За втори път сме №1 в света

* Получихме признанието за най-добър организатор и за най-добро трасе по мотокрос за 2011 г. в клас МХ3 * Богдан Николов връчи на и.д. кмета Недка Топалова официалното писмо от FIM

ЗА ВТОРИ ПЪТ СЛЕД 2009 Г. троянският мотополигон бе избран от Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM) за трасе №1 в света по мотокрос в клас МХ3 (до 500 куб. см). Това бе съобщено от председателя на Българската федерация (БФМ) Богдан Николов на специална пресконференция в столичния пресклуб „България” в четвъртък (29 септември).

В ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА участваха още председателят на организационния комитет на Grand Prix – България Румен Петков, и.д. кметът на община Троян Недка Топалова, зам.-председателят на организационния комитет и кандидат за втори кметски мандат в Троян Минко Акимов и, разбира се, троянската спортна гордост и надежда на българския мотокрос Майкъл Гриша Иванов, водач в комплексното класиране на Източноевропейския шампионат и един от лидерите в Европейския шампионат в клас 85 сс.

БОГДАН НИКОЛОВ ВРЪЧИ на г-жа Топалова официалното писмо от FIM, подписано от директора директора на комисията по мотокрос и супермото Волфганг Сръб. В депешата се казва: „Състезанието в Троян беше определено за № 1 в световния шампионат по мотокрос в клас МХЗ през 2011 г… Да станеш най-добрият организатор в света е впечатляващ успех! Поздравявам ви!”. Румен Петков пък благодари на Община Троян и лично на г-н Акимов за многото труд и съпричастност по организирането и провеждането на тазгодишния кръг от Световния шампионат в Троян (23-24 април), довели до впечатляващото признание и отличието за организатор и трасе №1 в света в клас МХ3 за 2011 г.

ОТ СВОЯ СТРАНА г-н Акимов благодари за признанието. И използва повода да отправи покана към всички любители на мотокроса у нас да заповядат на троянския мотополигон в неделя, 2 октомври, където ще се проведе поредния кръг от Източноевропейския шампионат (официалното откриване е от 11:00 ч.).

Т21

Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Тапа-папа-папа-та....
Съ-ъ-ъ-ъо-о-о-общение!!!
Съ-ъ-ъобщава се на живото население на Троян и околията/доколкото е останало/,ако иска да продължава да бъде такова/живо/да избягва да пресича улици,площади,гори и ливади тия дни и въобще!!!Очакват се/те не са спирали/ ниско летящи пърпоретки,моторетки,мажоретки,четириколки и двуколки с галфони от всякаква възраст,калибър и промили!Милицията е заета да гони Михаля/пенсионера с пищова/,а и без това пенсионерите са ни артък,така че-всеки да се спасява!Кандидат -кметовете да се ослушват начесто,когато щъкат из улиците по агитации да не отнесат и те по някоя предна гума,въпреки,че сега са под възбрана за бой като длъжностни лица!И въобще,народе-опичай си акъла!Със съдействието на кмета,в името на това да сме първи в света улиците на цялата община са включени в рамките на Троянския Мотополигон!Да го изберем пак и тогава....ах,тогава....ТОЙ обещава през следващият мандат Мотополигон Троян и Севлиево да ги съедини в едно и да имаме най-големият Мотополигон в Галактиката!!!!
Е,населението ще се изсели....
Де само,де принудително,де в ковчези....
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Абе минко акимов нали е в отпуск, що ще на трибуната?

Анонимен каза...

Ами то си пише, ама явно не четеш.
"Зам.-председателят на организационния комитет и кандидат за втори кметски мандат в Троян Минко Акимов".
Тук никъде не пише, че е в ролята си на кмет.

Анонимен каза...

Колко измамници на едно място. Г-н Румен Петков така и не му направиха нищо въпреки ,че се знае ,че е престъпник и държи наркотиците в Плевен ! И понеже са от една черга г-н АКимов му стиска ръката БРАВО.

Анонимен каза...

Тя ролята му на кмет май свърши.

Анонимен каза...

Това че пращят моторетки значи че има младежи, спрът ли и моторетките значи Троян за нищо не става. Недейте за всичко да роптаете, намерете си друга работа. Едно време когато копаехме нивите всички нямаше свободия и всички бяха усмихнати и доволни, сега май има голяма свободия и само се чудите за какво да се заядете. Това с пистата не е свързано с кметове и управа така че не го политизирайте, а се радвайте че все още има някакви прояви в региона за да се сещат хората че съществува в балкана един град до Троянски манастир.

Анонимен каза...

Не може ли да бъдем всички по-коректни и разумни,така че сами да предотвратим лошото?Страшно е когато хрониките се пълнят със съобщения за катастрофи с трагичен край!

Анонимен каза...

И кои са тези прояви 6-ти?
И ако ще се пишеш оригинален, не е лошо да знаеш, че манастира е Орешашки!

Анонимен каза...

8-ми ако си забравил говорим за проявата от темата която коментираме, тоест евопейски и световни първенства.

Анонимен каза...

Пак съм аз, това не го казвам като комплимент към кмета и управата, това е плод на Богдан Николов със съдействието на местни бизнесмени за което им свалям шапка. Когато вкарате нещо позитивно в Троян и Общината тогава можете да роптаете.

Анонимен каза...

Към всички - не забравяйте, че мотополигона го строи Дилян Енкин по време на управлението на БСП.Така че Минко акимов просто не успя да провали това начинание.Щом ще сме обективни нека бъдем до край обективни.

Анонимен каза...

Значи добре са му бутнали на Енкин, всички знаем как работи „господин %“, веригите магазини не му бутнаха достатъчно колкото местните „бизнесмени с хранителни магазини. Няма да говорим и за останалите инвеститори които са прогонении от госпогин Енкин. Когато си оакан та приливаш по добре си мълчи. Тук не става дума за политика и избори.

Анонимен каза...

Енкин вярно направи пачки около мотополигона има хора в Троян много добре знаят как стана далаверата

Анонимен каза...

4.Колко измамници на едно място.Абсолютно наложително е прокуратурата да предприеме нещо срещу Румен Петков Пикаещият във Фонтани,който е един от най-корумпираните и вредни нищожества за България.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4179511

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |