ЩЕ ВЪСТАНЕ ЛИ И ТРОЯН?

* В четвъртък, 21 февруари, 16:30 ч., на централния троянски площад * Пламен Данов: „Ние ли сме най-простите
 и най-заспалите!”

БЪЛГАРИЯ ВЪСТАНА срещу диктатурата на монополите. Съседният Ловеч – и той. „ИзЧЕЗвайте! Вън от България!” и „Държава на хайдуци с костюми” бяха основните плакати, носени от гневното шествие, което вчера, 17 февруари, неделя, манифестира срещу електродоставчика ЧЕЗ по улиците на областния град (виж на снимките). Близо 4000, според информация от тамошни медии, участвали в ловешкия протест.

В ТРОЯН ОБАЧЕ е тихо, засега. Макар че и ние, троянците, сме ужилени яко с декемврийските си сметки за тока и всичко останало. „Ние ли сме най-простите и най-заспалите! Къде е „Троян 21”, защо мълчите?! Давайте, призовете срещу тези от ЧЕЗ, дето ни дерат кожите и се подиграват с нас”, това ни каза по телефона снощи известният троянски бизнесмен Пламен Данов. Той уточни, че говори от името на група местни бизнесмени, готови да излязат на протест. „Обявете дата и час и ние ще сме отпред”, категоричен бе г-н Данов.

ЯСНО ЗАЯВЯВАМЕ – Т21 не се плаши, солидарни сме с недоволството срещу монополите. И без никакви предварителни уговорки със сдружения и други граждански структури обявяваме дата и час за протест срещу монополите в Троян: ЧЕТВЪРТЪК, 21 ФЕВРУАРИ, 16:30 Ч., НА ЦЕНТРАЛНИЯ ТРОЯНСКИ ПЛОЩАД. И нека всички наши съграждани, които се чувстват ощетени и излъгани от териториалния електродоставчик ЧЕЗ и изобщо от монополите у нас, да се включат в протеста! 

Т21
Бележкка на редакцията

Трябва да направим една уговорка – имаме известни опасения от политизация и партизанлък. С други думи – народното недоволство да не се изроди в партийни боричкания и опити на някой да ни възседне партийно. И да забравим за какво сме излезли на улицата. Ако това стане, всичко ще отиде по дяволите. Вчера централните медии тиражираха новина, че на протеста в София подпалили американското знаме – тъпо. В Троян протестът трябва да е истински, граждански, без кукловоди.   

84 коментара:

Анонимен каза...

На оръжие!!!!

Анонимен каза...

Крайно време беше и Троян да се включи във всенародните протести. Но защо Пламен Данов и групата меснтни бизнесмени питат нас защо мълчим и къде сме. Той къде е защо той не поведе и огласи народното недоволство. Лесно ще му е да се нареди най-отпред след като други е свършил работата и е направил организацията.Той не по-малко е лапал от "Троянската баница" и продължава. Протеста да бъде наш- на гражданите дето сме опрели до просешка тояга благодарение на такива като Данов.Айде стига вече да дават акъл и да назидават. А относно протеста там сме. Браво Гена.

Анонимен каза...

Протест в Троян, оглавяван от Данов и група бизнесмени? Алоо,г'ин Данов, стига се ебава с хората. Признал съм те, решиш ли имаш убийствено чувство за хумор !

Анонимен каза...

Ами давай акъл и ти, ставай и излизай ! Тъй от компютъра много лесно....от къщи никой няма да дойде да те измъкне

Анонимен каза...

Няма да има протести в Троян, защото троянци са путки заспали.

Анонимен каза...

Троян трябва да въстане именно срещу Пламен Данов и другите подобни Дановци, които арогантно нарушават законите, бият всеки, който им противоречи, и се изживяват като недосегаеми дерибеи.

Анонимен каза...

Пламен Данов наистина е един от най-глупавите в този град. Силно си съперничи с Фердовците. Нека го проверят на какви цени е закупил всичките си имоти.

Анонимен каза...

Глупав човек не притежава половината град + 2 хотела.Не живее в палат и не кара скъпи лимузини и джипове. Този човек е играч, и много голям ексцентрик. Глупавият в случая си ти,щом мислиш че е купил с далавера имотите и споменаваш фамилията на двата полуидиота, от които се насираш от страх.

Анонимен каза...

Погледнете в Троян кои дърпат конците. Пияници(Камен Ангелов), глупаци(Иван Макариев, Данов), длъжници на банки,фин. институции,работници(Дочков) и една купчина комарджии. Всички започнали бизнес с чужди пари, кражби и измами.

Анонимен каза...

Явно 8-ми си много интелектуално осакатен, щом този перач на пари те впечатлява.

Анонимен каза...

А ти понеже си интелектуално надарен, и смяташ Данов за причината за замирането на този град?
Навярно Данов съсипа Машстрой,Елма,Хемус,Смирненски? Навярно Данов подари на Дочков Беклемето, на Минко Минков търговията...

Анонимен каза...

Бла бла бла...Къде бяха троянци,когато шайката унищожаваща Троян, гласува 4 милиона кредит?Къде бяха троянци през едни 12 години,в които един селяндур се превърна в олигарх ?Къде бяха когато същият този изгони всички мераклии да разчупат конюктурата тукКъде бяха троянци,когато маймуняка от трапето купи за без пари имот,който струва много повече?Къде бяха троянци когато се затваряха заводите,даващи хляб на хората?
Стана модерно последните няколко дни да се протестира,и айде и асан с ората.Е,и?

Анонимен каза...

Протестите вече не са срещу монополите, а срещу 23 години напълно изгубени за България. И ако днес е Дянков, утре ще е Цветанов, вдругиден цялото правителство. Въпросът е кого да изберем, след като се оказа, че всичките са един дол дренки.
А на Пламен Данов горещо му препоръчвам да не се мярка на протеста, шото все някой трябва да го отнесе - гладният човек гледа страшно и мисли лошо... А сит на гладен не вярва!

Анонимен каза...

Хора става въпрос за протест срещу завишените сметки за тока а не за това кой кого нехаресва и мрази

Анонимен каза...

Охо,13-ти смело го даваш,харесваш ми и те одобрявам.Ама да се пениш и протестиращ в интернет е като да правиш секс с надуваема кукла.
А и сам задаваш големия въпрос-КОЙ?
Ще си позволя да честитя спечелването на нов мандат на другарите от бсп-то поради много причини.Народът отново разочарован,този път от Боко тигъра, и ще излее гнева си в урните. Електоратът на партията столетница,е жив и здрав и се множи.Като добавим и турците от дпс-то плюс гражданката куна и ето ти новата коалиция.И кво правим тогава?

troyan21 каза...

До №3: Току-що ми се обади Пламен Данов, за да разсее недоразумението, че ще оглавява протеста. Ще поясня - с г-н Данов се познаваме от години и сме в много добри отношения, редовно коментираме разни троянски теми, коментирахме снощи и троянското неучастие в националния протест срещу монополите и че трябва да се направи нещо. Това е.

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Лошо няма, нямам нищо против дори Пламен Данов да оглави каквото и да е. Но не виждам смисъл.Така или иначе хората в другите градове направиха каквото трябва,докато тук се ослушваме като гърмени зайци.
Дянков подал оставка, разследват вече Семерджиев, прокрадват се слухове за отнемане на лицензи на ЕРП-та. Резултат,без значение какъв, има и то без наше участие!
По-горе някой попита и с право,къде бяха троянци ,когато икономиката на този град се срина пред очите на всички.За какво им е да протестират сега?Да вдигат шум пред касата на енергото,а утре да се гледат на кръв с хората работещи там?

Анонимен каза...

Не виждам защо да се гледат на кръв с когото и да било. Всички сме в кюпа,дори и хората работещи в енергото. А смисъл да излизаме има и
то не какъв да е,а да покажем,че не сме офце със Ф.

Анонимен каза...

А защо не излезе досега?Защото овцата сама не тръгва,а чака стадото да я поведе..

Анонимен каза...

Какъв "известен троянски бизнесмен е Пламен Данов", бе Гена?
Та той живее само от ренти?

Анонимен каза...

От 20 коментара 13 са персонално против Пламен Данов и нито един коментар за какво и срещу какво ще се протестира. Голям протест се задава.

Анонимен каза...

ТЪРСЯТ СЕ СВИДЕТЕЛИ НА КАЗАНОТО ОТ ЦВЕТАНОВ: „С БОКЛУЦИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ!”

Издирва се видеозапис на казаното от Цветан Цветанов по повод протеста в Свиленград. Цитираме: ” С БОКЛУЦИ не ми се занимава”…..Умоляваме всички свидетели на това изказване да станат съпричастни и да ни помогнат. Тук не става въпрос да свалим единият за да качим другият политически шаман. Тук става въпрос за България. След като силовият министър на една държава мисли протестиращите за боклук, то е време същият този боклук да зарине всичко и всички навсякъде. 23 години лъжи и мизерия стигат.




„В София тече протест от адски много хора, по протежението на бул.Дондуков пред Дарик и моста към кв.Стефан Караджа. Пускайте по групите, медиите мълчат,като риби! Извънредни новини!!! В София на Дондуков до дарик радио към моста Чавдар е пълен с хора и маса полицаи…май има бунт срещу престъпната власт!”, плъзна новината във Фейсбук. Във вечерните твновини никъде не бе отразен протест в столицата.

В същото време Екипът зад Страницата Национален Протест срещу безобразията в България издирва видеозапис и свидетели на случилото в Свиленград с вътрешния министър Цветанов:

„Издирваме видеозапис на казаното от Цветан Цветанов по повод протеста в Свиленград. Цитираме:
” С БОКЛУЦИ не ми се занимава”…..
Умоляваме всички свидетели на това изказване да станат съпричастни и да ни помогнат. Тук не става въпрос да свалим единия за да качим другият политически шаман. Тук става въпрос за България. След като силовият министър на една държава мисли протестиращите за боклук, то е време същият този боклук да зарине всичко и всички навсякъде. 23 години лъжи и мизерия стигат. Време е всички Българи да проумеят, Политиците в България не мислят за хората, те мислят само как да ги ограбват всеки ден.”

Анонимен каза...

Не съм съгласен,че трябва да се протестира само срещу "ЕРП-тата",мое лично мнение е,че трябва да се протестира срещу абсолютно всичко което е СРЕЩУ народа,ограбва народа и съсипва по един или друг начин нацията ни ,било то правителство,монополисти,цени на горива и т.н.,и т.н.,аз лично ще отида на протеста в 16 и 30 (четвъртък), крайно време беше да се събуди тоз о(ф)чи народ...!!!

Анонимен каза...

Троянци протестират с копи-пейст в интернет пространството...

Анонимен каза...

Троян къде сте-Във клубът! Килата майка !Там ни търсете,не на площада.

Анонимен каза...

Който иска да пише във форума, моля, да се обажда на Гената и той ще го пусне от негово име. Както правят уважаваните бизнесмени ;)) Поста ще започва с :" Токущо ми се обади... "

Анонимен каза...

Протест чак в четвъртък? Та всички вече ще са се напротестирали и забравили, ние тепърва почваме.
Защо? Да ни покажат в новините! След дъжд - качулка, както е казал народа!

Анонимен каза...

Протеста тепърва започва да набира сила.Нека да е и срещу безумните цени на горивата,храната.С/у мизерните заплати обричащи ни на презряното щастие"работещия роб".Да сринем тези които ни продадоха,така както свалихме Жан Виденов.И нека свърши тогава, когато всички лобисти в парламента и извън него бъдат свалени.Аз съм там.
Doktord

Анонимен каза...

28-ми първи наруши заповедта да не се политизира и постави политически искания.

Анонимен каза...

О,аз в четвъртък не мога.Ще ритам в залата с момчетата,ама съм харесал статията във Фейсбук,споделил съм я на стената си,и съм я коментирал,че ще участвам!

Анонимен каза...

Много е лесно да се пише, като всеки може да е анонимен! Това го намирам недобре за този форум. Нека всеки застане зад думите си.

Анонимен каза...

Пропусна да се подпишеш. Ааа,направил си го-АНОНИМЕН!

Анонимен каза...

Моля някой ако може да намери и публикува сметките за ток на служителите на ЧЕЗ от Троян. Съмнявам се някой да има повече от 20лв. Ако има никой да се похвали.

Анонимен каза...

НЕДЕЛЯ, 24 февруари от 13:00 часа,пред общината!

Анонимен каза...

И к'во ще правиш пред общината?

Анонимен каза...

selqzi bravo tova se kazva komentar

бат Велко Сандокана каза...

Незнам аз,ама ако съм на МинАк с толкова хора пред общината,бих си стъпил в патъчките по-рано от работа него ден,не че нещо - да избегна задръстването ;-)

Анонимен каза...

До 35, каквото и в четвъртък, ще отстояваме позицията си, стига се правихте на безразлични, имате шанс да направите нещо, не го пропилявайте, в другите градове се протестира ежедневно, нека вземем пример.
ЩЕ СЕ ПРОТЕСТИРА ВСЕКИ ДЕН, ВСЕКИ ЧАС, ДО ПОБЕДА, да живее българския народ и майка България!

Анонимен каза...

Струва ми се,че ако изпиеш още една ракия и химна ще запееш.Айде утре на трезво да пишеш,а ?
Хората в големите градове направиха каквото бе нужно.Не имитирайте фалшива активност.

Анонимен каза...

Само не разбирам кой го измисли в 16,30 в работен ден ... хората ще са на работа и никой няма да напусне работното си място ...

Анонимен каза...

Какво значение има какъв е Пламен Данов, Фердовци и още много подобни? Според мен по важното е всички да се съберем в четвъртък и да покажем че няма винаги да си мълчим! Защо всички троянци винаги са гледали интригата, кой колко имота имал, как ги е закупил, каква кола кара и т.н.? Това няма нищо общо по темата.

Анонимен каза...

Ако не ви е ясно защо са запалили американското знаме да ви припомня!Двата теца–:Марица –изток :1и2да американски,а от там излиза най скъпия ток!А припомнете си кой им ги хариза?!

Анонимен каза...

24. Анонимен каза...
Троянци протестират с копи-пейст в интернет пространството...

Тъпанар, не протестирам с копи-пейст, ами давам инфо ако си забелязал малоумнико. Навремето имаше един де искаше да докара танковете на площада и си отиде, сега е ред на путьото де нарича собствения си народ БОЛКУЦИ!

Анонимен каза...

Някой да ти го е искал? И наистина е прав Цецо Шлиферсон- Боклук си!

Анонимен каза...

Пак съм 13-ти - Дедо ви Спас.
И пак Ви /така е по новите правила за правопис/ казвам, вече не става въпрос за ЧЕЗ, ЕОН, Булсатком, БТК, Лукойл или ако щете Калинел и хотел Балкан. Става въпрос за 23 изгубени години - безвъзвратно и завинаги. Години през които Китай от гуменки и тениски вече произвеждат 80% от климатиците, 90% от играчките и почти 90% от мобилните телефони и компютрите на планетата Земя. Строят 13 атомни реактора и имат планове за още 40. Продали са 3 и имат договори да продадат още 4 по 3. Поне 10% от едното можеше да е в България.
И 14-и бил съм на протести навремето, сега гледам условията за емигриране в Канада или Ботсвана /боговете и те полудяват понякога - потърсете в Wikipedia и сравнете с България/. И нямам нищо против Пламен Данов - но да не пострада той бадева.
Навремето го отнесе Виденов, сега ще го отнесе Борисов - тоя дето обеща да ги намери и накаже. Мони цунка Джиджи, тоя път под опашката, а Иринка е свободна за нови финасови подвизи.
И пак няма гаранция, че нещата ще се оправят - следващите ще имат едно наум и пак ще е ден до пладне.

Анонимен каза...

До 33 - с какво си мислиш, че служителите в ЧЕЗ Троян са по-различни от всички останали?!? По твоята логика магазинерите сигурно не заплащат стоките, който си купуват, или данъчните преспадат собствените си данъци от тези на другите, може би!?!

Анонимен каза...

44. Анонимен каза...
Някой да ти го е искал? И наистина е прав Цецо Шлиферсон- Боклук си!

Боклук, ама подреден, а не като тебе гъзолизец и герберас нещастен...

Анонимен каза...

До 46 - Най-вероятно си служител на ЧЕЗ. В Сандански се оказа, че един от служителите плаща сметки по 5-6 лв., така че няма да се учудя че и в Троян има такива. Но все пак бит и е..н не си признават, нали!

Анонимен каза...

Abe nedeite samo da govorite koi e po bogat i koi kakvo e napravil i kakvo pritejava i ima ami prosto trqbva da se vkluchim v protesta i da nastoqvame ne samo da ni machkat i nie vsichko da tyrpim ama zashto zashtoto nie bylgarite taka sme nauchini za da ne ni machkat poveche trqbva da se saberem prosto 15-20 choveka i pokajem che i nie sme hora che i nie imame prava i nemoje poveche da ni machkat i unijavat taka ZA BYLGARIA

Анонимен каза...

Няма по-лошо робство от неграмотността...

Анонимен каза...

АТАКА състави инициативен комитет, който стартира подписка за провеждане на национален референдум. Toва стана ясно на днешната пресконференция на националистите. Въпросите, които ще бъдат поставени на референдума, са:

1. Да станат ли електроразпределителните дружества държавна собственост, неподлежащa на приватизиране и концесиониране?
2. Да станат ли златото, останалите редки метали, нефтът и газът изключителна държавна собственост, неподлежаща на концесиониране?
3. Да се изравняват ли чрез ежегодна индексация българските доходи със средноевропейските?
4. Да се огласят ли договорите по всички приватизационни сделки от 1990 година насам?

„Тези въпроси изразяват идеологическата програма на партия АТАКА. Когато имаме одобрението на народа, трябва нещата незабавно да се случат законодателно“, категоричен е лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Unknown каза...

Писна ми от "анонимни", в четвъртък ще отида на този протест, но от сега съм сигурен колко пародийно ще е всичко, също така съм сигурен, че ще се политизира. В Троян сме малко или много "масово протестиращи" (протестираме на маса) и "клавиатурни нинджи". Искрено се надявам, че протестите могат да променят нещо. :)

Анонимен каза...

Съгласен съм с г-н Влаев. Пък и Илиян Пеевски е набрал голяма скорост, явно има желание да оглави протеста в Троян. Дано акъл не му посече.

Анонимен каза...

За съжаление се нападаме персонално във всяка една публикация,независимо от темата. Винаги някой е виновен на някой,или друг още по-виновен. Така няма да я докараме и до кривата слива. Тоя имал,оня крал,трети перял. Ами ако завиждаш на имащи,крадящи и перящи - прави го и ти,стига да ти стиска! Призива е да покажем,че
и на нас ни е дошло до гуша! Ще съм там.

Анонимен каза...

Ей обади се и ти неподготвен-тц-тц. Според теб на Данов с колко му е скочила сметката за тока че ще излиза на протест...Точно това политизиране от което всички се опасявате ще стане ! Като на чело на протеста ще са "бизнесмени"(троянски мутри) на които им е ежедневие да тъпчат обикновените хора..искаме да няма монопол в държавата а ще протестираме начело с монополисти!!! СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ !

Анонимен каза...

На Илиан най-му отива да поведе протеста!Пламен Данов не го щем!

Анонимен каза...

С омраза нищо не става ..... омразата разрушава всичко, кой крал, кой работил, като клюкарски мегдан стана..... аз ще отида да протестирам срещу високите цени, всичко останало е политика и всеки ще си мисли още няколко месеца за кого да гласува .... и аз се чудя Станишев как може да се показва пред хората, как спи спокойно, как живее... за Костов нямам думи /но явно има хора, които ги харесват, тяхно си мнение / .... да загърбим омразата и да се обединим, крадци и измамници, глупаци и интелигентни, да помогнем на "слепите" да прогледнат, ... докато омразата е напред, а ние след нея до никъде няма стигнем, както Левски го уби една омраза и едно предателство ... винаги омразата ли трябва да е напред ....

Анонимен каза...

Пламен Данов за кмет, групата бизнесмени в общинската администрация!

Анонимен каза...

Троян или ще възстане,или не,по-вероятно не,но паметник на Апостола той няма и няма да има!А ако имаше....е,тогава само може да се предполага.....

Анонимен каза...

Да живее държавна сигурност! (и пламен данов)

Анонимен каза...

Кой да оглави бунта в Троян:
1. Донка Топалова
2. Пламен Данов
3. Илиан Пеевски
4. Цветомила Дудевска
5. Анка Картечарката
6. Раймонда Диен/за по-младите - тая,която спря влака/
7. Иван Съйчевски
8. Оня-който-строи-магистрали
9. Незнаен юнак
10. Пенчо Масанката
11. който и да е...
Гласувайнето да започне сега!

Анонимен каза...

до 61 - забрави Енкин и Акимов.

Анонимен каза...

А защо нищо не споменавате за монополиста В и К "Стенето", които ежемесечно начисляват "служебна" вода,т.е. ние да плащаме на циганите водата и високите заплати на гечевците

Анонимен каза...

В И К са същите монополисти отчитат водомерите в работно време когато хората са на работа и пишат служебно или остават съобщения да им сеобадиш за показанията. Та нали затова получават заплата за да отчитат водомерите.така че са длъжни да намерят удобно времел

Анонимен каза...

63-ти , преди да говориш за високи заплата на гечевски, първо направи справка какви са заплатите на работниците във ВиК , а стига с тези митове на високи заплати в дружеството.Попитай един инкасатор колко му е заплатата, или един водопроводчик, който е навън при -20 , и при +40 , и работно време за него няма,толкова,колкото каже шефа.И тогава ще си говорим.

Анонимен каза...

Нямах намерение да пиша под тази статия, но, твърде често някои/някой взе да ми споменава името.
61-ви, вие сте едни класически циник и манипулатор. Нямам предвид, че съвсем "случайно" сте пропуснали имената на такива видни днешни троянски политически класици като г-дата М.Акимов, А.Балев, С.Данков, М.Станчев и пр.
Давате ли си сметка, че вие не обиждате и не се подигравате на "номинираните", а на тези, които ще протестират. На тези, на които им писна да ги лъжат, мамят и доят повече от 23 години?
Давате ли си сметка, че с тази ваша "отвратителна" шегичка вие оприличавате тези протестиращи хора на някакво стадо овце, което се е объркало, защото си нямало овчар? Що за простащина, 61-ви?
Искам да успокоя и вас и организатора - нямам никакво намерение, а и възможност да "яхвам" този протест. И знаете ли защо нямам възможност? "Защото няма как да яхнеш кон, от който не си слизал!".
За първи път през тези 23 години съм свидетел на граждански протест на който се казва - за тези може, за тези не може! Дори някаква анонимна мишка да ме заплашва /анонимен 53/.
*
Един напълно приятелски съвет:
Вместо да плашите хората с "политизиране" и "политически партизанлък", надявам се организаторът да е наясно с отговорностите които поема, по-важното е тази огромна гражданска енергия да не отиде нахалост и да не се превърне в някакво ритуално масово оплакване от високите цени на тока, а да се поставят КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ с КОНКРЕТЕН АДРЕСАТ!!! Такива искания за сега не виждам никъде. Важно е да се протестира, но 10 пъти по-важно е да казваш какво искаш в крайна сметка и от кого го искаш!!!
*
Иначе - Успех на протеста и на всички, които ще се включат в него!
ИП

Анонимен каза...

Абе 65-ти,я ходи да се скриеш някъде.Миналата зима им се моля 5 дни да отстранят аварията,която е в тяхната юрисдикция. Дошли в нас,повъртели се, и си заминали.Нямало проблем а водя няма. Отивам в офиса им.Неква очилата леля ме гледа лошо и ми обяснява,че по техните тефтери е отчетена дейност и няма проблеми.А вода няма.В петък в 14:30 ако намериш някой на работа от тия отрудени хорица,и го накараш да заработи,аз ще се прекръстя на Ахмед!

Анонимен каза...

67-ми, може би си прав,не искам да споря, и не защитавам никой ,само исках да кажа, че една заплата от 370 лв не се води висока.

Анонимен каза...

На Оръжие...Стига сме Мизерували.

Анонимен каза...

Надявам се само да няма расистки изблици, иначе браво за духа!

Анонимен каза...

Расистки ли?Мангали ли очакваш да се включат в протеста?

Анонимен каза...

Към 46 . Разбра ли днес защо питам за сметките на работещите в ЧЕЗ. Защо нима ни един който да си покаже сметката.ЗАЩОТО НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ.

Анонимен каза...

72 то ако само техните,ще ги отнесем без проблем,НО ние плащаме на ДКЕВР стотици хиляди под масата, на правителствата от 1997-2013 и на много други ........на всичкото отгоре обедняхме финансово и умствено, АБЕ тия корейци защо ли не хвърлят някоя атомна бомба и да ни опростят дълговете
Първи писах за протеста и призовавах ,но спрях защото някой ме нахрани с Бойковите топки
троянски кум унист

Анонимен каза...

Говорете си вие тук .... А ние във Варна и тази вечер бяхме навън!

Хахо Хихи каза...

Защото във Варна сте беди,а ние тук сме се аристократи и богаташи. Ти беден комунист виждал ли си бе хамсалак?Оди на дъждо и на снега да подскачаш!Ний на кредит от 4 милиона си траяхме,кво са некви сметки за ток? Забогатяха ни фирмите покрай Минчо от Трапето,забогатяват ни фирмите покрай Донка Ловешка.На лятос пак ще богатеем с новия кмет.Работа бол,богати фирми,високи заплати дават.Скоро да се махаш от форума и да не ни досаждаш.Слава на БКП,слава на Милко Балев,слава на комунистите,слава на децата им,слава на техните деца!Ох,някой да пусне химна да пея (:

Анонимен каза...

Видяла жабата, че коват коня и тя вдигнала крак! Що се напъвате на село, я пийте една студена вода на Состра.

Георги Банков каза...

До 76-ти: я внимавай с коментарите, гражданина, да не изпиеш ти една студена.

Анонимен каза...

Въпрос: Как и защо фирма ДАРИОС,собственост на жената на Минко Акимов, пази общинския обект находящ се на мястото на бившата митница?
Правителството на ГЕРБ падна, но в Троян всичко е тихо...

Анонимен каза...

Елементарно Уотсън! ГЕРБ падна, ама Мин Ак и компания заедно с Ен Кин изобщо не са мръднали и докато е така може и града ни призрак да вземат да охраняват...

Анонимен каза...

IMAM LI4EN PRIATEL KOITO RABOTI PRI CHEZKITE XAIDYCI.KOGATO PADNA MOKRIA SNIAG I IMA6E SKASANI JICI I XORA DEZ TOK TOI CHINNO SI IZPALNIAVA6E ZADALJENIATA KAKTO I 4INNO KATO NAS SI PLA6TA TOKA MEJDU 45-60 LV NA MESEC.PS.TOPLISE S PARNO KOETO ZAXRANVA S........DARVA

Анонимен каза...

От коя зоологическа градина е твоя приятел, и какъв вид маймуна е ?

Анонимен каза...

A-ha Troyan da se vdigne na bunt....a to bunta svarshil!

Анонимен каза...

Троян спа когато Банев опъна Елпром, Енкин го ошета и останалите заводи пуснаха кепенци, нищо не се случва и продължава да спи

Анонимен каза...

Виждал съм един бизнесмен да пуши в заведевие след забраната и ми заприлича на цирк-никой друг не смее да пуши, само той.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |