Скандал в Чифлик, назрява сблъсък

* Свалиха дългогодишния председател на чифлишкото туристическо дружество Иван Ненов, новият е Тодор Петковски * Бившият не дава документацията и ключовете на хижа „Хайдушка песен”, пращат му нотариална покана
Сблъсъци
Хижа "Хайдушка песен"
В КУРОРТНОТО село Чифлик, една от най-популярните туристически дестинации в нашия край, назрява голям скандал. Причината – отказът на Иван Ненов, сваления на отчетно-изборното събрание в края на миналата година (7 декември) дългогодишен председател на местното Туристическо дружество „Балканска звезда”, да предаде документацията на дружеството. И по-важното – да отстъпи владението на стопанисваната от дружеството хижа „Хайдушка песен”; която, според новоизбраното ръководство на ТД „Балканска звезда”, от години е ползвана от Ненов като бащиния, без всякаква отчетност за приходите (твърди се, че „от 2003 г. няма никакво движение в НАП”), без извършване на адекватна поддръжка и в момента е докарана до плачевно състояние и е отбягвана от туристите.

Тодор Петковски
ПРЕДСТАВИТЕЛИ на новоизбрания Управителен съвет (УС) на ТД „Балканска звезда”, чийто председател е 42-годишният Тодор Петковски, а 5-членният му състав е вписан от фирменото отделение на Ловешкия окръжен съд с Решение №106 от 20 декември 2012 г., в края на миналата седмица (10 януари) дойдоха в редакцията на Т21 и ни споделиха тревогите си от случващото се. Те обясниха, че са изпратили официално писмо до Иван Ненов, с копие до кметицата на селото и общинското ръководство, в което го приканват да предаде печата на дружеството, документацията му, включително счетоводната, и да се извърши инвентаризация на активите.

ДО ЕКСПРЕДСЕДАТЕЛЯ е изпратена и нотариална покана да предаде ключовете на хижа „Хайдушка песен” и да се извърши задължителната в такива случаи приемно-предавателна процедура (наша проверка в общинската администрация в Троян показа, че хижа „Хайдушка песен” е публична държавна собственост и е предоставена за стопанисване на туристическото дружество в с. Чифлик, т.е. неин принципал е държавата и обектът е под юрисдикцията на областния управител на област Ловеч Ваня Събчева, подобно на друга хижа в Троянския Балкан – „Амбарица”, около която също има много спорове и отказ да се допуснат новите стопани – бел. Т21).

„ХИЖАТА Е в крайно окаяно състояние и дали изобщо е запазена документацията на дружеството, не е много сигурно”, коментира членът на УС Минко Църовски; а той и колегите му прогнозират, че сваленият председател и шепата му поддръжници ще се опитат всячески да осуетят законната промяна. Естественият ни въпрос бе защо е този отпор, какви са мотивите на г-н Ненов. Отговорът на хората от новото ръководство на ТД „Балканска звезда” бе единодушен и категоричен – през годините дружеството и базата му са използвани от председателя за лични цели и облагодетелстване и сега той брани със зъби и нокти тази си „златна кокошка”.

БЯХА ПОСОЧЕНИ и факти за беззакония и самоволни действия – като се започне от там, че избраният на предишното отчетно изборно събрание (през 2007 г.) състав на УС не бил вписан в съда и де факто дружеството се „управлявало” от УС, избран през далечната 2002 г., което допълнително размивало отговорността и подпомагало едноличното управление и концентриране на цялата власт в ръцете на г-н Ненов, ясно защо и в името на какво. Погазен бил уставът на дружеството, според който „Управителният съвет се събира на редовни и извънредни заседания. Редовните заседания се свикват най-малко 3 пъти годишно” (чл. 15, ал. 2).

ЗАСЕДАНИЯ на дружеството през мандатите на Иван Ненов нямало, а на последното отчетно-изборно събрание на 7 декември 2012 г. бил направен опит статуквото да се запази с поставени лица, приети за членове преди дни, и някакви измислени делегатски правомощия; работата обаче не станала, въпреки че г-н Ненов бил наел частни охранители, пречещи на ненеговите хора да участват, и бил подготвил обичайната софра (с казан патешка чорба, скара и питиета), за да се отблагодари за очакваното преизбиране. „Този път номерът му не мина, нямахме право да го допуснем, защото вече не можеше да се търпи”, коментира секретарят на УС Минко Тодоров. Спомената бе и липсата на отчетност за нощувките в „Хайдушка песен”, странната такса за масите на открито, прибирана в джоб, големите неясноти около приходите на дружество и изобщо за цялата му стопанска дейност, митичната екопътека, в която преди години по проект били налети много пари (няколкостотин хиляди лева) и т.н.; въпреки че според устава на ТД „Балканска звезда” не председателят, а колективният орган УС се „разпорежда с имуществото на дружеството” и „взема решения за сключване на договори със стопански субекти, банкови и други институции, договори за партньорство…” (чл. 15, ал. 1, т. 3 и т. 10).

СТАНА ДУМА и за друго – затваряне на очите за случващото се с туристическото дружество в Чифлик от страна на общинското ръководство в Троян и „чадъра” от страна на бившия кмет инж. Дилян Енкин, който е и дългогодишен председател на Туристическо дружество „Амбарица” (Троян), където пък Ненов е секретар. Направен бе и директен паралел между случващото се със стопанисваната от троянското дружество хижа „Амбарица” и чифлишката хижа „Хайдушка песен” – и двете забатачени и прогонили туристите и бранени със зъби и нокти от някакви заинтересовани хора.

КАКВО ЩЕ Е развитието оттук нататък? Вървим по законовите процедури, ще вземем документацията на дружеството и ще направим ревизия, а ако има нарушения – има си правораздавателни органи. Голямата ни цел е да възродим туристическото движение в Чифлик и да върнем хижа „Хайдушка песен” на хората. Такъв бе отговорът на гостуващите ни членове на УС на ТД „Балканска звезда”, повечето от които са членове и на гражданското сдружение „Бъдеще за Чифлик”.

Т21
Бел. ред. Готови сме да дадем думата и на засегната страна – бившия председател на ТД „Балканска звезда (с. Чифлик) Иван Ненов и неговите поддръжници, стига да пожелаят да говорят.

350 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 350   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Ей момци, да знаете,че докато извървите законовите процедури Ненов и сие ще заметат всички пакости.

Анонимен каза...

Айдеее Иванчоо, намери си майстора най-накрая. Браво момчета, няма какво да замете, те счетоводни документи не могат да се скрият. Ей, троянци видяхте ли как стават нещата, стига сте спали.

Анонимен каза...

бе тоз Иван Ненов го направихте медийна звезда всяка седмица у вестника, време му е вече и за съда

Анонимен каза...

Отговорът от Донка бил, че не може да се меси в дружествените неща... че що така ма Донке, нали ти беше делегат в общото събрание на дружествто в Чифлик. Я си кажи, ти ли гласува за другаря Ненов. Значи кога гласуваш да се краде от общото можеш. Ама когато трябва да излезеш с позиция като кмет на община която трябва да развива туризма не можеш.. тъй ли стана тя, е, ние пък ще го имаме предвид като ходим да гласуваме за теб или партията ти

Анонимен каза...

Някъде другаде във форума беше казано, че бивши комунисти няма, Дока го доказва сега с мълчаливата си подкрепа за Ненов. Куриозно е, как Донка която идва от НПО сектора и която постоянно говори за гражданско общество, защитава човека затрил с манипулации и заплахи две НПО-та. Е, какво по-голямо доказателство за лицемерието на Донка.

Анонимен каза...

5, и бивши милиционери!

Анонимен каза...

Значи до тук добре,но има едно правило с което би следвало да се замислят малко, хората които правят тази "реформа",т.е.за да махнеш един човек от даден пост,трябва да се постараеш на негово място да дойде поне "мааалко" по-добър от него,а селото не е никак голямо та да не се знае кой какви ги върши, какво имам в предвид:изобщо,ама пак повтарям ИЗОБЩО не искам да бъда криворазбран,че защитавам И.Ненов,но мое лично мнение е,че за заместника на Иван,сиреч Т.Петковски е сложен човек за който важи българската поговорка,"от трън та на глог,че по-висок"....дано да греша,но само времето ще покаже каква е била целта на случващото се в с. Чифлик,защото ми се струва,че ако до сега е крал един,от тук нататък ще са повече от един,но какво да се прави "НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ,ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ",...които е по в час,знае за какво говоря.Пожелавам успех,и дано да е за добре...!!!

Анонимен каза...

Абе,3-тия,със това отвратително "У" което използваш вместо правилното "В" или "ВЪВ',ми се струва,че си от полските райони,не си балканско чедо...??????

Анонимен каза...

Враво 7. Досега крал един , отсега нататък дружина.Щото като прочетеш имената на "господата" от новата управа ще ти стане ясно че изобщо не стана дума за туризъм, за спорт за развитие на хижата, а да се премести младежкото сдружение от бившия кооперативен магазин на Хаджийското /щото там са много на ачик/ и да се скрият в грите тилилейски на спокойствие да си пийват и хапват. То и от кого ли да се крият кто кметицата, пардон кметския наместник им е ортак в компаниите

Анонимен каза...

Иван Ненов може да е всякакъв, да е крал,да е лъгал,но поне ни замазваше очите с ЯКИ банкети,и за първа пролет,и за нова година,и никой неможе да отрече,че нее било така,защото цялата младеж на селото сме посещавали тези банкети без да сме членове на дружеството и не сме били връщани,да видим новите чифлишки собственници дали ще благоволят да продължат тази хубава традиция.

Анонимен каза...

10-ти,много си прав,но ако позволиш само да те допълня:,че Иван никой не е върнал и става голям купон това е безспорно,но най-важното е,че ПЪРВИ престигаха на тия сбирки групичката,която сега взима кокъла от Иван,и от първи приятели сега са върли врагове,или друго яче казано: храни куче,да те лае !

Анонимен каза...

Има хора за две кебапчета гъза си дават. Глупаци!!!

Анонимен каза...

"Хайдушка песен" прилича на Троян - както в хижата, така и в Троян едни муфтаджии са заграбили властта, лапат яко на чужда сметка, считат хижата и града за бащиния, която ще бъде вечно тяхна и отказват да пуснат кокала, дори и с цената на погазване на закона.
В същото време други гладни муфтаджии се опитват да ги избутат и да лапнат кокала.
Как мислите, има ли прилика?!

Анонимен каза...

Тези хора,някои от тях без средно образование искат да превърнат хижата в свърталище, тези хора от сдружение "разкол за Чифлик" направиха така,че селото да бъде разделено на два лагера.
Не защитавам г-н Ненов,но през годините той не позволи xижа Хайдушка песен да попадне в чужди ръце, което е основната цел на Петковски и компания-отдаване под наем.

Анонимен каза...

Митьо Вълев и Тошко Лалев туристи ? Та те не са ходили до Козята стена,а искат да управляват Хайдушка песен.Пълна пародия.

Анонимен каза...

Някой от тук пишещите може ли да каже повече за този младеж с големите черни очила , що за личност е ? Аз бих познал по очите , но не се виждат.Има ли управленски опит , образование като Ненов или ще е " Стани от стола - да седна аз!"

Анонимен каза...

Има дългогодишен управленски опит като шофьор на Уазка

Анонимен каза...

от Уикипедия:
"Народът в България чества Антоновден на 17 януари за предпазване от болестти"

В навечерието на Антонов ден, населението на Троян беше успешно предпазено от "болестта" МинАк - минко акимов е изключен от ПП ГЕРБ!!!

Анонимен каза...

ай стига бе,верно ли акимов е махнат... дайте пове4ко инфо

Анонимен каза...

Да, вярно е и това е началото на края :)

Анонимен каза...

Ха-ха и какво сега, този помияр ще трябва да подаде оставка като председател на ОС и след това няма да е ЧУСОАП или каквото беше там ...

Анонимен каза...

Кел файда, 4 милиона кредит, никакви външни инвестиции, куп новозабогатели троенски бизнесменчета покрай ГЕРБ, Яна със собствено студио за танци на пъпа на Троян,за има няма 200 000 лева. И това само за 4 години,сещайте се...

Анонимен каза...

Тъпи селски истории....

Анонимен каза...

егати мутрата тоя с тъмните очила

Анонимен каза...

някой пита за новите какви били, не ги познавам, но самия факт, че са изритали Ненов е вече повод за похвала. Браво! 25 години дерибействане из троянско му стигат, сега е ред за възмездие. Хич не го жалете, всички данни които имате в прокуратурата, да видим сега Енкин как ще го защитава. Няма турист в цялата страна, който да не иска да види Иван в затвора. Е, освен няколко яли кебапи на муфта

Анонимен каза...

Това е хижа ремонтирана за 250 000 лева!!!???
Новите да внимават, защото това дерибейство на всеки етаж от властта, та до първия етаж не може да продължава до безкрай. Търпението на приземния етаж в един момент ще свърши!

Анонимен каза...

Какво чакате троянски туристи _ваш ред е?Дойде момента да изритате и вие този крадлив урод.

Анонимен каза...

Даа, време е Иван Ненов и Делян Енкин да получат подобаващо "изпращане"

Анонимен каза...

Как сладко си изпапкаха 400 хиляди за проекта "По пътя на еделвайса" . а там три пейки и две табели на кръст има от него, но явно има видов ден за такива мошеници като тия двамата

Анонимен каза...

Силно се съмнявам дали следващите са по-малки мошенници от Иван Н.

Анонимен каза...

Вдясно от публикацията се намира рекламата на д-р Петър Христов от Ямбол.Той всички тези заболявания с Цитросепт и Цитрогард ли ги "лекува" или и с друго.....

Анонимен каза...

Ееей,12-ти,що ми се струва,че точно ти си от тая групичка лапачи(муфтаджий),които първи търчахте при Ненов да го питате има ли още кебапи или свършиха,ти като си толкова "умен" да те питам:на пиенето и яденето т.е.банкета,дупедавство ли му казваш,защото ако е така,най-много вие се гъзихте на Иван..... на всички в селото е известно,че вашата групичка няма кой да я бие по лакомия и муфтаджийство,точно заради тия ви две качества искате да седнете на стола на Иван....

Анонимен каза...

До 31-ви! Доктора е обявил телефонен номер за справки! И ако решиш да се обадиш му кажи, че си кьорав и много тъп, па белким те излекува.

Анонимен каза...

Някой виждал ли е как са "ремонтирани" хижите "Амбарица" и "Хайдушка песен"? Дограмата например е сменена, като са махнати само черчеветата, а новите прозорци са фиксирани в старите дървени каси с пяна. Не съм съвсем сигурен, но мисля че и на Туристическия дом е така. Далаверка...

Анонимен каза...

Мисълта ми е,че както ще ви излекува Доктора,по същия начин ще ви изцери и Ненов - с измама....

Анонимен каза...

13-тиии,прилика има и то голяма,така,че си абсолютно прав.

Анонимен каза...

към 24,не нее никаква мутра тоя с тъмните очила,ако имаш в предвид мутра(мафиот),такива са само в София,а ако мутрата е в другия смисъл съм съгласен,но най му ходи...мишок...какъвто и "Е"

Анонимен каза...

16-ти одговарям ти веднага на въпроса,значи 17-тия е 1000% прав въпреки,че изглежда като майтап но това си е баш така,човека с очилата никога ама никога не се е занимавал с управленски дела,много години беше снабдител в хотела на тютюневата,сегашния хотел "Балкан"-с.Чифлик ,към момента е един от лапачите на сдружението наречено"Бъдеще за Чифлик" или т.нар."клуб-Агресия","разкол за Чифлик" или "Бъдеще за ТЯХ си"

Анонимен каза...

Боже, Боже! От БЪЛГАРСКО, по-БЪЛГАРСКО!

Анонимен каза...

как бе,управляваше 3 месеца паркинга на басейна.

Анонимен каза...

Петковски е най-безобидния мишок, по-интересни са плъховете които стоят над него. Всички те бяха създадени от г-н Ненов,бяха първи на банкетите и веселбите.

Анонимен каза...

СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ДА СЕ РЕВИЗИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА "ПО ПЪТЯ НА ЕДЕЛВАЙС".ТОВА Е РАБОТА НА СТОПАНСКИЯ ОТДЕЛ НА МВР И ПРОКУРАТУРАТА.СТИГА ДА ИМ СТИСКА!!!

Анонимен каза...

В община Троян приключи и бе отчетен големият проект "По пътя на еделвайса", който е по програма ФАР "Развитие на българския екотуризъм", съобщи координаторът инж. Татяна Марковска. Проектът използва уникалните дадености на Троянския балкан и едно от редките му богатства - находището на цветето еделвайс в резервата Козя стена.

Туристите могат да се изкачат дотам по 3 екопътеки от село Чифлик и хижа "Хайдушка песен" до билото на планината. Пътят до хижата е основно ремонтиран, край басейна с прочутата минерална вода е изграден информационен пункт за улеснение на планинарите, инфраструктурата е подобрена, извършено е и обучение за аниматори, езиково, екскурзоводско, за планински водачи. По проекта са усвоени 202 000 евро, изцяло предоставени по ФАР. Създадена е и уебстраница с адрес www.ecotroyan.com.

Анонимен каза...

43-ти, браво! А сега да вземе някой да провери аджеба де го пътя, де ги пътеките /аз съм минавал по 2, коя е третата - от Беклемето ли?/, как е ремонтирана хижата. При ремонтни дейности на такива обекти гаранционният срок не е ли 5 години и кой бля толкова време - пътят си замина много отдавна. И къде са тия обучените? Цецко Таслака си плаща наем на общината за информационния център, а те чат-пат слязат до мазето да му дадат някоя брошура, поне да даде нещо на хората. Не се знае ако ги извадим тия брошури от мазите на общината какъв огън ще направим по Заговезни. Ако поровим в Централен Балкан - три огъня барабар със самодивите...

Анонимен каза...

Ето и спомен от сайта ecotroyan.com:
http://www.screenshots.com/ecotroyan.com/2007-11-22
Все пак около година-две го е имало и него.

Анонимен каза...

Бе ли нужно изграждането на този център?4 хотела на кръст,кръчмата на Манчо и кемпата на Генчо-Какви информации,кви 5 лева?
Къде е туристическата инфраструктура на Чифлик, има ли статут на курорт,има ли белезите обособяващи го като такъв?
По въпросният проект, едни даскалици в СОУ Васил Левски,получаваха хонорар и издаваха някакви дипломи след 3(три)дневни курсове ,за планински водачи,аниматори и прочие...
Въпросните брошури се плащат от туристическата такса,над 10 000 лева свежи пари отиват в джоба на Нико Зарачинов,защото е близък на властта,а той разбира се се отплаща подобаващо.

Мога да задавам въпроси докрай, но няма кой да отговори...

Лаврентий Павлович каза...

Не обвинявайте др. Донка, дргарки и другари! Товарищи! Нека да не забравяме, че Донка Ивановна първо е комунист-ленинец, второ комсомолски секретар и чааак тогава-кмет. Защото бивши проститутки и бивши комунисти- НЯМА !

Анонимен каза...

То че Ненов не е стока не е, ама тоя заперчемения и за чеп за зеле не става!


Todor PetkovskiСприятеляване.






Информация за контакт.




Facebook

http://facebook.com/todor.petkovski






Занимания и интереси.




Други


Мерси, че ми помогна да разбера какъв боклук си всъщност!, HE CE XАБИ ЗА ХОРА KОИTО HE CE XAБЯT ЗА TEБ!!!, PINK HOUSE v.CHIFLIK, Защо няма опция : "Не ми пука" ??, LEVSKI (Sofia), Ако искаш да ми кажеш нещо просто го направи !! Не чета мисли !, Държа на теб, ОБИЧАМ ДА ШОФИРАМ !, къща за гости, Gladen.BG

Анонимен каза...

№ 42 И 43, СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА СЕ ОТЧЕТЕ КАКВО Е НАПРАВЕНО ПО ПРОЕКТА ОТ ЗАЛОЖЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПЕРО ПО ПЕРО И ДА СЕ НАПРАВИ РАВНОСМЕТКА ЗА УСТОЙЧИВОСТТА МУ, КОЯТО ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОЕКТ Е ОСНОВНА ЦЕЛ. МНОГО УСТОЙЧИВО СЕ НАЛАПА ВАРНЕНСКИЯТ МОШЕННИК.ТОЙ ДАДЕ НЯКАКВИ СИ ТРОХИЧКИ НА ХОРАТА КОИТО МУ ПОМОГНАХА ДА УСВОИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ.ЗАЩО СЕ РАЗБЯГАХА НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНАТА КОГАТО ДОЙДЕ РЕВИЗИРАЩИЯТ ОТ БРЮКСЕЛ.НА ИВАН НЕНОВ НЕ ПРЕПИСВАЙТЕ ГОЛЯМА ВИНА.И ТОЙ БЕШЕ ОТ ГРУПАТА НА ШАРО, САМО КЛАВКАШЕ БЕЗ ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОСТОИ НА ДЕЙСТВИЯТА НА "СПЕЧЕЛИЛИТЕ" ФИРМИ ПО РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ПРОЕКТНИТЕ ДЕЙНОСТИ.ВИНАТА МОЖЕ БИ МУ Е В ТОВА,ЧЕ НЕ АЛАРМИРА И НЕ ОСВЕТЛИ ОБЩЕСТВЕНОСТТА ЗА ГОЛЕМИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ НА ТЕЗИ МОШЕННИЦИ.МОЛЯ ДА БЪДЕМ ОБЕКТИВНИ.КОГАТО СЕ ПИШАТ НЕПРОВЕРЕНИ НЕЛЕПОСТИ СЕ ИЗЛАГА САМИЯТ ПИШЕЩ.ЗАТОВА КАЗВАМ: ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА СЛЕД КОНСТАТИРАНИ И ДОКАЗАНИ НАРУШЕНИЯ ОТ ОСНОВНА ПРОВЕРКА.

Анонимен каза...

Марин Радевски, Светльо Дочков,Ангел Балев, Милко Станчев, Барби (д-р Дудевска), Йордан Данков - какво ще кажат сега за изключения от партията вече Акимов, когото те се скъсаха да рекламират???
А принципната Донка - ще каже ли нещо за далаверите на Енкин и Ненов и за съсипването на възловите троянски хижи и други туристически обекти?
Дали всичките тези гореизброени люде ще имат достойнството сега да излязат пред хората и поне да се извинят,че са сбъркали?
Или само сред броени месеци пак ще ни хвърлят фалшиви лозунги и ще ни мамят до дупка?

Анонимен каза...

Някой знае ли каква е дейността на това сдружение "Бъдеще за Чифлик"?

Анонимен каза...

На 100% споделям и заставам зад казаното от 50-ти. Я да ги видим сега,тези видни троянски "юнаци"/казвам -юнаци, защото точката дума не е много,много, лицеприятна/, какво ще кажат, как ще се извъртят.
Тук трябваше да бъде написано и името на Сашко Данков, виден троянски ГЕРБ-функционер.

Анонимен каза...

51-ви пият като за последно,всяка сряда им е сбирката в една кемпа,там се решават съдбата и бъдещето за Чифлик.

Анонимен каза...

Членове. Учредители. Минко Църовски - председател; Тодор Петковски ...

Анонимен каза...

Пиян-заляния Ив.Ненов, за нишо нестава.
Ако тези нестават,изберете други, но Ив.Н.го видяхме какво стори с д-во Амбарица, а и вие чефличани знаете какво стори с х.Хайдушка песен

Анонимен каза...

абе по малкото зло е ненов кат чили

Анонимен каза...

Няма смисъл да си чешете езиците тук, кой пиян, кой не. Ненов вече е сменен и няма право да задържа документацията на дружеството и да отлага предаването на хижата. Пуснете жалба в прокуратурата за самоуправство, има си закони за такива случаи. През годините Енкин създаде на Иван чувството за базнаказаност, като спираше всякакви проверки срещу него и даже използваха прокуратурата за да сплашват опонентите му. Обаче това време свърши, няма го вече Гурлевски, няма го и Акимов като шеф на полицията. Сега е ред Иван да си плаща за злоупотребите.

Анонимен каза...

Апропо, Акимов защитаваше Иван заради жена му, предполагам целия град знае защо :)))))))))

Анонимен каза...

Лапането свърши и какъв вой се нададе.

Анонимен каза...

14-ти Не защитавам г-н Ненов,но...но какво ти май не си ходил на хижата та да видиш за каква бакханалия става на въпрос.
Бил си там един път годишно,послушно да си дадеш гласа срещу една чорбица,два кебапа и след това обратно в дупката си.
Останалото не те интересува,нали има Държава,Община,Кмет те да оправят работите.Да Да ама НЕ. не и този път

Анонимен каза...

Дните на иванчо са преброени, затова е този предсмъртен вой.

Анонимен каза...

http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2013/01/23/1989329_edinstvenata_v_stranata_paralelka_za_planinski_vodachi/

Това е положението, закриваме накрая и държавата

Анонимен каза...

Хей,не бързайте,Ненов все още от никъде не е свален.

Анонимен каза...

Чичо Ваньо аут браво на момчетата.Да знаете,че е голяма работа да се свали толкова изкусен маниполатор.

Анонимен каза...

56-ти струвамисе,че ти си овчар.

Анонимен каза...

53-ти кемпа е това в което живееш ти,а другото е клуб основно ремонтиран,чист и приветлив.

Анонимен каза...

38-ми не отправяй обидни квалификаций,към хора който правят нещо.Когато самия ти направиш нещо поне малко,тогава се обаждай.

Анонимен каза...

37 мишокат си ти,скрит по кюшетата.Не си взимал участие в нито едно мероприятие в селото,докато човекът е сред първите.

Анонимен каза...

ууу ето че членчето мишок от дружество Разкол за Чифлик се подаде от дупчицата

Анонимен каза...

69 напиши нещо по умно с факти,аргументи.

Анонимен каза...

69-ти някой от твоите хора беше написъл нещо за образованието.Та ти си неграмотен:
1.Винаги се започва с главна буква.
2.Винаги пред,че се слага запетая.
3.Винаги изречението завършва с точка.

Анонимен каза...

Хеей 63 събуди се,ти докато си спал власта се смени.Ако нети харесва лягай си пак.

Анонимен каза...

иван ненов е провал

Анонимен каза...

Някой хора коментиращи тук,явно мислят само за пиене и купони.А доброто управление на дружеството,доброто стопанисване на материалната база.Само с купони това не става трябва работа.

Анонимен каза...

Към 14-ти за какво разделяне на два лагера става на въпрос,като поддръжниците на И Н са10 човека,мога да ти ги изброя поименно.
Пардон забравих колегата от Държавна Сигурност Генади Дачев значи единадесет.

Анонимен каза...

Някой знае ли,къде се е скрил И Ненов,няма го зад крадената алуминиева дограма на съборетената му.
Защо ли се е скрил някаде извън Чифлик?
Дали не го е страх някой да не го ошамари?заради всичките мерзости,който върши.

Анонимен каза...

Стои си горе на "Къпинчо", на тур-дома и си гледа пашалъка,ако те интересува 76-ти...

Анонимен каза...

76-ти, я кажи къде е таз алуминиева дограма в чифлик, че и едни други хора го търсят тоз хубавец, опиши в кой край е, има ли надписи някакви.

Анонимен каза...

То се вижда от писането тук каква е агитката на Иван, малограмотни хорица, които чакат някой да ги почерпи чорба и ракия и са готови да викат по всеки

Анонимен каза...

Прав си 79-ти,към групата на малограмотните ще прибавя и една друга на незаинтересованите,а на такива разчитат хора като И Н зада могат да си разиграват коня както си искат и все да им се разминава.Жалко но такова е положението в цялата ни държава.

Анонимен каза...

Ето че агресивната мишчица отново се подаде от дупчицата, мислейки си че е анонимна.

Анонимен каза...

81 имаш мллък напредък с правописа,но какво ти бях казал за ЧЕ-то.

Анонимен каза...

Браво на хората които го изхърлиха от Т, Д, Балканска Звезда

Анонимен каза...

Обзалагам се,че повече от последните коментари са написани точно от дружеството което раздели Чифлик,и то от двама-трима,които се вживяват в ролите си на "бизнесмени".Много-много закъсняхте с коментарите си драги,тази статия вече се изтегли далеч надоло във форума,или ако трябва да обобщя:засегнатите от коментарите по-горе,започнаха да отвръщат,например 68-мия е 100% ,господинът които е сред "първите" муфтаджий (т.пЕтковси)

Анонимен каза...

Моите поздравления за този коментар 84-ти.Kратко,ясно и точно написано.
"дружеството което раздели Чифлик,и то от двама-трима,които се вживяват в ролите си на "бизнесмени"."господинът които е сред "първите" муфтаджий (т.пЕтковси)"

Анонимен каза...

незнам защо пишат че Ненов краде и лажат като в сащото време виждат хора че прецедателя на това сдружение краде от часни имоти сливови дарва за огрев.....? за какво говорим просто и хижата ли да краде
. прцедателя на клуб ;АГРЕСИЯ;или това е БАДЕЩЕТО; уж за Чифлик

Анонимен каза...

Абе незнам само едно бе от това здружение има хора които незнаят каде са, че те умориха сума животни та за какво говорим хижата да не сринат ли те незнаят каде са по земята

Анонимен каза...

еи 80-ти както каза тук ИБАН нее уморил един мон, А от вашите някоии умориха мн повече за спорт

Анонимен каза...

Шокиращата простотия от последните коментари ги осветли.

Анонимен каза...

88-ми мн ти е неразбираем коментара?Митьо Вълев ли е крал дърва бе 86?

Анонимен каза...

аз незнам за какво се ядете като вие сте по зле от Ненов и не сте му на малкия пръст

Анонимен каза...

лапачите клуб АГРЕСИЯ

Анонимен каза...

91 хубаво си се нагмездил на средния му "пръст"

Анонимен каза...

Чета форума и си мисля докато има толкова прост и неграмотен народ ще има и такива плужаци както великия някога спортист в момента също така добре се справя с спирта И.Н,както е казал народа докато има балами ще има и тарикати,за радост неколцина са се събудили,колкото до защитниците не плямпаите празни прикъски а следете събитията това вече е кауза пертута,истината е че ви съжалявам много сте плитки.

Анонимен каза...

а бе лапачи добре сте се саюзили ма пък сте зели и най големия Данаил Дачев който ядеше по 7 чорби и 30 кебапчета на сабранията на НЕНОВ

Анонимен каза...

това здружение вече се забравихте кои сте.Повечето с криминално минало.Един сазсипа кооперацията друг креде казаните на хората и трети резачки за дарва

Анонимен каза...

Много е лесно анонимно да клеветиш,но разбира се така правят страхливците , хора които не са забили един пирон,не са постигнали нищо в жалкия си живот и по този начин избиват комплекси,напишете кои сте какво направихте та да видим дали не сте и вие от лапачите и крадците,мишоци време е да излезете от дупките и да прогледнете,света не е това което виждате пред носа си а това е гноина пъпка която е време да стиснеш.написа Минко Тодоров

Анонимен каза...

Клуб АГРЕСИЯ нямат работа от разклона за Гребенец нагоре.Хижа Хайдушка песен принадлежи към ТД Балканска звезда,а не към вашия измислен клуб.Кои сте вие,се питате ние?Жадни за власт и ...

Анонимен каза...

Незнам каква органиция сте но сте пълни дрисльовци вие сте предателите на чифлик вие сте мръсни крадци и алчни мръсници и вднъж за винаги забравете за хижата няма да бъде ваша

Анонимен каза...

След хижата е ред и на два магазина наети от хората на разсипника.

Анонимен каза...

98-ми даже незнае,че ТД"БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА"има ново ръководство.

Анонимен каза...

98и99 излесте с имената си ако имате смелост.

Анонимен каза...

Незнам дали тези хора,който защитават И Н,ще застанат до него и на подсъдимата скамейка в най скоро време.

Анонимен каза...

Тези плитки същества знаят,ли колко пари дължи техният човек за данъци,такса смет и данък сгради 2260лв неплащани от 2006г. до днешна дата.

Анонимен каза...

Да ви кажа нещо освен,че Иван го няма в Чифлик и телефона му е изключен.Шшуубеего.каде са поддръжниците май само във форума.

Анонимен каза...

Хора от клуб агресия пак се появиха.

Анонимен каза...

99-ти Не смяташ ли,че си доста краен в коментарите си?Тези изказвания не ми звучат никак интелигентно!
Каква е тази злоба от теб?В случая агресивния май си ти?Искам да поясня,че съм просто обикновен посетител на форума и съм изумена от простотията на словореда ти.Надявам се за в бъдеще да се замислиш и при следващия коментар да си подбереш по правилно думите.

Анонимен каза...

99-така както се наричаш явно и в живота си само една бездушна цифра,колкото до хижата тя наистина е на ТД Балканска Звезда само с една малка подробност дружеството вече не е в некомпетентните ръце на съсипника или по точно ликвидатора на десетки туристически бази ,лидера ви И.Н,но може да се тълкува и така(погледни им лидера и непитаи кои са) приеме те този факт и докато не направи те нещо по добро от това което сме постигнали ние "крадците,лапачите,агресивните,мръсниците"не говорете празни прикаски,ако желаете да научите каква е реалната истина просто наберете GSM 0887506681,Минко Тодоров,секретар на ТД Балканска Звезда,с.Чифлик.

Анонимен каза...

От Троян съм, тук имаме същите проблеми с Иван Ненов, унищожи троянското дружество, използва базите му като лична собственост и си отглежда няколко малоумника за агитка. Поздравления за новото ръководство на дружествто в Чифлик и да не се връзвате въобще на плюенето на няколко селски идоита които Иван е поил безплатно с ракия и чорби. Времената се променят, време е да се плаща за кражбите, вярвам че този път нито полицията, нито прокуратурата, нито съда ще се вържат на лобизма на Дилян Енкин и Ненов ще получи залужена присъда. Успех момчета, много хора следят вашата битка и се надяват на скорошен успех.

Анонимен каза...

Както по горе един от неговите идиоти каза, макар и заради правописна грешка Иван вече е "ИБАН" :)))))))

Анонимен каза...

Ибан го няма го щот сигур обикаля да си търси безплатен адвокат

Анонимен каза...

Абе "Минко Тодоров",-гуде,какво се правиш и ти на много отворен,като всички се знаем какви сме,айде слез малко по-ниско,че като паднеш от високо много боли,какви мишки,какви пирони,комплекси и т.н. където си ги написал тук,и от къде знаеш,че всички пишещи тук са такива и на какво основание ги обиждаш,явно сте засегнати от истината и видно ти започваш да избиваш комплекси,защото точно ти и твоята компания ближехте и без това насрания ГЪЗ на Иван,но сега друга песен запяхте....СМЕШНИЦИ.....!!!!.......от Стамат

Анонимен каза...

Много бих искала да попитам защитниците на г-н Ненов,кой според тях е достоен да заеме неговото място?

Анонимен каза...

До стотният анонимен когато започнеш от нулата като мен тогава можеш да коментираш.Казвам се Мая и знаеш къде да ме намериш .Ако имаш какво да ми кажеш ела ми го кажи лично,дори нямаш достойнство да се подпишеш със собственото си име.

Анонимен каза...

Бой до дупка това е начина в България, хич не го жалете тоя крадец

Анонимен каза...

Ей,не ги бързайте тези момчета от сдружението!Сменено било ръководството,Иван Ненов бил отстранен,тинтири-минтири.

Анонимен каза...

113-Данаил Дачев,човека подлец,изял хиляди казана за чорба ,той е най подходящия за хижар.

Анонимен каза...

116-ti, тинтирикай си пред огледалото :)тук дезинформацията не върви

Анонимен каза...

Ибане, Ибане, троянските туристи са с меки китки, ама май сега си намери майстора

Анонимен каза...

117-ти Не попитах,кой е подходящ за хижар,а кой според теб е достоен да заеме мястото на г-н Ненов.

Анонимен каза...

Стаматчо,когато напишеш коментар в който няма обиди тогава ще повярвам,че не си КОМПЛЕКСАР.

Анонимен каза...

Баи Стамате,не те знам кои си и какво си бил писал в форума,обръщението ми беше към тези които първи започнаха анонимно и неграмотно да говорят празни прикъски и клевети,ако благоволиш да ми обясниш каква е истината за която говориш може и аз да се осветля тъи като се оказва че всички знаят но какво.от Гудето

Анонимен каза...

минчо фаса

Анонимен каза...

Някой по-горе беше споменал за образование,за правописа... Kогато се научите на правопис, тогава пишете тук !Пресен пример за това е "Гудето".

Анонимен каза...

Май скоро ще има спукана кратуна :))))

Анонимен каза...

124-ти върху теб работя,неграмотните са ми ясни.
Когато те спипам май ще има още една спукана кратуна.

Анонимен каза...

По будните още преди години разбраха,че И.Ненов води дружеството и хижата към дъното,където са сега.
Но твърдоглавците-дървените глави още неможе да им светне.

Анонимен каза...

127-ми, седмица след като новите влязат в хижата и почерпят, те ще са новите кумири на същите тези "защитници" на Иван сега. Така е било винаги, разликата между "разпни го" и "осанна" е чашка ракия и кебапче. Точно тези ще станат първи приятели на новите.. Иван добре се е скрил сега да не го виждат паднал, видят ли че вече е бита карта всички ще се нахвърлят върху него и ще го заръфат, той го знае много добре затова се крие и чака бурята да отшуми. Но този път не е познал, така в Троян му се разминаваше толкова години. Вдигне се врява, пошуми та отмине. И след няколко дни Иван пак напери гребена. Номера е сега да не се отказва новото ръководство, той не може вечно да се крие, ще го спипат.

Анонимен каза...

123-ти каза "минчо фаса".
Аз казвам Атанас Лятотооо.

Анонимен каза...

Ние предлагаме за председател,сегашният хижар Пламен Весков Хаджийски.

Анонимен каза...

129 срещу тях пускам ЦОНКООЛУ и ГОРБАЧОВ.

Анонимен каза...

Кой още във форума има чувство за хумор?

Анонимен каза...

може 130 може Питайси Висналия Ху е подходящ

Анонимен каза...

П Х врагове на народа.

Анонимен каза...

Е сега вече се отприщи страшна простотия.Хора осъзнайте се това не е махленска сбирка.

Анонимен каза...

129-ти много забавен ли ти се струва коментара?Нямаш ли поне малко съвест ами замесваш отдавна починали хора?Помисли малко преди да изпростяваш по този долен начин.

Анонимен каза...

Конец филма.

Анонимен каза...

агресията правете си нейде колиба че хижа няма да видите

Анонимен каза...

То кой беше тоя "Минко Тодоров" -(гудето),...където му викат"минче-минче" ли...а.той ли е...??? ,мнооого интересно, като чуеш това умалително име "минче",ще си кажеш,че това е някакъв умен,интелегентен,образован та защо не и атлетичен,финен човек,и като отидеш да видиж за кой става въпрос и започваш да се чудиш,как може на такъв рунтав и чекинест глиган да му се вика "минче"...ужас....!!! от бай ви Спиридон.....

Анонимен каза...

ei seloqnduri prosti stiga ste zanimavali horata s va6ite prostotiii ne ste vajni nito interesni namereti si po dobre rabota a ne da se 4udite kva prostotiq da izmislite!

Анонимен каза...

грух грух

Анонимен каза...

айде и сайта на клуб агресия е блокиран,почва се
www.sdrugenie.chiflik-tourism.net/become_member.php

Анонимен каза...

139-ти Безкрайно ще ми бъде интересно да те видя ти какво представляваш.Да не се окаже само,че си описал себе си.От Ива

Анонимен каза...

Ивеее,предполагам,че като ме видиш ще пожелаеш да ми попееш на "микрофона",..май си и ти от отворените "праслаци"...от Спиро

Анонимен каза...

За твое сведение не само едно магаре се казва Марко.Така,като те виждам как се изразяваш дълбоко се съмнявам някой изобщо да ти е пял на микрофона.Иначе нямаше да си такъв комплексар.

Анонимен каза...

бай спиро знаеш ли нещо за това сдружение бе кви са те свестни ли са че се пише различно гудета нам кви си светни ме малко

Анонимен каза...


www.youtube.com/watch?v=DSa4qlawh28

Анонимен каза...

И специално за всички котенца и котарачета от Чифлика

Анонимен каза...

мяу мяу котенце

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=vHcB_AvKkLM

Анонимен каза...

И за всички таралежи специално

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=Y4yi9SO4qy8

Анонимен каза...

151 за целия животински свят у ваше село чифлик

Анонимен каза...

Днес 08.02.2013г.новото ръководство на ТД"БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА"влезе във владение на хижа "ХАЙДУШКА ПЕСЕН"с.Чифлик.

Анонимен каза...

Еее браво, успех!

Анонимен каза...

браво , браво най накрая успяхте

Анонимен каза...

Иван сега да не се е скрил на Амбарица :)))))))))
Браво момчета, началото на края на иванчо ненов , идва видов ден накрая :)))))))))

Анонимен каза...

Да не стане така,че новото псевдо ръководство да не слезе от владение ?

Анонимен каза...

158-mi, прост ли си, задушен от злоба ли си? Скрий се вече. Вие с Иван не разбрахте ли, че закони има в тази държава и не може безнаказано да се нарушават. Толкова години крадяхте от "Хайдушка песен", време е да си платите за това.

Анонимен каза...

Точно тези закони които сте нарушили,да не ви търкулнат по урвата под хижата.

Анонимен каза...

160-ти, май не можеш да се примириш със загубата, топлото местенце очаква Иванчо, моли се и ти да не си в списъка :)

Анонимен каза...

хвърковатата чета на митьо вълев нахлу с взлом в хижата ядоха пиха и се веселиха

Анонимен каза...

май забравяш да кажеш, че е имало и полиция при влизането в хижата и това е законно и документирано

Анонимен каза...

храбрия водач на четата митьо вълев и неговите войводи вече са горди владетели на хижата

Анонимен каза...

Момчета,от сега нататък започват вашите огромни проблеми и ядове.Притесняваме се само да не стане обратен ефект ?

Анонимен каза...

Еее, голям рев надават ивановите хора, айде разотивайте се, кебапчетата свършиха.

Анонимен каза...

Между другото, къде е иванчо, къде се е скрил, не се мярка напоследък, да не е хванал гората?

Анонимен каза...

162-ри влизането в хижата беше законно,присъстваха представители на РУП,на местната власт,независими наблюдатели и тн.
Но,защо ти обяснявам ти така или иначе нищо няма да разбереш.
А след влизането вместо ядене и пиене правихме опис на АМОРТИЗИРАНОТО имущество или по точно на това,което беше останало.
И някой да не си помисли,че с Иван Ненов сме приключили дотук,има още много неща за който ще му търсим сметка.

Анонимен каза...

158,160,165 тук заплашителни нотки,ли долавям?

Анонимен каза...

169- :)

Анонимен каза...

да ,ама не........

Анонимен каза...

171-какво имаш предвид с да ама не ?

Анонимен каза...

Някой може ли да каже къде е Иван Ненов? Питането е сериозно, ако някой има информация, моля да каже.

Анонимен каза...

щом е сериозно питането ти,излез с името си и ще получиш точен отговор!

Анонимен каза...

Чичо Ваньовите Червенотиквеничковчета.....
Съзжалявам ви.

Анонимен каза...

И Н е на туристическият дом идва в Чифлик инкогнито да вземе провизий,разни буркани,вино,ракия и там всеки ден е опален,но то така беше и преди.

Анонимен каза...

http://www.bulgarian-mountains.com/Huts/Stara/HaidushkaPesen

Анонимен каза...

Интересно защо,телефоните са тези?

Анонимен каза...

178-mi, ти добре ги подсещаш новите стопани да се обадят на собственика на сайта http://www.bulgarian-mountains.com и да подадат актуална информация, не само за връзка, но и ако има такава за самата хижа и предлаганите услуги. Предполагам тази корекция ще е безплатна. Сайта не се поддържа от БТС, координати има в самия него.

Анонимен каза...

Имаме намерение да я посетим към великден,към кого да се обърнем-име,телефон?

Анонимен каза...

Тук е нещо много тихо,защо ли ?

Анонимен каза...

181-ви има линк по-горе и телефоните за резервация са актуални,лека вечер.

Анонимен каза...

сам си пита, сам си отговаря :))))) кого ще заблудиш? :)))

Анонимен каза...

Изкукуригалия пианица И Н ще прави контра събрание на какво основание? ХА-ХА СМЕШНИК.

Анонимен каза...

Основанието и резултата,очаквайте след събранието!

Анонимен каза...

185-ти ти си малоумник.

Анонимен каза...

Днес 10 човека направихме първото почистване на хижата,невероятна мръсотия и мизерия!
Батак трупан с години нямам подходящи думи за да го опиша,това с което се сблъскахме не се побира в представите на нормален човек.
И тези хора,който са го правили(батака)искат пак те да са стопани на базата,невероятна НАГЛОСТ!!!
Събрание щели да правят?
И Ненов казал на групичка неможещи да разсаждават хора,че ще оправи работата,нищо не може да направи защото:
1.това събрание,което той си мисли,че ще прави няма никакав шанс да е ЗАКОННО.
2.Има решение на ЛОС в,което е записана промяната в обстоятелствата касаещи ТД "БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА" с.Чифлик.
3.Вече сме във владение на х."ХАЙДУШКА ПЕСЕН",като разполагаме с нужните за това документи.
4.По никакав начин няма да му позволим да прави каквото си иска или това,което си мисли,че иска.

Анонимен каза...

187-ми не бързай с твоята увереност,тепърва кулминацията предстои.Бих те посъветвала да се научиш на правопис.
3."Вече сме във владение на х."ХАЙДУШКА ПЕСЕН",като разполагаме с нужните за това документи."-въпроса ми е докога?

Приятна вечер ви желая и нека справедливостта победи.

Анонимен каза...

ало абе къв правопис като половината от тях надали имат и средно

Анонимен каза...

Пребитото и напъдено куче И Н се свести!!!
Иска да хапе,иска реванш,ауу какъв кураж.

Анонимен каза...

Във футбола се казва,че един отбор играе толкова колкото му позволи другият,ние обаче няма да му позволим да мине центъра.

Анонимен каза...

Тук някой май ще вика маргините??

Анонимен каза...

Не забравяй,че и И Костов е"негов"човек.

Анонимен каза...

188-ми въпроса ми е до кога?
Уважаеми анонимен(щрауса си заровил главата в пясъка и си мисли,че се е скрил)това да не ти е скица за поземлен имот важи 6 месеца...
За сетен път се убеждавам,че вие не само не сте чели устава но и него зачитате за нищо.

Анонимен каза...

189-ти моля те посочи ми един добре образован от вас,освен ВИФ-а на И.Ненов.Но затова народа е казал,защо"ФИЗКУЛТУРА А НЕ ЛИТЕРАТУРА".

Анонимен каза...

188-ми кулминацията(връхна точка),беше на РЕДОВНОТО ГОДИШНО ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО събрание провело се на 08.12.2012г.

Анонимен каза...

Хора,агресивни,неграмотни,властолюбци и некадърници,нямат работа след разклона за гребенец !

Анонимен каза...

кой имаш в предвид клуб агресия ли?

Анонимен каза...

198-ми май не можеш да схванеш,прочети хубаво какво съм написала "Хора,агресивни,неграмотни" и ще разбереш за кой става на въпрос.

Анонимен каза...

Дебатът в този форум,имаше образователен характер за някой от поддръжниците на И.Н.
Те отбелязаха значителен напредък в правописа и словореда си.

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 350   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |