя

Анонимен каза...

Ма май само така ти се струва...

Анонимен каза...

За троянския цървул няма никакво значение КАКВО е написано. Троянския цървул се интересува единствено КОЙ го е написал.
Ако е от "нашите" - добре е казано, няма значение какво
Ако не е от "нашите" - ууу, плювач
Броят на цървулите и селяндурите в Троян отдавна премина критичната си точка. Нищо вече не е изненада.

Анонимен каза...

За такова пръскане се говори и в нашата южна съседка–стачките и протестните демонстрации намаляха! Подписаха се всички изисквания на ТРОЙКАТА! Германия спечели 60 милиарда евро за 3 години. Работници и пенсионери се примириха и се опитват да оцелеят с орязаните си пенсии, и добавки, за които години наред са плащали високи месечни вноски. Този факт се изнесе и от пресата.
Ако наистина пръскат и в България, защо ли?

Анонимен каза...

Питат радио Булгаристан:
- Какво е хамелеон?
- Ми това е милиционер станал полицай после мутра след това бизнесмен и накрая депутат.

Анонимен каза...

Емил Атев продажника на колани ! Степените в карате се дават по заслуги а не се купуват или подаряват на приятели ! Срам за троянския спорт и за постиженията на нашите състезатели. За всички е ясно ,че Христо не може да изиграе една ката, камо ли да защити такава висока степен в карате.

Анонимен каза...

Не разбирам,защо от една статия във вестник се лисна такава помия върху един човек доказал,че въпреки всичко в Троян може и се развива бизнес.Без значение дали това ви харесва - положението е такова.Човекът има,може и знае как!Можете само да се учите и да пишете злобни коментари по темата,докато достигнете неговото ниво и възможностти.Поредното доказателство,че в е еснафски Троян хората,които могат и правят нещо могат само да бъдат оплювани от останалите комплексари.

Анонимен каза...

Абсолютно прав си, 59-ти. Но това ще продължава без промяна, докато злобните коментари на 5-6 негодника не спрат да определят нагласата на нашето микро общество. А че са 5-6 съмнение няма. Даже се знаят точно кои са. Все неуспели политици, неуспели и като хора. Интересното е че са в лагера на сегашната кметица. Дебнат целодневно да набарат статия за някой от хората, които са с реален авторитет и й се противопоставят. И като се почне една лавина от хиперзлобарски личностни нападки и откровени лъжи... Освен това, предизвикват погнуса във всеки що годе грамотен културен човек относно дискусията. Остават да си лаят само помиярите. Разбира се остават и такива като мен - всеки месец Христо Йовчевски ми дава по 3 бона да го хваля тук:))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

И то те осигурява реално върху тях :)

Анонимен каза...

Христо, браво.
Иван Иванов

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |