Три талантливи троянски момичета с награди от Пловдив

* Виктория, Дебора и Лора са възпитанички на балетно-театралната школа
„Спирит” (Плевен)

ТАЛАНТЛИВИТЕ ТРОЯНЧЕТА Виктория Цвяткова, Дебора Минкова и Лора Радковска - възпитанички на балетно-театралната школа „Спирит” (Плевен) и на известната педагожка и хореографка Ирина-Александра Хаджиева – се представиха отлично на провелия се в началото на м. май в Пловдив традиционен танцов фестивал „Дъга от таланти”.

И ТРИТЕ МОМИЧЕТА ОТ ТРОЯН спечелиха награди, с което допринесоха за комплексното първо място на своята школа. „Спирит” получи и едно специално отличие – за оригинални костюми; любопитното е, че дизайнер на артистичните облекла е хореографката г-жа Хаджиева, а при изработката помагат и майките на танцьорите.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

БРАВО НА ДЕЦАТА. САМО КЪСМЕТ И УСПЕХИ!
/и дано не се намери някой от тук пишещите малоумници да ги оплюе и тях/
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС МОМИЧЕТА!

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

Какво правите с децата си бе, хора???
Луда работа!

Анонимен каза...

Извинете номер 3, но каква е тази реакция??? Може би костюмите са ви притеснили??? Защо пък "луда работа"? Момичетата танцуват класически балет, а костюмите са от танца "Азиатска приказка"!!!

Анонимен каза...

Това идва да покаже, че недостатъчната информация е почти дезинформация. Събитието заслужава малко повече редове.
Успех на децата и подготвящите ги!

Анонимен каза...

Децата са невероятни а самият балет е истинска приказка.Но троянчетата ходят на балет в Плевен а само до преди една година и в Троян същата хореографка се опита да създаде танцово студио.Само че на троянци им се видя много скъпо и не можаха да я задържат.

Анонимен каза...

Благодаря ти, номер 6 за хубавите думи!
От 15 до 20 юни в Несебър ще се проведе международния фестивал "Слънце, радост, красота", където нашите деца ще се съревновават в категория балетно и танцово изкуство -класически балет, модерни танци, характерни танци, джаз-балет, свободна пластика с деца от девет държави!
Веднага, след като се върнем, ще предоставя снимков материал!

Анонимен каза...

Браво на децата! Надявам се да имате представа за това колко труд и дисциплина се изисква, а тези деца се борят истински и се радвам че са оценени достойно.Браво и на родителите които ги подкрепят!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |