„Куршумите” от Троян продължават напред в Каменица ФЕНкупа 2011

* В зоналния кръг във Велико Търново нашите стигнаха до финала 
* Капитанът ни Светльо Енчев – с приза за най-атрактивен състезател

„КУРШУМИТЕ” ОТ ТРОЯН – същият тим, който убедително спечели миналогодишния предколеден турнир по футбол в зала за Купата на кмета, а след това в благотворителен мач се опъна здраво на звездния тим, селектиран от Мартин Кушев (Кушев, Благо Георгиев, Ники Михайлов, Георги Петков, Таско Тасков) – направи много силно участие в поредното издание на аматьорския турнир „Каменица ФЕНкупа 2011”.

В РЕГИОНАЛНИЯ КРЪГ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО (11-24 юли), който трябваше да излъчи два отбора за Големия финал през м. септември, нашите стигнаха до сблъсъка за първото място и след кървав и равностоен мач, завършил 0:0 в редовното време, отстъпиха след изпълнение на дузпи на „Дърводелците” от Ловеч. Двата тима продължават напред и през есента ще спорят за титлата с останалите регионални първенци (наградата е билети за мач на европейски отбор по избор). Редно е да припомним, че „Куршумите” миналата година също играха на Големия финал и стигнаха до престижното 3-то място в крайното класиране.

КАКВО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ за регионалната надпревара във Велико Търново? Мачовете се играха на четирите терена на стадион „Ивайло”, до един обилно декорирани със знаците на генералния спонсор – производителя на прочутата марка българска бира „Каменица”. Кехлибареното пиво се лееше на корем от щандове край игрищата, но в играта „Точен мерник”, където наградата бе 365 литра „Каменица”, победител нямаше (кандидатите трябваше да уцелят с топката две мишени). Статистиката сочи, че са изиграни 64 мача и са вкарани 237 гола, а най-резултатната среща е завършила 8:0.

ЗА НАША ТРОЯНСКА РАДОСТ И ГОРДОСТ най-престижният от трите индивидуални приза – за най-атрактивен състезател (другите са за спортсменство и за най-добър вратар), бе спечелен от капитана на „Куршумите” Светльо Енчев. Айде наш`те!

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво, Ламби!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |