ЦИК назначи РИК – Ловеч

* Председател на комисията е адв. Валентина Недялкова (ГЕРБ), заместниците й са от ДПС и „Синята коалиция”
 
Парламентарни избори 2013

КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ, председател на Районната избирателна комисия (РИК) – Ловеч за насрочените за 12 май 2013 г. парламентарни избори ще е адв. Валентина Недялкова от квотата на ГЕРБ (младата юристка бе председател на РИК – Ловеч и за националния референдум на 27 януари т.г., а наскоро бе избрана за секретар на общинската партийна структура на ГЕРБ - Ловеч). Зам.-председателят е от квотата на ДПС – Фатме Моллова, а секретар е „синият” Младен Близнаков („Синята коалиция”). Назначението стана с решение № 2312-НС на Централната избирателна комисия (ЦИК) от 27 март.

ПРИПОМНЯМЕ – ловешката РИК не можа да се конструира на провелите се на 20 март консултации на областния управител Ваня Събчева с политическите партии и коалиции заради спорове около зам.-председателското и секретарското място. И решението за състава и ръководството на комисията стана отговорност на ЦИК. Новоназначената РИК – Ловеч встъпи в правомощията си на 28 март, като решението подлежи на обжалване пред ВАС в 3-дневен срок.

Т21

Още по темата:

12 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Да му писне на човек от простаци в този сайт!

Анонимен каза...

Настина простаците нямат край, жалкото е, че не са само в този сайт...

Анонимен каза...

Прави впечатление ,че не се съблюдава и прилага безкомпромисно от Админа създаденото от самия него правило №3!

Анонимен каза...

Дпс зам-председател,супер.........лъсна новата коалиция 4 години криена толкова щателно

Анонимен каза...

Първо дамата е госпожица, второ - блестящ юрист, а ти 1-ви - прост онанист.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Ст. Борджуков каза...

Аз не мога да разбера, защо изобщо си мислите, че си давам труд да чета коментарите?! Трия латиницата без да мисля... А колкото до правило 3 - Гената е по същество... Ама все си мисля, че и той едва ли чете всичко... По т.3 той е последната инстанция... Плачете му.
P.S. Аз не виждам нищо лошо, че хората имат сексуални фантазии. Аз съм възрастен и знам, че това обикновено не е неприятно на жените... А един приятел на баща ми казва: "Посягъл съм! И шамар съм получавал. НО НИКОГА НЕ СА МИ СЕ РАЗСЪРДВАЛИ!"

troyan21 каза...

И понеже ме заядате... Моят учител и колега и класен ръководител на Гената- Иван Богданов - Томичката казваше, че учителите не трябва да имат деца, защото се правят по мръсен начин. И политиците ли не трябва да имат деца по същата причина?! ЗАЩОТО, АКО ИМ ЛИПСВА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР, на политиците - ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СДУХАТ НАНЯКЪДЕ! Нима когато са тръгнали да стават политици не са знаели, че ще попаднат в светлината на прожекторите и ще бъдат подложени на всякакви издевателства? Защо е този плач сега? Да са мислили по-отдавна! То не може да караш магарето и да не му душиш пръдната. Тук - в сайта е пръднята на магарето за политиците...
Аз така разбирам живота...
Ст. Борджуков

Анонимен каза...

И някъде тук границите на здравия разум започнаха да се размиват.....

Народен лечител каза...

Те пък едни политици...Особено пък местните "мозъци".Кого и да удариш,все няма да сбъркаш. Пърдят и умничат, може и обратното, но се пъчат !

Анонимен каза...

От гозбите "При кмета" ли пърдят?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |