Наше момиче сред финалистите на „Star Machine”

* Троянката Надя Стефанова щурмува голямата награда – 2-годишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк при холивудските асове Стивън Спилбърг, Кевин Спейси, Глен Клоуз и Сюзън Сарандън

НАДЯ СТЕФАНОВА от Троян е един от 15-те финалисти (от явили се на кастингите общо 1500 души) в първото актьорско риалити у нас „Машина за звезди” („Star Machine”) по ТВ7. Надя е завършила НАТФИЗ, специалност „Актьорско майсторство” в класа на проф. Снежина Танковска, и от няколко години е водеща актриса в трупата на Ловешкия драматичен театър; в момента учи второ висше - спортна журналистика. Дъщеря е на съсобственика на голямата фирма за строителна химия „Вектор” ООД Божидар Цветанов, но артистизма дължи основно на майка си – Ценка Джамбазова, която също се занимава с бизнес.

„ВСИЧКО ЗАПОЧНА, когато в първи клас изиграх заек в някаква детска пиеса - и оттогава, та не ме е пуснало. В училище започнах със „Службогонци” на Вазов под режисурата на Илия Ганчев. После – „Ние не вярваме в щъркели”, където си партнирах с Христо Ганков и Ангел Енкин. След това сформирахме самодеен състав заедно с няколко ученици от СХУПИ и направихме „Между два стола” на Рей Куни под режисурата на Васил Василев – беше невероятно успешно представление”, разказва за първите си актьорски изяви финалистката в „Машина за звезди” (в сайта на троянското СОУ „Св. Климент Охридски”). Надя е завършила споменатото школо през 2003 г., специализираната паралелка „Бизнес и финанси”.

„ЗОДИЯ ОВЕН. Тя е на 27. Упорита, целенасочена, социално ангажирана. Има таланти в различни области – завършила е бизнес и финанси, прави магистратура по спортна журналистика. Но над всичко, разбира се, е театърът. Първия път, на изпитите за НАТФИЗ, я късат на 4 кръг. Зарича се да не повтаря, но го прави и я приемат. Няма кумири, но на драго сърце би работила с Хю Грант или Александър Морфов. Обича да кара кола, ски и да язди кон. При това бързо и не едновременно, разбира се.” Това пък пише във визитката на Надя в официалния сайт на „Машина за звезди”. Победителят в актьорското риалити ще получи 2-годишна стипендия за обучение във Филмовата академия на Ню Йорк, където ще има уникалния шанс да черпи от майсторството на холивудските асове Глен Клоуз, Стивън Спилбърг, Сюзън Сарандън и Кевин Спейси. И от нас – успех, Надя!


Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления!

Анонимен каза...

Няма кумири, това говори положително за момичето. Днес трудно можеш да си избереш такива. Сигурна е във възможностите си, не се страхува от действителността, и ще успее! Желая от сърце на всички млади хора самочувствие, и сбъдване на всички мечти!

Анонимен каза...

Успех.....!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Не е красавица, но пък има чар и излъчване. Успех и от мен!

Анонимен каза...

Успех на Надя! Едно много добро дете, далеч от клишето - дете на виден троянски бизнесмен. Браво и на нейните трудолюбиви и много скромни и земни родители! Браво на хората, без да знам кои са, които са я насочили по пътя на творчеството!

Анонимен каза...

браво и стискам палци за успех, напълно заслужен ще е:)

Анонимен каза...

Красавица е, дори без грим, и е видно. Естествената красота, е най–ценното нещо! Поздрави и на родителите и!

Анонимен каза...

Да бе, красавица........

Анонимен каза...

Успех....

Анонимен каза...

8–ми, ти си красавица!!!!

Анонимен каза...

Снощи /неделя/гледах поредния кръг на състезанието.По-добро изпълнение от Надя -нашето момиче нямаше.Жури и публика,а навярно и зрители бяха единодушни за великолепната игра.Моло дете, желая ти много много успехи в този труден занаят.Ти заслужаваш специализацията в Америка.Стискам ти палци и гласувам за теб.
Уважаеми съграждани, форумци, да подкрепим едно талантливо и много трудолюбиво троянско дарование.МАМА ДУНИ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |