Разкриха цех за канабис в Троян

* Помещенията била оборудвани с вентилационна, осветителна и напоителна система * Трима закопчани, грози ги от 3 до 12 години затвор и глоба до 100 хил. лв.
Крими

НА 14 МАРТ при специализирана полицейска акция по линия наркотици бе атакувана необитавана къща в Троян. В две от таванските стаи на жилището бил разкрит цял цех за отглеждане на канабис – тревистата маса, с височина 35-50 см, била засята в 135 пластмасови кофи, а помещенията били оборудвани с вентилационна, осветителна и напоителна система. В коридора към двете стаи униформените намерили три найлонови чувала с изсушен канабис.

ПРИ АКЦИЯТА в „къщата с канабиса” бил задържан 39-годишният Д.У. от с. Абланица, Ловешко; къщата обаче е собственост на негов партньор – Д.Ю. (35 г.) от Троян. В друга къща в Троян, собственост на Д.У., пък били намерени и иззети 46 700 евро и 16 000 лв., съхранявани в метална каса; съмненията са, че това са пари от търговия с дрога. При същата акция униформените обискирана и трета троянска къща – обитавана от 36-годишния Ц.Ц.; там също бил открит наркотик, 8 грама канабис.

ТРИТЕ споменати лица са били задържани за 24 часа в предварителния арест в Районно управление „Полиция” (РУП) - Троян, а по случая е образувано досъдебно производство по чл. 354 а от НК. Този наказателен текст третира незаконното производство, преработка, придобиване или съхранение на наркотични вещества/техни аналози и за престъпление като гореописаното предвижда лишаване от свобода от 3 до 12 години и глоба от 20 хил. до 100 хил. лв.

Т21

94 коментара:

Анонимен каза...

кои са пострадалите ?

Анонимен каза...

Данчо Узунов- скоро разследван за лихварсто предполагам

Анонимен каза...

Абе май и Илко дочух ?

Анонимен каза...

Които и да са тези лица трябва да получат необходимото наказание. В Троян става много страшно отностно наркотици, затова трябва полицаите да обърнат голямо внимание и да се повишат проверките сред младежите. В кварталите Буковец и Лъгът е направо ужас. Опасно е за нашите деца. Трябва да си отваряме очите на четери. Вече граад ни не е спокойно градче.

Анонимен каза...

По-добре на зелено,отколкото натупани на бело, по 3 дни не лягали!И нервничат !

Анонимен каза...

Дано поне от тази акция има някаква файда

Анонимен каза...

Защо Буковец? Какво става там, 4?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
NS каза...

Т21, къде сте...Вчера научихме за оранжерия за канабис, завчера за катастрофа в града от други медии?!...Е за како говорим........

Анонимен каза...

Нервни, с нужда от повишаване на адреналина и с блясък в очите. Родители наблюдавайте децата си, дори и да са умни.

Анонимен каза...

Е няма ли най-после са полицията да махне отрепките от града ни?????Да вземат да проверяват хора като Колю мангала,Кичука, Тоцевите и обкръженията им ,а не четвъртък на пазара да глобяват пенсионерите за светлини иколани!!!

Анонимен каза...

Докато масово по света марихуаната се легализира, в България ,все по-често зад решетките попадат хора за притежание на 1-2 цигари.
Наскоро щата Вашингтон декриминализира марихуаната,а в Швейцария казва,че в къщи можеш да гледаш до 4 храста.Ако пък са ти малко,можеш да гледаш 10 ,но трябва да уведомиш градският съвет.
Първата политическа формация, която декриминализира марихуаната в България,печели изборите !

Анонимен каза...

12 - ти, правиш ли разлика между легализация и декриминализация? Явно термините не са ти ясни. Да знаеш, че има огромна и съществена разлика между тях.

Анонимен каза...

Да са живи и здрави :)

Анонимен каза...

Никой не иска да се легализира. Прочети какво се случва в много части на Европа и света по темата. Същото важи с вкарването в някакви рамки на и без това широката проституция в България.

Анонимен каза...

Забраната на растението марихуана или канабис или с най-популярното име коноп, са едно от най-силните доказателства на какво е способна една мултинационална компания и какво може тази компанивюя да унищожи в световен мащаб по целият свят заради собствените си интереси.
Малко данни от американски източници:
1. В САЩ е било законно да се изплащат данъци в марихуана от 1631г. до първите години на 19 век. (вестник LA Times от 12 Август 1981г.)
2. Отказът да се отглежда коноп в САЩ през 17-ти и 18-ти век е било наказуемо от закона! Във Вирджиния е можело да попаднете в затвора при отказ да отглеждате марихуана между 1763 и 1769 година. (Hemp in Colonial Virginia от G. M. Herdon).
3. Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън и други от основателите на американската държавност са отглеждали коноп. Джеферсън е пренасял конопено семе от Китай до Франция и оттам до САЩ. (Дневниците на Дж. Вашингтон и Т. Джефесън).
4. В продължение на стотици години 90% от всички корабни въжета и платна са били изработвани от коноп. Думата "canvas" (произношение - канвас, на английски означава платно) произлиза от датската дума за канабис.
5. 80% от всички платове, тъкани, дрехи, драперии, спални покривки и др. са били произвеждани от коноп преди навлизането през 1820 на памучните тъкани.
6. Най-старите известни надписи, споменаващи марихуаната, са от Китай. Датирани са на 3000 г. пр. хр., въпреки че конопена индустрия вероятно дължи своите корени на древен Египет.
7. Платната на Рембранд, Гейнсбороу, Ван Гог, както и почти всички ранни картини са били рисувани основно на конопено платно.
8. През 1916 година правителството на САЩ предвижда, че през 1940-та цялата хартия ще се произвежда от коноп и нито едно дърво няма да бъде отсечено за производството на този продукт. Правителствени проучвания показват, че един акър от коноп са равни на 4,1 акра дървета. Разработвани са планове за добив на коноп за хартиената индустрия (Министерство на Земеделието на САЩ)
9. Качествените бои и лакове са били произвеждани от конопено олио до 1937-ма година. 58 000 тона конопено зърно са използвани в САЩ за производството на бои през 1935-та година. (Sherman Williams Paint Co. testimony before Congress against 1937 Marijuana Tax Act).
10. Първият автомобил масово производство в света - "Форд Модел Т" на Хенри Форд е бил направен така че да може да се задвижва от конопен бензин, а за направата на автомобила също е бил използван коноп! Форд е бил фотографиран стоящ сред своите конопени ниви. Колата, "направена от почвата" имала конопени панели, чиято издържливост на сблъсък била 10 пъти по-голяма от тази на желязото. (Popular Mechanics 1941).
11. Конопът е бил наричан "Растение за милиарди долари". "За първи път техническо растение има бизнес потенциала да надмине милиард долара" (Popular Mechanics, Февруари, 1938).

Това са само една малка част от възможностите и огромното приложение на конопа за нуждите на човечеството.
Какво се случва обаче в средата на 30-те години на миналия век и защо всичко свързано с конопа бива забранено и обявено за "незаконно" и с "опасни последици".
През 1937-ма г., Дюпонт патентова процеса на производство на пластмаса от нефт и въглища. Годишния доклад на Дюпонт подканя притежателите на борсови акции да инвестират в неговата нова петролохимическа компания. Синтетични материали като пластмасите, целофана, целуида, метанола, найлона, дакрона и др. вече могат да се произвеждат от нефт. Една конопена индустрия би означавало сриване на над 80% от бизнеса на Дюпонт.

Анонимен каза...

Конспирацията:
Андрю Мелън става Секретар на Хазната при президента Хувър и в същото време главен инвеститор в компанията на Дюпонт. Той назначава бъдещия свой доведен племеник, Хари Дж. Анслингер, за глава на федералното бюро по наркотиците и опасните вещества.
Тайни срещи биват устройвани между тези финансови гиганти. Конопът бива обявен за опасен и за заплаха за техните операции за милиарди долари. За да останат техните капитали непокътнати, конопът трябвало да се изличи от лицето на Земята. Те се спират на неясната дума от мексиканския жаргон "марихуана" и я бавно но сигурно я натикват в съзнанието на Америка.
Медиен "блитц" на жълтата журналистика се развихря през 20-те и 30-те години на 20-ти век в Америка. Вестниците, собственост на Хърст, пишат статии, наблягащи на ужаса, наречен "марихуана". Опасността от марихуаната се появява в заглавията на медиите. Читателите научават, че тя е отговорна за всичко, от автомобилните катастрофи до моралния упадък.
Филми като "Reefer Madness"-1936 (Моряшката лудост), Marihuana: Assassin of Youth"-1935 (Марихуаната - убиец на младостта) и "Marihuana: The Devil's Weed"-1936 (Марихуана: Дяволският плевел) са пропаганда, направена от тези индустриалци с цел да се създаде обществен враг. Тяхната цел е да постигнат обществена подкрепа за прокарване на закони против марихуаната.
Разгледайте следните цитати от "Reefer Madness" (Моряшката лудост):
- "жесток наркотик"
- "актове на шокираща жестокост"
- "неизлечима лудост"
- "ефект на душевно разстройство"
- "под действието на дрогата той избива цялото си семейство с брадва"
- "по-порочна, по-смъртоносна от тези разбиващи душите наркотици (хероин, кокаин) е напастта на марихуана!"
На 14 април, 1937-ма година, Prohibitive Marihuana Tax Law, т.е. законът, който прави конопът незаконен, е доведен до House Ways и Means Committee, който единственият, който може да вкара закона за дебатиране без той да бъде прегледан от други комитети. Председателят на Ways and Means, Робърт Даутън е поддръжник на Дюпонт. Той осигурява всички необходими условия законът да издържи гласуването в Конгреса.
*
С течение на годините, конопът става "незаконен" почти в целият свят. Десетилетия човечеството ползва пластмаси и найлони, които тотално замърсяват земята. Дюпонт и наследниците му берат плодовете на човешката простотия и продажните им правителства.
ИП

Анонимен каза...

Поздравления за Илиян Пеевски ! Първият политик проговорил открито за една тема табу за хората, но умело манипулирана в последните 50 години от комунистическата власт!

Анонимен каза...

Какъв политик е Илиян Тъпеевски ве?Тоз е пълен та.ак.Тои си плямпа за какво ли не.Но факта че има треволяци,показва че има и други видове боклуци.Не се знае какви оранжерии има,за какви ли не смрадове.И че Ичев си чопли носа.Крумови закони,те това е решението.

Анонимен каза...

Поздравявам Ичев и неговите хора за тази успешна акция!

Анонимен каза...

Да изградим общество от щастливи и добри хора и да видим ще търсят ли наркотици и т. н.

Анонимен каза...

В случая няма значение какъв политик е Илиян Пеевски. Преди 30-тина години кафето беше страшно вредно. Напоследък се оказа, че тютюнопушенето спасява от Паркинсон и Алцхаймер, алкохолът и той от доста неща, "канабисът" също. Еърбеци, колани, светнати фарове - колкото са спасили, толкова са убили. Същевременно отскоро в щатите се забранява продажбата на необработено прясно мляко, но се разрешава продажбата на детски млека с подсладители на базата на аспартам. У нас масово се ползва маргарин в храните. Двете последните си приличат много с нефтопродуктите, за Е-тата няма да говорим. Европа вдигна голяма тапърдия за конското /което е все пак месо/, но е на път да разреши генномодифицираните храни и хербицидите убийци на пчели. На мен не ми се яде пшеница с гени от плъх, но пък първата естествена червена боя в храните е от изсушени червени бръмбарчета. А сега на кого да вярваш и на кого не, и защо ли. Напоследък се чувствам като ония човечета от Age of Empires или Caesar /компютърни игри/, което се мотае и чака някой да го побутне с мишката нанякъде.

Анонимен каза...

Други мощни световни компании, които имат интерес конопът /канабисът/ да бъде криминализиран по целият свят - това са компании, които в цял свят наричат "фармацефтичната мафия".
Лечебните свойства на конопа /канабиса/ са известни от най-древни времена. Евтино и лесно достъпно. Поне до средата на 30-те години на миналия век. След това вече имаме:
ЗАБРАНЕНАТА МЕДИЦИНА
Канабисът от хилядолетия е заемал своето място в медицината на всички народи, които са го познавали. Неговите превъзходни лечебни свойства са споменати за пръв път в медицинския трактат "Пен Тсао", приписван на легендарния китайски император, мъдрец и лекар Шен Нун, който според легендата е живял някъде около 2737 г. пр. Хр. В Древен Рим канабисът е оценен високо от Диоскорид, личен лекар на император Нерон, който пръв му дава името cannabis sativa и описва използването му като лекарство. Медицинският трактат "Анатомия на меланхолията" от 1621 г. посочва канабиса като средство против депресията, а "Нов Английски Рецептурник" в 1763 г. го описва като общоизвестно средство против кожни възпаления. В 1841 г. д-р О'Шонеси издава книгата си "За препаратите на Индийския Коноп или Ганджата". Четири години по-късно излиза класическия труд на д-р Ж. Ж. Моро дьо Тур за използването на канабиса при лечението на физическите и душевните болести. Книгата на френския лекар, смятан за един от основателите на психофармакологията, е все още актуална и продължава да се преиздава и до днес. Към края на 19 век канабисът в една или друга форма присъства във фармакопеите на всички европейски страни.
Младите цветове на канабиса съдържат канабидиолова киселина, която е силен антибиотик, сравним по ефективност с пеницилина. По тази причина отварата от канабис отдавна се е използвала за лечение на различни инфекции. Първите сериозни изследвания на чешки медици през 50-те са показали, че в много случаи канабисът е по-ефективен от някои разпространени антибиотици. Днес изследванията в тази област продължават, като чешките специалисти разработват нови сортове канабис, богати на антибиотични компоненти.
Народната медицина в Латинска Америка използва канабиса за лечение на херпеса. Съвременният вариант на лечението се състои в налагането на херпеса с компрес от пъпка силен канабис, смачкан с малко алкохол. Листата на конопа се използват за приготвянето на разслабителен чай, който не е психоактивен.
*
Борците против "забраненото лекарство" не крият опасенията си, че признаването на лечебните ефекти на канабиса ще срути последните съмнителни аргументи на политиката на преследване и репресии срещу обикновените потребители.

Анонимен каза...

Съветника на президента по наркотиците Бари МакКафри заяви: "Не може да има по-лошо послание към младежите… Точно сега, когато нацията се старае да научи тинейджърите да не използват психоактивни дроги, те започват да разправят, че марихуаната била лекарство." Кампанията за легализиране на медицинската марихуана се обявява за дело на "стареещи хипита, адвокати и дрогаджии"; а организацията "Драг Уоч Интернешънъл" направо твърди, че: "Дрогаджийското лоби експлоатира страданията на пациентите с хронични болести… като част от стратегията си да легализира марихуаната въобще."
Валери Корал от Санта Крус (Калифорния), болна от мултиплена склероза и многократно арестувана за употреба на марихуана, бе обявена от своите съграждани в 1997 за "Гражданин на Годината" за безкомпромисната си борба против жестоките закони, които лишават болните от правото да вземат това, което те и техните лекари смятат за добро и приемливо лекарство.
*
В статия на Doug Yurchey се казва:
Светът може да е полудял, но това не означава, че и ние трябва да полудеем. Има само един враг - приятните хора, на които плащате своите данъци, войнолюбивите разрушители на природата. С вашите пари те убиват света пред очите ви. Половин милион смъртни случая всяка година са последица от тютюна и свързани с него заболявания. Половин милион смъртни случаи на година са причинени и от консумацията на алкохол и свързаните с това заболявания. Нито един смъртен случай, когато и да е било, не е приписан на употребата на канабис. Нашето общество изкара конопа извън закона, но не прави почти нищо против употребата на убийците тютюн и алкохол.
Конопът е извънземно растение. Има физически доказателства, че канабисът не прилича на никое друго растение на планетата. Конопът е единственото растение, при което мъжките изглеждат по различен начин от женските растения. Никой не говори за мъжки и женски, когато става въпрос за растения, защото растенията не показват своя пол, с изключение на канабиса. За да определите пола на земно растение, трябва да изследвате неговото ДНК. Мъжки стрък трева на външен вид изглежда точно както и женски такъв. Канабисът от своя страна демонстрира интензивна сексуалност. Отглеждащите го знаят как да убиват мъжките, преди да могат да оплодят женските.
Канабисът е лекарство, не отрова и наркотик!
*
Дали сме дорасли достатъчно, за да видим воала, с който са покрити нашите очи? Не можем повече да си позволим да бъдем мълчаливи и покорни агнета. Трябва да говорим силно и да разпространяваме истината. В крайна сметка, когато нагласата към конопа се промени, светът ще се промени към по-добро и всички ще спечелим.
ИП

Анонимен каза...

Някой знае ли кой, кога и как забрани конопа в България?
Само до преди 20-25 години това "растение" можеше да се види във всеки селски двор и къде ли не. Някой да е "напушвал" или както казват днес папагалите на наследниците на тарикатите Дюпонт и Ротшилд - да се е "дрогирвал" с коноп?
В коя селска къща нямаше метла за метене на селският двор, която метла се прави от стеблата на конопа?
Съвсем отделен въпрос е защо днес на конопа се гледа по този начин и защо се злоупотребява с това чудодейно растение единствено като материал за пушене и напушване.
Кога в щатите най-много се е консумирал алкохол? Естествено, когато там е бил въведен т.нар. "сух режим". Когато алкохолът е бил забранен.
А за склонността на човека към "забраненият плод" пише и в Библията.
Разбира се, това се използва много "рационално" от определени мощни Компании и закупените от тях продажни правителства, защото най-много пари се печелят от "забранените" неща.
Забранете утре някоя билка или някой вид гъба и гледайте след няколко месеца колко ще скочи цената и и "оборота" естествено.
Най-успешната борба срещу използването на конопа за "пушене" е декриминализиране на отглеждането му за нуждите на индустрията и фармацефтиката.
Така де, кой ще ти пуши нещо, което го има под път и над път? Нито ще е модерно, нито някой може да се покаже като "герой".
Отглеждането на тютюн защо не е забранено, след като е многократно по-вреден и опасен за човека?
Аааа, там пък имаше едни други мощни световни Компании, които нямат интерес. От тютюна нито гориво за автомобил става, нито хартия и пластмаси, още по-малко - лекарства.
Тютюнът убива отделният човек и не засяга интересите на Дюпоновци и Ротшилдовци. Значи - може! Отглеждайте си тютюн, пушете и мрете. Никой няма да ви преследва.
Виж, за конопа - не може. Не може, въпреки че правителствата, без съмнение, знаят потенциала на тази трева. Те знаят, че канабисът може да реши енергийните проблеми; знаят, че биологично-разградими пластмаси може да се произвеждат от коноп; те осъзнават, че светът ще бъде по-безопасен и по-чист, ако е пълен с качествени конопени продукти... само ако правителствата дадат зелена светлина на индустриализацията на конопа. Управляващите са наясно и с МЕДИЦИНСКИТЕ ползи от канабиса. Що се отнася до дрехите, хартията и пластмасите - те могат да станат супер издържливи, да не говорим за хранителните продукти, изготвени на базата на марихуаната.
Ето затова не може. За да могат Монсанто и подобните и да ни принудят чрез овластени продажници да "рупаме" генномодифицирани отрови.
ИП

Анонимен каза...

Така е, както при всяко друго вещество проблемът не е в качеството, а в количеството.И най-силната отрова в определени минимални количества е животоспасяващо лекарство, а примерно, водата чрез която живеем, в огромни количества причинява смърт(удавяне).Затова нищо което Бог е създал не е за отхвърляне, проблемът е как се употребява.
Относно конопът наистина има конспирация на световно ниво и една от причините е, да бъдем зависими от петрола и неговите продукти.
В днешно време огромна част от промишлените стоки които ни заобикалят са продукти от петрол, а като се замисля днешната наука дори няма задоволително обяснение за неговият произход. Ясно е само,че излиза от под земята, а какво има там..?

Анонимен каза...

Тъкмо се зарадвах, че "Разкриха цех" в Троян и то.... за канабис.

Някой знае ли дали ръководството е било за церемонията по рязането на лентата при откриването?

Анонимен каза...

Поздравление за служителите от криминална на РУП Троян.Съседен Ловеч е залят с химия която децата сами си забъркват.Прав е № 5, не мигат с дни. Агресивни.Уврежда мозъка. Ужас! Дано не Ви се случва като родители.

Анонимен каза...

A бе тия Тоцевите, големи играчи... На времето не можеха да различат миризмата на тревица.... Когато си запалвах едно джоингче вав Фламинго, те се оглеждаха по тавана и си мислеха че някои от светлинните ефекти е изгорял......

Анонимен каза...

Евала, оставиха ги няколко години да въртят бизнес и сега за още няколко евентуално на топло. Да изкарам 300-400 хиляди и да лежа 3 години не е лоша сделка. Ще починат в затвора, ще се наспят и потренират. Пък отпуска за поведение ще им дават :))). А да, най-вероятно някой ще им движи нещата докато ги няма и ще приберат още 200-300 на излизане от затвора :))). Възможно е изобщо дори да не влезат, защото момчетата са изкарали за адвокати които ще знаят на кой прокурор и съдия да бутнат. Така може да се окаже, че са с условни или от 3 години да са на половин.


Анонимен каза...

ИП - май си се понапушил.

Анонимен каза...

Бедни ми,бедни Пеевски,поради что преписваш статията "Марихуана/или истината за Индийския коноп" на Doug Yurchey от FenomeniBG.com,вместо просто да дадеш линк и край - който иска да чете!Ами просто - за да се правиш на много,ама много умен,загрижен патриот,родолюбец и т.н.Ако действително си патриот,защо не изкараш на показ свинщините на твоя "фюрер"Сайдеров в самолета за Франкфурт,в хотел Le Meurice в Париж с нощувка от 1100 евро и много други из родната България?Ще ти кажа - защото и ти си същият самовлюбен,самодостатъчен,самомнителен,само-каквото се сетиш,за който друго мнение не съществува!Всъщност и двамата сте САМОТНИ като чаша айрян,забравена на слънце,но,за разлика от теб,той има,засега,възможността да пуши пури от 120 лева и да се гушка отвреме-навреме с Деница Гаджева....
Засега в България,за разлика от Холандия,Уругвай и два-три щата от САЩ е ЗАБРАНЕНО да се произвежда марихуана.Освен за любителите на турски мурафети в затвора...

Анонимен каза...

32 бих искала да има повече като теб там, където се създават и съблюдават правилата. Как може да се смята за безвредна употребата на вещества, които водят до притъпяване на нормалното психическо и физическо усещане? Кой има интерес от безволеви и немислещи хора? Кой...?

Анонимен каза...

Пеевски не е писал,че постът му е авторски.
А аз не искам да повярвам, че масата сплути мозъци са си природно тъпи!Справка-ОБЩИНА ТРОЯН,и голяма част от местното да го наречем общество!
Относно къде може да се употребява ганджа добавям :Швейцария и Великобритания,държави в които можеш да си закупиш легално с бандерол и платени такси пакет с трева.В Швейцария пък,дори можеш да гледаш в къщи 4 храста.И вълкът сит и агнето цяло!

Анонимен каза...

Добре е, че има такива като анонимника 32-ри... за да си сверявам часовника.
Щом "тези" започнат да квичат - значи АТАКА върви добре и е на прав път.
Напълно излишно е да слизам до жалкото ниво на анонимниия 32-ри и да опровергавам поредната порция лъжи, обвинения и долнопробни манипулации по отношение на Сидеров, АТАКА или моята персона.
То това им е и целта от години наред - да ни вкарват постоянно в идиотските си игрички и да прахосваме време и енергия за тъпите им милиционерски активни мероприятия срещу нас.
Не си познал, 32-ри, прекалено тъпичък ми изглеждаш и пробвай тези номера да ги пробутваш в къщи.
И си пази нервите, 32-ри. АТАКА вече е трета политическа сила и е въпрос на време да разкараме най-после двата клонинга на БКП - Герб и БСП, които видяха сметката на България и към 2013 година не оставиха нищо в тази държава, което днес да наричаме "национално".
ИП

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

тоцевите не ги пипаите те са едни от слушалките на гр.Троян

Анонимен каза...

Кои са тези Тоцеви,с какво се занимават ?

Анонимен каза...

3-ти кой е пък този Илко?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

37. Анонимен каза...
тоцевите не ги пипаите те са едни от слушалките на гр.Троян


Кви слушалки, кви 5лв. бе?! Че те самите си съчиняват легенди и гламавите им вярват. То Васил по го бива, ама оня плондер Фердо-то не става и чеп за зеле от него... Слишалки, па мафиоти били, ай сиктир с номера от селски вечеринки...

Анонимен каза...

Бедни ми,бедни Пеевски!"Лъжи",казваш,"обвинения" и "долнопробни манипулации" и все на Сидеров и АТАКА се струпват на главата?!?А може би главата е виновна,а...."неизвестната" глава,която създаде и ДПС и АТАКА?Кой знае...
Бедни ми,бедни Пеевски....

Анонимен каза...

Чудя се, дали тези които защитават отглеждането на марихуана, се опитват да ни убедят, че тези хора са я произвеждали с благородна цел. Ако е така нека я раздават безплатно :) От другите пишещи разбирам, че има хора които ще се редят на опашка за безплатна марихуанка. А иначе, на службите БРАВО, колкото по-малко производители, толкова по-малко ползватели.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

4. Анонимен каза...

Които и да са тези лица трябва да получат необходимото наказание. В Троян става много страшно отностно наркотици, затова трябва полицаите да обърнат голямо внимание и да се повишат проверките сред младежите. В кварталите Буковец и Лъгът е направо ужас. Опасно е за нашите деца. Трябва да си отваряме очите на четери. Вече граад ни не е спокойно градче.
събота, 16 март, 2013
Е аз като гледам не са били тийнове..;)
А последния 45 номер Анонимен...кфо общо имаше с темата!...Да не говорим че начинът ти не е НАЧИН неграмотни ми глупако. ;))

Анонимен каза...

НАРКОТИЦИ ОТ КОЛУМБИЯ И ПЕРУ, СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ФБР И ЦРУ...

Анонимен каза...

В Троян,има много по страшен наркотик от горе споменатите.Нарича се деградация и е заразила много хора !
Комплексирани момченца се чуплезят по матаретки и таратайки, да впечатляват.Други се надуват с анаболи и блъскат в залите,просто защото друго не могат.От работа да се хванат-Не,прекалено се самооценяват,че да работят за толкова малко.
Момиченцата ходят като съдрани курволяци,и се пердашат коя с кой намери.Женят се по на 21-22, и се подкарват със семейни деграданти,наричащи се гордо бизнесмени.Уж зрели жени,избиват комплекси като киснат до сутринта по смръдливите дупки наречени дискотеки,и мине се не мине ,някоя си бутне брака.Подкарва се с някой пишлигар,и накрая разочарована плаче,че той бил бройкар.Нищо,че е къде с 10 години по-млад от нея.
Управата на Троян,е като бизнес средата тук.Назначени връзкарчета, демонстриращи тотална мисловна немощ,но достатъчно озлобени от ози факт твърдят,че всички им завиждат.
Няма оправия тук.

Анонимен каза...

Полицията да обърне внимание и на КОЛЮ ЦИГАНИНА, но явно си е техен.Има постъпили поне 100 жалби от граждани които е тероризирал също така рекитирал деца!!!

Анонимен каза...

Кога ще изметете знайните престъпници от Троян г-жо Кмет и господа полицаи? Целия град ги знае. Тия са си повярвали много и са го направили, защото никой не ги закача!

Анонимен каза...

ЗАТВОР

Анонимен каза...

Бас, че ще минат с условни!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Ще стане като с Ангел Анчо от с.Орешак условна и нищо повече ,че и Полицията играе с тях, Ама трябва да се знае че на Ангел жената Биляна сърбиляна,от една година живее с Данчо Узунов.

Анонимен каза...

48-ми, възхищавам ти се, ти си съвременният Иван Хаджийски. Отлично си усетил народопсихологията на Троянецът.

Анонимен каза...

Трябва всеки да си получава заслуженото. Трябва полицайте да бъдат в гр. Троян по будни. Трябва хората точно и подробно да се информират какво става в града ни и кои какво получава за своите постъпки. Не бива да се крият тези хора трябва да им се напишат имената. Трябва да узнаем техните наказания. Когато играем с открити карти едвали ще е така в града ни. Трябва също така да няма вашжи и наши и всеки да си гледа съвезно работата. Да няма подкупни хора!!!!

Анонимен каза...

ще ги осъдят колкото осъдиха Ангел от с.Орешак синът на Марияна шевката на биорото по трудът,които го заловиха с 120 корена .

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Полицията в Троян защо не работи против лихварите, рекетьорите, сутеньорите и тем подобни...... ТЯХ ЗАЩО НЕ ГИ ЗАКАЧАТЕ г-н Ичев? Нима те имат честен бизнес? Защо не направите една проверка от къде им идват колите и парите и да видите как ще завържете ситуацията, че няма излизане от нея?

Анонимен каза...

Ичев защо не почнете да следите Младен Патрекът Кривият и брат му от каде имат тези коли и пари като никаде не работят, гаранция че и те имат накаде плантация с Трева.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Да ви кажа кривия е по-симпатичен от оня въшлив КОЛЮ МАНГАЛА /ченге под прикритие/, по голям миризлак в града от него няма.

Анонимен каза...

64-ти Маикати е въшлива че сигорно и нея е е--л Колио циганина,апък тебе ако те разбере кои си ще те изкара на магистралата барабар с маика ти да му изкарате пари за гориво на Аудито му.

Анонимен каза...

64-ти Маикати е въшлива че сигорно и нея е е--л Колио циганина,апък тебе ако те разбере кои си ще те изкара на магистралата барабар с маика ти да му изкарате пари за гориво на Аудито му.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Кажи му циганин и не се занимавай повече. А ако очаквате от Ичев да свърши нещо, със същата сила може да очаквате циганите да почнат да работят (:

Анонимен каза...

Аз съм страничен наблюдател, тоест не съм от Троян, но съм живял там доста години. И смея да твърдя, че познавам отблизо Данчо Узунов, Тоцевите, Колио мангала и т.н. И то много от близо, искам само да кажа, на родителите които се притесняват за децата си, да не ги пазят толкова от наркотиците, а да им осигурят малко по-добър живот, защото именно Узунов да е зад решетките, е гадният шибан живот, който принуждава хората да правят простотии само за да оцелеят. Не го оправдавам, има закони трябва да се спазват. А за тоцевите тва са някви пародий на мъже, Узуна поне се държи малко по-мъжки.И той вече се е примерил че от затворите няма да излеза. Само съжалявам за детето му, сега ще му лепнете някой етикет, че е дете на затворник...... А по-горе споненатите, Патрици и криви тва са някакви измислени, даже и пародий не са.А за тревата и наркотиците, тях винаги ще ги има.. А искам някой ако може да даде малко информация, Узунов го закопчаха ами онези двама Тоцевите, като ги знаят кви са що не вкарат и тях.?

Анонимен каза...

Искам да кажа, че всички дет си мислят че са някви в Троян, скоро ще им се стъжни. Ей саполковци стойте си в Троянът, и недейте да гледате в чуждите паници, че скоро ще мрете. Барате там дето не вашо, и ще ви ебът като жени. А за Данчо Узунов, тоя цех не е само негов, има още две копеленца, в затвора няма да влезат, ама ще са молят да са там. Узуна постъпи мъжки в тая ситуация че ги скри, и нищо не каза, верен е кат куче, ама някой хора не го разбраха. Ама ще излезе оня бесният някой ден от затвора, и ще стане лошо.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Мондешки - дъртия бивш дознател; Младите Мондешки братя - единия с юридическо образование; от другия нищо не става.
Колъо - измислен химик, който навремето лижеше обувките на някой да му се моли за мангизи.
!!!Странното е че и Патрика и Колъо си влизат в двора на ПГМЕТ и СОУ "Васил Левски" да направят по 1 кръгче с колите./Да ги видят младите момиченца/ На портала за вход има забрана за влизане. На училищата има монтирани камери. НИКОЙ НИЩО НЕ ИМ ПРАВИ.!!!
Влиза 1 такси да закара директора на училището - На таксиметровия му пишат акт.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А, защо Чоко и Илко не са зад Решетките, а само Д. Узунов е вътре. Ааааа, сещам се защото гадното,черно наркоманче, пак е близало посрани дупенца.

Анонимен каза...

Абе троянци, кви са тия патрици и мангали, тва са някви измислени герой, ама то градът ви е измислен така че....

Анонимен каза...

Уууу, що не оставихте човека да си продава треволяка, Троян щеше малко да живне, ама няма да е. Ще продължавате да си западате и тва е.

Анонимен каза...

Стига сте писали по тия форуми, ами стягайте багажа и да ви няма,някой май вече надуши кво ще става и вече избягаха, ама къде ще идете??? Пак ще ви набараме. И кви са тия Тоцеви, криви и мангали и патрици. Само едно ще ви кажа че Троян не е троянец, ама скоро ще се сетите.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Има толкова много хора които знаят всичко за мафиата и които биха помогнали на полицията с информация.АКО полицията реши да работи както трябва почти няма да има такива измислени диларчета и далавераджии.АЗ кадето не се водя в тези среди знам поне 80 процента от хората които се занимават с наркотици в троян и ловеч.Всичко се знае!!!Много е виновна и съдебната власт ,ще ви дам няколко примера:Ангел от Орешака хванаха го с 120 стръка и няма затвор,две момичета хванаха в ловеч на 18 години за производство на така нареченото пико и пак няма затвор,в Ловеч един адвокатски син зарежда половината град всеки знае ,че се занимава с това ,но няма акции срещу него.По дискотеките през седмица полицията прави проверка и пише актове на непълнолетните ,но никой не вижда ,че постоянно се шмърка в тоалетните и се продават наркотици в дискотеката.Докато не почнат масово да влизат тея мърши в затвора и то за повечко време няма как да спрът тези неща.Писна ми да гледам как мои връсници и "приятели" се дрогирват и се променят за отрицателно време.

Анонимен каза...

тоя колио циганина къв е ве пълен смешник.Всеки може да се занимава с наркотици,но рано или късно сичко се връща

Анонимен каза...

хак

Анонимен каза...

полицията е много коромпирана в гр троян,знам заштото сам от даржавната система на гр троян.фердо и васил тоцеви тормозят децата ни

Анонимен каза...

аз сам родител и наистина ме е страх от колио циганина и братята Тоцеви,тук наскоро моито дете момиченце на 17 години бе тормозена и бита от тези хора да стане простутутка и сега живем в страх и незнаим кам кои дасе обарнем за помощ

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
FR33M@N каза...

Мале колко спам се излива тука :@ :D

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

89 много си прав

Анонимен каза...

stiga ste pisali gluposti za horata

Анонимен каза...

81 ti kvo kazvash za hora deto sa gi hvanali kaji za nqkoi kadeto ne sa go hvanali vse oshte :)

Анонимен каза...

bitiqt si bit e======= si e-----------

Анонимен каза...

A.C.A.B>

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |