След премиерата на „Прозорецът” от Рей Куни

* Предстоящо: второто троянско представление - на 17 май от 18:00 ч.

ОКУРАЖЕН ОТ УСПЕХА на постановките „Писмо до Париж” и „Двубой” в предишни години, театралният състав при Общинския педагогически център (ОПЦ) - Троян с ръководител Дияна Лалева зарадва почитателите на Мелпомена с нова пиеса – „Прозорецът” от Рей Куни, посветена на 140-годишнината на театралното дело в Троян. Трупата, съставена от 20 ученици от троянските училища на възраст от 14 до 19 години плюс трима гост-изпълнители, репетира от м. октомври миналата година. Премиерата пък бе по време на ученическите Дни на талантите и интересите и събра много публика и овации.

СЛЕД ПРЕМИЕРНОТО представление директорката на ОПЦ Ценка Петрова поздрави участниците за вдъхновената игра. А постановчикът Стоян Георгиев, професионален актьор и режисьор с 42-годишен стаж в Ловешкия театър, заяви: „Доволен съм от играта на младите троянски актьори. Правилното разпределение на ролите носи 80 % от успеха”.

ВТОРОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ на „Прозорецът” на троянска сцена ще е на 17 май от 18:00 ч. в салона на читалище „Наука – 1870 г.”. Тогава троянската публика отново ще може да се наслади на майсторската игра и старанието на Вергиния Борисова, Кристиан Атанасов, Мила Боянова, Галя Али, Валентин Петков, Анна Димитрова, Кристиан Борисов, Билян Куцарова, Алена Данова, Велислава Иванова, Иван Пелтешки, Антония Терзиева, Венцислав Вълков, Иван Касабов и гост-изпълнителите Свилен Димитров, Николай Павлов и Кристиан Павлов.

Деница Петкова, клуб „Журналистика” към ОПЦ - Троян

4 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за успеха на младите артисти! Радвам се, че отново има младежки полъх в театралния живот на Троян.От сърце им пожелавам още много изяви на сцената и то не само в Троян!

Анонимен каза...

Поздравления за младите артисти!!!Успех и здраве им желая!Училището с "Модерен дух и свободни решения"отново показа какви таланти намитрат място в него.Браво момчета и момичета,браво Свилене!!!!!

Анонимен каза...

Какъв е тоя клуб журналистика, де им е сайта? Де им е сайта на ОПЦ-то? Де им е сайта, вестника или медията на този клуб? И защо чак сега чета нещо от техен автор? То така е сладко да вземаш цяла година сладка заплатка и оп накрая статийка с 200 думички?! И си я оправдал... А аз плащам данъци...

Анонимен каза...

Защо ли си мисля,за това сьбитие трябваше да се напише обява - предварително - хубава работа но троенска

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |