НАШАТА АНКЕТА

* Попълнените талони изпращайте на адреса на редакцията

Платена публикация Граждани за Троян

Предлагаме ви два талона: един за БСП и г-н Дилян Енкин, и един за ПП „ГЕРБ” и г-н Минко Акимов. На тях можете да запишете нещо хубаво, с което ще бъдат запомнени тези двама бивши градоначалници на Троян, нещо, което те са направили за нас, гражданите на Троян, по време на своето кметуване. Накрая на всеки месец, ако има посочени хубавини, ще ги съобщаваме и на този, посочил най-значимото (ако има такова), ще благодарим и със сума от 30 лв.


Талоните можете да си изрежете от вестника, попълнените изпращайте на адреса на редакцията.

Граждани за Троян

Още по темата:

21 коментара:

На тази преди година: каза...

"НОВИНАТА Е, че срещата на хората от „Лидъл” и г-н Акимов се е състояла, научихме от надежден източник. И на нея е станало ясно, че компанията твърдо е решила да строи хипермаркет в Троян. Строителните работи обаче ще започнат догодина, като причините за забавянето са основно две и са обективни. Първата – троянският строителен проект на „Плюс” трябва да се преработи според стандартите на „Лидъл”, което изисква определено време. Втората – необходимо е собственият имот да се разшири с около 1-1,5 дка и се водят преговори с „Вторични суровини” за закупуване на техен съседен парцел (сделката вече е договорена и предстои финализирането й).

ОБОБЩЕНО – цялостната процедура е задвижена и догодина ще се сбъдне желанието на много троянци в града ни най-после да има голям магазин за хранителни и други стоки (хипермаркет). От общинската администрация се очаква да съдейства за реализацията, а на споменатата среща кметът е дал уверенията си за това. Но тук му е мястото да кажем, че до този етап не се стигнало лесно, тъй като в момента „Лидъл” имат общо 67 свои незастроени терени в различни селища на страната, а плановете са да се строи само върху 30 от тях. И за да бъде Троян сред предпочетените заслуга с личните си контакти и отдавнашното си лобиране има един известен троянец, за когото стана дума в предишната ни статия по темата (лидерът на ДСБ - Троян Милко Станчев)."

Точно една година по-късно,магазин няма...

На тази дата преди година каза...

От архивът на Троян 21, ето цялата статия :

http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/05/blog-post_7895.html

Анонимен каза...

дали Милко Станчев излъга тогава или МинАк и компания объркаха работата не е ясно...

Анонимен каза...

Няма разлика,може да се види по банковите сметки въпреки че 1 мадат =3 мадати ,но тук има европейски пари
/////////////

//////////////
мадат-мандат просто правописна грешка

Анонимен каза...

Точно една година по-късно,магазин няма...

При тая безработица,а там където има работа е за жалки пари ,точно никога няма да има магазин от голяма верига в Троян,това мога да ви го гарантирам.

Анонимен каза...

От сайтът на Лидл става ясно,че в Габрово отвори врати втори магазин от веригата. Прави впечатление ,че в градове като Панагюрище,Пещера,Провадия магазин има.Все градове със сериозно население,сериозен туристически поток, ниска безработица и високи заплати.
Ето и линкът:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6603.htm

Анонимен каза...

Нещо хубаво ли??? Eгати, чудя се, чудя се .... епа нЕма.

Анонимен каза...

Нещастни балканджийчета, ще видите магазин от голяма верига на куково лято, на върба в петък, през крив макарон ...

Анонимен каза...

Пещера, Провадия,Панагюрище нито са по големи нито са по сериозни като икономика и възможности но явно в тия градове последните 4-5 мадата не и имало толкова некадърни необразовани и калпави управници... Троян е световен шампион по некадърни кметове!!!!!!!!!! Лидъл не е тук поради горепосочената причина!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

И двамата ще ги запомним че не са привлекли никакъв инвеститор

Анонимен каза...

Диви балкамски субекти стоят начело на Троян....

Анонимен каза...

Спешно!!!
Четете ТУКА па после дрънкайте врели-некипели! Той все повече се издига господина, а вие плещите простотии...

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=902852

Анонимен каза...

Тоя пендел трапчански остава и за президент да се кандидатира!:( Ебах ти и мародера!:(

Анонимен каза...

Ква е тааа снимка бе ,те приличат на на много уплашени г-да туко що прочетена 10годишна присъда в тежък тежим

Анонимен каза...

Еее..потвъждава се поговорката кучетата си лаят..керванът си върви!!! Смениха се 3ма кметове,да имате някакво подобрение в живота си??? Иначе ние си пишем ли пишем..и какво от това? АБДИКИРАМ Г-да,не искам да си губя времето в губеща кауза..просто казано няма фаида от нашите мемоари,това е глас в пустиня!!! След толкова факти изнесени в пресата за престъпленията на тези двама престъпници не се сезира прокуратурата..остава да им връчат медали за заслуги. Ми те по нищо не се различават от братя Галеви,само дето не се крият,а са ги истипосали да ги разискваме във форума...аиде де,стига толкоз ЧАО!!!

Анонимен каза...

Нямам нищо против да го изберат и за юрист на Свети Петър,само и само ДА СЕ МАХНЕ ОТ ТРОЯН!
А след него и онова дебелогъзо същество павлично, заедно с марин радевски,тежката маймуна светлю, дочков,дилян енкин и цялата шайка от крадливи маймуни!

Анонимен каза...

Г-н Маринов, дали не сте объркали статията за 1 април 2013г. Защото това е най- яката първоаприлска шега на годината. Поздравления за яката инициатива!

Анонимен каза...

Доста на уплашено, гледат и ДВАМЦАТА.

Анонимен каза...

Писна ми от вас.

Анонимен каза...

Нещо извън темата,но покрай нея:
какво стана избраха ли секЛесар на оПщината?
То се знае кой е просто го кажете
Сега ще видим има ли споразумение м/у герб и бсп или конкурса е за опр. човек

Анонимен каза...

И двамата от снимката са крадци, само че единия има акъл в главата. А познайте кой?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |