И съм по-убав от Сталин, факт!

* Ще почерпим за колажа

Гражданин №1 на Ловеч – човекът, който не се плаши да излезе на битка с властта (на думи, дела и в съда) и има силата да я печели (нерядко), разбира се, че говоря за Данчо Заверджиев – ни изпрати следния рожденически колаж (горе). Яко! Поздрави! Ще почерпим! И още по-яко, тъй като "сталинистката" бутилка и грамадната торта бяха подарък за рождения ни ден (10-годишнината на Т21) от кмета на Троян Донка Михайлова; сиреч - и в тая
работа пръст има властта (долу).

Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

P.S. И съм по-убав от Сталин, факт!

13 коментара:

Анонимен каза...

po ubav si ama drug pat.;

Анонимен каза...

Определението за Данчо Заверджиев за Гражданин № 1 на Ловеч приемам, но като майтап от страна на Т21. Заверджиев налага присъствието си в ОС Ловеч, вживявайки се в ролята на будна гражданска съвест, демонстрира посредственост в познаването на нармативната уредба на ред закони и наредби, машица на определен кръг хора, които предпочитат да стоят в сянка.Пълен смешник. Това ли е Т 21 Гражданин № 1 на Ловеч и ние с този трябва да се гордеем? Вие гордеете ли се троянци с поведението на Пеевски?

Анонимен каза...

Нима Пеевски е Гражданин номер едно на Троян?

Анонимен каза...

Резонен е въпросът ти,№2 !!!Не останаха неща,с които да се гордеем наистина.Да бъдеш чужденец в чужбина не е страшно,страшно е да не станеш чужденец в собствената си страна!Направо е безнадеждно!
А Генадий няма да ти отговори,а и няма какво!Конформизъм - това е думата!Принуден е да го прави,макар че не му е приятно,сигурен съм!

Анонимен каза...

Струва ми се,4е Генади запо4ва да обслужва кметската власт-или се льжа?

Анонимен каза...

Не, не се лъжеш!Наистина си кух!

Анонимен каза...

Той отдавна го прави,въпросът е в каква степен.Струва ми се,че напоследък има опасност да хване диабет - много преяжда,с торти....
И много вино пие!
Timeo Danaos et dona ferentes!

БСП-новатор каза...

Не ние се гордеем с поведението и опита на МинАк и Ен-Кин.

БСП-новатор каза...

С помоща на техния опит ние се запознахме в реалност с другаря Цун-Кай-Хуй,добил политическа школовка в братска Северна Корея!

Анонимен каза...

Абе, къде е Пеевски ? ;)

Анонимен каза...

Е къде, той нали се разкара от тук, защото имало хора които си позволяват да изказват собствено мнение ,и да прекъсват речта на Него! А както всички знаем, това е недопустимо в Троян :)

Анонимен каза...

Гледам, че Пеевски се подвизава в Ловеч новини/тудей/. И там ръси простотии и се изказва неподготвен. Толкова може, не можеш му помогна и да искаш.Без него обаче е скучно. По-друго си е да се изрепчи като кантонерски петел, нищо че влака минава и заминава, а петлето си остава на безличната гара.

Анонимен каза...

Ми да се подвизава, на теб какво ти пречи? Който не му понася-да се изнася (:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |