Хубавата Яна взе Петко

* Желязното правило се потвърди – троянска сватба без троянска сливова не става * Булката с италиански тоалет за 20 бона, бившият й си дави мъката в друго заведение * Какво дари дядо Минко на любимата си внучка, остава загадка

Подаръкът за гостите
Горчиво  Актуализиран

ЖЕЛЯЗНОТО правило, че троянска сватба без троянска сливова не става, се потвърди. От столични издания научихме, че на сватбеното парти (20 октомври) на нашенката Яна Акимова – известната таньорка, внучка на бившия троянски кмет и дългогодишен полицейски шеф Минко Акимов и кръстена на троянската си баба Яна, и заможния софийски бохем и собственик на заведения Петко Димитров всичките 300 подбрани гости получили шише от троянския еликсир. Но вместо с фирмения етикет подаръкът бил украсен с лика на двамата младоженци плюс панделка и бяла роза; а някои от гостите, примерно певецът Богдан Томов и футболната съпруга Николета Лозанова, впечатлени от подаръка, веднага качили снимки в профила си във фейсбук. По наша информация става дума за малката сувенирна бутилка тип „бъклица”, запазена марка на производителя на питието „Винпром Троян”.

БУЛКАТА, пак според същите издания, била в италиански тоалет за 20 бона, макар фантастичната цена да бе отречена от запознати. Младоженците пристигнали на празненството в столичния ресторант „Лебеда” в отделни лимузини – Петко с баровско „Бентли”, Яна с тъмносин „Мерцедес”. На купона пели водещи чалга изпълнители, с каквито са прочути Петковите заведения; а сред гостите били и бившите гаджета на съпруга певицата Преслава и тв водещата Мария Игнатова. Бившият на Яна – певецът актьор Орлин, не присъствал и според клюките давел мъката си в друго столично заведение. Припомняме – хубавата троянка е най-титулуваната българска състезателка по спортни танци, а в момента е хореограф в столичния клуб „Дъга” и учи „Моден дизайн” в НБУ; свалките с бившето й гадже и със съпруга й пък станаха в издания на тв риалитито „Денсинг старс”.

С КАКВИ ПОДАРЪЦИ Яна и Минко Акимови са зарадвали любимата си внучка, нямаме информация; нито пък с колко са се бръкнали за бляскавото събитие мама и тате – банковите служители Даниела и Момчил Акимови. И от нас – честито!

Т21

33 коментара:

Анонимен каза...

Цинизъм.Отвратителен и гнусен цинизъм. За 4 години,мумията от трапето окраде каквото можа,зароби Троян в дългове, и продължава да краде. Питам,Донка Михайлова, как така фирмата на бабичката на маймуняка,охранява бившата митница ? Този трапчански кърлеж продължава да смуче кръв всячески и няма кой да го спре.

Иванко каза...

Троян 21 пожълтя. Очакваме и порнофолк. Гена, осъзнай се!

Анонимен каза...

Как може Яна да вземе този?Що не хареса някой левент като Илиян Пеевски?Или като Иван Хаджийски?Срамота!Такива мАже,а няма кой да ги пожелае!:)))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

А първата ракета на троянската политика, Ачо Балев, защо не го споменаваш?Нима този левент,не е достоен за ръката на хубавата Яна ?

troyan21 каза...

До №2: Ванка! Ко - не?! Ние сме си жълти отдавна, че много пишем за политиката, а тя тук (у нас) е най-жълтото нещо. А пък за сватбата, що не, обичат се хората, женят се и други хубави работи, лошо няма, да им е честито ;)

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Не споменавам още много други.Защото си имат жени.А тези май са свободни.И безработни.Що ли тъй?

Анонимен каза...

Кога водеща новина н Троян 21 ще бъде че в Троян отваря врати завод в който се откриват 200 работни места за да се съживи града ни. Стига с тези селски клюки.

Анонимен каза...

Когато се построи такъв завод.Елементарно Уотсън!

Анонимен каза...

Явно си много навътре в личния живот на Пеевски и Хаджийски, но дума не обелваш за Ачко и за неговите способности...

Анонимен каза...

Вече нищо не може да ме учуди в този град. Преди години в ОбС бяха чели декларация и пращали благодарствено писмо до милиционерската внучка за някакво участие на унуката в телевизионно забавно шоу. Голямо постижение! Голям успех, голяма селско-милиционерска превъзбуда. Селските моми завиждаха, Герб ергени се бяха вкоравчили от всякъде, а едната шепа останали интелигентни хора в този град гледаха с потрес и се кръстеха.
Кака се омъжи. Селянките въздъхнаха. Язък само за ергените от Герб. Ще си останат само с едното четене на Т21 и спомените от жълтата преса, която не пропускаше да ни извести на кой точно плаж милиционерската унука .... таковата де... и с кого.
*
3-ти, първо се позаинтересувай визираните от теб Хаджийски и Пеевски дали те харесват унуката милиционерска. Понеже си доказан лъговчански примат, няма как да знаеш, че "каквото е при Царицата, такова е и при магарицата". Харесването "по снимка" е за такива като теб. Сигурно и други работи правиш, застанал над някоя по-специфична снимка.... така ли е, другарю Рукавишников :)

Анонимен каза...

"....На купона пък пели водещи чалга изпълнители, с каквито са прочути Петковите заведения; а сред гостите били и бившите гаджета на съпруга певицата Преслава..."
Не някакви си прости, а "водещите" чалгаджии на България са били там. Какъв успех, какво недостижимо ниво! Каква неповторима фамилна черта и традиция.

Анонимен каза...

Значи той довел и бившите си ,за да им покаже,че той е ПО.Но пък тя не довела бившия си, и не знайно от къде се вменява,че той си давел мъката някъде си...
Чудя се,кога ли ще прочетем заглавие: "Прокуратурата подхвана дядото на хубавата Яна"...

Иначе,да са здрави младите,и да са все тъй влюбени,но да не вземат пример от Николет Божинов как се създава семейство,че ден до пладне...

Анонимен каза...

Минкя кво ли е подарил на мадоженците? А моеше да им подари сградата на БКС ако оня "мръсник" Пеевски не му беше попречил да я прилапа

в-к Слава каза...

Дядото на известната танцьорка Яна Акимова - Минко е разследван за мащабни далавери, от които има подозрения, че е лапнал близо 2 милиона лева, пише Всеки ден.

Бъдещата жена на Петко Димитров крие страшната фамилна тайна, която противоречи на имиджа ѝ. Като кмет на Троян от листата на ГЕРБ Минко Акимов вкарал жена си в бизнеса. Оказва се, че приходите на семейството на Яна може би дори надвишават доходите на Петко, но са натрупани по твърде съмнителен начин.

Икономическа полиция в Троян е разследвала зулумите на Минко Акимов още преди две години, но разработката е била спряна в начален стадий по политически причини и по настояване на тогавашния шеф на МВР Цветан Цветанов. Минко е от Троян. Завършил е СУ "Св. Климент Охридски", специалност право. Работил е общо 34 години в системата на МВР, от тях 23 е бил началник на РПУ Троян, а 4 в системата на Министерството на правосъдието.

Минко Акимов изгрява на политическата сцена през 2007 година. Тогава той става кмет на Троян, избран от листата на ГЕРБ. На последните кметски избори в града, провели се преди 2 години губи, но става шеф на Общинския съвет. На 5 декември 2012 година избухва скандал с името му. Негови съпартийци настояват за оставката му с обвинение, че е забъркал грандиозни далавери и е бил в недопустим конфликт на интереси.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Абе, малоумник неграмотен! Ти къде видя злоба срещу Яна, бе тъпанар непоръбен. Ти правиш ли разлика между Кока Кола и Пепси ?!?!

Анонимен каза...

По какво право бе? Та той освен обиграните партийни лафове нищо неможе да каже!По негово време като милиционерски началник се влизаше директно като бройка на милицията.Мислите ли,че с едно керамично или земеделско образование - не си спомням какво беше учил ще може да развие темата по български език и да влезе в СУ по нормалния начин.Говорът ме да прилича на юрист? Стига сте писали за него бре хора.Понеже всички са пърдяли в едни гащи, да не мислите,че БСП ще му търси отговорност за дереджето на общината, а?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Така като гледам, ти дори не си УСПЯЛ да се научиш на български да пишеш. Неграмотен злобил такъв !

Анонимен каза...

№21, Нелка, стига си изливала простотията си тук, изливай я в училище! Там по-може да впечатлиш някой.

Анонимен каза...

Нелка? Приятелю/ко, май виждаш мъртъвци ? Но освен с шизофренични прояви, с нищо друго не можеш да впечатлиш...

Анонимен каза...

С колко са се бръкнали мама и тате ли е темата? Чалги и т.н.? Бившите гаджета и те са важни?
Да са живи и здрави младоженците и това е!

Анонимен каза...

Има хора, които мразят Акимов лично. Има защо. Като шеф на полицията ги е вкарвал в съда. Жалко, че не са си останали там.....

Анонимен каза...

Добре известната истина, че наследниците - в случая внуците на комунистическата номенклатура са днешния български хайлайф се потвърди отново.Поради "високата култура" на техните родители обликът им е определено чалгаджийски - най-вече манталитета.


Анонимен каза...

Явно за 25-ти, кражбите и поразиите причинени от маймуняка, не са проблем, и смята,че всичко е на лична основа. Жалко,много жалко наистина. Точно заради това чуство на безнаказаност, всеки докопал се до властта,прави каквото си иска. Тръгне ли някой да го му търси сметка за това,започва да писка,че му завиждали и прочие...

Анонимен каза...

Анкета: "Защо харесвам дядо Миню"
1. Защото и на най-тъпите гербаджии даде работа и службици да си цицаме на воля.
2. Защото печелехме всички общински поръчки на добри /за нас/цени
3. Защото се налапахме с общински имоти а троянците да духат супата
4. Защото не потърси сметка на другите, които са си пак от нашите
5. Защото ни плащаше да поддържаме Герб и да гласуваме за Герб
5. Защото лапахме от европроектите, а днес балъците от Троян да плащат сметката.
6. Защото с бати Ангел пак ще вземат целата власт и пак ще лапаме безнаказано за сметка на троянските глупендери.
7. Защото е достоен син на БКП и милицията.
п.п. възможни са повече от един верни отговора.

Анонимен каза...

http://www.bnews.bg/article-89202
http://svqt.info/Yana-s-roklya-mente-na-svatbata-Vizhte-kak-y-se-podigravat

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Нещо сме нервни,а?

Анонимен каза...

Не им издържат нервичките на герб юноши.Така е ,като не си бутал в нослето от няколко дни и щракаш със зъбки...

Анонимен каза...

На младите сватбата е направена със окрадените пари от търпеливите ТРОЯНЦИ . Защото търпяха разбойника Минко Акимов да си разиграва далаверите в Общината докато беше кмет и след това.За култура няма да говорим щом присъства ЧАЛГАТА .Новина на която бихме обърнали внимание е откриване на нова фабрика нов поминък в общината,защото оправията на ГЕРБ беше като след кърджалииско нападение-нищо не остана необрано.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |