25 чувала боклуци и един по-чист град

* “Да не замърсяваме родината си, за да не се налага после да я чистим за един ден!“
„Да изчистим Троян за един ден”

“ДА НЕ ЗАМЪРСЯВАМЕ родината си, за да не се налага после да я чистим за един ден!“. Така перифразираха инициативата на БТВ („Да изчистим България за един ден“) ученици от 7а клас на СОУ „Васил Левски“ в Троян. Те отложиха почистването с един ден, поради лошото време, но в неделя 22 деца заедно със своята класна ръководителка Ивелина Пенковска проведоха акцията „Да изчистим България за един ден“.

ЗА ДА ПОКАЖАТ пълната си съпричастност към кампанията седмокласниците си изработиха собствено лого, което бе отпечатано върху тениските им. Акцията продължи два часа и половина, като за това време успяха да съберат отпадъците от районите на троянската жп гара, автогарата, пътя за махала Райковска и района на бившата Петролна база в Троян. А равносметката е следната: 25 чувала боклуци и един по-чист град.

Ралица Бенчева,
PR на СОУ „Васил Левски, Троян

13 коментара:

Анонимен каза...

Дечицата и учителката им наистина здраво са се потрудили,3 района са чистили.
В същото време съществата криещи се зад абревиатурата герб Троян,отбиха номера до градинката на СХУПИ,уж да чистят,нищо,че тя и без това се поддържа.
Та чудя, се дали на Ралица Бенчева не й е поне малко неудобно.
Впрочем,от кога в училищата в България има длъжност-PR?

Анонимен каза...

Откакто Розалина Русинова си е повярвала!!!

Анонимен каза...

"PR на СОУ „Васил Левски, Троян"

Алоууу,пийте си аповете за климакса бе (:

Анонимен каза...

Много хубава снимка - децата са големи симпатяги, но това РR под статията звучи неадекватно.
Прочетох и статията на СОУ" Кл. Охридски"...добре написана, ако сравня статиите- няма разлика дали е писана от десетокласничка или въпросната пиарка, така че ...по скромно,че прекаленото хвалене има обратен ефект.

Анонимен каза...

Прочетох и двете статии, но проблема не е кой ги е писал, а истината която казват. И родния балкан се зарина с боклук, просто уникални места стават жертва на безхаберието. Относно PR-ките, видяла жабата че коват коня и тя вдигнала крак.

Анонимен каза...

А търтеите от ПГМЕТ чистиха ли?

Анонимен каза...

А ебаната община в която плащаме данъци от скъпи по пре-скъпи,европейски данък а път като през 1944 след война

Анонимен каза...

Относно PR-та на СОУ"В.Левски",мога да кажа старата поговорка:"Не е луд този,който яде зелникът,а този,който му го дава"т.е.,след като родителите са толкова богати да плащат за нея,нека си пращат децата да учат там!Ако ПР прави училището,няма какво да говорим,но мисля че,там по-важни са преподавателите.Те би трябвало да са реномето на училището,за да бъде то институция,така както г-жа Русинова се опитва да ни внуши.След като едно учебно заведение има нужда от платен ПР,значи нещо там не е наред.Вероятно на балната вечер на "В.Левски"отново бодигарда ще води колоната,незнам какво точно олицетворяващ?Нещо там не ми се връзва?

Лора каза...

Понеже статията гласи "За и против ПР на СОУ "В.Левски" ;)

Анонимен каза...

Лори,мама, ти що не си четеш уроците?Какво си го захапала тоя фейсбук?Баба ти едно време,само на фейсбука е играла (:

Лора каза...

Благодаря за съвета "мама",направо ме впечатли факта,че само "големите" могат да пускат коментари.Лека вечер ;)

Анонимен каза...

Тия хубавите момичета,работят или само позират?Като директорката си!

Анонимен каза...

Тея хубавите момичета, както ги наричаш, поне се сетиха да почистят , а ти само стойш й нищо не правиш по въпроса за да имаме един по чист град !! Пък и какво като са се снимали на тебе какво ти пречи ... дори мога да кажа аз съм една от тези момичета и дори валеше дъжд но се пак излязохме и се потрудихме ..

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |