Дни на отворените врати в „Климента”

* Изборът на училище – на базата на максимално пълна
 и достоверна информация
Който се учи, той ще сполучи
В кабинета по химия
ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ проведоха в следобедите на 17 и 18 април в троянското СОУ „Св. Климент Охридски”***. Бъдещите първокласници, петокласници и техните родители имаха възможност да разгледат училището и да се запознаят с предлаганите форми на работа, посрещани от учители и ученици доброволци.

ТАКА ДЕЦАТА МОЖАХА да се включат в интересни опити в кабинета по химия, да попеят и посвирят в кабинета по музика, да плуват в училищния басейн, да се пробват в ателиетата по изкуства, оформени в наскоро обновената Актова зала; а родителите им - да поговорят с преподавателите за учебни планове, изисквания и възможности.

ОТ СОУ-ТО СЧИТАТ, че това е сполучлив подход, защото изборът на училище е важно семейно решение, което трябва да се прави на базата на максимално пълна и достоверна информация.

*** Повече за СОУ "Св. Климент Охридски"
и за приема през 2013/2014 г. - виж ТУК

7 коментара:

С.С каза...

За пореден път се убеждавам че нямаме голяма полза от този вестник.Как може тази новина да се публикува 15 дни след датата на събитието...егати вестника направо цепи мрака :ххх

Анонимен каза...

Май мъка ги мъчи някои, че това училище набира скорост :D :D :D

troyan21 каза...

До С.С. (№1): Няма да споря полезен или не е вестникът ни; това лесно се определя - по броя на читателите и рекламодателите. Нужно е обаче едно уточнение - "закъснялата" новина е в рамките на рекламна кампания на троянското СОУ "Св. Климент Охридски" и е в пряка връзка с набирането на ученици за учебната 2013/2014 г., което сега стартира.

До №2: Склонен съм да се съглася с Вас.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

ПУЦ в гето

Анонимен каза...

До 4-ехоо центъра ,а по леко де!Сега в образованието всичко е ПУЦ!!!

Анонимен каза...

Училището наистина набира скорост с амбициозната си директорка и отличните си преподаватели! Желая успех!"Климента" е бил и ще бъде!

Анонимен каза...

Мисля, че в това училище преподават най-добрите математици и литератори в града. Предпочитам да запиша детето си в него, тъй като живеем близо до училището. Виждам, че матералната база се обновява. Има старние и желание за напредък. Браво за хубавата инициатива!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |