ДСБ преизбра Костов

* Осемте троянски делегати подкрепиха лидера * Националното събрание категорично посочило противниците – БСП и ГЕРБ

ОСЕМ ДЕЛЕГАТИ от Троян, водени от председателя на общинската партийна структура и общински съветник в новия троянски местен парламент инж. Милко Станчев, взеха участие в 8-то Национално отчетно-изборно събрание на ДСБ,състояло се в събота, 25 ноември, в София (зала 3 на НДК). „Като основен мотив в отчетния доклад на Иван Костов, а и във всички последвали изказвания, се наложи мнението, че Синята коалиция е абсолютна необходимост. И то не заради някакво имагинерно харесване между ДСБ и СДС, а за да има за кого да даде десния избирател гласа си”, коментира пред Т21 инж. Станчев.

НА ФОРУМА КАТЕГОРИЧНО били подчертани и основните опоненти на ДСБ, а именно – БСП и ГЕРБ. Със завидно мнозинство делегатите преизбрали лидера на партията Иван Костов (троянските представители също подкрепили кандидатурата му), но в 12-членното ръководство влезли доста нови лица, повечето млади хора.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Да бе да, Милко??? Чуваш ли какво ти казват от София ,а именно-БСП и ГЕРБ СА ТИ ОСНОВНИТЕ ОПОНЕНТИ !!! Опомни се бе момче!!!

Анонимен каза...

Отец Нафарфори:Чада мои, понежи съм стар и баш не видя, та питам-туй убооту момче от плакатчето не пи ли една студена водица или са лъжа?

Анонимен каза...

Нафарфори, лъжеш се само, че е пило една студена водица,понеже Пъдарски пи няколко големи студени водици, но със водчици.

Анонимен каза...

Е по-добре е от студената вода,която ти пиеш, тъпанар непоръбен!
Бойко ти виновен.На ти сега сплав между дърти комунистически педерунгели, и другите мумии дето се обличат в женски дрехи,и си мислят че не са комунисти!
Пък като официално преминен в категорията СЕЛО, нека Бойко да ви е виновен!

Анонимен каза...

Мястото за секретар на общината е вакантно. Оди се моли да те вземат пак за секретар ама нада ли ще стане.Бойче, водата е за миене, водката за пиене и колата за каране, но трябва да се правят поотделно и не едно след дуго особенно последните две.Я ми кажи 4 ти как се поръбва тъпанар та да дойда при теб да ме поръбиш?

Анонимен каза...

кефиш ме 4-ти:)

Анонимен каза...

Ехххххххххххххх партий много сте апетитни,борбата за власт(пари) ще ни унищожи.....чухте ли по ТВ7:
нашия Дичка 60милиона субсидия...ама му били малко

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |