Юнал Мъстънов е вторият зам.-областен на Ловеч

* Поредният изявен партиен активист в губернаторския екип * Повтаря се цветът и количественото съотношение на управляващата
 коалиция БСП и ДПС
Юнал Мъстънов
Актуализиран Назначения

СЪС СВОЯ ЗАПОВЕД от 9 юли министър-председателят Пламен Орешарски назначи втори зам.-областен управител в Ловеч – Юнал Мъстънов. И този нов член на екипа на губернатора социалист Милко Недялков е с ясна партийна окраска – г-н Мъстънов е активист и несменяем лидер на ДПС – Ловеч вече 10 години, а до настоящото си назначение в областната администрация представляваше своята партия в ловешкия Общински съвет за пореден 4-ти мандат. Седмица по рано (2 юли) за зам.-областен управител на Ловеч бе назначена Цецка Петкова, председател на общинската организация на БСП в Тетевен. С други думи – ръководството на областната управа в Ловеч повтаря цвета и количественото съотношение на управляващата коалиция БСП и ДПС.

ЮНАЛ МЪСТЪНОВ е роден през 1962 г. в Свищов. Женен е за ловчалийка и от 80-те години живее в Ловеч. Има висше инженерно образование, работил е в ловешкия завод „Елпром”, а по-късно се ориентира към частния бизнес и политиката. Г-н Мъстънов е сред авторитетните политически фигури в района, макар че неведнъж е припомняна роднинската му връзка със скандалния и минаващ за силовак местен бизнесмен Алидин Алиев-Алчо, свързван с групировката ВИС и приближен до застреляния в зората на демокрацията бивш борец Стефан Мирославов-Крушата.

Милко Недялков
СЪС СВОЯ ЗАПОВЕД в понеделник (15 юли) областният управител Милко Недялков определи правомощията и ресорите на двамата си заместници. Цецка Петкова поема организацията на областната администрация и ресорите образование, култура, туризъм, земеделие и гори, транспорт и комуникации, международно сътрудничество; нейна отговорност е и взаимодействието с кметствата и общините. Юнал Мъстънов ще отговаря за ресорите социално подпомагане и реализация, вероизповедания, проблеми с малцинствата, заетост, спорт и младежки дейности и взаимодействие с гражданския сектор. Под прякото ръководство на губернатора остават дейностите, свързани с икономиката, проблемите на регионалното развитие, координацията с другите структури на властта, инвестиционната политика и, разбира се, работата с медиите.

Т21


Още по темата:

24 коментара:

Анонимен каза...



Една от последните "легенди" на мутренския преход Алидин Алиев, по-известен като Алчо от Ловеч, е усвоил над 1 милион евро по програми на Брюксел.
Алчо е известен не само с топлите си връзки в средите на бившата силова групировка ВИС, но и с контактите си в ДПС. Негов баджанак е областният шеф на ДПС в Ловеч Юнал Мастънов. Според източници на "168 часа" той е "консултирал" Алчо и Аделин при прокарването на европроектите.
За всички гласували за бсп да ви е честит поредния мангал мафиот на отговорна позиция

Анонимен каза...

Къде сте, българи?!? Ще позволим ли България отново да се управлява от БАШИБОЗУК?

В превод башибозук означава "повредена глава” и идеално описва политиката на новата тройна коалиция.

Башибозукът не знае какво прави. Правителството на Орешарски – също.

Олигарсите дават власт и оръжие на башибозука, а той се издържа от грабежи.

Днес е време разделно: или башибозук, или България!

Ти си, който избираш, БЪЛГАРИНО!

Анонимен каза...

Да ви е честит комуняги и хайде този мандат зам.областен на другия мандат областен.

Анонимен каза...

Юнал не е баджанак на Алчо, зет му е. Женен е за сестрата на Алчо. Не,че има някякво значение-
просто да уточня.

Анонимен каза...

Бравус! Да ви е честит! Ами другарката Донка тукашният лидер на ДПС що още не го е назначила?

Анонимен каза...

Тук пишат доста хора политически обвързани и това няма нищо лошо и съответно всеки може да звънне един телефон на колеги в Ловеч и да попита за г-н Мъстънов за работата в общината като съветник 4ти мандат и тогава да се пишат коментари.
За връзката с Алчо,човек не може да си избира роднините и етноса,приятелите и партията може.
УСПЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иванко - източноправославен, антикомунист каза...


...Да гледам турчин че бесней над бащино ми огнище
Над бащино ми огнище:
Там дето аз съм пораснал
И първо мляко засукал...

Анонимен каза...

Какво и къде работи жената на Мастънов, сестрата на Алчо? Сигурно и тя е в Областната администрация

Анонимен каза...

8ми Медицинска сестра във "Васил Левски" гр. Ловеч

Анонимен каза...

Всичкото комунист-един дол дренки!Навсякъде назначават свои хора!Ей тука в общината какво става.Нали и тук са назначили шефа на ДПС към общината.Какво прави никой не знае.Ама заплата взима.

Анонимен каза...

Тцъ, така не става. Що само БСП и ДПС?
Аз си искам физиономията на Дянков и тялото на Фидосова да са ми пред очите в медиите!

Анонимен каза...

ГЕРБ са виновни за това назначение, другари!!!!!

Анонимен каза...

12ти много си прав.....като дойде ГЕРБ всички се надявахме на по добро и прозрачно управление,а те какво направиха :
корупция,назначения,контрабанда .........управляваха като групировка и народа ги отсвири(като НДСВ),няма и да изкарат до следващи избори.

Анонимен каза...

Политическият модел на управление на местно ниво е много порочна практика. В малките населени места кмет и общински съветници трябва да са хора - личности, а не партийни назначения.
Сега дори и да се махне настоящият ОС, нали пак партийни функционери и добре познати стари лица ще се явят на избори?
Кого лъжем и какво точно искаме?
Партиен кмет, който нищо съществено не прави, но в замяна прави разни неясни назначения и половинчато изпълнени проекти?
Зам.кмет, партийно верен, който не изтрезнява и идва нетрезв на работа? И респективно жена му PR. На кого???
Общински съветници, които гледат своите собствени ползи вместо тези на населението? Все един и същ председател на ОС - човек нечистоплътен, явно за нищо друго не ставащ, но също верен на шепа "бизнесмени"?
Докъде сме се докарали!
И да гласувам отново за промяна???
За каква промяна????
И кой да я направи????
Сега имаме ляв проект, след време десен, после пак ляв - десен и така до безкрай!
Просто една майна на всички и повече няма да се интересувам от такива събития, докато не видя наистина хора, за които обществото е по-високо стоящо от низките партийни страсти.
Явно може да не доживея....

Анонимен каза...

mangal

Анонимен каза...

Това назначение не прави правителството Орешарски „програмно” или „експертно”. Това назначение е не морално, нарушава всички норми на политическо поведение и доказва, че безпринципните договорки определят назначенията на премиера и работата на правителството.

Анонимен каза...

Назначените областни и зам областни управители са доказали своята (както казваха в казармата) боеспособност. На столетницата не й трябват недонаучени и тепърва прохождащи мошеници, а такива които си разбират от "занаята". Времето е скъпо и място за грешки няма.
Ето и поредната свиня от породата на Дилян Пеевски бивш висаджия назначен за областен управител.Явно това експертно правителство са яко зависими от мутрите.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5930611

Анонимен каза...

Поздравления за коментар № 14.Но,моля,не се отказайте да питате и да търсите отговори - дори когато "паразитите" около тях започнат с обидите и заканите.За да победи злото е необходимо само едно - добрите хора да не правят нищо !
С Уважение:
И.Т.

Анонимен каза...

9ти, уточни че жена му е назначена в оу Васил Левски от директорката Корнелия Маринова която е стара приятелка на Мастънов а на ужким плюва по партията му и навсякаде говори против дпс-то

Анонимен каза...

19ти Назначена е от Корнелия Маринова ,тя май беше в топли отношения с ДПС

Анонимен каза...

Еей нагла пасмена са туй комунягите майка му стара,кьорави ли са или глухи,че народа протестира вече месец и продължават да си назначават удобните за тях хора и не им пука,а на всичкото отгоре и "фесове"слагат на ключови места в държавата.Ей за това не ви иска народа ,защото всичките сте от един дол дренки и колкото по-рано народа ви изрита толкова по-добре......а и не забравяйте най-важното,че има един над нас та гледа и после да не се чудите що така стана....!!!

Анонимен каза...

Абе бивш комунист и настоящ герберист ти какво искаш,като дойдоха герберистите махаха и уволняваха наред,полицейски терор и какво ли още не ,па сега искат да се разминат от чистката НЯМА НАЧИН,ще го усетите какво е чуството!!!!!!!!!!!!!!!
Всяка партия трябва да знае ,че на всеки 4години идват избори и власта се променяи че каквито и "шменди капели" да прави трябва политическа толерантност.
бивш гербер .............

Анонимен каза...

Доколкото разбирам, уважаеми пишещи, единствените ви аргументи срещу човека, са: името му, партията му и шурека му.
Доста тъпо, не мислите ли?!
Ама тъпи хора какво друго да измислят?!
Библиотеката е толкова пълна с книги... и толкова празна, откъм присъствие ...!
Ако ДПС беше партия на американското малцинство в България, щяхте да се избивате да пишете положителни коментари.
Да, ама не!

Анонимен каза...

Коментарите по назначенията са излишни .Два месеца кабинет „Орешарски” – два месеца катарзис.



http://chuime.bg/126-chui-me/20127-dva-mesetza-kabinet-oresharski-dva-mesetza-katarzis.html?fb_action_ids=10151489510067882&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210151489510067882%22%3A149174201942599}&action_type_map={%2210151489510067882%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |