Да помогнем на пострадалите в Шипково!

Уважаеми съграждани,

След пожара в с. Шипково
Община Троян организира набиране на парични средства и дарения от дрехи за възрастните жени, пострадали от големия пожар в с. Шипково, при който изгоряха пет къщи. Даренията се събират на първия етаж в сградата на Община Троян. Всеки, който желае и има възможност да подпомогне пострадалите от пожара, може да се включи в инициативата. Открита е и банкова сметка на Община Троян, по която могат да се привеждат парични дарения.

Донка Михайлова,  
кмет на община Троян


Откритата банкова сметка на Община Троян,
 по която могат да се превеждат
парични дарения:

"Общинска банка" АД, клон Ловеч, офис Троян 
IBAN: BG16SOMB91308433730544 
BIC: SOMBBGSF 
Код за вид плащане: 445100
 
В платежното нареждане изрично да бъде записано: 
"За пострадалите от пожара в с. Шипково"

Още по темата:

1 Коментара:

пАтРиОтЪ каза...

Няма ли вариант да бъде открит и вариант за изпращане на помощ чрез смс? За мен този вариант е по удачен, да не кажа дори и, че смятам, че повече хора биха откликнали. По добре 10 000 човека по едно левче, отколкото 20 човека по 5лв. Това с банките е добра идея, но не всеки би имал времето и достатъчната амбиция да преведе пари по банков път! Дано успеем да помогнем на хората!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |